Gość: WAMI4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:57 Kiedys slyszalem komentarz o Polakach kierowcach i byl uzyty zwrot"zmotoryzowana ciemnota". Nic dodac, nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telewidz amator Na marginesie tematu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.05, 21:48 Chronologicznie: 1. Dyktatura ciemniaków ( J . Kisielewski ) 2. Demokracja prostaków ( autor nieznany ) 3. Ciemnota zmotoryzowana ( autor nieznany ) 4. Ciemnogród skomputeryzowany ( autor nieznany ) 5. IV RP krajem ciemniaków, prostaków, zmotoryzowanych i skomputeryzowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurwa Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA 01.05.05, 16:08 Radziłbym częściej spoglądać w lustro i czasem uderzyć się w piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeczny Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:24 Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA Autor: szczurwa Data: 01.05.2005 16:08 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Radziłbym częściej spoglądać w lustro i czasem uderzyć się w piersi. ---------------------------------------------- jak zwykle czujemy sie obowiazku doradzania innym. Taki styl "co mi tu qw... bedzie p..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:13 No to przeczytaj i bij się w piersi >>Apeluję, aby przyjezdni w Wawie nie jeżdzili po niej jak u siebie traktorem po polu, tylko czasem zechcieli spoglądać w lusterka przy zmianie pasa. Wczoraj na trasie Powsińska-Sanguszki miałbym cztery kolizje z przyczyn leżących po rozanielonych trzypasmową drogą przyjezdnych w wyklepanych, pierdzących złomach. Potem pretensje do warszawiaków. O parkowaniu, gdzie popadnie, zastawianiu innych parkujących, nie wspomnę.<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.chello.pl 02.05.05, 23:04 To w trosce o życie i zdrowie naszych drogich przyjezdnych. Ja mam duże auto, jak mi szrotowy golf zajedzie drogę, zostaną z niego drzazgi a z turystów- gastarbeiterów rąbanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:05 Powinno ci się odebrać prawo jazdy. Jeśli nie wiesz dlaczego, przeczytaj swoją opinie z forum osobie dorosłej, może być mama lub tata (zakładam że nie jestes dorosły pisząc takie rzeczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:04 Na przyszły raz nie zakładaj się, bo stracisz dorobek zycia. Jeśli będę miał do wyboru drzewo lub zajeżdżającego mi drogę niedouka, wybiorę jego. Kiedyś mój znajomy postąpił odwrotnie i już na drzewie został, ja nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA 04.05.05, 07:03 I tak się właśnie wyraża rzeczona grupa, będąca bohaterami tego wątku.... I jak widać nie zależy to od klasy limuzyny, tylko klasy człowieka.... Odpowiedz Link Zgłoś