Dodaj do ulubionych

I znowu smutek mnie ogarnal!

07.03.11, 15:31
Gen na inteligencje jest gowno wart!
Obserwuj wątek
    • folksdojczer4kategorji Coś się ludziom w głowach poprzewracało... 07.03.11, 15:48
      lepian4 napisał:

> Gen na inteligencje jest gowno wart!
      -----------------------------------------------------------------
      • lepian4 Re: Coś się ludziom w głowach poprzewracało... 07.03.11, 15:51
        Pewnie pytania byly tendencyjne!
        • folksdojczer4kategorji Pewnie pytania byly tendencyjne! 07.03.11, 16:09
          lepian4 napisał:

> Pewnie pytania byly tendencyjne!

------------------------------------------
          • lepian4 Re: Pewnie pytania byly tendencyjne! 07.03.11, 16:15
            Ja mysle, ze nasz (c)honorowy przywodca Antify z HH koniecznie musi przerwac urlop w Wa-wa.
            Swiat sie wali, a on tanie piwo namietnie saczy!
            • folksdojczer4kategorji Re: Pewnie pytania byly tendencyjne! 07.03.11, 16:24
              lepian4 napisał:

> Ja mysle, ze nasz (c)honorowy przywodca Antify z HH koniecznie musi przerwac ur
              > lop w Wa-wa.
              > Swiat sie wali, a on tanie piwo namietnie saczy!
              -----------------------------------------------------------------------
              • lepian4 Re: Pewnie pytania byly tendencyjne! 07.03.11, 16:39
                Kacperek tez przepadl bez wiesci! Sodoma i Gomora!
                • zawszekacperek Re: Pewnie pytania byly tendencyjne! 07.03.11, 20:14
                  Q.M. Jestem i czuwam. Pytania były obiektywne. Intelligenzgen posiada tylko nieznaczny odsetek Narodu Wybranego (Januschek inklusiv) , pozostali to genetischer Restmüll, cumbajszpil Gaduperle - Buahahahah.

Kacperek
                  • jureek Re: Pewnie pytania byly tendencyjne! 07.03.11, 20:17
                    zawszekacperek napisał:

> Q.M. Jestem i czuwam. Pytania były obiektywne. Intelligenzgen posiada tylko nie
                    > znaczny odsetek Narodu Wybranego

Pamiętam, że nie tak dawno skłaniałeś się ku tezie, że nie ma żadnego genu i nie ma w ogóle narodu żydowskiego. Że to tylko i wyłącznie religia jest. No to jak to w końcu jest?
                    Jura
                    • lepian4 Re: Pewnie pytania byly tendencyjne! 07.03.11, 20:40
                      Ja tego nie pamietam. Mamy zatem Ausage gegen Aussage!
                      Volksdojczer, pamietasz to cos?
                      • jureek Re: Pewnie pytania byly tendencyjne! 07.03.11, 20:53
                        lepian4 napisał:

> Ja tego nie pamietam. Mamy zatem Ausage gegen Aussage!
                        > Volksdojczer, pamietasz to cos?

forum.gazeta.pl/forum/w,51283,122403853,122483511,Re_Januszku_Januszku_.html
                        No to odświeżyłem Ci pamięć i już nie mamy "Aussage gegen Aussage".
                        Jura
                    • folksdojczer4kategorji Schwer von Begriff? 07.03.11, 20:42
                      jureek napisał:

> Pamiętam, że nie tak dawno skłaniałeś się ku tezie, że nie ma żadnego genu i ni
                      > e ma w ogóle narodu żydowskiego. Że to tylko i wyłącznie religia jest. No to ja
                      > k to w końcu jest?
                      > Jura
                      ------------------------------------------------------
                      • jureek Re: Schwer von Begriff? 07.03.11, 20:45
                        folksdojczer4kategorji napisała:

> Schwer von Begriff?

Rzeczywiście ciężko kapujesz. Nie pytałem bowiem o stanowisko rządu izraelskiego, lecz o stanowisko Kacperka, który niedawno tu na tym forum utożsamiał się z tezą stawianą przez pewnego pana (zapomniałem nazwiska), że nie można mówić o narodowości żydowskiej, bo taki naród nie istnieje.
                        Jura
                        • folksdojczer4kategorji Re: Schwer von Begriff? 07.03.11, 20:55
                          jureek napisał:

> folksdojczer4kategorji napisała:
                          >
                          > > Schwer von Begriff?
                          >
                          > Rzeczywiście ciężko kapujesz. Nie pytałem bowiem o stanowisko rządu izraelskieg
                          > o, lecz o stanowisko Kacperka, który niedawno tu na tym forum utożsamiał się z
                          > tezą stawianą przez pewnego pana (zapomniałem nazwiska), że nie można mówić o n
                          > arodowości żydowskiej, bo taki naród nie istnieje.
                          > Jura

-------------------------------------
                          • jureek Re: Schwer von Begriff? 07.03.11, 21:07
                            folksdojczer4kategorji napisała:

> Zgodnie z tezą tego pana, którego nazwiska nie pamiętasz, Karol Marks był wyzna
                            > wcą religii żydowskiej i chodził w każdy szabat do synagogi ???

