Dodaj do ulubionych

Sex za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta

• blinski Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta 26.08.09, 09:56
      nie rozumiem niektórych komentujących. nie można poruszać niektórych tematów, bo 'są obrzydliwe'? jest to 'mało znaczący, marginalny temat'? ok, nie widziałem statystyk i nie wiem jak powszechny on jest, ale może ktoś mądry doradzi, od którego momentu można mówić o 'ważnym społecznym temacie'? po ilu tysiącach oddających się za zakupy dziewczyn szanowni państwo uznaliby, że jednak można o tym opowiedzieć?
      poza tym, błagam, 'promocja pedofilii'.. kogo się trzeba było nasłuchać, by uważać samo wspomnienie o czymś za 'promocję'? nie można wspominać o gejach, bo to promocja homoseksualizmu, nie można o galeriankach, bo to promocja seksu za pieniądze. rozmawiajmy tylko o pogodzie i ew. o tym, co się stało we wczorajszym 'm jak miłość'.
    • Gość: Darek1985 To nie jest temat marginalny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:25
      To jest temat o tym co się dzieje codziennie. Jak się wejdzie do Arkadii,
      Złotych Tarasów czy chociaż wspomnianego CH reduta można zobaczyć grupkę
      małolat ślicznie ubranych wypatrująca za przeproszeniem frajera, który będzie
      Ją sponsorował. Bo skąd taka małolata z domu patologicznego ma drogie ciuchy
      na sobie. W gimnazjach co raz bardziej niestety staje się to popularne :/ Już
      nie mówiąc o zawodówkach i liceach
      • Gość: Prahnitz Re: To nie jest temat marginalny... IP: 212.244.73.* 26.08.09, 16:52
        > Bo skąd taka małolata z domu patologicznego ma drogie ciuchy
        > na sobie

Usługa u całkiem dobrze zbudowanej i ładnej laluni za cenę ciucha to jak za
        darmo. Szczególnie, że w galeriach są całkiem czyste kible. Sama przyjemność.
      • Gość: xxx Re: To nie jest temat marginalny... IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 18:16
        Dlaczego "frajera"? Najtańsze młode mięsko w mieście.
        • Gość: prl Re: To nie jest temat marginalny... IP: *.pools.arcor-ip.net 28.08.09, 10:05
          Temat, czyli problem jest od zawsze. W prl tez, ale nie byl to
          problem medialnie widoczny(niewygodny dla rezimu), niestety. Takie
          dzieci zostaly straumatyzowane w bardzo wczesnym dziecinstwie w
          patologicznym domu rodzinnym i srodowisku. Biedne dzieciaki.
          • qnegunda W PRL dziewczynki chodziły do Forum. 28.08.09, 13:54
            Dorabiały sobie nastolatki z pobliskiego liceum na przerwach. Za kilka dołków na
            bluzkę z Pewexu. Arabusy lubili przepychać wąskie pochewki - dla nich przyjemnie
            i za darmo.
    • Gość: EWA Karolina unikneła tego losu!!! IP: *.40.26.251.sub.mbb.three.co.uk 22.09.09, 18:32
      Witam wszystkich, wiem że to jest trudne do przyęcia, ale to jest,
      było i będzie. Niestety chcieliśmy Ameryki to ją mamy, wszędzie
      piękne sklepy, wystawy aż kipią od pięknych ciuszków, biżuterki itd.
      Moja córka ma dzisiaj 17lat i jak mieszkałyśmy w Warszawie ( w tej
      chwili mieszkamy od 2lat w Londynie)miałam oczy szeroko otwarte i
      widziałam nieraz co dzieje się w galeriach, zresztą córka sama
      pokazywała mi, które dziewczyny z klasy uprawiają ten proceder. Moja
      latorośl ma ze mną wspaniały kontakt i może dlatego unikneła takiego
      losu? Bardzo z mężem dbamy o to żeby Karolina ufała Nam a My Jej i
      chociaż ciężko pracujemy a czasu jest mało to udało nam się nawiązać
      z nią wspaniałą więź. Nie jesteśmy bogaci ani też biedni a z tego co
      wiem dziewczny które oddają się za fatałaszki nie zawsze są z
      biednych domów, więc jak to nazwać, może prostytucją? Karolina miała
      w klasie koleżanke którą do szkoły przywoził i odwoził kierowca, a
      ojciec był prezesem firmy i bardzo dużo zarabiał a córka oddaje się
      za pare szmatek!!! Nie wiem czym się kierują tak młode osóbki, ale
      napewno są to jeszcze dzieci które komplenie nie wiedzą w co
      wdepneły i jak bardzo ciężko z tego wyjść.Ja rozumiem że ciężko jest
      dzisiaj w polsce, trzeba utrzymać dom, dać na szkołe, kupić jedzenie
      a gdzie przyjemności, kino, dyskoteka, ubrania, kosmetyki to
      wszystko kosztuje, bardzo dużo kosztuje. Nieraz chodziłam z córką po
      sklepach i zastanawiałyśmy się kto kupuje buty za 500zł albo bluzke
      za 300zł skoro ja zarabiałam 1500zł a mąż 2200zł i nie było nas stać
      na takie ekstrawagancje.Dzisiaj żyjemy w Lodynie nasze życie
      obróciło się o 180stopni i córka wie że może pzyjść i powiedzieć
      mamo daj mi 50f na spodnie, bo tutaj mnie stać na wszystko, bo tutaj
      młodzież nie musi uprawiać takiego procederu, bo tutaj buty które
      kosztują w polsce 500zł są za 50f.Ciesze się że udało nam się i
      Karolina unikneła takiego losu, ale wiem też że wszędzie czekają na
      nią nowe pułapki i martwić się będę o Nią do końca życia.
    • Gość: michal Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.cmbg.cable.ntl.com 22.09.09, 18:44
      Po co ta sama osoba, kreci taki sam film, z takimi samymi scenami i pod tym
      samym tytułem, jak juz raz nakrecila w 2006 roku? Zeby, na rzekomo dobrym
      pomysle, zrobic kase!
    • Gość: lolof Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: 81.210.4.* 24.09.09, 11:03
      Przecież te dziewczyny są obrzydliwe, ohyda ble...
    • dorsai68 nihil novi sub sole 24.09.09, 12:15
      Wbrew niektórym opiniom, to nie jest nowe zjawisko, które pojawiło się w Polsce wraz z kapitalizmem i galeriami handlowymi. Zawsze istniało. Różnica tylko w lokalizacji "stanowiska pracy". Kiedyś to był hotel Victoria, Forum, Solec, dziś centra handlowe.

• Gość: Lady Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: 77.223.210.* 05.10.09, 21:44
      Elegancja_francja to ma być pokazanie jakie problemy są w naszym
      kraju a mimo to, że są bardzo powazne i bardziej złożone niz mozna
      by przypuszczać, są ignorowane bo większość społeczeństwa myśli tak
      jak Ty: ten film pokazuje jak sobie zwalić konia, nie ma żadnej
      fabuły.
    • Gość: a. Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.xdsl.centertel.pl 20.07.10, 00:48
      "Stara", dobra reduta:)
    • o.szechter Gdzie w Reducie można spotkać galerianki ? 20.07.10, 12:41
      Gdzie gromadzą się najczęściej ???
      • rotholc Re: Gdzie w Reducie można spotkać galerianki ? 20.07.10, 12:56
        A jesteś zamożny? ;)
        • Gość: xxx Re: Gdzie w Reducie można spotkać galerianki ? IP: *.subscribers.sferia.net 20.07.10, 13:27
          To bzdura, wcale tych galerianek nie ma :(
    • Gość: Pedofil Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 18:12
      Zaprosiłem 13 letnią galeriankę do mojego domu i uprawialiśmy seks. Było miło. Niestety dzieci z biednych rodzin też chcą mieć pieniądze a jeśli rodzice nie pracują lub mało zarabiają to młode dziewczynki muszą sobie jakoś radzić. Mamy w sumie wolność i demokrację.
    • Gość: pp Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.54.252.21.smlw-legionowo.pl 12.10.11, 19:00
      czekam na fotki i kontakt od galerianek spragniony 40+ na 2eweczka@wp.pl
    • Gość: piotr Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:02
      Cześć cenię sobie dyskrecję mam 43 lata i chciałbym poznać fajną dziewczynę do pieszczot

od kilku lat nie kochałem się z kobietą i jesyem trochę nieśmiały proszę o kontakt i może zdjęcia dziewczyn z Warszawy

piotr jestem czysty i zadbany i oczywiście dyskretny piszcie na 2eweczka@wp.pl

• Gość: piotr Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:07
      Cześć cenię sobie dyskrecję mam 43 lata i chciałbym poznać fajną dziewczynę do pieszczot

od kilku lat nie kochałem się z kobietą i jesyem trochę nieśmiały proszę o kontakt i może zdjęcia dziewczyn z Warszawy

piotr jestem czysty i zadbany i oczywiście dyskretny piszcie na 2eweczka@wp.pl

• longinus13 Re: Seks za zakupy: "Galerianki" z CH Reduta 14.10.11, 17:52
        Ale się wątek zrobił haha. A to dość poważny problem. W każdym razie zamiast interesować się dziewczynami w tak młodym wieku już lepiej skierować uwagę gdzie indziej.
        Jest usenet i grupy dyskusyjne na przykład. Sporo rożnych grup binarnych jak np.:
        alt.binaries.pictures.erotica.blondes
        alt.binaries.pictures.erotica.breasts
        alt.binaries.pictures.erotica.brunette
        Więcej pewnie znajdziecie na www.usenet.info.pl albo innych portalach. Nawet za darmo można połączyć się z serwerem: www.usenet.info.pl/poznaj-usenet-z-just4today/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka