koelscher 02.02.10, 22:00 z cenzury JAWNEJ zrobi sie ........, to ja to, qrwa, opu SZCZAM... k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koelscher Re: Jesli 02.02.10, 22:24 Chodzi, najmilejsza, o to, ze ktos tu, qrwa, usuwa posty (akurat nie moje), nie pozostawiajac po nich SLADU... Bawisz sie nozyczkami (od jessi) ? k-r Odpowiedz Link
annajustyna Re: Jesli 02.02.10, 22:27 Ja? Ja wlasnie skonczylam ogladac film o strajku seksualnym, to jak mialam ciac? To fizycznie niewykonalne! Odpowiedz Link
koelscher Re: Jesli 02.02.10, 22:30 Nie lapie tego: Jak stajkujesz seksualnie, to nie mozesz wycinac ??? k-r Odpowiedz Link
annajustyna Re: Jesli 02.02.10, 22:30 Po dokladnej anal yzie nie widze podstaw do przwrocenia wugaryzmow Janusza i zdjecia owsikow Asieka! Wierz mi, ze Jessi wie, co robi tnac... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jesli 02.02.10, 22:38 Ja chcę owsików Asieka! Ja się domagam reaktywacji!!! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Owsik Reloaded 02.02.10, 22:50 Proszę bardzo - to nie są owsiki asieka - to jest asiek osobiście z rodzeństwem: Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Owsik Reloaded 02.02.10, 22:59 a.nusz napisał: > > Proszę bardzo - to nie są owsiki asieka - to jest asiek osobiście > z rodzeństwem Chudzi oni jacyś, i tacy bladzi. Ale na pewno rodzeństwo. Bardzo podobni do siebie. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Owsik Reloaded 02.02.10, 23:03 Tak, tacy oni bezbronni, że Komitet powstać musi. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Owsik Reloaded 03.02.10, 10:45 Może nasz Komitet ogłosi akcję Ein Hartz für Awsiki? Będziemy sprzedawać brunatne serduszka z powyższym napisem, drukowaną szwabachą oczywiście. Odpowiedz Link
donnerbalken Nic ująć, nic dodać... 03.02.10, 11:08 zbyfauch napisał: Cytat > Może nasz Komitet ogłosi akcję Ein Hartz für Awsiki? > Będziemy sprzedawać brunatne serduszka z powyższym napisem, > drukowaną szwabachą oczywiście. > Nic ująć, nic dodać... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Owsik Reloaded 03.02.10, 17:20 zbyfauch napisał: > Może nasz Komitet ogłosi akcję Ein Hartz für Awsiki? > Będziemy sprzedawać brunatne serduszka z powyższym napisem, > drukowaną szwabachą oczywiście. > ----------------------------------- Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Jesli 02.02.10, 22:44 Wooow, dokladnej anal yzie trwajacej 3 minuty..., teraz juz rozumiem skad wzial sie ten strajk seksualny Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jesli 02.02.10, 22:50 Zakładam Komitet Obrony Asieków Owsika, zostaniesz naszą Skarbnicą? Odpowiedz Link
koelscher Re: Jesli 02.02.10, 23:03 botoxi najmilejsza, ja wiem - ty jestes YNTELYGENTNA inaczej, ale: nikt, qrwa, nie mowil o przywracaniu. Mowilem o cenzurze NIEJAWNEJ, tzn. nie pozostawiajacej BIALYCH PLAM (ktore na poczatku byly, ale sie zmyly)... k-r annajustyna napisała: > Po dokladnej anal yzie nie widze podstaw do przwrocenia wugaryzmow Janusza i > zdjecia owsikow Asieka! Wierz mi, ze Jessi wie, co robi tnac... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jesli 03.02.10, 04:06 Maz racje, Jessi powinna odlozyc nozyce i wziac mlot i pierdolnac w ten pusty leb tego twojego, na wskros ocenzurowanego kolesia, januszka. Kulturbereicherung mal anders. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jesli 03.02.10, 09:25 Njbardziej mnie wkurwia, że wylatuję wspólnie z tą brunatną kurwą lepianem - pomimo wszystko nie zasłużyłem na towarzystwo tego śmiecia. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jesli 03.02.10, 10:07 Tak, masz skarbie racje. Twe patologiczne wizje zasluguja na nozyce Jessi. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jesli 03.02.10, 10:37 Odnośnie patologii wszystko zostało już wyjaśnione panie gonokok. Odpowiedz Link
donnerbalken Zniknęła... 03.02.10, 12:20 koelscher napisał: Cytat > z cenzury JAWNEJ zrobi sie ........, to ja to, qrwa, opu SZCZAM... > > k-r Zniknęła nasza cała poranna korespondencja z Januszkiem... Odpowiedz Link
jureek Re: Zniknęła... 03.02.10, 13:18 lepian4 napisał: > Ja napialem, ze nozyce jessi sa ok. Schleimer, Kriecher, Speichellecker Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zniknęła... 03.02.10, 13:48 lepian4 napisał: > Ja napialem, ze nozyce jessi sa ok. Są nawet bardzo OK - dzięki nim wyleciałeś nawet na zbity ryj z latryny - wylecieć z latryny, to jest wyjątkowe osiągnięcie. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Zniknęła... 03.02.10, 14:12 Panowie, mam wrazenie, ze sie naprawde kochacie . Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zniknęła... 03.02.10, 14:38 annajustyna napisała: > Panowie, mam wrazenie, ze sie naprawde kochacie . Możesz mnie podejrzewać o co chcesz, ale proszę nie o to. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Zniknęła... 03.02.10, 16:00 Polska inteligencja wtłoczona na siłę między dzicz niemiecką... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zniknęła... 03.02.10, 16:11 Dla ciebie powstał specjalny przytulny kącik na tym forum - poszedł won! Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Zniknęła... 03.02.10, 16:15 ja.nusz napisał: > > Dla ciebie powstał specjalny przytulny kącik na tym forum - poszedł > won! ------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zniknęła... 03.02.10, 16:45 Ciesze sie, ze przypadlo ci to do gustu. Jeszcze nigdy nie byles z mojego powodu tak szczesliwy! Odpowiedz Link
donnerbalken [...] 03.02.10, 16:57 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link