koelscher Re: I co? Dasz se zrobić? 17.11.10, 22:00 Zbysiu, znajdz lepiej moze klinike od powiekszania mozgow... k-r Odpowiedz Link
zbyfauch Re: I co? Dasz se zrobić? 18.11.10, 08:38 koelscher napisał: > Zbysiu, znajdz lepiej moze klinike od powiekszania mozgow... Aleś mi przysrał. Całą noc nie spałem. Odpowiedz Link
koelscher Re: I co? Dasz se zrobić? 18.11.10, 19:44 Niby dlaczego? Akurat nie Ciebie typowalem na kandydata. k-r mialem na myslizbyfauch napisał: > koelscher napisał: > > Zbysiu, znajdz lepiej moze klinike od powiekszania mozgow... > > Aleś mi przysrał. Całą noc nie spałem. > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: I co? Dasz se zrobić? 18.11.10, 19:46 koelscher napisał: > Niby dlaczego? Akurat nie Ciebie typowalem na kandydata. A, to zwracam honor. Odpowiedz Link
koelscher Re: I co? Dasz se zrobić? 18.11.10, 19:53 Przepraszam, ale co znaczy "zwracam honor"? Mnie nie mozna "odebrac" honoru (nawet na chwilke), zatem i trudno go "zwracac"... k-r zbyfauch napisał: > koelscher napisał: > > Niby dlaczego? Akurat nie Ciebie typowalem na kandydata. > > A, to zwracam honor. > Odpowiedz Link
koelscher Re: masz rację, jak można odebrać coś, 18.11.10, 22:02 Powiem ci cos jako wujek dobra rada: Nie wycieraj sobie aldikowej buzki pojeciami, o ktorych tresci nie masz nawet mglistego wyobrazenia. Dein Problem besteht darin, dass du nicht satisfaktionsfänhig bis. k-r gaarsch napisał: > czego się nie posiada? Odpowiedz Link
koelscher Re: tworzysz treści i sam w nie wierzysz. 18.11.10, 22:15 Wyjatkowo trafiles w dziesiatke: tworze tresci, w ktore wierze. Ba, zdaja sie wierzyc tysiace. Mozesz je nawet kupic (nie tysiace - tresci). k-r Odpowiedz Link
ja.nusz Re: tworzysz treści i sam w nie wierzysz. 19.11.10, 10:18 koelscher napisał: > Wyjatkowo trafiles w dziesiatke: tworze tresci, w ktore wierze. Ba, zdaja sie w > ierzyc tysiace. > Mozesz je nawet kupic (nie tysiace - tresci). > > k-r No to sprawa jest prawie jasna - jecki pisze poradniki. Jestem pewien, że potwierdzi. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Czemu nie? 18.11.10, 10:35 Ludzie kupują samochody na raty i latami wypruwają sobie flaki aby te raty punktualnie spłacać. Czesto po zapłaceniu ostatniej raty samochód nadaje się na złom - a takie cycki nadl będą jędrne - sztuczne, ale jędrne. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Czemu nie? 18.11.10, 11:05 Istnieje jednak obawa, czy takie discount-cycken przypadkiem nie sparcieją za lat kilka. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Czemu nie? 19.11.10, 09:38 Te silikonowe cycki tez trzeba wymieniac! Fachowiec Q.M.! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Czemu nie? 19.11.10, 10:16 Nie wiesz co mówisz matołku, zostaw wiąc w spokoju ten niewinny humorystyczny wątek - sraj do latryny a nie jak zwykle obok niej. Odpowiedz Link