kony1500100900 29.05.09, 09:07 Drodzy Sąsiedzi, Czy nie wiecie po co gazomontaż wczoraj wykopywał kostkę na miejscach parkingowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiola Re: miejsca parkingowe 29.05.09, 14:31 z tego co pamietam to przy podpisywaniu aktu notarialnego coś było, że 4-5 miejsc na parkingu przy bloku należy do Gazika i tam nie wolno parkować, a z tego co widziałam wczoraj to przymierzali tam "motylki" do rezerwacji miejsc... jak to mówił pełnomocnik Gazika przy podpisywaniu aktu notarialnego odnośnie tych miejsc pod blokiem to wszystkie są wykupione i nie wolno tam parkować, bo każdy ma swój garaż/miejsce garażowe i tam powinien stawiać samochód, a jak do kogoś przyjeżdżają goście to już ich problem gdzie zaparkują :) ps. bardzo proszę o nie parkowanie samochodów przy śmietniku za 103, utrudnia to wyjazd z garażu... póki co zamiast przy śmietniku można parkować pod nieużywaną bramą do garażowca, która jest 5 metrów dalej, a znacznie ułatwi życie włascicielom garaży... z góry dziękuję... sąsiadka ze 103 Odpowiedz Link Zgłoś
thekristo Re: miejsca parkingowe 29.05.09, 14:37 witam. Czy ktos z Panstwa jest w takiej sytuacji,ze nie dopłacił żądanych przez gazomontaz 6100zł do miejsca garazowego,a nie przyjął zwracanych przez nich pieniedzy? Jesli tak - to prosze napiszcie jak sobie radzicie z tą sytuacją? Pozdrawiam Sasiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-am Re: miejsca parkingowe 01.06.09, 12:14 Ja nie dopłaciłam,ale Gazomontaż po podpisaniu aneksu zwrócił mi pieniądze za miejsce postojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
thekristo Re: miejsca parkingowe 01.06.09, 19:59 Gazomontaż zwrócił Ci pieniadze... i czujesz sie z tego powodu usatysfakcjonowana??Zamiast wywiazać sie z umowy oddaje kase po niemalze 2 latach!!!Ciekawe czy choc z odsetkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-am Re: miejsca parkingowe 02.06.09, 10:41 Gazpmontaż oddaał mi pieniądze ponad półtora roku temu.Dawno już zapomniałam,że mialam te pieniądze.A miejsce postojowe w garażowcu nie było mi potrzebne nigdy.Kupiłam je bo musiałam.I po pierwsze wolałam żeby Gazomontaż oddał mi pieniądze za miejsce postojowe niż płacić tez 6tyś.Za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
thekristo Re: miejsca parkingowe 02.06.09, 19:05 Ja stoje przed tym dylematem dopiero teraz.Odebrac kase i GDZIE PARKOWAĆ? A dopłacić - własnie :za co i dlaczego? Ale co trzeba począć - patrz słupki ktore Gazomontaz zamontował przed blokiem . Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-am Re: miejsca parkingowe 03.06.09, 09:12 Z jednej strony uważam,że zrobiłam dobrze.Odebralam kasę i mam z głowy miejsce postojowe i dopłatę,ale może za jakiś czas będę chciała kupić auto i nie wiem gdzie będę parkować.Wczoraj rano widziałam jak robotnicy montowali słupki przed blokiem 111. Odpowiedz Link Zgłoś
bieganinka Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 17.12.10, 22:41 Witam, mam do wynajęcia miejsce parkingowe w garażowcu, zainteresowanych proszę o kontakt tel. 507 559 072 Odpowiedz Link Zgłoś
kony1500100900 Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 18.12.10, 15:27 bieganinka w 103 czy w 105? Odpowiedz Link Zgłoś
bieganinka Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 18.12.10, 18:32 To nie jest miejsce przy bloku, tylko w tym dużym garażowcu Odpowiedz Link Zgłoś
kony1500100900 Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 19.12.10, 17:11 ok ale w tym bliżej 103 czy w tym pod 105? Odpowiedz Link Zgłoś
bieganinka Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 20.12.10, 16:59 To jest w głównym garażowcu pod biurowcem, na pewno jest wjazd od 103, ale dawno tam nie byłam więc nie wiem czy od 105 też jakoś jest. Lepiej nie umiem wytłumaczyć :) Zainteresowanych proszę o kontakt tel 507 559 032 Odpowiedz Link Zgłoś