Gość: kuna Re: Funkcjonowanie komunikacji - Sonda IP: *.chello.pl 02.08.09, 08:24 Zagłosowałam, mam jednak małą radę, tak między nami: zanim wypuścisz następną sondę - sprawdź ortografię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eridan Re: Funkcjonowanie komunikacji - Sonda 02.08.09, 22:18 Ortografia! Stylistyka też do poprawki. Skróciłbym też drugie pytanie po prostu na "zbyt długi czas przejazdu" oraz koniecznie dodał pytanie "inne, jakie?". I na koniec dodałbym możliwość wprowadzenia wielu odpowiedzi. Jesli coś się nie podoba, to często jest to tzw. całokształt. Pzdr Jacek -- "Najczystsze wino leją nam politycy. Bez domieszki prawdy." Odpowiedz Link Zgłoś
gloszmokotowa Re: Funkcjonowanie komunikacji - Sonda 03.08.09, 15:33 Tak już wiem, że ortografia, ale nie mogę teraz poprawić. Nie bardzo też wiem jak wprowadzić możliwość udzielenia kilku odpowiedzi. Z tego co wiem, to obowiązuje limit pięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Funkcjonowanie komunikacji - Sonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:36 E, nie łam się, na pewno sobie poradzisz, niestety nie znam się na tym, ale może właśnie ten limit wystarczy. W każdym razie sonda fajna, jak na początek. A co zrobisz z wynikami? Odpowiedz Link Zgłoś
gloszmokotowa Re: Funkcjonowanie komunikacji - Sonda 03.08.09, 20:10 Przekażę do ZTM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Funkcjonowanie komunikacji - Sonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 08:03 o, kurczę! a oni się bardzo przejmą i wyleczą to miasto... no, ale inicjatywa godna pochwały. Odpowiedz Link Zgłoś
gloszmokotowa Re: Funkcjonowanie komunikacji - Sonda 04.08.09, 16:42 A może posłuchają... pomarzyć nie zaszkodzi. Tak czy inaczej, dzięki za poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś