Gość: 4you IP: *.stradom.com.pl 25.01.02, 08:23 Może któryś z tak licznych bezrobotnych pedagogów lub psychologów (bo pewnie tacy są?) ma ochotę na ambitną pracę w Holandii. Szczegóły na stronie strony.wp.pl/b_krzystek Uprzedzam, że po angielsku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belferka Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA 25.01.02, 08:31 No i co, ciągle żadnych chętnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4you Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA IP: *.stradom.com.pl 25.01.02, 09:22 Szczerze mówiąc, nie wiem dokładnie, bo w ogłoszeniu na stronie jest adres mailowy bezpośredni do dającej pracę, ja tylko tu ogłaszam. A tam nie dzwoniłam, więc nie wiem , czy się ktoś zgłasza. Ale faktem jest, że tak mało chętnych (lub raczej mało odważnych) widzę na forum. Wysłałam kilkanaście pism do uczelni w Polsce, i naprawdę się dziwię, bo pomimo wszelkich zastrzeżeń, które ludzie wypisują, jest to szansa na pracę. A wszyscy tylko biadolą. A to daleko, a to za mało płacą, a to coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
belferka Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA 25.01.02, 09:33 Myślę, że prędzej czy później ktoś się znajdzie. Podejrzewam, że po prostu nie ma zbyt wielu osób spełniających te wymagania. Prawdopodobnie sporo jest ludzi znających angielski "tak sobie", a jeśli przyszłoby czytać specjalistyczne czasopisma czy artykuły, to okazałoby się, że to za mało. Ale nie trać nadzei :) Odpowiedz Link Zgłoś
4you Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA 25.01.02, 09:47 Nigdy nie tracę nadziei, w żadnej sprawie! A poważnie, to rzeczywiście ten angielski jest wysokim progiem, ale znając życie, to ktoś mówiący nawet "tak sobie" po angielsku da sobie tam radę. Po prostu intensywne lekcje na miejscu, plus praca ze specjalistycznym słownikiem i jest OK! Ale ja nie namawiam, nie taka moja rola. Ja jestem po prostu osobą składającą tu ofertę, a resztę załatwiają zainteresowani z osobą w Holandii. Ja mogę służyć dodatkowymi wyjaśnieniami, technicznymi, natomiast wkurzają mnie uwagi typu: za mało płacą. Jak komuś tu lepiej płacą, to niech się nie wypowiada, ale dla kogoś, kto nie ma pracy, jest to na pewno szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.01.02, 09:34 Gość portalu: 4you napisał(a): ...a to za mało płacą... Właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA IP: *.acn.waw.pl 25.01.02, 10:10 Niestety nie znaleziono dokumentu: /b_krzystek Odpowiedz Link Zgłoś
4you Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA 25.01.02, 10:22 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Niestety nie znaleziono dokumentu: /b_krzystek U mnie się otwiera. Na początku jest a nie www. -potem strony.wp.pl/wp/b_krzystek Spróbuj jeszcze raz, a jak nie pójdzie, to mogę wysłać na e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
4you Sorry, podałam zły adres strony! 25.01.02, 11:16 Szczegóły o pracy są na stronie: http:/strony.wp.pl/wp/b_krzystek Przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caryca_katarzyna Re: Psycholog, pedagog - do Holandii - PRACA IP: 212.160.193.* 06.09.18, 10:25 hej, możesz podać maila z chęcią wyślę swoje cv Odpowiedz Link Zgłoś