Dodaj do ulubionych

Rock-Metal Shop w Warszawie

05.08.09, 23:34
Witam wszystkich mam pytanie. Czy w Warszawie są jakieś rock-metal shopy a
jeśli tak to czy możecie podać adresy? Bardzo bym był wdzięczny :)Wiem, że coś
było w KDT ale jak z KDT jest teraz każdy wie...
Obserwuj wątek
    • ritzy Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 06.08.09, 00:02
      Masz racje! Bylo takie stoisko w KDT. Prowadzili je Wietnamcy. Tylko
      to chyba byl nie Rock-Metal, ale Rock-Bambus.
      • michal2708 Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 06.08.09, 11:13
        Było stoisko w KDT ale wcale nie prowadzili tego Wietnamczycy! Wiem,
        bo sam tak mupiłem kilka koszulek i bluz. Ostatnio robiłem zakupy w
        necie i byłem zadowolony:

www.musicland.sklep.pl/
        www.rockmetalshop.pl/
    • Gość: Ania Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.aster.pl 06.08.09, 00:49
      Dziupla przy Ząbkowskiej.
      • the_ukrainian Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 06.08.09, 09:51
        Niestety Dziupla już od kilku lat nie istnieje :(
        • Gość: Ania Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.aster.pl 06.08.09, 10:49
          Kiedyś tam kupowałam, więc zakładałam, że jeszcze jest.
      • Gość: Adam Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.centertel.pl 06.08.09, 10:29
        Dziupla na Ząbkowskiej to podstawa dla fanów mocnego grania !!
        Dokładny adres to Ząbkowska 5
        Dziupla to właściwie kawał historii.
        tu kupowało się fotosy z filmów, wkładki do kaset, czarno-białe, potem kolorowe,
        znaczki do wpinania, koszulki i inne gadżety.
        W latach 80-90 można było kupić wszystko od Modern Talking po Slayera i Metallicę..
        • sejjin Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 06.08.09, 14:51
          Ktoś wyżej już wspomniał Dziupli nie ma. A o sklepach w necie jednak wolę
          prawdziwy rock shop.
      • Gość: Rockus Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.15, 12:15
        nowy sklep Rockus na Batorego 14
        www.facebook.com/rockuswaw
    • Gość: Kot Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.chomiczowka.waw.pl 04.10.09, 14:40
      Witaj, też się borykam z tym problemem jednakże wiem o jednym takim miejscu.
      mianowicie jest musicland, maja oni swoją stronę internetowo i siedzibę na
      warszawskich Szczęśliwicach. Adres www: www.musicland.sklep.pl
      ul. Dickensa 29/139 jest to dosłownie rzut beretem od pętli autobusowej
      Pozdrawiam
      sebastian_kot@op.pl
    • Gość: Anna Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.aster.pl 05.10.09, 19:22
      www.kropa.pl/
      • slitekster Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 09.08.15, 09:42
        Zapomnij o kropa.pl, chyba, że chcesz ćwiczyć nieludzką cierpliwość na tej bandzie wyzyskiwaczy...
    • Gość: \m/ Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 13:44
      Metal Shop z KDT został przeniesiony do CH LAND (Tuż przy Stacji Metra SŁUŻEW),
      na 1 piętrze. Jest więcej rzeczy, niż było jeszcze w KDT ;)
      • Gość: zaskoczony Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.chello.pl 15.11.09, 00:41
        istnieją jeszcze życzliwi ludzie.dzieki za info o przeniesieniu
        metal shopu.pozdro
        • Gość: wdzięczna Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.pseinfo.pl 22.12.09, 08:10
          O, mnie też ta wiadomość bardzo ucieszyła i zaraz tam pędzę!

pozdrawiam
          • tjbazuka Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 28.12.09, 04:15
            Szkoda Dziupli.
            • Gość: SatanicSeduction. Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.jmdi.pl 18.06.10, 18:41
              jest jeszcze jeden sklep metal shop na al.Jerozolimskich 123a w
              Millennium Plaza bylam tam i musze powiedzieć, że się troche
              naszukałam, bo sklep jest wciśnięty w najmniej widoczne miejsce na
              parterze:)Ale ogólnie to spoko sklepik
      • Gość: Rockus Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.15, 12:16
        nowy sklep Rockus na Batorego 14 \m/
    • Gość: darkness Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.radom.vectranet.pl 09.01.10, 21:32
      Niedługo pojawi się nowy metal shop w Warszawie w pobliżu metra
      racławicka, o czym niezwłocznie poinformuje :)odwiedzajcie posta pod
      koniec stycznia !!! Pozdro
      • Gość: N Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.warszawa.mm.pl 25.02.10, 22:15
        Metalshop, który był w KDT, a później przeniósł się do CH Land, znów zmienia
        swoją siedzibę. Podobno w tą sobotę ma być wielkie otwarcie, a metalshop ma się
        znajdować, gdzieś na Al. Jerozolimskich, ponoć niedaleko hotelu Sobieski ;)

Pozdr
        • Gość: N Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.warszawa.mm.pl 27.02.10, 20:39
          Nowo otwarty metalshop w Warszawie mieści się w budynku Millenium Placa
          (pl.wikipedia.org/wiki/Millennium_Plaza) wraz z innymi stoiskami kupców z
          KDT.
          Adres:
          Al. Jerozolimskie 123A - tuż przy przystanku "pl. Zawiszy"
          • Gość: metalgirl23 Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 14:40
            potwierdzam , ten sklep znajduje sie teraz w CDC(centrum dobrych cen) w milenium
            palaza i wydaje mi sie że jeszcze większy asortyment :D
    • Gość: Dżołi Rock-Metal Shop w Warszawie (Co do Dziupli R.I.P.) IP: *.chello.pl 25.03.10, 17:16
      Jeszcze, swego czasu, długo kupowałem w Dziupli. Najlepszy
      asortyment w mieście dla kogoś takiego jak ja, kto słucha głównie
      death i black metalu, ale i nie tylko. Mieli prawie wszystko, a jak
      nie mieli to mogli załatwić. Jeśli czego nie mogli skombinować to
      dlatego ze nie było dostępne.
      Zdziwiło i zasmuciło mnie jak została zamknięta. Ale pod koniec ten
      legendarny sklep to ledwo zipał. Coraz mniej ciuchów, naszywek etc.
      Cholernie mi szkoda tego sklepu.
      Dzięki za info co do Al. Jerozolimskich. Mam nadzieję że ten drugi
      sklep o którym była mowa wypali, albo już wypalił i ma się dobrze. \m/.
      • Gość: Thrash Fighter Re: Rock-Metal Shop w Warszawie (Co do Dziupli R. IP: *.elartnet.pl 27.03.10, 17:16
        Jak czytam te Wasze wypociny na temat wspaniałego i ciągle powiększającego się
        asortymentu sklepu na Al. Jerozolimskich, to normalnie aż mnie coś
        ściska,ludzie,litości. Towar,odkąd sklep został przeniesiony do CH Land,nie
        dość,że nie doświadczył żadnej dostawy,mało tego - towaru ubywa i ubywa, a
        sprzedawca ciągle obiecuje dostawę. Udałem się tam z nadzieją,iż może co nieco
        przywieźli,no ale wyszedłem stamtąd po minucie,jak tylko zobaczyłem "tablice" z
        naszywkami. Do dziś pamiętam słowa faceta (cytuję): "Będzie ogromny sklep,20
        wielkich tablic naszywek" To nie żart,piszę jak mówił :-)Pozdro dla wszystkich
        mEtAloOffcZyKófF.
        • Gość: Metal Maniak Re: Rock-Metal Shop w Warszawie (Co do Dziupli R. IP: *.radom.vectranet.pl 27.03.10, 23:11
          Mam nadzieję w takim razie że darkness metal shop zmieni Twoje postrzeganie nt
          sklepu metalowego bo moje zmienił, tyle w tym temacie. Pozdrawiam
      • Gość: btoa Re: Rock-Metal Shop w Warszawie (Co do Dziupli R. IP: *.chello.pl 01.04.10, 11:49
        a kto teraz nosi naszywki?:) ba podejrzewam ze 90% obecnie piszacych
        nie wie co to jest.
        To byly piekne czasy i to juz nie wroci:(
        Swego czasu byl tekst " kroic pod dzipla" :):):)
    • wielki_szuwarek Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 20.06.10, 20:20
      na dworcu jest jeden
    • Gość: mikoo Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 14:09
      al. Jana Pawła II 43a lok.38B pasaż muranów - spory wybór, nawet jak czegoś nie ma to bez problemu sprowadzają. Godni polecenia.
    • Gość: Gosc Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: 62.121.86.* 14.10.10, 22:26
      www.blacksky.pl/ CDC Milenium Plaza
      Pl. Zawiszy, Al. Jerozolimskie 123 a
      Parter Pawilon A 06

