Dodaj do ulubionych

I wszystko jasne :P

28.12.11, 12:10
LINK

Nieomal z roku na rok z tego, co placimy do budzetu za (dosc watpliwa) przyjemnosc jazdy autem, coraz mniej trafia na drogi. COS trzeba bylo z tym zrobic!

No i zrobiono. Zamiast jak najszybszego, a wiec kosztownego przeksztalcania XIX wiecznych duktow w maksymalnie bezkolizyjne drogi, wymyslono WYSEPKI W SZCZERYM POLU ;)

Tanie to i szalenie spektakularne. (Niektorym nawet doslownie "rzucaja sie w oczy"). I do tego, co wprawia mnie w lekkie oslupienie (bo wciaz trudno mi uwierzyc, ze prawdziwe pojecie o nieskonczonosci daje dopiero zrozumienie ludzkiej glupoty), znacznej czesci spoleczenstwa udalo sie wmowic, ze pucek betonu na srodku jezdni poprawia bezpieczenstwo... :P

Majstersztyk!
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: I wszystko jasne :P 28.12.11, 12:21
      > zy"). I do tego, co wprawia mnie w lekkie oslupienie (bo wciaz trudno mi uwierz
      > yc, ze prawdziwe pojecie o nieskonczonosci daje dopiero zrozumienie ludzkiej gl
      > upoty), znacznej czesci spoleczenstwa udalo sie wmowic, ze pucek betonu na srod
      > ku jezdni poprawia bezpieczenstwo... :P

Bardzo liczna jest grupa osob, ktore uwazaja, ze nie stac nas na drogi, bo jestesmy biednym krajem. To ci, ktorzy z trudem ogarniaja to, ze jestesmy biednym krajem przez tysiace zaniechan, w tym budowe drog. Byc moze pokrywaja sie oni z wielbicielami spowalniania ruchu, jako recepty na szybkie odrobienie zaleglosci :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka