lepian4 Re: Slownik pojec diaspory dozwolone od 18 02.10.09, 19:45 Januszku kochany, powtorz nam prosze twoja definicje sympatii Odpowiedz Link
jessi_a inklinacja- sympatia 02.10.09, 19:49 Autor: lepian4 02.10.09, 16:16 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Mistrzu, przetlumacze pierwsze pojecie do slownika diaspory: Janusz mowi: Lepian ma inklinacje do szerzenia rasistowskich haseł. Lepian asocjuje powyzsze zdanie jak nastepuje: Lepian ma sympatie do szerzenia rasistowskich haseł. Dysproporcja zagadnien wynika z ewidentnych asymetrii percecji etymologii: inclinare oznacza sklonnosc do kogos, nie czegos. Zatem poprawnie byloby: Lepian inklinuje pana mecenasa i januszka, a nie do szerzenia rasistowskich hasel. Ergo, jezyk nie powinien sluzyc Art Deco, jest jedynie srodkiem komunikacji, opierajacym sie na powszechnie przyjetych uzusach spolecznych. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: inklinacja- sympatia 02.10.09, 20:05 Jak na razie, to pierdolenie kotka za pomocą młotka. Odpowiedz Link
lepian4 Re: inklinacja- sympatia 02.10.09, 20:32 Sluze tlumaczenien na jezyk polski Prokreacja koszki z mente et malleo Odpowiedz Link
lepian4 Re: inklinacja- sympatia 05.10.09, 08:00 Dopiero reraz zauwazylem, ze Jessi dorzcila ma wypowiedz do ulubionych. Wow, cool, geil, krass, Himmel, Arch und Wolkenbruch, Q.M., ale sie wzruszylem! Zatkalo mnie, januszek sie ucieszy. Odpowiedz Link
zbyfauch Lewak - Wytrych 02.10.09, 20:37 Słowo wytrych oznaczające bynajmniej nie osobnika określonego definicją (skrajny lewicowiec) a każdego zwolennika umiaru i kultury politycznej (nazywanej przekornie poprawnością) tudzież przeciwnika egzaltacji i zacietrzewienia na tle szeroko pojętych tzw. "wartości". Odpowiedz Link
lepian4 raptus puellae 03.10.09, 04:51 Polańskiego obrepcja z myślą o dyspenzie, w zasadzie subrepcja reminiscecji antycypacji mente captus. Wyczytałem to w raptularzu jureeka "Brainwashing metodą hsi nao maceracji seksualnej " Odpowiedz Link
lepian4 gegengerte Sprache 03.10.09, 14:42 politycznie poprawna forma dyskryminacji Niemiaszkow Odpowiedz Link
ja.nusz Re: gegengerte Sprache 03.10.09, 15:27 A lepian jak zwykle - coś tam zasłyszał, jak zawsze chuja zrozumiał, a następnie smrodzi na forum (na wyścigi z asiekiem - obersmrodziarzem). Zanim rozluźnisz zwieracze Sprawdź sobie co oznacza termin "Gendering" i jak to się prawidłowo pisze. Porzygać się idzie jak on pierdoli - nie wykluczam że odnosi się to również do jego pożycia małżeńskiego. Odpowiedz Link
koelscher Re: gegengerte Sprache 03.10.09, 17:43 Czyzby ktos napomknal tu o ANAL izie ? k-r Odpowiedz Link
lepian4 Re: gegengerte Sprache 03.10.09, 22:05 Januszku, ty nasz jeszcze niestrawiony rodzynku, to jest slownik. Nie zgadzasz sie z etymologia, zaproponuj errate. Jessi ist sehr hilfsbereit und wird uns kräftig unterstützen Odpowiedz Link
lunatix Ten slownik sklada chyba z samej okladki. 05.10.09, 17:37 Ta diaspora gastarbeijterow nie ma pojecia! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Slownik pojec diaspory dozwolone od 18 07.10.09, 08:58 ja.nusz 06.10.09, 22:21 Odpowiedz "O, znów jaka cenzorska kurwa sobie poszalała." Znaczenie: Jessi wykonala wysmienicie swe zadanie Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Slownik pojec diaspory dozwolone od 18 07.10.09, 10:26 Brunatna gnida, skurwiel, naziołek, bydło itd... = goje Odpowiedz Link
lepian4 Re: Slownik pojec diaspory dozwolone od 18 07.10.09, 11:14 Wypierdol Hitlercynke = pozdrow swoja coreczke Odpowiedz Link
lepian4 Das ABC 03.11.09, 09:08 Christdemokrat Sie besitzen zwei Kühe. Ihr Nachbar besitzt keine. Sie behalten eine und schenken Ihrem armen Nachbarn die andere. Danach bereuen Sie es. Sozialist Sie besitzen zwei Kühe. Ihr Nachbar besitzt keine. Die Regierung nimmt Ihnen eine ab und gibt diese Ihrem Nachbarn. Sie werden gezwungen, eine Genossenschaft zu gründen, um Ihrem Nachbarn bei der Tierhaltung zu helfen. Sozialdemokrat Sie besitzen zwei Kühe. Ihr Nachbar besitzt keine. Sie fühlen sich schuldig, weil Sie erfolgreich arbeiten. Sie wählen Leute in die Regierung, die Ihre Kühe besteuern. Das zwingt Sie, eine Kuh zu verkaufen, um die Steuern bezahlen zu können. Die Leute, die Sie gewählt haben, nehmen dieses Geld, kaufen eine Kuh und geben diese Ihrem Nachbarn. Sie fühlen sich rechtschaffen. Udo Lindenberg singt für Sie. Freidemokrat Sie besitzen zwei Kühe. Ihr Nachbar besitzt keine. Na und? Kommunist Sie besitzen zwei Kühe. Ihr Nachbar besitzt keine. Die Regierung beschlagnahmt beide Kühe und verkauft Ihnen die Milch. Sie stehen stundenlang für die Milch an. Sie ist sauer. Kapitalist Sie besitzen zwei Kühe. Sie verkaufen eine und kaufen einen Bullen, um eine Herde zu züchten. EU-Bürokratie Sie besitzen zwei Kühe. Die EU nimmt ihnen beide ab, tötet eine, melkt die andere, bezahlt Ihnen eine Entschädigung aus dem Verkaufserlös der Milch und schüttet diese dann in die Nordsee. Amerikanisches Unternehmen Sie besitzen zwei Kühe. Sie verkaufen eine und leasen sie zurück. Sie gründen eine Aktiengesellschaft. Sie zwingen die beiden Kühe, das Vierfache an Milch zu geben. Sie wundern sich, als eine tot umfällt. Sie geben eine Presseerklärung heraus, in der Sie erklären, Sie hätten Ihre Kosten um 50% gesenkt. Ihre Aktien steigen. Französisches Unternehmen Sie besitzen zwei Kühe. Sie streiken, weil Sie drei Kühe haben wollen. Sie gehen Mittagessen. Das Leben ist schön. Japanisches Unternehmen Sie besitzen zwei Kühe. Mittels modernster Gentechnik erreichen Sie, dass die Tiere auf ein Zehntel ihrer ursprünglichen Größe reduziert werden und das Zwanzigfache an Milch geben. Jetzt kreieren Sie einen cleveren Kuh-Cartoon, nennen ihn Kuhkimon und vermarkten ihn weltweit. Deutsches Unternehmen Sie besitzen zwei Kühe. Mittels modernster Gentechnik werden die Tiere Re- Designed, so dass sie alle blond sind, eine Menge Bier saufen, Milch von höchster Qualität geben und 160 km/h laufen können. Leider fordern die Kühe 13 Wochen Urlaub im Jahr. Britisches Unternehmen Sie besitzen zwei Kühe. Beide sind wahnsinnig. Italienisches Unternehmen Sie besitzen zwei Kühe, aber Sie wissen nicht, wo sie sind. Während Sie sie suchen, sehen Sie eine schöne Frau. Sie machen Mittagspause. Das Leben ist schön Polnisches Unternehmen Sie haben keine Kühe, kennen aber jemand, der welche organisieren kann. Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor nie udawaj, że to wymyśliłeś, tylko 27.11.09, 18:43 podaj źródło. Zresztą broda sięga do ziemi. Odpowiedz Link
lepian4 Re: nie udawaj, że to wymyśliłeś, tylko 29.11.09, 08:42 Prosze o rozsadne erraty, nie o subiektywne emocje. Zrodlo jest zawsze to samo: forum Diaspory Polskiej. Autorem w tym przypadku jest Jureeka Sensacja ta jest wie folgt stopniowana: od czterech pokolen w Niemaiszkowie turecka dupencja w obcislych leginsach, z chusta na glowie Stopien najwyzszy: Lepian dostanie depresjii, Jureeka jaja na miekko. Odpowiedz Link
jureek Re: nie udawaj, że to wymyśliłeś, tylko 02.12.09, 10:22 lepian4 napisał: > Prosze o rozsadne erraty, nie o subiektywne emocje. To nie są subiektywne emocje, tylko obiektywne stwierdzenie faktu, że skądś to zerżnąłeś. > Zrodlo jest zawsze to samo: forum Diaspory Polskiej. Autorem w tym > przypadku jest Jureeka Co Ty pierdolisz, złodzieju? (tak - złodziejstwem jest cytowanie bez podania źródła) Nie jestem autorem tego forum.gazeta.pl/forum/w,51283,101052548,102440033,Das_ABC.html słownika. Zerżnąłeś to skądś, ale na pewno nie ode mnie. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: nie udawaj, że to wymyśliłeś, tylko 02.12.09, 11:15 Jaja na miekko sa twego autorstwa!! Nie rob ze slownika, papieru toaletowego dla swego wychowanka. Zaloz nowy watek. Odpowiedz Link
jureek Re: nie udawaj, że to wymyśliłeś, tylko 04.12.09, 11:39 lepian4 napisał: > Jaja na miekko sa twego autorstwa!! Udowodnij, kłamczuszku miękkim hooyem robiony. Jura Odpowiedz Link
lepian4 miękkim hooyem 13.11.09, 15:36 Związek frazeologiczny "miękkim hooyem robiony" oznacza mamisynka, prymusa ogólnie mięczaka bez jaj, czyli wypisz, wymaluj Lepian. Quelle: Oburzony Jureek, anno domino 13.11.2009 Odpowiedz Link
ja.nusz Re: miękkim hooyem 14.11.09, 14:00 Może i oburzony ale co racja to racja. Można ewentualnie dodć jeszcze "bardzo miękkim" Odpowiedz Link
lepian4 Re: miękkim hooyem 14.11.09, 21:20 Jessi, prosze o skasowanie tej bezkonstruntywnej pomylki intelektualnej. To jest slownik, nie nocnik!!!!!!! Odpowiedz Link
lepian4 Asiek wedlug januszka 19.11.09, 03:31 Wyjątkowy skurwiel, który pod płaszczykiem pseudodowcipnych wypowiedzi, próbuje nieudolnie ukryć swoją ksenofobiczną, rasistowską i przede wszystkim antysemicką naturę - jest to tu powszechnie znane. To tylko takie drobne ostrzeżenie przed tą kreaturą. Odpowiedz Link
lepian4 wysrany mozg 19.11.09, 11:31 nie należy rozumieć dosłownie powiedzenia, że ktoś wysrał mózg. Oznacza ono tylko tyle, że ktoś jest tak głupi, jakby nie miał mózgu. Jura Odpowiedz Link
zawszekacperek Niemowa i Paradoks łbów 25.11.09, 19:39 Definicja niemowy wg lepiana 4 na podstawie bacznej obserwacji wypowiedzi ja.nusza na tym forum Gdybys zrezygnowal z bluzgania, bylbys niemowa. Paradoks łbów- aksjomat ontologiczny ja.nusza na określenie lepiana 4 i i innego znanego forumowicza."lepian ma chorą głowę a ty masz pusty łeb." Terminu użył po raz pierwszy zawszekacperek Austriak Kurt Gödel udowodnił w 1931 roku twierdzenie o istnieniu modelu, które głosi, że każda niesprzeczna teoria pierwszego rzędu ma model. Natychmiastowym wnioskiem z tego twierdzenia jest inne, znane jako twierdzenie o pełności klasycznego rachunku logicznego. Prowadzi to do ważnego wniosku, że pojęcia konsekwencji syntaktycznej i semantycznej są równoważne i można ich używać wymiennie, w zależności od tego, które się łatwiej daje zastosować w danym przypadku. Odpowiedz Link
zawszekacperek Sensacja 26.11.09, 20:41 Definicja sensacji: Dzisiaj na siłowni widziałem... Użyte po raz pierwszy przez Jurę dzisiaj. Your poor kacperle Odpowiedz Link
zawszekacperek jessiać się 30.11.09, 18:56 Post (wątek)poszedł się jessiać. Inaczej mówiąc został wyp... do kosza przez założyciela forum albo admina. Odpowiedz Link
zawszekacperek [...] 01.12.09, 19:56 [...]- post ja.nusza czyli inaczej: dosadność, zwięzłość, kompetencja Odpowiedz Link
lepian4 [...] 10.12.09, 08:54 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
lepian4 pokaz mi smierdzaca faszystowska kurwo 10.12.09, 11:56 Prosze szanownego pana o konstruktywne argumenty. Wersja uratowana z kosza Quelle: Januszek Odpowiedz Link
lepian4 ASIEK TO SMIERDZACA KURWA 11.12.09, 13:44 Troszeczke sie pogubilem Quelle: Januszek Odpowiedz Link
gadupa Lepianka TO SMIERDZACA KURWA 15.07.10, 11:13 Dla mnie jestes ty smierdzaca quurwa. Odpowiedz Link
lepian4 Wrocmy do slownika 10.10.10, 17:22 Buahahahahahahahahahahahahahahaha- Zugabe! Zugabe! Odpowiedz Link
lepian4 Aścieku cuchnąca padlino, 11.12.09, 13:47 moje posty wycinają, ale na szczęście ty sam osobiście co sekundę przypominasz, że jestś kurwą ostatniego sortu. Quelle: Januszek Bedutung: Ich fühle mich gemobbt und diskriminiert! Odpowiedz Link
lepian4 spiesz się łachmyto i skopiuj sobie do twojego 11.12.09, 13:51 ubeckigo archiwum. Zajrzyj do archiwum Diaspory Polskiej Quelle: Januschek Odpowiedz Link
zawszekacperek Osoba szczególnej troski 15.12.09, 07:46 definicja forumowicza jeckiego w ujęciu drugiego_redemptorysty. państwo ma prawo i obowiązek wpierdalać się, ponieważ płacisz podatki. A poza tym wymagasz porządnej opieki jako osoba szczególnej troski.. Odpowiedz Link
gadupa [...] 17.12.09, 00:13 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
lepian4 Re: A kanceperek jak to kacperek. 17.12.09, 09:23 SPOKOJ DZIECI, TO JEST SLOWNIK!!!!!!! Odpowiedz Link
zawszekacperek Twórczość Asieka na forum Spiegel Online 07.01.10, 18:17 Twoją "twórczość" na forum Spiegel Online możnaby porównać, no do czego by ją porównać, o już mam: to tak jakby kto nasrał do kawioru. ex definitione forumowicz ja.nusz o "poglądach" forumowicza donnerbalkena Odpowiedz Link
lepian4 Re: Slownik pojec diaspory dozwolone od 18 19.01.10, 03:51 Patologia była wczoraj - dzisiaj jest asiek...z domieszką lepiana. Odpowiedz Link
lepian4 Jak to bedzie po polsku? 03.02.10, 10:07 Njbardziej mnie wkurwia, że wylatuję wspólnie z tą brunatną kurwą lepianem - pomimo wszystko nie zasłużyłem na towarzystwo tego śmiecia. Odpowiedz Link
lepian4 czarne jest białe a białe jest czarne! 25.02.10, 10:03 ja.nusz 25.02.10, 09:28 Aby przypadkowy gość tego forum nie miał wątpliwości. Donnerbalken to pierdolnięty emeryt, który od lat z uporem maniaka podkreśla, że jest faszystą, rasistą i antysemitą. Tysiąc razy już mu mówiłem, że wszyscy przyjęli to do wiadomości, ale jemu wiecznie mało. No i ostatnio wyautował się, że jest pedałem - i to jest jego jedyna pozytywna strona. Odpowiedz Link
zawszekacperek apologia 31.03.10, 21:27 Kurwa, asiek chyba ma rację - Zydzi wybielają swoich - KTT to przecież też jeden z nich. Odpowiedz Link
zawszekacperek Orgazm estetyczny wg forumowicza ja.nusza 14.07.10, 09:40 Piękny widok - wzruszony na wskroś brunatny chuj. Odpowiedz Link
zawszekacperek Facpuś 11.12.10, 18:45 Krótko mówiąc Facpuś - fick dich niuniek. ( by ja.nusz) Odpowiedz Link
fan.club Re: Slownik pojec diaspory dozwolone od 18 27.01.11, 14:56 A kuku! Zagląda tu jeszcze ktoś? Odpowiedz Link
gadupa Byly komisje, mydlenie oczu 01.02.11, 18:18 Jezdzili, patrzyli, mowili ze maja wszystko pod kontrola bo Iran obiecal. (buahaha) Komu na tym zalezy aby Iran mial atom? web.de/magazine/digitale-welt/internet/12079446-geheimdienste-warnen-vor-zweitem-tschernobyl.html#.A1000109 Odpowiedz Link
lunatix Niemcy szukaja nowego ministra 01.03.11, 10:43 web.de/magazine/nachrichten/deutschland/12267366-bild-minister-zieht-heute-die-konsequenz-aus-plagiatsaffaere.html#.A1000107 Odpowiedz Link
lepian4 Re: Niemcy szukaja nowego ministra 03.03.11, 14:47 Liebe Jessi, prosze te sensacje wypieprzyc do kosza. Nic nie maja przeciez wspolnego z naszym slownikiem! Odpowiedz Link
lunatix Teraz sie zacznie masowa emigracja do Niemiec. 03.09.11, 17:08 www.gmx.net/themen/finanzen/geld/76832x0-zehn-euro-mehr-hartz-iv Pierwszy donosiciel przyjedzie w pierwszym trasporcie. Odpowiedz Link