blinski Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta 26.08.09, 09:56 nie rozumiem niektórych komentujących. nie można poruszać niektórych tematów, bo 'są obrzydliwe'? jest to 'mało znaczący, marginalny temat'? ok, nie widziałem statystyk i nie wiem jak powszechny on jest, ale może ktoś mądry doradzi, od którego momentu można mówić o 'ważnym społecznym temacie'? po ilu tysiącach oddających się za zakupy dziewczyn szanowni państwo uznaliby, że jednak można o tym opowiedzieć? poza tym, błagam, 'promocja pedofilii'.. kogo się trzeba było nasłuchać, by uważać samo wspomnienie o czymś za 'promocję'? nie można wspominać o gejach, bo to promocja homoseksualizmu, nie można o galeriankach, bo to promocja seksu za pieniądze. rozmawiajmy tylko o pogodzie i ew. o tym, co się stało we wczorajszym 'm jak miłość'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek1985 To nie jest temat marginalny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:25 To jest temat o tym co się dzieje codziennie. Jak się wejdzie do Arkadii, Złotych Tarasów czy chociaż wspomnianego CH reduta można zobaczyć grupkę małolat ślicznie ubranych wypatrująca za przeproszeniem frajera, który będzie Ją sponsorował. Bo skąd taka małolata z domu patologicznego ma drogie ciuchy na sobie. W gimnazjach co raz bardziej niestety staje się to popularne :/ Już nie mówiąc o zawodówkach i liceach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prahnitz Re: To nie jest temat marginalny... IP: 212.244.73.* 26.08.09, 16:52 > Bo skąd taka małolata z domu patologicznego ma drogie ciuchy > na sobie Usługa u całkiem dobrze zbudowanej i ładnej laluni za cenę ciucha to jak za darmo. Szczególnie, że w galeriach są całkiem czyste kible. Sama przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: To nie jest temat marginalny... IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 18:16 Dlaczego "frajera"? Najtańsze młode mięsko w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: To nie jest temat marginalny... IP: *.pools.arcor-ip.net 28.08.09, 10:05 Temat, czyli problem jest od zawsze. W prl tez, ale nie byl to problem medialnie widoczny(niewygodny dla rezimu), niestety. Takie dzieci zostaly straumatyzowane w bardzo wczesnym dziecinstwie w patologicznym domu rodzinnym i srodowisku. Biedne dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda W PRL dziewczynki chodziły do Forum. 28.08.09, 13:54 Dorabiały sobie nastolatki z pobliskiego liceum na przerwach. Za kilka dołków na bluzkę z Pewexu. Arabusy lubili przepychać wąskie pochewki - dla nich przyjemnie i za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Karolina unikneła tego losu!!! IP: *.40.26.251.sub.mbb.three.co.uk 22.09.09, 18:32 Witam wszystkich, wiem że to jest trudne do przyęcia, ale to jest, było i będzie. Niestety chcieliśmy Ameryki to ją mamy, wszędzie piękne sklepy, wystawy aż kipią od pięknych ciuszków, biżuterki itd. Moja córka ma dzisiaj 17lat i jak mieszkałyśmy w Warszawie ( w tej chwili mieszkamy od 2lat w Londynie)miałam oczy szeroko otwarte i widziałam nieraz co dzieje się w galeriach, zresztą córka sama pokazywała mi, które dziewczyny z klasy uprawiają ten proceder. Moja latorośl ma ze mną wspaniały kontakt i może dlatego unikneła takiego losu? Bardzo z mężem dbamy o to żeby Karolina ufała Nam a My Jej i chociaż ciężko pracujemy a czasu jest mało to udało nam się nawiązać z nią wspaniałą więź. Nie jesteśmy bogaci ani też biedni a z tego co wiem dziewczny które oddają się za fatałaszki nie zawsze są z biednych domów, więc jak to nazwać, może prostytucją? Karolina miała w klasie koleżanke którą do szkoły przywoził i odwoził kierowca, a ojciec był prezesem firmy i bardzo dużo zarabiał a córka oddaje się za pare szmatek!!! Nie wiem czym się kierują tak młode osóbki, ale napewno są to jeszcze dzieci które komplenie nie wiedzą w co wdepneły i jak bardzo ciężko z tego wyjść.Ja rozumiem że ciężko jest dzisiaj w polsce, trzeba utrzymać dom, dać na szkołe, kupić jedzenie a gdzie przyjemności, kino, dyskoteka, ubrania, kosmetyki to wszystko kosztuje, bardzo dużo kosztuje. Nieraz chodziłam z córką po sklepach i zastanawiałyśmy się kto kupuje buty za 500zł albo bluzke za 300zł skoro ja zarabiałam 1500zł a mąż 2200zł i nie było nas stać na takie ekstrawagancje.Dzisiaj żyjemy w Lodynie nasze życie obróciło się o 180stopni i córka wie że może pzyjść i powiedzieć mamo daj mi 50f na spodnie, bo tutaj mnie stać na wszystko, bo tutaj młodzież nie musi uprawiać takiego procederu, bo tutaj buty które kosztują w polsce 500zł są za 50f.Ciesze się że udało nam się i Karolina unikneła takiego losu, ale wiem też że wszędzie czekają na nią nowe pułapki i martwić się będę o Nią do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.cmbg.cable.ntl.com 22.09.09, 18:44 Po co ta sama osoba, kreci taki sam film, z takimi samymi scenami i pod tym samym tytułem, jak juz raz nakrecila w 2006 roku? Zeby, na rzekomo dobrym pomysle, zrobic kase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolof Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: 81.210.4.* 24.09.09, 11:03 Przecież te dziewczyny są obrzydliwe, ohyda ble... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 nihil novi sub sole 24.09.09, 12:15 Wbrew niektórym opiniom, to nie jest nowe zjawisko, które pojawiło się w Polsce wraz z kapitalizmem i galeriami handlowymi. Zawsze istniało. Różnica tylko w lokalizacji "stanowiska pracy". Kiedyś to był hotel Victoria, Forum, Solec, dziś centra handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: 77.223.210.* 05.10.09, 21:44 Elegancja_francja to ma być pokazanie jakie problemy są w naszym kraju a mimo to, że są bardzo powazne i bardziej złożone niz mozna by przypuszczać, są ignorowane bo większość społeczeństwa myśli tak jak Ty: ten film pokazuje jak sobie zwalić konia, nie ma żadnej fabuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.xdsl.centertel.pl 20.07.10, 00:48 "Stara", dobra reduta:) Odpowiedz Link Zgłoś
o.szechter Gdzie w Reducie można spotkać galerianki ? 20.07.10, 12:41 Gdzie gromadzą się najczęściej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rotholc Re: Gdzie w Reducie można spotkać galerianki ? 20.07.10, 12:56 A jesteś zamożny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie w Reducie można spotkać galerianki ? IP: *.subscribers.sferia.net 20.07.10, 13:27 To bzdura, wcale tych galerianek nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedofil Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 18:12 Zaprosiłem 13 letnią galeriankę do mojego domu i uprawialiśmy seks. Było miło. Niestety dzieci z biednych rodzin też chcą mieć pieniądze a jeśli rodzice nie pracują lub mało zarabiają to młode dziewczynki muszą sobie jakoś radzić. Mamy w sumie wolność i demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.54.252.21.smlw-legionowo.pl 12.10.11, 19:00 czekam na fotki i kontakt od galerianek spragniony 40+ na 2eweczka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:02 Cześć cenię sobie dyskrecję mam 43 lata i chciałbym poznać fajną dziewczynę do pieszczot od kilku lat nie kochałem się z kobietą i jesyem trochę nieśmiały proszę o kontakt i może zdjęcia dziewczyn z Warszawy piotr jestem czysty i zadbany i oczywiście dyskretny piszcie na 2eweczka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:07 Cześć cenię sobie dyskrecję mam 43 lata i chciałbym poznać fajną dziewczynę do pieszczot od kilku lat nie kochałem się z kobietą i jesyem trochę nieśmiały proszę o kontakt i może zdjęcia dziewczyn z Warszawy piotr jestem czysty i zadbany i oczywiście dyskretny piszcie na 2eweczka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
longinus13 Re: Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta 14.10.11, 17:52 Ale się wątek zrobił haha. A to dość poważny problem. W każdym razie zamiast interesować się dziewczynami w tak młodym wieku już lepiej skierować uwagę gdzie indziej. Jest usenet i grupy dyskusyjne na przykład. Sporo rożnych grup binarnych jak np.: alt.binaries.pictures.erotica.blondes alt.binaries.pictures.erotica.breasts alt.binaries.pictures.erotica.brunette Więcej pewnie znajdziecie na www.usenet.info.pl albo innych portalach. Nawet za darmo można połączyć się z serwerem: www.usenet.info.pl/poznaj-usenet-z-just4today/ Odpowiedz Link Zgłoś