Gość: M IP: *.acn.waw.pl 14.08.09, 10:32 Fajny artykuł. Jeden z lepszych jakie ostatnio czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Policyjne kontrole na drogach w weekend IP: *.chello.pl 14.08.09, 10:35 Ale że o czym to jest? O pogodzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Policyjne kontrole na drogach w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 11:05 Świetny artykuł - bardzo dobry merytorycznie i świetnie oddający realia polskiej drogówki. To się nazywa strzał w dziesiątkę! Odpowiedz Link Zgłoś
pierdonka123 Policyjne kontrole na drogach w weekend 14.08.09, 11:51 W pierwszej chwili myślałam, że to jakaś pomyłka, ale jak tylko doczytałam o umiarkowanym zachmurzeniu i pogodnej nocy - stało się jasne, że to artykuł o drogówce! Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Policyjne kontrole na drogach w weekend 14.08.09, 12:32 No i co z tego? Przecież to ich praca. Odpowiedz Link Zgłoś
dickers zawsze i wszędzie polska policja j.... będzie 14.08.09, 13:44 by się wzięli za uczciwą robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: zawsze i wszędzie polska policja j.... będzie IP: 94.254.166.* 14.08.09, 15:10 nie kumacie bazy. to jest artykuł o pracy załogi "cywilnego" samochodu policyjnego z wideo-rejestratorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerniakowianka Policyjne kontrole na drogach w weekend :))) IP: *.funk.pl 14.08.09, 15:22 Eee... zachmurzenie małe i umiarkowane to jeszcze nie tragedia. A w nocy w ogóle pogodnie! I po co tak straszyć w nagłówku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: Policyjne kontrole na drogach w weekend IP: *.152.155.112.dsl.dynamic.eranet.pl 14.08.09, 16:55 No, no, jeżeli policyjne kontrole mają być tylko w weekendy to "chłopcy" sie przepracują, ale bezpieczeństwo zdecydowanie wzrośnie. Tak trzymać "chłopcy", tak trzymać. Dla pomysłodawcy w szefostwie i inicjatora tej akcji, proponuję za zasługi conajmniej Order Orła Białego (nie licząc innych gratyfikacji). Odpowiedz Link Zgłoś