Gość: Kasiaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:46 Dziewczyny, napiszcie mi po jakim czasie odrastają Wam włosy po regulacji? P.s. Wiem, że to pewnie gdzieś już było ale ja mam modem i każda strona otwiera mi się co pół godziny:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maggi9 Re: regulacja brwi, pilne IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:52 Wszystkie to nie wiem ale jak depiluje brwi to po paru dniach pojawiaja sie malutkie odrosty Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: regulacja brwi, pilne 12.12.05, 16:53 Mi chyba po kilku dniach (chociaz ciezko stwierdzic, czy te co wyradtaja to sa te, ktore wyrwalam kilka dni wczesnije, czy moze tydzien, 2 tyg. weczesniej). Ale np. moja ciocia depilowala brwi w mlodosci i jej nie odrosly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi9 Re: regulacja brwi, pilne IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:55 ooo szcześciara!o ile oczywiscie je dobrze wydepilowala albo nie wygolila calych;) denerwuje mnie to wyrywanie co 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: regulacja brwi, pilne 12.12.05, 16:59 Ona sie nie cieszy, bo wtedy dziewczyny sobie takie niteczki robily i jej takie juz zostaly. :P A ja sie ciesze mimo wszystko, ze odrastaja, bo czasem wyrwe nie tego wloska co trzeba czy nie tu co trzeba, ale wiem, ze niedlugo na szczescie odrosna. Inaczej pewnie nie mialabym brwi, bo za kazdym razem troche inaczej depiluje, w innym miejscu i inna ilosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: regulacja brwi, pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:31 Ale mi chodzi po jakim czasie brwi tak odrastają, że są takiej długości jak przed wyrwaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaa Re: regulacja brwi, pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 04:42 No śmiało:) Odpowiedz Link Zgłoś