nrtp 05.08.09, 12:16 www.youtube.com/watch?v=WpcOQ7HaB98 Proszę sprawdzić i dodawać jak najwięcej negatywnych komentarzy i zgłaszać naruszenie zasad itp najlepiej też pisać skargi do BBC ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uzman Re: Angole z Top Gear śmieją się z Polaków ! 05.08.09, 12:20 Już zawiadomiłem Trybunał Konstytucyjny, Trybunał Stanu i Sztab Główny. W przeciągu 10 godzin powinniśmy wypowiedzieć tym chamom wojnę! Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Angole z Top Gear śmieją się z Polaków ! 05.08.09, 13:44 a co? gdzie skłamali? a niech sie z nas śmieją! może wreszcie zaczniemy nad sobą pracować nrtp wyluzuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w To raczej Niemcy się śmieją 05.08.09, 14:36 i to w taki sposób, że mi niedobrze. Jak można robić tak niesmaczną tak obrażającą nas reklamę? Jak? Nie umiem tego zrozumieć. To jest chore. Nie powiem co o Polakach sądzi autor tej reklamy. Reklamy są przeważnie robione tak by odwzorowywać to co dane społeczeństwo myśli o danych sprawach jak inne społeczeństwo czy młodzież. Aż mi się wydaje, że tę reklamę mógł zrobić ktoś z Polski tzn. nie uważający się za Polaka obywatel Polski na wygnaniu w Niemczech. Weekenda a tobie się podoba ta tępa reklama? Obrażają nas i śmieją się, że uciekamy z kraju bo nadciąga niemieckie auto choć czy auto? Tam jest dopisek do Polski na jednym tankowaniu ale wyraz tank znaczy też czołg czyli do Polski na jednym czołgu. To jest oburzające. Jakbyśmy my (ktoś z nas Polaków) zrobili taką chamską i prymitywną reklamę to byśmy się chyba zabiczowali na śmierć bo my musimy być tak bardzo w porządku wobec innych narodów. A jak inne narody traktują nas tak jak te Niemce z tej reklamy to nic nie mówimy. Ja żądam przeprosin od producentów reklamy a także zwolnienia osób odpowiedzialnych za to, że ta reklama jest taka jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: To raczej Niemcy się śmieją 05.08.09, 14:52 > Tam jest dopisek do > Polski na jednym tankowaniu ale wyraz tank znaczy też czołg czyli > do Polski na jednym czołgu. użycie tej gry słów jest dowodem na to, że reklama ta wcale nie jest tak prymitywna. ale rzeczywiście miałaby w polsce lepsze notowania gdyby dało się tam jakoś wmontować uciekających spod grunwaldu krzyżaków. > Ja żądam przeprosin od producentów reklamy a także zwolnienia osób > odpowiedzialnych za to, że ta reklama jest taka jaka jest. a ja żądam żeby niemcy oficjalnie uznali że wygraliśmy kampanię wrześniową! Odpowiedz Link Zgłoś
wsamrazek Re: To raczej Niemcy się śmieją 05.08.09, 14:57 Każdy trochę rozgarnięty człowiek zauważy, że nie jest to prawdziwa reklama Volkswagena. A tylko żarty w programie Top Gear. Dla jednych śmieszne a dla innych nie. Ale jak ktoś się lubi czuć obrażony, to niech się obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: To raczej Niemcy się śmieją 05.08.09, 15:58 Sory ale jak widzę znaczek Volkswagena to mam prawo myśleć, że oni to zaakceptowali, że to jest ich reklama. Nie obchodzi mnie kto zrobił tę reklamę ta reklama obciąża konto także Volkswagena i Niemców. W takim razie top gir zrobił Niemcom niefajnie. Jeśli Niemcy chcą by to nie spadało na ich konto to niech coś z tym zrobią. Ja nie wiem jakim prawem wykorzystano znak handlowy Volkswagena. "Volkswagen Scirocco TDI. Trasa Berlin-Warszawa na jednym baku”). Słowo „tank” jest wieloznaczne – w języku militarnym oznacza czołg i może sugerować, że niemiecka inwazja na Polskę nie była zbyt kosztowna." Nie rozumiem jak takie coś może cię nie obrażać. Lubisz jak na ciebie plują? Mówisz pewnie wtedy, że pada nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wsamrazek Re: To raczej Niemcy się śmieją 05.08.09, 16:20 Jakoś widzę różnicę między pluciem w twarz a żartami. -- „Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” Artur Schopenhauer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: To raczej Niemcy się śmieją IP: *.aster.pl 05.08.09, 16:35 Ten cytat z Schopenhauera akurat dobrze pasuje. Ponieważ był Niemcem, to wcale mu się nie dziwię, że doszedł do wniosku, że nie ma być z czego dumnym. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: To raczej Niemcy się śmieją 05.08.09, 15:16 adam81w napisał: > > Weekenda a tobie się podoba ta tępa reklama? A gdzieś napisałam, że mnie się podoba? Nie, nie podoba mi się. Ale mam oczęta otwarte i sama napisałabym scenariusz o niebo bardziej prześmiewczy a propos naszych, polskich przywar czy zachowań. Wystarczy, ze sobie usiądę na ławeczce gdzieś w Polsce i pooglądam zachowania rodaków... no czasami to nie wiem czy się śmiać czy płakać cy szczęki na ziemi nie szukać. Nic się nie dzieje bez przyczyny! Najpierw sami popatrzmy jak się zachowujemy a potem zastanówmy się czy ktoś nie ma racji... A z tym tankiem to zdecydowanie przesadzasz. Ja odczytałam to, że samochód ma taki duży bak, że na jednym dojedzie się do Polski. Bo to zresztą prawda! :) Już dajmy spokój z wojną... Popatrz na siebie! ktoś o baku Ty o wojnie :p eeeetam... dystansu do naszej historii życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka lecz kompleksy 05.08.09, 14:55 Sama śmiałam się, więc nie widzę problemu? Oby tylko tak śmieli się z Polaków byłoby super... heh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Angole z Top Gear śmieją się z Polaków ! IP: *.aster.pl 05.08.09, 15:41 Polaków to oni mogą w .... pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Angole z Top Gear śmieją się z Polaków ! 05.08.09, 18:56 Czy ty nie jesteś jednym z braci kartofli którzy jakiś czas temu ośmieszyli Polskę w całej Europie swoim zadęciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Angole z Top Gear śmieją się z Polaków ! IP: *.acn.waw.pl 05.08.09, 19:32 Bardzo fajny dowcip. Obrażać się mogą tylko rydzykowo-kacze posrańce. Odpowiedz Link Zgłoś
hasch1 Re: Angole z Top Gear śmieją się z Polaków ! 05.08.09, 20:00 Człowieku co ty tu robisz ?! Luzik, luzik, bo się zagrzejesz. W mojej ocenie miarą intelektu nie jest test IQ, a właśnie poczucie humoru na własny temat. Gdybyś posłuchał jakie zdanie mają o Nas Francuzi, i to całkiem serio, to trzeba by zmieniać Ci pieluchę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsdfdf Re: Angole z Top Gear śmieją się z Polaków ! IP: *.devs.futuro.pl 06.08.09, 14:17 a wiesz jakie ja mam zdanie o francuzach ? Jakbyś wiedzial to pewnie posikalbys sie w majtki ... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Na zdrowie im! 06.08.09, 15:12 My sie smiejemy z Czecha Ruska i Niemca - mamy waskie horyzonty, ktore siegaja tylko sasiadow. Ale taka rysa na dumie naszego narodu musi zostac naprawiona! Dokopmy brytolom! Najlepiej w meczach pilki noznej... :> Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Na zdrowie im! 06.08.09, 15:16 warzaw_bike_killerz napisał: > Dokopmy brytolom! Najlepiej w meczach pilki noznej... :> Popieram!!! i jeszcze Niemcom, Francuzom, Hiszpanom, Włochom, Rosjanom itd!!! :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan proponuje w odwecie zbombardować Londyn IP: *.chello.pl 07.08.09, 11:26 Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Wystarczy zrobic reklame Lufthansy 07.08.09, 11:31 ktora zrzuca paliwo w koktailach molotowa nad Coventry. "Bezpieczenstwo naszych pasazerow podczas lądowania jest priorytetem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.unitymediagroup.de 07.08.09, 20:57 www.youtube.com/watch?v=hpRuax5MLtU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.aster.pl 07.08.09, 21:17 Szkopskie poczucie humoru zawsze było ciężkie, ale po latach 39-45 to już im wyłącznie wstyd został. I niestety będą musieli to dźwigać. A w tej sytuacji specjalnego powodu do żartów nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.unitymediagroup.de 07.08.09, 22:37 niewiele narodow wazylo sie swoja wole Swiatu narzucic..Aleksander Macedonski,Caesar,Napoleon,Niemcy..he,he..Niemcy beda kiedys jak i zbrodniarz i najwiekszy zlodziej sztuki Napoleon ,za swe czyny podziwiani.Potrzeba na to jeszcze paredziesiat lat ale to bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.chello.pl 07.08.09, 23:53 > Niemcy beda kiedys jak i zbrodniarz i najwiekszy zlodziej sztuki > Napoleon, za swe czyny podziwiani. To Napoleon też ma na swoim koncie czyny porównywalne z obozami koncentracyjnymi albo komorami gazowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Napoleon nie mial takiej techniki IP: *.unitymediagroup.de 08.08.09, 00:24 wtedy.By mial bombe atomowa to by ja na 100% pod Moskwa uzyl..he,he.. Wiedzial ty,czemu Luwr jest najzasobniejszym muzeum na Swiecie?Czemu wloska Mona Liza wisi w Luwrze?Wlasciwie czemu Zabojady do dzis nie oddaly Swiatu tego,co Napoleon ukradl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.aster.pl 08.08.09, 00:32 A wiesz co powiedział pewien Niemiec o nazwisku Nietzsche? "Deutschland, Deutschland uber alles: obawiam się, że to kres niemieckiej filozofii." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.unitymediagroup.de 08.08.09, 00:50 pl.wikipedia.org/wiki/Fryderyk_Nietzsche byl normalny jak i ty,,he,he,, pl.wikipedia.org/wiki/Fryderyk_Nietzsche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.aster.pl 08.08.09, 00:59 Był normalny. Całkiem sensowne rzeczy mówił: "Próżność innych sprzeciwia się naszemu smakowi wtedy tylko, kiedy się sprzeciwia naszej próżności." Jeśli chodzi o normalność, to jak czytam twoje wypowiedzi, to mam poważną wątpliwość, czy jeszcze mieścisz się w tej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.unitymediagroup.de 08.08.09, 01:18 ..Punkt orientacyjny topografii filozofii nietzscheańskiej stanowi radykalna krytyka chrześcijaństwa oraz współczesnej autorowi zachodniej kultury. he,he..jestes przedstawicielem chrzescianskiego Ciemnogrodu probujacego malpowac zachodniego sasiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wystarczy zrobic reklame Lufthansy IP: *.aster.pl 08.08.09, 12:14 "...oraz współczesnej autorowi zachodniej kultury." Dobrze piszesz, przecież sam się w niej znajdujesz. To on tak namieszał w głowie pewnemu wodzowi z twojego kraju, a ten go po prostu źle zrozumiał. A raczej zrozumiał tak jak chciał. I sobie dopasował. Odpowiedz Link Zgłoś