email: blacksky.pl@gmail.com
      tel.: 0-504 987 421
      • Gość: romek Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.222.252.62.spray.net.pl 30.12.10, 16:13
        nie polecam kupowanie w internetowym sklepie Rockmetalshop w Skierniewicach. Na przesyłkę czekałem ponad miesiąc okazało się że poczta przetrzymała ją nie awizując. Po złożeniu reklamacji kazali mi dopłacić za następną wysyłkę, nie zgodziłem się więc potrącili mi dwie dychy i jeszcze obracali moją kasą przez 2 miechy.
        • Gość: rms.pl Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 14:15
          romek nie wprowadzaj ludzi w bląd, nie odbierales awiza i nie chcesz sie do tego przyznac, zazwyczaj paczka trafia po 2 tygodniach do nadawcy jesli nie jest odebrana przez adresata,
          za to ze poczta przetrzymywała paczke w okresie przedswiatecznym nie moze odpowiadac firma wysylkowa, składając zamówienie musiałes zapoznac się z regulaminem, tam wszystko jest opisane, ale jak widac nie chciało się czytać, gdybyś się zagłebił w tą lekturę nie pisałbyś teraz bzdur, RockmetalShop w Warszawie, juz niebawem, AVE
      • Gość: ROCKUS Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.securex.cc 07.02.16, 15:55
        nowy sklep Rockus na Batorego 14 lok 53 \m/
    • tomaszysko666 Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 23.02.12, 22:24
      Nie ma już metal shopów w Wawie. To skończona era mój przyjacielu. Nie ma Dziupli na Ząbkowskiej i sklepu przy Hali Mirowskiej gdzie czekały na ciebie zawsze metalowe cudeńka na nowiutkich nośnikach CD jeszcze w fabrycznej folii, i myślę że już nikt nie dogoni jakości tych sklepów pod względem asortymentu, płyt... obsługi , klimatu. Jest obecnie w Wawie kilka udających metalshop ale szkoda na nie czasu zamów lepiej przez internet. Globalizacja = kastracja.
      • Gość: Kwitno Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.12, 08:30
        Dziupla na Ząbkowskiej...ło matko, to była moja i moich znajomych "mekka"...cała wyprawa z drugiego końca miasta i zawsze w dwie osoby bo w latach 90-tych (nie wiem jak teraz) to było tam mało "przyjemnie", choć nigdy mi sie tam osobiście nic nie stało ale słyszało się różne rzeczy... :) Pzdr.
    • rockewa Re: Rock-Metal Shop w Warszawie 07.09.12, 18:38
      polecam rockshock.pl - świetne maja koszulki i akcesoria
      • Gość: Monia Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.02.14, 14:29
        a, ja nie lubię kupować w ciemno wolę obejrzeć towar zanim zapłacę . Z tego co mówiła mi kumpela jest taki metal shop w Millenium Plaza al. Jerozolimskie 123a i nie jest drogo.
      • Gość: Rockus Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.15, 12:12
      • Gość: Rockus Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.15, 12:17
        nowy sklep Rockus na Batorego 14
    • Gość: Rockus Re: Rock-Metal Shop w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.15, 12:11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka