Gość: xxx IP: *.acn.waw.pl 22.03.09, 17:17 Mam nadzieję, że oberwało się takim od mandatów za parkowanie. Im mniej straszników wiejskich, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 17:23 co ty piszesz, przecież straż miejska robi wiele pozytywnych rzeczy np. eliminuje nieupoważnione auta z wyremontowanego Kr.Przedmieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tht Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.subscribers.sferia.net 22.03.09, 17:43 mam nadzieje, że kiedyś Tobie odholują samochód !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: 94.254.210.* 22.03.09, 18:04 do autobusów warsiawioki i nie bedzie problemów odholowywaniem albo na wieś sie wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.w86-209.abo.wanadoo.fr 22.03.09, 18:02 Strazacy wykonywali swoja prace. Kierowca samochodu powinien uwazac. To jest rezultat platnych parkingow, ktore sa coraz bardziej drozsze. Ludzie chca zaoszczedzic troche pieniedzy a niektorych po prostu nie stac na parkingi, ponoszac wysokie koszty eksploatacji swojego samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej 22.03.09, 20:21 jak kogoś nie stać na samochód i jego późniejsze utrzymanie (w tym np. właśnie opłaty za parkowanie w mieście), to nie powinien sobie go kupować. Tysiące Warszawiaków radzą sobie bez samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej 22.03.09, 21:25 Zgadzam się w 100%. Jednak wieś tego nie rozumie i parkuje gdzie popadnie. Jestem za powszechnym odholowywaniem wozów drabiniastych tej hołoty. PS Mam samochód, dość często nim jeżdżę po Warszawie i stać mnie na parkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoten Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: 89.108.249.* 22.03.09, 19:16 Prymitywna prowokacja:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pała! Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: 212.180.160.* 22.03.09, 19:46 Widziałem to kilka minut po wypadku. Oni stali na awaryjnym pasie. Wiec albo koles byl ostro na bani, albo sobie zywczajowo (jak na tygodniu) popylal awaryjnym pasem. Bo przeciez szybciej bedzie na tym swoim Tarchominie. Po co ma jechac normalnie, jak reszta frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RSC Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.acn.waw.pl 22.03.09, 21:18 > Bo przeciez szybciej bedzie na tym swoim Tarchominie. > Po co ma jechac normalnie, jak reszta frajerow. Stawiam, że był na bani bo w niedzielę, przed południem żadnych korków na Grocie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.chello.pl 22.03.09, 21:21 zanim ktos tu bedzie wypisywal glupoty napisze co widzialem jadąc tamtedy. faktycznie dziwne ze w nich ktos uderzyl poniewaz dzisiaj okolo godziny 12 bylo tam calkowicie pusto i nikt nie musial omijac korka pasem awaryjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuwa Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.cust.tele2.pl 22.03.09, 21:35 Po cholerę zatrzymywali na moście.To oni byli winni i powinni być ukarani .Koszt naprawy samochodów powinni zapłacić z osobistych apanaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.e-nterart.pl 22.03.09, 21:49 magic3 ty to co najwyżej papier toaletowy kupujesz Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Re: Samochód staranował radiowóz straży miejskiej 23.03.09, 02:36 Gość portalu: greg napisał(a): > magic3 ty to co najwyżej papier toaletowy kupujesz Widzę, że odezwał się jeden z tych, co jeżdżą wozem drabiniastym. Wieś tańczy, wieś śpiewa, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.bredband.comhem.se 23.03.09, 03:13 Brawa dla bohatera, ktory wyeliminował półpałkowóz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Ich odholowali IP: *.centertel.pl 12.10.09, 02:19 Chcieli komuś odholować auto, a tu zonk... ich odholowano. Jak to nie wiadomo, co kogo w życiu spotka. Dziwne są koleje losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSĆ Samochód staranował radiowóz straży miejskiej IP: *.mpips.gov.pl 23.03.09, 08:29 Ciekawe czy Straą miejska miałą włączone żółte śfiatła migające? Odpowiedz Link Zgłoś