pierwszy-donosiciel 10.06.11, 08:41 Nu, gdzie problem? Do Grecji wyemigrować! Tam nie tylko są fajne renty, tam także nieboszczykom płacą renty.. Ot co... Grecy ustrój sprawiedliwości społecznej już dawno osiągnęli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Re: Nu, gdzie problem? 10.06.11, 08:47 Nie pamiętam, wspominałem już o tym? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Niestety, zgodnie z prawem... 10.06.11, 09:10 Nu to ale miałem wielkie szczęście.... - W Hamburgu miałem firmę budowlaną, nie mam oszczędności, ale 700 euro emerytury starczało na wygodne życie w Polsce - opowiada. - Do czasu aż Deutsche Rentenversicherung [odpowiednik ZUS] dowiedział się o mojej przeprowadzce do Polski. Od stycznia mi nie płacą, a gdy wyliczyli mi nową emeryturę, wyszło 340 euro. No i uznali, że jestem winien 3,5 tys. euro za poprzednie lata. Ja nie mam żadnych długów... Przysięgam! PS I jaki morał z tej historyjki? Nie każdy Kaszub ma gen inteligencji...(mimo własnego przedsiębiorstwa w Hamburgu) Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nu, gdzie problem? 10.06.11, 09:15 pierwszy-donosiciel napisała: Nie pamiętam, wspominałem już o tym? Wspominałeś już ze 20 razy propagandowy sklerotyku. Wszyscy są zgodnego zdania, że jest to wielki skandal, a jemu wydaje się, że on jedyny widzi w tym problem. PS. A poza tym, po kiego grzyba sięgać aż do Grecjii - skandal mamy tu na forum - państwo niemieckie wypłaca rentę niejakiemu assiekowcowi - są to klasyczne pieniądze "jak psu w dupę". Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Mężczyźni z wypielęgnowanymi bródkami i wąsami... 10.06.11, 09:24 Serdecznie dziękuję za szybką odpowiedź. Dobrze Januszku, że Twój dzień pracy zaczyna się dopiero o 18.00. Mamy czas aby sobie pogaworzyć... Jak greccy renciści... Ja ich podziwiam... Piękne opalone kobiety... Mężczyźni z wypielęgnowanymi bródkami i wąsami... Prawdziwi Helleni z mitologii greckiej... Odpowiedz Link
jureek Re: Mężczyźni z wypielęgnowanymi bródkami i wąsam 10.06.11, 09:39 pierwszy-donosiciel napisała: > Jak greccy renciści... > > Ja ich podziwiam... > > Piękne opalone kobiety... > > Mężczyźni z wypielęgnowanymi bródkami i wąsami... > > Prawdziwi Helleni z mitologii greckiej... Widzę, że tak akcja, kiedy w młodości dostałeś po gębie od pewnego Greka, zostawiła trwałe ślady w Twojej psychice. Jura Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Bardzo proszę o więcej szacunku! 10.06.11, 09:54 jureek napisał: > Widzę, że tak akcja, kiedy w młodości dostałeś po gębie od pewnego Greka, zosta > wiła trwałe ślady w Twojej psychice. > Jura =========================================== Podziwiam Twoją pamięć! Po gębie nie dostałem od pospolitego Greka, a od greckiego partyzanta, od greckiego patrioty, od greckiego komunisty! Bardzo proszę o więcej szacunku! Odpowiedz Link
gadupa Re: Bardzo proszę o więcej szacunku! 10.06.11, 10:59 Widocznie za malo cie oklepal bo jeszcze dygasz. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Mężczyźni z wypielęgnowanymi bródkami i wąsam 10.06.11, 09:45 pierwszy-donosiciel napisała: > > Jak greccy renciści... > > Ja ich podziwiam... > > Piękne opalone kobiety... > > Mężczyźni z wypielęgnowanymi bródkami i wąsami... > > Prawdziwi Helleni z mitologii greckiej... --------------------------------------------------------------> The profanity of it all! The blasphemy!! These valiant Greeks have all and every reason to protest against this cultural profanity-cum-blasphemy. Their life-style is world cultural heritage worthy of UNESCO protection. Just look at these well-tanned people. These proud men with their well-groomed beards; those graceful women with their well-done hairdos. The posterity of Achilles and Helena. Z tymi bródkami odpisałem tu powyżej, ale nie z premedytacją, tylko poprzez przypadek... Straciłem po prostu orientację w moich notatkach.... Plagiatem to w żadnym wypadku nie jest... Te greckie bródki mi się tak po prostu spodobały... Odpowiedz Link
gadupa Re: Mężczyźni z wypielęgnowanymi bródkami i wąsam 10.06.11, 11:12 Sraczka, ty juz dawno stracilas orientacje. buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Syrtaki tańczę z niespotykaną perfekcją .... 10.06.11, 10:18 Ja uwielbiam grecką kulturę.... Syrtaki tańczę z niespotykaną perfekcją i namiętnością Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Syrtaki tańczę z niespotykaną perfekcją .... 10.06.11, 10:23 Też fajne... Warto zobaczyć... Odpowiedz Link
gadupa Mam mocne wrazenie ze ktos tu dostal sraczki 10.06.11, 10:35 Buahahahahahahahahahahaha Dwa zety od wpisu!!!! buahahahahahahahahhahahahahahahah Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Mądrzy i inteligentni podatnicy... 10.06.11, 10:47 Gadupcia kochana! Tak późno dzisiaj wstałaś z łóżka? (Mądrzy i inteligentni podatnicy między Odrą a Renem płacą na Twój spokojny sen...) Myślałam, że masz krwawą biegunkę... Ale SZPYGEL pisze, że ogórki można znowu jeść... Pomidory także... Odpowiedz Link
gadupa Bentleye te sprawy. hehehehehe 10.06.11, 10:56 buahahahahahahaha Dwa zety od wpisu! Czujesz sie juz milionerem. buahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Mam mocne wrazenie ze ktos tu dostal sraczki 10.06.11, 10:58 gadupa napisała: > Buahahahahahahahahahahaha > > Dwa zety od wpisu!!!! > > buahahahahahahahahhahahahahahahah ================================================ Gadupa! Teach Me To Dance! Please! Odpowiedz Link
gadupa Re: Mam mocne wrazenie ze ktos tu dostal sraczki 10.06.11, 11:01 Buahahahaha Za glupi jestes. hehehe Odpowiedz Link
gadupa Sraka juz pompuje, czyli zarabia na chleb. 10.06.11, 11:02 Fachowiec od sraki. buahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Sraka juz pompuje, czyli zarabia na chleb. 10.06.11, 11:07 gadupa napisała: > Fachowiec od sraki. > buahahahahahahahahaha =================================== Aby pod względem merytorycznym dorównać Januszkowi, musisz jeszcze kilka lat popracować na naszym forum... Odpowiedz Link
gadupa Re: Sraka juz pompuje, czyli zarabia na chleb. 10.06.11, 11:08 Merytorycznie mozesz mnie w dupe pocalowac. Bedzie ladnie wygladac i lepianka ci przyklasnie. buahahahahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Sraka juz pompuje, czyli zarabia na chleb. 10.06.11, 11:14 gadupa napisała: > Merytorycznie mozesz mnie w dupe pocalowac. Bedzie ladnie wygladac i lepianka c > i przyklasnie. buahahahahahahahaha ----------------------- Odpowiedz Link
gadupa Re: Sraka juz pompuje, czyli zarabia na chleb. 10.06.11, 11:47 Sraczka Sraczka i to ma byc swiezy powiew? buahahahaha Odpowiedz Link