Dodaj do ulubionych

Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam!

IP: 193.178.143.* 22.01.02, 18:25
Na Gdeckiej, tuz obok przebudowywanego bazaru jest bar, polecam, towarzystwo
jest fajne, latwo nawiazuje sie kontakty, piwo niedrogie, mozna sobie meczyk
obejrzec, jest tam to "cos", atmosfera i w dodatku kiedys pisali o tym barze w
Stolecznej, ale teraz jest juz spokojnie
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:27
      to jest na Pradze ???
      • Gość: Grzechu Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! IP: 193.178.143.* 22.01.02, 18:28
        ...poludnie
        • Gość: mariusz Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:28
          dzieki
        • atob Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! 23.01.02, 13:01
          Grzechu jak byles tam to napisz
          • grzchur Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! 23.01.02, 13:06
            pare razy, z czego raz przyjechala policja zwinac jakiegos zlodzieja, a innym
            razem miejscowe gowniarstwo sie pobilo
            • atob Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! 23.01.02, 13:13
              Sprawdzilem na mapie .
              Ja bylem kilka razy w lokalu w tamtych okolicach [dawno temu] zaraz jak sie koczyl bazar tuz przy Zamienieckiej Wchodzilo sie po kilku schodkach sporo szali na scianach . Mysle na 98% ze to ten sam lokal Z tego co pamietam to bylo tanio .Zachaczalem tam o rozsadnych godzinach wiec bylo w miare spokojnie
              • grzchur Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! 23.01.02, 13:20
                to tam, czesto w niedziele na boisku przy Mladzkiej kopia sobie w pileczke, a
                pozniej zabloceni ida po "trzy strzelic" i przy okazji jakis meczyk w
                telewizorze zobaczyc.
                Ja na ogol w niedziele pograc jezdze na Saska Kepe...
              • grzchur Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! 23.01.02, 13:21
                a watek ten zamiescilem na przekor watkom, jak ktos poleca jakis super mega
                Cafe Bistro w centrum.., bar na Gdeckiej to jest bar
    • atob Bar "Baron" 23.01.02, 13:36
      Troche dalej jest bar Baron nigdy tam nie bylem a ty? Masz blizej
      • grzchur Re: Bar 23.01.02, 13:40
        aaa, Baron... przy zamienieckiej, kiedys bywalem, jak na budowie robilem.
        Koledzy z roboty chodzili po robocie na piwo i pograc na automatach, takich
        a'la jednoreki bandyta (nie wiem jak sie nazywaja), ale ostatni raz bylem tam
        ze trzy lata temu. Do tego przy Gdeckiej mam blizej, z jakies 50 metrow, do
        Barona za 200
    • Gość: mefisto Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! IP: *.chello.pl 01.03.02, 18:23
      to jedno z najbardziej kosmicznych miejsc, przychodziłam tam kiedyś z kolegą i
      psem - pies - wielki owczarek podhalański mógł sobie spokojnie spać na
      podłodze, poza tym na ścianach masa plakatów Legii, w telewizorze leciały TYLKO
      zwycięskie mecze Legii
      głównie przesiadują tam miejscowe żuliki
      • grzchur Re: Bardzo fajny bar na Gdeckiej - polecam! 01.03.02, 19:59
        no, no, tylko nie zuliki
        ;)
    • atob Re: Bardzo fajny ;))))) 12.04.02, 18:26
      Akurat ostatnio odwiedzilem to miejsce .Pilem piwo w gorszych miejscach ,ale o wiele tansze niz tam. Za 4,50 to znajde piwo w fajniejszej knajpce. Ale "swoj" klimat ma trzeba przyznac.Nastepny do zwiedzania bar "Baron" :)
      • grzchur Re: Bardzo fajny ;))))) 13.04.02, 22:26
        ;) do Barona mozna isc pograc na automatach. Jest taki maly sposob, zeby cos
        wygrac :)
    • atob Bar na Pustelnickiej/Komorskiej 30.06.02, 12:54
      Na "tylach bazaru Szembeka" . Odwiedzilem niedawno Duzy i tanie:) piwko . A ze
      bywalem dosc wczesnie wiec spokojnie bylo jak na porannej mszy. A bywalcy tacy
      jak w innych Praskich lokalach:)

Ps Grzechu byles tam???
    • atob A tak wyglada bar "Baron":))) 03.07.02, 11:58
      republika.pl/baloon/met.htm
      Zdjecia zrobione "na ogrodku" .A tu jeszcze opis z tej samej strony.

Grochowski Baron

Znajduje się na ul. Zamienieckiej około 200 metrów od pl. Szembeka. Ceny są
      standartowe tzn. od 2,5 zł do 4 zł za pifko.
      Typowa mała knajpka w której mieści się zaledwie około 12 osób. W okresie
      letnim jest otwierana sala pod gołym niebem. Mieści się za ogrodzeniem z desek
      więc ludziska z zewnątrz nie widzą co się dzieje. Wybór pifek jest niewielki. Z
      beczki serwowane jest oczywiście tylko królewskie. Można też cosik przekąsić, a
      nawet wypożyczyć grila. Kiełbaski sprzedają na miejscu, ale właściciel pozwala
      przynieść swoją:)
      Z rozrywek oferowane są: Partyjka w szachy z barmanem, przegranie/wygranie kasy
      na automacie lub oglądanie TV. Wbrew ogólnym opiniom na temat grochowa jest tam
      naprawdę spokojnie. Jedynym mankamentem jest bliskie sąsiedztwo knajpki dla
      kiboli, więc nie polecam przesadzić z ilością wypitego piwka w dniu meczu na
      łazienkowskiej

• atob Zdjecia"Barona"sa pod MEETXVI [n\t] 03.07.02, 12:02
        • Gość: Niech Re: Zdjecia IP: 217.197.165.* 03.07.02, 15:13
          A ja wieczorem kupuje w jednym z dwoch czynnych kolo Barona sklepow kilka setek
          gorzkiej zoladkowej i kilka Okocimow na popitke i ide do pobliskiego parku - i
          taki ze mnie Baron.
          • atob Re: Zdjecia 08.07.02, 01:37
            Hehehe gorzka zoladkowa powiadasz? I park . .......... to TY ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka