Dodaj do ulubionych

miejsca parkingowe

29.05.09, 09:07
Drodzy Sąsiedzi,
Czy nie wiecie po co gazomontaż wczoraj wykopywał kostkę na miejscach parkingowych?
Obserwuj wątek
    • kiola Re: miejsca parkingowe 29.05.09, 14:31
      z tego co pamietam to przy podpisywaniu aktu notarialnego coś było, że 4-5
      miejsc na parkingu przy bloku należy do Gazika i tam nie wolno parkować, a z
      tego co widziałam wczoraj to przymierzali tam "motylki" do rezerwacji miejsc...
      jak to mówił pełnomocnik Gazika przy podpisywaniu aktu notarialnego odnośnie
      tych miejsc pod blokiem to wszystkie są wykupione i nie wolno tam parkować, bo
      każdy ma swój garaż/miejsce garażowe i tam powinien stawiać samochód, a jak do
      kogoś przyjeżdżają goście to już ich problem gdzie zaparkują :)

ps. bardzo proszę o nie parkowanie samochodów przy śmietniku za 103, utrudnia to
      wyjazd z garażu... póki co zamiast przy śmietniku można parkować pod nieużywaną
      bramą do garażowca, która jest 5 metrów dalej, a znacznie ułatwi życie
      włascicielom garaży... z góry dziękuję...

sąsiadka ze 103
      • thekristo Re: miejsca parkingowe 29.05.09, 14:37
        witam.
        Czy ktos z Panstwa jest w takiej sytuacji,ze nie dopłacił żądanych przez
        gazomontaz 6100zł do miejsca garazowego,a nie przyjął zwracanych przez nich
        pieniedzy? Jesli tak - to prosze napiszcie jak sobie radzicie z tą sytuacją?
        Pozdrawiam Sasiadów.
        • kaz-am Re: miejsca parkingowe 01.06.09, 12:14
          Ja nie dopłaciłam,ale Gazomontaż po podpisaniu aneksu zwrócił mi
          pieniądze za miejsce postojowe.
          • thekristo Re: miejsca parkingowe 01.06.09, 19:59
            Gazomontaż zwrócił Ci pieniadze... i czujesz sie z tego powodu
            usatysfakcjonowana??Zamiast wywiazać sie z umowy oddaje kase po niemalze 2
            latach!!!Ciekawe czy choc z odsetkami?
            • kaz-am Re: miejsca parkingowe 02.06.09, 10:41
              Gazpmontaż oddaał mi pieniądze ponad półtora roku temu.Dawno już
              zapomniałam,że mialam te pieniądze.A miejsce postojowe w garażowcu
              nie było mi potrzebne nigdy.Kupiłam je bo musiałam.I po pierwsze
              wolałam żeby Gazomontaż oddał mi pieniądze za miejsce postojowe niż
              płacić tez 6tyś.Za co ?
              • thekristo Re: miejsca parkingowe 02.06.09, 19:05
                Ja stoje przed tym dylematem dopiero teraz.Odebrac kase i GDZIE PARKOWAĆ? A
                dopłacić - własnie :za co i dlaczego? Ale co trzeba począć - patrz słupki ktore
                Gazomontaz zamontował przed blokiem .
                • kaz-am Re: miejsca parkingowe 03.06.09, 09:12
                  Z jednej strony uważam,że zrobiłam dobrze.Odebralam kasę i mam z
                  głowy miejsce postojowe i dopłatę,ale może za jakiś czas będę
                  chciała kupić auto i nie wiem gdzie będę parkować.Wczoraj rano
                  widziałam jak robotnicy montowali słupki przed blokiem 111.
                  • bieganinka Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 17.12.10, 22:41
                    Witam, mam do wynajęcia miejsce parkingowe w garażowcu, zainteresowanych proszę o kontakt tel. 507 559 072
                    • kony1500100900 Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 18.12.10, 15:27
                      bieganinka w 103 czy w 105?
                      • bieganinka Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 18.12.10, 18:32
                        To nie jest miejsce przy bloku, tylko w tym dużym garażowcu
                        • kony1500100900 Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 19.12.10, 17:11
                          ok ale w tym bliżej 103 czy w tym pod 105?
                          • bieganinka Re: miejsce parkingowe do wynajęcia! 20.12.10, 16:59
                            To jest w głównym garażowcu pod biurowcem, na pewno jest wjazd od 103, ale dawno tam nie byłam więc nie wiem czy od 105 też jakoś jest. Lepiej nie umiem wytłumaczyć :) Zainteresowanych proszę o kontakt tel 507 559 032

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka