Dodaj do ulubionych

Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA

IP: *.stradom.com.pl 25.01.02, 08:23
Może któryś z tak licznych bezrobotnych pedagogów lub psychologów (bo pewnie
tacy są?) ma ochotę na ambitną pracę w Holandii. Szczegóły na stronie
strony.wp.pl/b_krzystek Uprzedzam, że po angielsku!
Obserwuj wątek
    • belferka Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA 25.01.02, 08:31
      No i co, ciągle żadnych chętnych?
      • Gość: 4you Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA IP: *.stradom.com.pl 25.01.02, 09:22
        Szczerze mówiąc, nie wiem dokładnie, bo w ogłoszeniu na stronie jest adres
        mailowy bezpośredni do dającej pracę, ja tylko tu ogłaszam. A tam nie
        dzwoniłam, więc nie wiem , czy się ktoś zgłasza. Ale faktem jest, że tak mało
        chętnych (lub raczej mało odważnych) widzę na forum. Wysłałam kilkanaście pism
        do uczelni w Polsce, i naprawdę się dziwię, bo pomimo wszelkich zastrzeżeń,
        które ludzie wypisują, jest to szansa na pracę. A wszyscy tylko biadolą. A to
        daleko, a to za mało płacą, a to coś innego.
        • belferka Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA 25.01.02, 09:33
          Myślę, że prędzej czy później ktoś się znajdzie. Podejrzewam, że po prostu nie
          ma zbyt wielu osób spełniających te wymagania. Prawdopodobnie sporo jest ludzi
          znających angielski "tak sobie", a jeśli przyszłoby czytać specjalistyczne
          czasopisma czy artykuły, to okazałoby się, że to za mało. Ale nie trać nadzei :)
          • 4you Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA 25.01.02, 09:47
            Nigdy nie tracę nadziei, w żadnej sprawie! A poważnie, to rzeczywiście ten
            angielski jest wysokim progiem, ale znając życie, to ktoś mówiący nawet "tak
            sobie" po angielsku da sobie tam radę. Po prostu intensywne lekcje na miejscu,
            plus praca ze specjalistycznym słownikiem i jest OK! Ale ja nie namawiam, nie
            taka moja rola. Ja jestem po prostu osobą składającą tu ofertę, a resztę
            załatwiają zainteresowani z osobą w Holandii. Ja mogę służyć dodatkowymi
            wyjaśnieniami, technicznymi, natomiast wkurzają mnie uwagi typu: za mało płacą.
            Jak komuś tu lepiej płacą, to niech się nie wypowiada, ale dla kogoś, kto nie
            ma pracy, jest to na pewno szansa.
        • Gość: abc Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.01.02, 09:34
          Gość portalu: 4you napisał(a):

...a to za mało płacą...

Właśnie.
    • Gość: Andrzej Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA IP: *.acn.waw.pl 25.01.02, 10:10
      Niestety nie znaleziono dokumentu: /b_krzystek
      • 4you Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA 25.01.02, 10:22
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Niestety nie znaleziono dokumentu: /b_krzystek

U mnie się otwiera. Na początku jest a nie www. -potem
        strony.wp.pl/wp/b_krzystek Spróbuj jeszcze raz, a jak nie pójdzie, to mogę
        wysłać na e-mail.
    • 4you Sorry, podałam zły adres strony! 25.01.02, 11:16
      Szczegóły o pracy są na stronie: http:/strony.wp.pl/wp/b_krzystek
      Przepraszam!
    • Gość: caryca_katarzyna Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA IP: 212.160.193.* 06.09.18, 10:25
      hej, możesz podać maila z chęcią wyślę swoje cv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka