annajustyna 03.02.11, 18:14 BH ohne Bügel oznacza biustonosz niewymagajacy prasowania. Moze to Gaarsch tlumaczyl? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folksdojczer4kategorji FITNESS- UND BEAUTY-SPA 03.02.11, 19:32 Tu żeśmy dzisiaj z Gaarschem spędzili obiad. Wszystkie koszty pokrył Gaarsch. Bardzo fajny chłop. Po obiedzie żeśmy jeszcze zaliczyli FITNESS- UND BEAUTY-SPA Żeśmy sobie pogadali jak mężczyzna z mężczyzną. Odpowiedz Link
jessi_a Re: FITNESS- UND BEAUTY-SPA 03.02.11, 20:27 Jezus Maryja und Josef. No koniec swiata, jak mawial Popiolek Odpowiedz Link
koelscher Re: FITNESS- UND BEAUTY-SPA 03.02.11, 22:16 A z kond to, qrwa, ten obiad "spedzales" ?! - Z zolondka???!!! k-r folksdojczer4kategorji napisała: > Tu żeśmy dzisiaj z Gaarschem spędzili obi > ad. > > Wszystkie koszty pokrył Gaarsch. > > Bardzo fajny chłop. > > Po obiedzie żeśmy jeszcze zaliczyli FITNESS- UND BEAUTY-SPA > > Żeśmy sobie pogadali jak mężczyzna z mężczyzną. > > Odpowiedz Link
lepian4 Re: FITNESS- UND BEAUTY-SPA 04.02.11, 04:44 Ze mna mozesz sobie pogadac w taki ambiente: Odpowiedz Link
koelscher Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 03.02.11, 22:15 A z kond to wytszaslas? k-r annajustyna napisała: > BH ohne Bügel oznacza biustonosz niewymagajacy prasowania. Moze to Gaarsch tlum > aczyl? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 03.02.11, 22:33 Guten Abend, Herr koelscher. Sonst alles in Ordnung? Odpowiedz Link
koelscher Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 03.02.11, 22:52 Hau, takuni slolye sni sunsunkpisan! k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 03.02.11, 23:14 Jednak moje najgorsze przypuszczenia sprawdzają się. Qrfa! Naprawdę jest mi ciebie echt żal fajfrze (inaczej: qutasie). Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 03.02.11, 23:38 Ake conze, miawa o - opala? k-r Odpowiedz Link
lepian4 Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 04.02.11, 07:29 A sa biustonosze, ktore mozna prasowac? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 04.02.11, 12:00 Przede wszytskim - czy ma to sens (to prasowanie stanika)? Perelke wytrzasnelam z opakowania do stanika. Napisy w paru jezykach i w zadnym nic o prasowaniu nie ma, tylko o braku usztywnienia... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Niemiaszkowa sprache szwere sprache 04.02.11, 12:30 annajustyna napisała: BH ohne Bügel --------------------------------------- Odpowiedz Link
annajustyna Re: Niemiaszkowa sprache szwere sprache 04.02.11, 12:35 Ale najwiekszym hitem jest dla mnie i tak tlumaczenie BGBl. jako I czesc Kodeksu cywilnego... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Niemiaszkowa sprache szwere sprache 04.02.11, 12:38 annajustyna napisała: > Ale najwiekszym hitem jest dla mnie i tak tlumaczenie BGBl. jako I czesc Kodeks > u cywilnego... --------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 04.02.11, 13:27 Koło Opola jest wieś Węgry (przed 1945 nazywała sie Wengern). Dwóch tłumaczy niezależnie od siebie przytłumaczyło to jako Ungarn. Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 04.02.11, 14:08 A Erzgebirge to cos a la Gory Kruszne (ale moze to alternatywna nazwa Rudaw?). Odpowiedz Link
jureek Re: Bielizniarska perelka tlumaczeniowa 04.02.11, 16:13 annajustyna napisała: > A Erzgebirge to cos a la Gory Kruszne (ale moze to alternatywna nazwa Rudaw?). Prawidłowa nazwa to Rudawy, Góry Kruszne to czechizm (Krušné hory). Jura Odpowiedz Link
fan.club Po nitce do kłębka, a tu pod latarnią najciemniej. 04.02.11, 17:39 Góry Kruszcowe. Echt! Odpowiedz Link
annajustyna Re: Po nitce do kłębka, a tu pod latarnią najciem 04.02.11, 20:32 Czy to poprawna nazwa? Odpowiedz Link
jureek Re: Poprawna nazwa 05.02.11, 09:07 fan.club napisał: > Góry Kruszcowe W internecie bywa też sporo śmieci, dlatego zajrzałem do papierowej encyklopedii. Pod hasłem Rudawy w nawiasie pojawia się hasło Góry Kruszcowe. Przy haśle Kruszcowe Góry jest odsyłacz do hasła Rudawy. Encyklopedia PWN. Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: Poprawna nazwa 05.02.11, 10:36 Aha, dzieki. Czlowiek uczy sie cale zycie. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Poprawna nazwa 05.02.11, 10:43 annajustyna napisała: > Aha, dzieki. Czlowiek uczy sie cale zycie. ------------------------------------ Odpowiedz Link
fan.club Internet bezśmieciowy. 05.02.11, 11:45 encyklopedia.pwn.pl/lista.php?co=Rudawy Czym byłby internet bez Twojego potwierdzenia? Odpowiedz Link