Gość: dzej IP: *.ipartners.pl 10.07.01, 14:39 Do Panów! Ilu z was uważa, że wasza kobieta jast najwspanialsza na świecie? I proste pytanie (a może najtrudniejsze?) DLACZEGO ??? Moja jest w 100% i już. Dzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milia Re: MAM WSPANIAŁĄ KOBIETĘ... IP: *.pl 10.07.01, 15:28 mój chłopak miałby wspaniałą kobietę. Czułą, delikatną, namiętną, nigdy nie boli ją głowa :), jest piękna i ma wspaniałe ciało, umie gotować, tańczyć i wymienić koło. Do tańca i do różańca! Ale jeszcze nie ma takiego, co by chciał taką.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: MAM WSPANIAŁĄ KOBIETĘ... IP: 194.23.88.* 10.07.01, 16:34 Gość portalu: Milia napisał(a): > mój chłopak miałby wspaniałą kobietę. Czułą, delikatną, namiętną, nigdy nie > boli ją głowa :), jest piękna i ma wspaniałe ciało, umie gotować, tańczyć i > wymienić koło. Do tańca i do różańca! > Ale jeszcze nie ma takiego, co by chciał taką.. Bo moze nie wiedza, ze jest taka cudowna kobieta jak Ty...moze nalezy im powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: MAM WSPANIAŁĄ KOBIETĘ... IP: *.sympatico.ca 10.07.01, 17:37 Co znaczy "maja kobieta" czy "moja dziewczyna"? Bardziej pojmuje te okreslenia gdy sie tyczy "maja zona" chociaz w wielu przypadkach to tez brzmi naiwnie. Nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koncerto MAM WSPANIAŁĄ ZONE - 100% kobieta i wszystko 'naj', naprawde! IP: *.*.*.* 10.07.01, 17:58 I jeszcze cos. Wiem, ze nie ona jedna jest najwspanialsza. Wystarczy sie rozejrzec. Ale te inne to juz nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: MAM WSPANIAŁĄ ZONE - 100% kobieta i wszystko 'naj', naprawde! IP: *.regionet.pl 11.07.01, 21:32 Jesli wszystkie sa najwspanialsze(lub wiele), ani jedna nie jest najwspanialsza bo zadnej nie wyrozniasz. Ani jedna nie ucieszy sie twoim uznaniem, skoro dla wszystkich innych masz takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koncerto Re: MAM WSPANIAŁĄ ZONE - 100% kobieta i wszystko 'naj', naprawde! IP: 195.41.66.* 12.07.01, 14:31 To chodzi oczywiscie o subiektywne odczucie. Wierz mi, kazda kobieta chce byc najwspanialsza i wystarczy jej, ze jest taka dla swego ukochanego. O to chodzilo. Idac Twoim tropem to jezeli najwspanialsza jest tylko jedna, np. .... To co maja mowic zakochani mezczyzni? pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: MAM WSPANIAŁĄ ZONE - 100% kobieta i wszystko 'naj', naprawde! 12.07.01, 14:33 Maly Ksiaze i roza daja ci wyczerpujaca odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: MAM WSPANIAŁĄ ZONE - 100% kobieta i wszystko 'naj', naprawde! IP: *.regionet.pl 12.07.01, 16:26 Gość portalu: koncerto napisał(a): > To chodzi oczywiscie o subiektywne odczucie. Wierz mi, kazda kobieta chce byc > najwspanialsza i wystarczy jej, ze jest taka dla swego ukochanego. O to > chodzilo. > > Idac Twoim tropem to jezeli najwspanialsza jest tylko jedna, np. .... To co > maja mowic zakochani mezczyzni? > > > pzdrw > "jezeli kochasz sercem patrz" Tak jesli tylko ona jedna jest najwspanialsza dla swego ukochanego. Oczywiscie ze chodzi o odczucia subiektywne. Obiektywizm jest w tej kwestii niemozliwy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzej Re: MAM WSPANIAŁĄ KOBIETĘ... IP: *.ipartners.pl 11.07.01, 07:31 Gość portalu: ........ napisał(a): > Co znaczy "maja kobieta" czy "moja dziewczyna"? Bardziej > pojmuje te okreslenia gdy sie tyczy "maja zona" chociaz > w wielu przypadkach to tez brzmi naiwnie. Nie sadzisz? "Moja kobieta" czy "moja dziewczyna", czy to ma znaczenie czy moja żona, jeśli jest najwspanialsza i naj. Zresztą zanim stanie się twoją żoną to trochę wody w Wiśle.... W moim przypadku legalizacja zakończyła związek po nastu miesiącach, a poza tym nie każdy chce i może. Najważniesze żeby się kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sailor Re: MAM WSPANIAŁĄ KOBIETĘ... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 10.07.01, 18:49 Gość portalu: Milia napisał(a): > mój chłopak miałby wspaniałą kobietę. Czułą, delikatną, namiętną, nigdy nie > boli ją głowa :), jest piękna i ma wspaniałe ciało, umie gotować, tańczyć i > wymienić koło. Do tańca i do różańca! > Ale jeszcze nie ma takiego, co by chciał taką.. Ja marzę o takiej jak Ty, jeżeli jest prawdą co piszesz to bardzo proszę o Twojego maila, może poznamy się bliżej :-). Co Ty na to ? P.S. Jestem wrażliwy, inteligentny, przystojny i dowcipny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milia Re: MAM WSPANIAŁĄ KOBIETĘ... IP: *.pl 11.07.01, 16:49 Gość portalu: Sailor napisał(a): > Gość portalu: Milia napisał(a): > > > mój chłopak miałby wspaniałą kobietę. Czułą, delikatną, namiętną, nigdy ni > e > > boli ją głowa :), jest piękna i ma wspaniałe ciało, umie gotować, tańczyć > i > > wymienić koło. Do tańca i do różańca! > > Ale jeszcze nie ma takiego, co by chciał taką.. > > Ja marzę o takiej jak Ty, jeżeli jest prawdą co piszesz to bardzo proszę o > Twojego maila, może poznamy się bliżej :-). Co Ty na to ? > > P.S. Jestem wrażliwy, inteligentny, przystojny i dowcipny > w takim razie podaj swój e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sailor Re: Do Milii IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 13:10 proszę bardzo, oto mój e-mail : poldek@techno-news.pl pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: MAM WSPANIAŁĄ KOBIETĘ... IP: 216.51.32.* 11.07.01, 21:04 Pieknie sailor o sobie piszesz....lza sie kreci w oku mym...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: do dzeja IP: *.man.polbox.pl 11.07.01, 07:38 mój też tak kiedyś mówił o mnie, minęło mu teraz mówi czasem, ale już jakoś inaczej i wiem że nie należy się tym tak podniecać.......:) ale to miłe, oby tak dalej GU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzej Re: do dzeja IP: *.ipartners.pl 11.07.01, 08:19 Gość portalu: GU napisał(a): > mój też tak kiedyś mówił o mnie, minęło mu > teraz mówi czasem, ale już jakoś inaczej i wiem że nie należy się tym tak > podniecać.......:) > ale to miłe, oby tak dalej > GU To, że jakoś inaczej, że czasem, nie znaczy, że już tak nie twierdzi. A może trzeba mu powiedzieć czego oczekujesz, potrzebujesz. Jak cię kocha to w 100% mu nie minie do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: do dzeja IP: *.man.polbox.pl 11.07.01, 08:26 I tak twierdzę, że szczęściara z tej Twojej kobiety, że ma faceta który jest w stanie publicznie się przyznac, że ma wspaniałą kobietę. Wy mężczyźni nie lubicie takich wyznań a tym bardziej chwalić kobiety za coś....Oby więcej facetów przeczytało ten Twój post...:))Oby docenili to co mają dopóki nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: do dzeja IP: 195.94.198.* 13.07.01, 09:58 Gość portalu: GU napisał(a): > I tak twierdzę, że szczęściara z tej Twojej kobiety, że ma faceta który jest w > stanie publicznie się przyznac, że ma wspaniałą kobietę. Wy mężczyźni nie > lubicie takich wyznań a tym bardziej chwalić kobiety za coś....Oby więcej > facetów przeczytało ten Twój post...:))Oby docenili to co mają dopóki nie jest > za późno. Masz całkowitą rację, nie wiem czemu, ale mężczyźni faktycznie nie lubią mówić o swoich uczuciach, zwłaszcza publicznie. Uważają, że kobieta i tak wie o ich miłości do niej więc po co o tym mówić???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koncerto Re: do dzeja IP: 195.41.66.* 13.07.01, 10:06 To najsympatyczniejszy watek na forum! Szkoda, ze jade na wakacje i 3 tygodnie bez forum. Jak to przezyc?! Pozdrowienia dla wszystkich szczesliwych i nieszczesliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: tak mnie tknelo i wywalilem cos z siebie: 13.07.01, 11:21 a ja ją kocham. nie mowie jej tego, zyje tak, by nie musiala sie o to pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzej Re: KUKU IP: *.ipartners.pl 13.07.01, 13:31 kuku napisał(a): > a ja ją kocham. > nie mowie jej tego, zyje tak, by nie musiala sie o to pytac. > Mnie też tknęło. Bo Ostatnie zdanie jest niezłym tematem na nowy wątek: CZY PYTANIE "KOCHASZ MNIE?" TO OZNAKA NIEPEWNOŚĆI, CZY COŚ INNEGO.... P.S. Jestem facetem, ale piszę na forum KOBIETA, bo dział męski jest do d.... Odpowiedz Link Zgłoś