A o to już musisz Kacperka spytać, bo ja się z tezami tego pana (Szlomo Sand się nazywa) nie utożsamiam. Kacperek bardzo chciał wtedy podyskutować o tej książce, a nie miał z kim, bo nie wszyscy podzielają jego zainteresowanie Żydami czy też żydami.
                            Jura
                            • folksdojczer4kategorji Re: Schwer von Begriff? 07.03.11, 21:19
                              jureek napisał:
                              bo nie wszyscy podzielają jego zainteresowanie Żydami czy też żydami.

A to wielka skoda! Od Żydów/żydów się uczyć, znaczy zwyciężać.

Przeszło 6000 letnia udokumentowana ciągłość narodowa, w tym przeszło 2000 lat bez własnej państwowości jest ewenementem na skalę kosmiczną...
                              • mieux obrzydliwość narodowa 07.03.11, 21:32
                                grzebanie nożem w genitaliach niemowlaków.
                                Po czymś takim odchył na całe życie. Tylko dlaczego nienawidzą za tę makabrę innych narodów, zamiast swoich odrażających matek.
                                • mieux Re: obrzydliwość narodowa 07.03.11, 21:34
                                  Czy bronek made in wpadka ma obrzezane dzieci? Kaszalot jest przecież żydówką.
                                  • jureek Re: obrzydliwość narodowa 07.03.11, 21:38
                                    mieux napisała:

> Czy bronek made in wpadka ma obrzezane dzieci? Kaszalot jest przecież żydówką.

Strasznie szyfrujesz. Mogłabyś powyższe przetłumaczyć na polski?
                                    Jura
                                    • mieux Re: obrzydliwość narodowa 17.03.11, 12:00
                                      Kaszalot to nazwa kobiety wg definicji bronka made in wpadka czy bronka z ukradzionym nazwiskiem Komorowskich.
                                • folksdojczer4kategorji Re: obrzydliwość narodowa 07.03.11, 21:39
                                  mieux napisała:

> grzebanie nożem w genitaliach niemowlaków.
                                  > Po czymś takim odchył na całe życie. Tylko dlaczego nienawidzą za tę makabrę in
                                  > nych narodów, zamiast swoich odrażających matek.

-------------------------------------
                            • zawszekacperek Re: Schwer von Begriff? 07.03.11, 21:46
                              Jura,
                              termin "Naród wybrany" ma konotację tylko religijną. Natomiast mówienie o "narodzie żydowskim" jest nie tyle nadużyciem co nadinterpretacją terminologiczną wg Szlomo Sanda.

Kacperek
                              • jureek Re: Schwer von Begriff? 07.03.11, 21:58
                                zawszekacperek napisał:

> Jura,
                                > termin "Naród wybrany" ma konotację tylko religijną. Natomiast mówienie o "naro
                                > dzie żydowskim" jest nie tyle nadużyciem co nadinterpretacją terminologiczną wg
                                > Szlomo Sanda.

OK, a co z tym Karolem Marksem?
                                Jura
                                • folksdojczer4kategorji OK, a co z tym Karolem Marksem? 08.03.11, 08:28
                                  jureek napisał:

> OK, a co z tym Karolem Marksem?
                                  > Jura
                                  ------------------------------------------------------------
                                  • lepian4 Re: OK, a co z tym Karolem Marksem? 08.03.11, 10:12
                                    Ewangelik powiadasz?
                                    • folksdojczer4kategorji Re: OK, a co z tym Karolem Marksem? 08.03.11, 10:22
                                      lepian4 napisał:

> Ewangelik powiadasz?
                                      ---------------------------------------------
                                      • lepian4 Re: OK, a co z tym Karolem Marksem? 08.03.11, 11:00
                                        Juz jako chrzescjanni zaslynal wspanialymi porownaniami kosciola, ktorych sam januschek by sie nie powstydzil. Tak dla przykladu Beichtestuhl pelnil dla niego funkcje Bonnerbalkena. Tymi urokliwymi aluzjami trafil na liste indeksu Watykanu. Nawet Hitler nie byl tal zly.
                                        • folksdojczer4kategorji Re: OK, a co z tym Karolem Marksem? 08.03.11, 11:10
                                          lepian4 napisał:

> Juz jako chrzescjanni zaslynal wspanialymi porownaniami kosciola, ktorych sam j
                                          > anuschek by sie nie powstydzil. Tak dla przykladu Beichtestuhl pelnil dla niego
                                          > funkcje Bonnerbalkena. Tymi urokliwymi aluzjami trafil na liste indeksu Watyka
                                          > nu. Nawet Hitler nie byl tal zly.

Hitler był katolikiem!

Nigdy nie wystąpił ze Świętego Kościoła Katolickiego.

Zawsze płacił punktualnie podatek kościelny...
                                          • lepian4 Re: OK, a co z tym Karolem Marksem? 08.03.11, 12:20
                                            Juz teraz wiem, dlaczego januszek laskawie zwracal ci uwage, ze gowno wiesz!
                                            Niemieccy politycy, do dnia dzisiejszego, nie placa podatkow. Adolf swe zyski z masowej produkcji pocztowek w kooperacji ze swoimi zydowskimi przyjaciolmi z Wiednia nigdy nie opodatkowal. Za waleczna walke na frontach dostawal tez odznaczenia, nie Steuererklärung. Jedynie zyski z wydania Mein Kampf powinien byl opodatkowac, ale dzialanosc misyjna jest steuerfrei. Innych prac Adolf H sie nie podejmowal. Zmiluj sie!
                              • jureek Re: Schwer von Begriff? 07.03.11, 22:17
                                zawszekacperek napisał:

> Jura,
                                > termin "Naród wybrany" ma konotację tylko religijną.

No to nie rozumiem, co religia ma wspólnego z genami, bo o genach w kontekście "narodu wybranego" pisałeś.
                                Jura
    • folksdojczer4kategorji Rennnce opadajom... 07.03.11, 16:42
      Następny antysemita...

Rennnce opadajom...

"Nie jestem antysemitą", Każdy antysemita tak twierdzi...

Nasz Pan Mecenas może potwierdzić...
      • lepian4 Re: Rennnce opadajom... 07.03.11, 17:31
        The Wall zostanie wkrotce wpisane na indeks zakazanych dziel! Przypomne, ze po upadku Muru Berlinskiego ten podly antysemita gral to, co w Izraelu spontanicznie, na wideok tego, co ujrzal, odwolal. bardzo skomplikowana Angelegenheit!
        • gadupa Re: Rennnce opadajom... 07.03.11, 18:42
          Lepianka piszom o was. hehehe

forum.wp.pl/fid,194,fullText,1,page,2,tid,477170,temat.html?ticaid=1be7b
          • lepian4 Re: Rennnce opadajom... 07.03.11, 20:46
            He?
        • jureek Re: Rennnce opadajom... 07.03.11, 19:32
          lepian4 napisał:

> The Wall zostanie wkrotce wpisane na indeks zakazanych dziel!

Wkrótce, czyli kiedy? Za miesiąc? Dwa? Pytam, bo chciałbym zweryfikować te Twoje niczym nie poparte przepowiednie.
          I gdzie jest ten indeks dzieł zakazanych?
          Jura
          • lepian4 Re: Rennnce opadajom... 07.03.11, 20:37
            Jureeku, jureeku. Ci zaraz palne ta Nazi-Keule po lbie, to sam indeks antysemickich dziel odnajdziesz!
            • jureek Re: Rennnce opadajom... 07.03.11, 20:49
              lepian4 napisał:

> Jureeku, jureeku. Ci zaraz palne ta Nazi-Keule po lbie, to sam indeks antysemic
              > kich dziel odnajdziesz!

Pytań było więcej. Np. o bliższe określenie tego, co rozumiesz przez "wkrótce". Poza tym skup się, bo w pośpiechu rozmywasz pojęcia. Poprzednio pisałeś o indeksie dzieł zakazanych, teraz o indeksie dzieł antysemickich - nie lubię takiego bałaganu pojęciowego.
              Tak więc nie wymachuj kojlą, bo się nie przestraszę, tylko odpowiadaj na pytania.
              Jura
    • folksdojczer4kategorji Żydzi / żydzi są niewinni! 08.03.11, 07:59
      Nu i wreszcie się wyjaśniło: Żydzi / żydzi są niewinni!

Ja to już dawno wiedziałem, ale nie byłem wstanie moich współobywateli przekonać...

2000 lat katolickiej nauki pozostawia swoje ślady...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka