Dodaj do ulubionych

regulacja brwi, pilne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:46
Dziewczyny, napiszcie mi po jakim czasie odrastają Wam włosy po regulacji?
P.s. Wiem, że to pewnie gdzieś już było ale ja mam modem i każda strona
otwiera mi się co pół godziny:(
Obserwuj wątek
    • Gość: maggi9 Re: regulacja brwi, pilne IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:52
      Wszystkie to nie wiem ale jak depiluje brwi to po paru dniach pojawiaja sie malutkie odrosty
    • asiek_asiekowaty Re: regulacja brwi, pilne 12.12.05, 16:53
      Mi chyba po kilku dniach (chociaz ciezko stwierdzic, czy te co wyradtaja to sa
      te, ktore wyrwalam kilka dni wczesnije, czy moze tydzien, 2 tyg. weczesniej).
      Ale np. moja ciocia depilowala brwi w mlodosci i jej nie odrosly.
      • Gość: maggi9 Re: regulacja brwi, pilne IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:55
        ooo szcześciara!o ile oczywiscie je dobrze wydepilowala albo nie wygolila calych;) denerwuje mnie to wyrywanie co 2 dni
        • asiek_asiekowaty Re: regulacja brwi, pilne 12.12.05, 16:59
          Ona sie nie cieszy, bo wtedy dziewczyny sobie takie niteczki robily i jej takie
          juz zostaly. :P A ja sie ciesze mimo wszystko, ze odrastaja, bo czasem wyrwe
          nie tego wloska co trzeba czy nie tu co trzeba, ale wiem, ze niedlugo na
          szczescie odrosna. Inaczej pewnie nie mialabym brwi, bo za kazdym razem troche
          inaczej depiluje, w innym miejscu i inna ilosc.
          • Gość: Kasiaaa Re: regulacja brwi, pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:31
            Ale mi chodzi po jakim czasie brwi tak odrastają, że są takiej długości jak
            przed wyrwaniem?
            • Gość: kasiaaa Re: regulacja brwi, pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 04:42
              No śmiało:)
              • kaska96 Re: regulacja brwi, pilne 14.12.05, 19:40
                Też jestem ciekawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka