Dodaj do ulubionych

ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:57
Kiedys slyszalem komentarz o Polakach kierowcach i byl uzyty
zwrot"zmotoryzowana ciemnota". Nic dodac, nic ujac.
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidz amator Na marginesie tematu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.05, 21:48
      Chronologicznie:

1. Dyktatura ciemniaków ( J . Kisielewski )
      2. Demokracja prostaków ( autor nieznany )
      3. Ciemnota zmotoryzowana ( autor nieznany )
      4. Ciemnogród skomputeryzowany ( autor nieznany )
      5. IV RP krajem ciemniaków, prostaków, zmotoryzowanych i skomputeryzowanych.
    • szczurwa Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA 01.05.05, 16:08
      Radziłbym częściej spoglądać w lustro i czasem uderzyć się w piersi.
      • Gość: grzeczny Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:24

Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA
        Autor: szczurwa
        Data: 01.05.2005 16:08 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        Radziłbym częściej spoglądać w lustro i czasem uderzyć się w piersi.

----------------------------------------------
        jak zwykle czujemy sie obowiazku doradzania innym. Taki styl "co mi tu qw...
        bedzie p..."
      • Gość: olo Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:13
        No to przeczytaj i bij się w piersi
        >>Apeluję, aby przyjezdni w Wawie nie jeżdzili po niej jak u siebie traktorem
        po polu, tylko czasem zechcieli spoglądać w lusterka przy zmianie pasa.
        Wczoraj na trasie Powsińska-Sanguszki miałbym cztery kolizje z przyczyn
        leżących po rozanielonych trzypasmową drogą przyjezdnych w wyklepanych,
        pierdzących złomach. Potem pretensje do warszawiaków. O parkowaniu, gdzie
        popadnie, zastawianiu innych parkujących, nie wspomnę.<<
        • Gość: ufo Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.chello.pl 02.05.05, 23:04
          To w trosce o życie i zdrowie naszych drogich przyjezdnych. Ja mam duże auto,
          jak mi szrotowy golf zajedzie drogę, zostaną z niego drzazgi a z turystów-
          gastarbeiterów rąbanka.
          • Gość: roberto Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:05
            Powinno ci się odebrać prawo jazdy. Jeśli nie wiesz dlaczego, przeczytaj swoją
            opinie z forum osobie dorosłej, może być mama lub tata (zakładam że nie jestes
            dorosły pisząc takie rzeczy)
            • Gość: ufo Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:04
              Na przyszły raz nie zakładaj się, bo stracisz dorobek zycia. Jeśli będę miał do
              wyboru drzewo lub zajeżdżającego mi drogę niedouka, wybiorę jego. Kiedyś mój
              znajomy postąpił odwrotnie i już na drzewie został, ja nie mam zamiaru.
              • jaro_ss Re: ZMOTORYZOWANA CIEMNOTA 04.05.05, 07:03
                I tak się właśnie wyraża rzeczona grupa, będąca bohaterami tego wątku....
                I jak widać nie zależy to od klasy limuzyny, tylko klasy człowieka....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka