lepian4 06.06.11, 18:07 Warto by wreszcie zorganizowac ciekawa akademie. Tak czesto mowimy sobie pocaluj mnie w dupe, a tak rzadko doceniamy wklad i zaangazowanie naszej dupy ga! Dupcio, z okazji tego dzisiejszego dnia, wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Re: Swiatowy Dzien Pocalunku 06.06.11, 18:21 Lepianka kochanie, pocaluj mnie w doopem. Nie musi byc uroczyscie. hehe Odpowiedz Link
lepian4 Re: Swiatowy Dzien Pocalunku 07.06.11, 10:28 Chetnie, powiedz tylko gdzie i kiedy? A jesli nie da rady, sprobuje szczescia w przyszlym roku Odpowiedz Link
gadupa Re: Swiatowy Dzien Pocalunku 07.06.11, 15:02 Jutro 13.00 Kudamm przy Europazentrum. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Swiatowy Dzien Pocalunku 08.06.11, 08:32 Stara komunistyczna tradycja, o 13-tej. Kupimy sobie wodke? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Ale prawda wypłynie kiedyś na powierzchnię... 07.06.11, 08:58 Nas, Internautów interesuje Twój stosunek do niemieckiego Gartenzwerga... Widocznie masz takiego w swoim ogródku! Ale prawda wypłynie kiedyś na powierzchnię, jak oliwa... Ot co? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ale prawda wypłynie kiedyś na powierzchnię... 07.06.11, 10:26 Nu, skoro tak nalegasz... W moim ogrodku stoi gola panienka z gipsu. Niesie ciezka miseczke pelna wody i ta woda tak splywa po jej dupce- by wrocic do sedna sprawy. Nie mam tez zadnych skrzatow- krety mi nie przeszkadzaja. Ot, natur pur! Odpowiedz Link