Gość: fan H. IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 16:52 Kto jest jest chętny do nieustającej dyskusji na kazdy temat z Hipem powinien sie tu wpisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ani Re: Fan Club Hipa IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:35 Ha,ha , jak widac nie tylko mnie ten facet wkurzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Fan Club Hipa IP: *.pgi.waw.pl 18.04.03, 08:37 Gość portalu: ani napisał(a): > Ha,ha , jak widac nie tylko mnie ten facet wkurzył. hip: No cóż, to powszechne, że ci którzy nie mają wiele do powiedzenia po prostu często się wkurzają. To wyraz ich bezsilności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan H Re: Fan Club Hipa IP: *.acn.waw.pl 22.04.03, 20:49 Wkurzenie to raczej obecnosc mózgowia. Bezmózgowce mają ograniczone odruchy, zostają im czasami tylko odruchy Pawłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marba Re: Fan Club Hipa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 22:03 Gość portalu: hip napisał(a): > Gość portalu: ani napisał(a): > > > Ha,ha , jak widac nie tylko mnie ten facet wkurzył. > > hip: No cóż, to powszechne, że ci którzy nie mają wiele do powiedzenia po > prostu często się wkurzają. > To wyraz ich bezsilności. Myślę że powtarzanie na okrętke tyc samych frazesów na tym forum, jest wyrazem bezsilności. I jescze ile to trzeba mieć na to czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wollek Re: Fan Club Hipa IP: *.acn.waw.pl 26.04.03, 19:34 Dopisuję się do klubu. Głos Hipa w w temacie " wieśniaki z BMW" głęboko mną wstrząsnął. Hip hip hurrrra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Fan Club Hipa IP: *.acn.pl 27.04.03, 21:51 A ja się dopisuje jako fan Hipa. Gość ma racje i tyle. Własnie tak powinny wyglądać reakcje porzadnego czlowieka. W obliczu tak rozbuchanego chamstwa w społeczeństwie, jakie się widzi na co dzien na ulicy, w budynkach etc. rzeczywiście adwersarzom Hipa mogą się wydawać naiwne te "wojny" wypowiadane półgłówkom. Ale tak powinno być - ja też mam tu swoje wojny w debilami zakłócającymi cisze nocną, puszczającymi w środku nocy muzyke na cały regulator z mieszkań czy z samochodów (podgazowując sobie od czasu do czasu, żeby sie akumulator nie wyładował). Wzywam policję, skarżę do sądu, interweniuje w spółdzielni, straży miejskiej. Nie jest to oczywiście celem mojego życia i marze o tym, żeby nie musiec tego robić - ale mam wyniki :) i myśle, że gdyby więcej ludzi wykazywalo taką postawę jak hip, to naprawdę przyjemniej by sie nam wszystkim żyło. Życie wśród cywilizowanego społeczeństwa podnosi kilka razy standard życia - nie trzeba na to żadnych pieniędzy. Hip - tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Fan Club Hipa IP: 212.87.16.* 28.04.03, 10:34 Popieram Hip-a!!! Ryjek, rozumiem Cię jak najbardziej. A Twoje słowa, że masz wyniki, dodały mi mnóstwo otuchy i pomogły podtrzymac upadjącą wiarę, ze warto. :)))) Pozdrawiam i życzę sukcesów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Fan Club Hipa IP: *.swic.dialup.inetia.pl 29.04.03, 05:10 Ja juz dawno stwierdzilem, ze Hip nalezy do tzw. "piniaczy". Nie wazne o co, byle wtracic swoje 3 grosze. I masz tacje Hip, jest to wyraz twojej bezsilnosci. Nie wierzysz? Wejdz na www.mmpi.prv.pl sciagnij "skale", zrob sobie pelny test i pochwal sie swoim wynikiem. Sam sie zaskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Fan Club Hipa IP: *.pgi.waw.pl 06.05.03, 08:08 Gość portalu: leon napisał(a): > Ja juz dawno stwierdzilem, ze Hip nalezy do tzw. "piniaczy". hip: "piniaczy". Co oznacza to słowo? Nie wazne o co, > byle wtracic swoje 3 grosze. hip: ważne. Fakt, że Ty tego nie rozumiesz świadczy tylko o Tobie. I masz tacje Hip, jest to wyraz twojej > bezsilnosci. hip: dajesz kolejne dowody braku umiejętności rozumowania. Nie wierzysz? Wejdz na www.mmpi.prv.pl sciagnij "skale", zrob > sobie pelny test i pochwal sie swoim wynikiem. Sam sie zaskoczysz. hip: takie testy są dobre dla Ciebie. Powodzenia. PS. Gdybyś miał przypadkiem jakieś rzeczowe argumenty to zapoznam się chętnie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marba Re: Fan Club Hipa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 14:35 Gość portalu: ryjek napisał(a): > A ja się dopisuje jako fan Hipa. Gość ma racje i tyle. Własnie tak powinny > wyglądać reakcje porzadnego czlowieka. W obliczu tak rozbuchanego chamstwa w > społeczeństwie, jakie się widzi na co dzien na ulicy, w budynkach etc. > rzeczywiście adwersarzom Hipa mogą się wydawać naiwne te "wojny" wypowiadane > półgłówkom. Ale tak powinno być - ja też mam tu swoje wojny w debilami > zakłócającymi cisze nocną, puszczającymi w środku nocy muzyke na cały regulator > > z mieszkań czy z samochodów (podgazowując sobie od czasu do czasu, żeby sie > akumulator nie wyładował). Wzywam policję, skarżę do sądu, interweniuje w > spółdzielni, straży miejskiej. Nie jest to oczywiście celem mojego życia i > marze o tym, żeby nie musiec tego robić - ale mam wyniki :) i myśle, że gdyby > więcej ludzi wykazywalo taką postawę jak hip, to naprawdę przyjemniej by sie > nam wszystkim żyło. Życie wśród cywilizowanego społeczeństwa podnosi kilka razy > > standard życia - nie trzeba na to żadnych pieniędzy. Hip - tak dalej! Tylke że o tych wojnach wypowiadanych półgłówkom, te półgłówki nic nie wiedzą. Z resztą tym lepiej dla Hipa. Tak więc ma gość swoją misje w sieci, chyba w tej w życi się nie sprwadza. Hip zaczyna stylem wypowiedzi upodabniać się do prostaków których sam krytykuje. I skacze tak od kwiecistej elekwoncji w jednej wypowiedzi, do hamskich odzywek w drugiej. Obecnie ze stałych bywalców tego forum to już jest ścisła czołówka krzykaczy, żeby nie powiedzieć hamów. Kilka miesięcy temu tego by się o Hipie powiedzieć nie dało, ale misja jest długa, bezowocna i widać zmienia ludzi. Fakt faktem, że posty podpisane przez Hipa zwykle czytam, bo jest tam coś takiego emocjonalnego, że widać że ten człowiek wkłada dużo energi w to co pisze i jest to naprawde kawał jego świata. W końcu na ulicy nie może podejść do dresa i wypalić: - ty wieśniaku z BMW, przestań buczeć mi pod oknem z wiadra w charakterze tłumniak. Bo głupi nie jest i wie czym by to się mogło skończycz. A tu może być sprawiedliwym strażnikiem. I jest, tylko dresów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Fan Club Hipa IP: *.pgi.waw.pl 12.05.03, 08:39 Gość portalu: marba napisał(a): > Tylke że o tych wojnach wypowiadanych półgłówkom, te półgłówki nic nie wiedzą. hip: A powinni się dowiedzieć i ponieść konsekwencje łamania prawa. > Z resztą tym lepiej dla Hipa. hip: I gorzej dla społeczeństwa jako całości. Dla Ciebie też. Szkoda, że tego nie rozumiesz. > Tak więc ma gość swoją misje w sieci, chyba w tej w życi się nie sprwadza. hip: Twoje domysły i komentarze są infantylne. Ośmieszasz się. > Hip zaczyna stylem wypowiedzi upodabniać się do prostaków których sam > krytykuje. I skacze tak od kwiecistej elekwoncji w jednej wypowiedzi, do > hamskich odzywek w drugiej. hip: I zdziwisz się bo przyznam, że czasem ostra reakcja pada z mojej klawiatury. Są tacy, którzy inaczej nie rozumieją. Obecnie ze stałych bywalców tego forum to już jest > ścisła czołówka krzykaczy, żeby nie powiedzieć hamów. hip: Jeśli zarzucasz chamstwo to proszę o konkretne przykłady. Czy jeśli kradnącego samochody nazwę złodziejem to jest to chamstwo? Czy jeśli kogoś kto nasrał Ci na wycieraczkę nazwę zwykłą świnią to jest to chamstwo? Nie odróżniasz chamstwa od ostrej reakcji na nie. Kilka miesięcy temu tego > by się o Hipie powiedzieć nie dało, ale misja jest długa, bezowocna i widać > zmienia ludzi. hip: efekty w końcu będą bo to społeczeństwo musi się kiedyś ucywilizować. Inaczej będzie niedobrze. > Fakt faktem, że posty podpisane przez Hipa zwykle czytam, bo jest tam coś > takiego emocjonalnego, że widać że ten człowiek wkłada dużo energi w to co > pisze i jest to naprawde kawał jego świata. W końcu na ulicy nie może podejść > do dresa i wypalić: > - ty wieśniaku z BMW, przestań buczeć mi pod oknem z wiadra w charakterze > tłumniak. hip: Odczuwam w Twoich słowach radość z tego, że tak jest. Zresztą nie dziwię się bo kiedyś napisałeś, że z korupcją i bezprawiem jest Ci dobrze. > A tu może być sprawiedliwym strażnikiem. I jest, tylko dresów nie ma. hip: Ale są rozsądni i głupcy. Uczciwi i nieuczciwi. To wystarcza aby wymieniać poglądy i przekazywać swoje zdanie na temat łamania prawa w Polsce. życzę trochę przemyśleń i zmiany nastawienia bo wchodzimy do UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marba Re: Fan Club Hipa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 12:14 Mogę się zgodzić z większością twych twierdzeń, ale to nie zmienia faktu że gdy sytuacja ulegnie diametralnej poprawie, Ty nadal będziesz grzmiał z tej trybuny. Taki już jesteś jak myślę. I o ile czasem ktoś po twoich postach zastanowi się nad ryzykiem związanym z prędkością, to prawdziwy cham tylko się uśmieje z chamskiej riposty. Tak więc myśle że jednek nie powinieneś się zniżać poniżej pewnego poziomu. Prostaki i tak nie zrozumieją. Oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie na ten temat, a ja mam prawo wypowiedzieć swoje na temat twojego etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Fan Club Hipa IP: *.pgi.waw.pl 12.05.03, 13:43 Gość portalu: marba napisał(a): > Mogę się zgodzić z większością twych twierdzeń, ale to nie zmienia faktu że gdy > > sytuacja ulegnie diametralnej poprawie, Ty nadal będziesz grzmiał z tej > trybuny. hip: Nieuprawnione dywagacje. I nie logiczne. Najpierw sytuacja musiałaby się zmienić, a na to się nie zanosi.Ale mniejsza o to. Taki już jesteś jak myślę. I o ile czasem ktoś po twoich postach > zastanowi się nad ryzykiem związanym z prędkością, to prawdziwy cham tylko się > uśmieje z chamskiej riposty. hip: Ostrej, nie chamskiej. A jeśli zdarzy mi się kogoś przypadkiem urazić w ferworze dyskusji to jestem zawsze gotów przyznać, że trochę przeholowałem. Tak więc myśle że jednek nie powinieneś się zniżać > > poniżej pewnego poziomu. Prostaki i tak nie zrozumieją. > Oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie na ten temat, a ja mam prawo > wypowiedzieć swoje na temat twojego etc. hip: Oczywiście. Dla wyrazistości dyskusji używam jednoznacznych sformułowań, ale zawsze uzasadniam dlaczego taką właśnie opinię wyrażam. Nie uznaję argumentacji typu: "pieprzysz bzdury bo jesteś palant". Albo: " nie masz racji i tyle". To nie dyskusja tylko dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Fan Club Hipa IP: 62.233.175.* 19.05.03, 13:06 HIP RULEZ!!! Gosciu potrafi rozbawic do lez. Ze swieca takich szukac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: Fan Club Hipa IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 21:04 Hip niesmiertelny Hurrra ! Co jakis czas czytam sobie nowe teksty Hipa i jest mi lepiej na duszy. Proponuję dla lepszego samopoczucia i dowartosciowania się poczytanie tematu: "Lewy pas tylko do wyprzedzania" z udziałem mojego ulubieńca. Naprawdę warto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Fan Club Hipa IP: *.pgi.waw.pl 23.06.03, 08:53 Gość portalu: Ani napisał(a): > Hip niesmiertelny Hurrra ! > Co jakis czas czytam sobie nowe teksty Hipa i jest mi lepiej na duszy. > Proponuję dla lepszego samopoczucia i dowartosciowania się poczytanie > tematu: "Lewy pas tylko do wyprzedzania" z udziałem mojego ulubieńca. Naprawdę > warto ! hip: Szkoda, że ograniczasz się tylko do czytania. Jak zwykle nie masz nic wartościowego do powiedzenia? To smutne, że cały swój "intelekt" wkładasz w tak puste komentarze jak te tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: Fan Club Hipa IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 21:11 Nie naleze do tych co mieszaja caly czas w wiadrze z ta sama brudna woda tylko po to zeby sobie pomieszac. Niestety, Ciebie do takich osob zaliczam. Smutno mi tylko, ze przy takich ograniczonych horyzontach, wszedzie dodajesz swoje trzy grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Fan Club Hipa IP: *.pgi.waw.pl 24.06.03, 09:00 Gość portalu: Ani napisał(a): > Nie naleze do tych co mieszaja caly czas w wiadrze z ta sama brudna woda tylko > po to zeby sobie pomieszac. hip: Niestety, mylisz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wamal Polecam watek:WYPRZEDZANIE NA TRZECIEGO..... IP: *.. / 192.168.0.* 17.07.03, 13:00 Skąd się tacy popaprańcy biorą ? Ten HIP to chyba jakiś emerytowany instruktor jazdy sam. z hufców pracy z PRLu , albo nauczyciel z czteroklasowej podstawówki na Białorusi. On się marnuje - powinien pisać do jakiś światłych gazet jak "Skandale", "Zły", "Nie" itp, przecież na wszystkim się zna i wie najlepiej. Polecam wątek "Wyprzedzanie ma trzeciego, czwartego ...." - chcesz sie odreagować, to poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Polecam watek:WYPRZEDZANIE NA TRZECIEGO..... IP: *.pgi.waw.pl 18.07.03, 08:15 Gość portalu: wamal napisał(a): (...) hip: Widzę, że przybył nam kolejny inwalida intelektualny nie potrafiący przedstawić choćby jednego kiepskiego nawet argumentu. No cóż, społeczeństwo jest zróżnicowane a konwencja tego forum taka, że nawet nie mający nic do powiedzenia chłopaczyna może się tu przy klawiaturze wypocić. Odpowiedz Link Zgłoś