ja.nusz 04.12.10, 12:56 Ze jeszcze taki ciemnogród jest dopuszczalny - przejebane jak Bolka trampki: tinyurl.com/26ns8wg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Szata nie dżezmen 04.12.10, 13:25 A w waszych oswieconych synagochach moga wytapowac wyznawcy scjentologii? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Szata nie dżezmen 04.12.10, 13:34 To ty nie wiedziałeś, że każdy sajentolog jest Zydem? Inaczej nie idzie. PS. Jak minęła noc? Teściowa szczytowała, czy znów leżała tylko jak kłoda? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Szata nie dżezmen 04.12.10, 14:02 Zboczencu, podaj mi w takim razie adresy synagog, w ktorych wystepuja scjetolodzy? Chetnie poprzygladam sie temu niewypalowi. Odpowiedz Link
maria421 Re: Szata nie dżezmen 04.12.10, 16:24 Dolacze sie dp pytania "malo to sal koncertowych w Warszawie"? Przeciesz dzezmen nie gra na organach. Odpowiedz Link
jureek Re: Szata nie dżezmen 04.12.10, 16:56 maria421 napisała: > Dolacze sie dp pytania "malo to sal koncertowych w Warszawie"? Przeciesz dzezme > n nie gra na organach. A dlaczego nie miałby zagrać w kościele, jeżeli prawowity gospodarz tego miejsca (czyli biskupi) nie ma nic przeciwko temu? Bo paru oszołomów chce zadymy? W naszym parafialnym kościele w Wiesbaden też nieraz odbywają się świeckie koncerty i wcale niekoniecznie na organach. Uważasz, że proboszcz, rada parafialna i administracyjna za każdym razem powinna pytać wszystkich katolików, czy nie mają nic przeciwko? Kościoły od dawna były miejscami koncertów, biskupi byli mecenasami sztuki i muzyki, kościoły tak budowano, że nieraz mają lepszą akustykę niż niejedna sala koncertowa - mamy wyrzec się tej europejskiej i chrześcijańskiej tradycji, bo paru oszołomów lubi zadymy? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Szata nie dżezmen 05.12.10, 12:04 Swiecki koncert, to nie jest jeszcze kocert scjentologow! Zastanawia jego upor odnosnie koncertowania w katolickich swiatyniach w Polsce. Juz wielokrotnie spotykal sie ze stanowcza odpowiedzia. A w jego ojczyznie nikt nie chce jego swiatecznych interpretacji scjentologicznych wysluchac? To nie jest oszolomstwo, tylko swiadomosc wlasnej tradycji i kultury. Na molo w Sopocie tez chetnie by go oswieceni inaczej wysluchali! Skorzystajmy z tej nadarzajacej sie okazji. Gotow jestem tam zajcheac wspolnie z januschiem i gadupa. Nasza kochana gadupa wezmie merca i wszyscy poszpanujemy! Bedzie fajnie! Zadziwia jednak szczegolnie GW, ktora juz o tym informuje, nim Wielki Scjentolog do Polski zajedzie. O tym, ze podczas biezacego pozaru gina palestynscy wiezniowie nikt nie wspomina. Wyszlo by na jaw, ze w izraelskie wiezienia zawalone sa przyszlymi dawcami narzadow wewnetrznych? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Szata nie dżezmen 05.12.10, 14:42 Takie brunatnen ścierwo jek ty powinno się właściwie cieszyć - w końcu duża część ofiar tych pożarów, to izraelscy klawisze. I nie pierdol śmieciu, że nikt nie pisze o ofiarach palestyńskich - w każdej gazecie o tym było - nawet w tej, którą prenumerujesz: Odpowiedz Link
lepian4 Re: Szata nie dżezmen 05.12.10, 17:39 Ministrze propagandy, klawisze zdazyli uciec, spalili sie palestyncy dawcy narzadow wewnetrznych. Zdecydowanie mylisz sie w kwestii prenumeraty. Jesli mialbym juz cokolwiek prenumerowac tenduje w tym kierunku Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Szata nie dżezmen 05.12.10, 18:16 Ty, jako permanentnie tryskający brunatnym jadem, śmiesz kogokolwien nazywać 2ministrem propagandy"? Jebnij się w ten pusty łeb. I nie świruj tu, że prenumerujesz "Playboya" - nikt ci w to nie uwierzy. lepian4 napisał: > Ministrze propagandy, klawisze zdazyli uciec, spalili sie palestyncy dawcy narz > adow wewnetrznych. W normalnej prasie informują inaczej - w twojej dokładnie tak jak napisałeś - Heil Hitler lepianczitiri. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Szata nie dżezmen 05.12.10, 18:52 Lieber Eduard, doceniajac twoj wklad i zaangazowanie uznalem, ze nalezy wyroznic ciebie adekwatnym tytulem. Stad miano Ministra Propagandy Syjonizmu na tylach wroga. Nie bardzo rozumiem twoje oburzenie, gdy otrzymales niespodziewanie to wyroznienie. Spasiba tawariszczu! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Szata nie dżezmen 05.12.10, 20:39 Tybrunatny żurku, ty śmiesz mówić cokolwiek o propagandzie? Pierdolisz gomułkowską "retoryką" - tylko czekać aż zaczniesz też drzeć ryja "syjoniści do Syjamu......." >>określenie "syjonista" stosowane jest przez antysemitów, chcących zaatakować wszystkich Żydów<< I oczywiście przez lepiana - naczelnego brunatnego kurwiszona tego forum. Odpowiedz Link
gadupa Re: Szata nie dżezmen 06.12.10, 09:35 W koncu byl socjalistyczna gnida, czyli dwa kompotenty juz mamy, trzeci tylko nacjoninalistyczna. A wiadomo ze Polacy to patrioci wiec i nacjonalisci. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 10:50 lepian4 napisał: > To Gomulka tez byl brunatna gnida? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gomułka był złym człowiekiem. Wyrządził polskiej nauce i sztuce niepowetowane straty. (podobnie jak Dr. J. Goebbels niemieckiej) Ze względu na jego antysyjonistyczną politykę musiało wiele uzdolnionych polskich tłumaczy opuścić swą ojczyznę. Między innymi Polscy Encyklopedyści. Pod koniec lat 60-tych miała się ukazać Wielka Polska Encyklopedia Powszechna. Masa ludzi opłaciła już kilka lat przed ukazaniem się tego dzieła należytą subskrypcję. Jakimś dziwnym przypadkiem ktoś odkrył, że pod hasłem jakiegoś niemiaszkowego artysty wskazano jako przykład spiżowy posąg jakiegoś niemiaszkowego Kaizera, stojącego podobno jeszcze w latach 60-tych na szczecińskim Placu Grunwaldzkim. Tłumy polaków zaczęły ciągnąć do Szczecina, konkretnie na Plac Grunwaldzki, aby obejrzeć to wiekopomne dzieło że spiżu. Ale po spiżowym Kaizerze ani śladu. Kaizer już przed laty został przetopiony na amunicję. Krok po kroku ustalono, że hasło o tym niemiaszkowym artyście zostało dosłownie przetłumaczone z niemiaszkowego Mayerlexikon. Po dalszych krokach ustalono, że nie tylko to jedno hasło, ale całe 30 tomów Wielkiej Polskiej Encyklopedii Powszechnej było wiernym tłumaczeniem Mayerlixonu. Ot co. Oczywiście Polacy którzy od lat opłacili subskrypcję na to dzieło, zażądali zwrotu swych pieniędzy. Nie jest to dobitnym dowodem na wrodzony antysyjonizm Polaków? Dla prasy Gomułkowskiej był to łakomy kąsek do ich antysyjonistycznej histerii. Dochodziło do prawdziwych orgii pogromowych w tych ich publikacjach. A ja uważam, że to tylko przypadkowo treść obu dzieł była identyczna. Bo istniejący świat można tylko w jednolity, identyczny sposób opisywać. 2 x 2 = 4 Niezależnie czy w Wielkiej Polskiej Encyklopedii Powszechnej, czy w Mayerlexikon. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 11:51 Staremu człowiekowi znów coś się pomieszało. Opisana historia dotycząca Encyklopedii PWN jest w 100%-ach wyssana z palca. Nie wiem za bardzo czego ten świrnięty starzec chciał dowieść - a może tylko zapragnął poraz kolejny pokazać ogrom swojego pierdolca. pl.wikipedia.org/wiki/Wielka_encyklopedia_powszechna_PWN Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 12:28 ja.nusz napisał: > Staremu człowiekowi znów coś się pomieszało. > Opisana historia dotycząca Encyklopedii PWN jest w 100%-ach wyssana z palca. > Nie wiem za bardzo czego ten świrnięty starzec chciał dowieść - a może tylko za > pragnął poraz kolejny pokazać ogrom swojego pierdolca. > > pl.wikipedia.org/wiki/Wielka_encyklopedia_powszechna_PWN -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 12:58 Thus GomuÅ‚ka ordered that anti-Israel and anti-Zionist propaganda be increased, and on June 19th, 1967 he gave a speech calling the Jews the fifth column suggesting they should be transferred to Israel. The Polish Communist party began a process to purge Zionist (Jewish) elements. Many Jews were accused of being Zionists, and were expelled from the party. folksdojczer4kategorji napisała: Nu, mówię przecie wyraźnie: > > Anty syjonistyczna propaganda dawnej prasy Gomułkowskiej. > > Od której ja się zdecydowanie dystansuję.... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 14:52 Lieber Eduard, tak na powaznie, to ja preferuje ogrom pierdolca Asieka, od twojej blyskotliwej inteligencji! Odmeldowuje sie poslusznie Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 15:10 Jeżeli chciałeś być dowcipny, to poraz kolejny pomyliłeś się - jesteś podobnie żałosny jak twój mentor - ot brunatne duo. łot cooooooooooo............................... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 15:45 Pograzyles mnie w smutku... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 15:57 lepian4 napisał: > Pograzyles mnie w smutku... Pogrążyłeś się już dawno sam - ale nie w smutku lecz w brunatnym łajnie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 16:22 Tez prawda! Teraz Q.M. zlapalem dola! J.P.! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Gomułka był złym człowiekiem... 06.12.10, 18:57 ja.nusz napisał: > > Jeżeli chciałeś być dowcipny, to poraz kolejny pomyliłeś się - jesteś podobnie > żałosny jak twój mentor - ot brunatne duo. > > łot cooooooooooo............................... ============================================== Januszku kochany! Tam byś się mógł wyżyć... Wejdź tam między nie i chlaśnij w pełną zawartość twego nocnika... Spróbuj! Na pewno wszyscy Ci przyklasną... Powiedz, że to taki wesoły happening... Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Szata nie dżezmen 05.12.10, 18:22 lepian4 napisał: > Zdecydowanie mylisz sie w kwestii prenumeraty. Jesli mialbym juz cokolwiek pren > umerowac tenduje w tym kierunku >---------------------------------------------------- Odpowiedz Link
maria421 Re: Szata nie dżezmen 05.12.10, 16:39 jureek napisał: > A dlaczego nie miałby zagrać w kościele, jeżeli prawowity gospodarz tego miejsc > a (czyli biskupi) nie ma nic przeciwko temu? A dlaczego ja musze miec takie samo zdanie jak biskup? >Bo paru oszołomów chce zadymy? Bo kto uwaza ze kosciol nie jest miejscem na koncert jazzowy ten od razu jest oszolom i chce zadymy? > W naszym parafialnym kościele w Wiesbaden też nieraz odbywają się świeckie konc > erty i wcale niekoniecznie na organach. Uważasz, że proboszcz, rada parafialna > i administracyjna za każdym razem powinna pytać wszystkich katolików, czy nie m > ają nic przeciwko? Kościoły od dawna były miejscami koncertów, biskupi byli mec > enasami sztuki i muzyki, kościoły tak budowano, że nieraz mają lepszą akustykę > niż niejedna sala koncertowa - mamy wyrzec się tej europejskiej i chrześcijańsk > iej tradycji, bo paru oszołomów lubi zadymy? > Jura Jureek, co tak od razu agresywnie? Moge miec inne zdanie czy nie? Odpowiedz Link
fan.club Legenda, romantyk jazzu, Spain... 04.12.10, 19:22 www.youtube.com/watch?v=V1ORxhbY5uM&feature=related Odpowiedz Link
koelscher Re: Legenda, romantyk jazzu, Spain... 05.12.10, 11:44 Niedlugo taniec brzucha - kogo to jeszcze rucha? k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Legenda, romantyk jazzu, Spain... 05.12.10, 17:19 koelscher, dzisiaj bijesz rekordy... głupoty. W mordę jeża. Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: Legenda, romantyk jazzu, Spain... 05.12.10, 18:03 Wenn der Satz gilt: "dzisiaj bijesz rekordy glupoty", dann gilt der Satz "kasper jest debilnym chujem". (Currys Paradoxon) k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Legenda, romantyk jazzu, Spain... 06.12.10, 11:49 Panie Chrabio początki neurastenii? W mordę jeża. Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: Legenda, romantyk jazzu, Spain... 06.12.10, 18:45 Przyznaje, nie oczekiwalem, ze zrozumiesz. W przyszlosci postaram sie nie przekraczac twoich horyzontow. k-r zawszekacperek napisał: > Panie Chrabio > początki neurastenii? W mordę jeża. > > Kacperek Odpowiedz Link
fan.club Doopcia, nie denerwuj się! 06.12.10, 19:26 Jesteś usprawiedliwiony, bo po prostu nie masz zugangu do muzyki - ani do Fogga, ani do żadnej innej. Zostań przy swoich sieczkobrzękach i metalszrotach. Tak też jest dobrze. Odpowiedz Link
gadupa Widze ze wzieles fanklop tabletki. 06.12.10, 22:50 Slusznie, na twoim miejscu bralbym czesciej. buahahaha Odpowiedz Link
fan.club Widzę że... 07.12.10, 10:43 na twoje widzenia medycyna jeszcze nic nie wynalazła. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Widzę że... 07.12.10, 10:45 Nie przesadzaj, do dupy juz od dawna wklada sie czopki. Buahahahahahahaha! Odpowiedz Link