lepian4 05.09.11, 10:02 72 lata temu Niemcy wyslali w celach pokojowych Schleswig- Holschtein do Gdanska- wybuchla wojna. Dzis wysylaja tam reprezentacje Niemiec. Co to bedzie? Co to bedzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Re: Historia lubi sie powtarzac 05.09.11, 10:12 Jak zwykle bredzisz gowniany cieciu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Historia lubi sie powtarzac 05.09.11, 11:29 A ty jestes madra dupa. Nie musimy sobie serwowac takich banalow, juz dano o tym wiedzielismy. Odpowiedz Link
gadupa Re: Historia lubi sie powtarzac 05.09.11, 16:51 hehehe Lepianeczko. Ty jestes tak ciemna i zacofana ze normalny czloweik nie potrafi sie az tak znizyc. buahahahahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Historia lubi sie powtarzac 05.09.11, 16:56 Buahahahahahahahahahhahahahaha! Odpowiedz Link
gadupa Re: Historia lubi sie powtarzac 05.09.11, 17:09 hehe Tez sie ciesze ze ci dowalilem. Radosc mala bo to nie wielka sztuka przy takiej lepiance. hehe Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Historia lubi sie powtarzac 05.09.11, 18:57 Ja szłyszał, że tam kilku Folksdojczów będzie grało, tylko ja jeszcze nie ustalił po której stronie. Ja muszę się w tej sprawie z Ojcem Lunatykiem skontaktować, to Wam doniosę... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Historia lubi sie powtarzac 05.09.11, 19:10 Kto przejmie role Schindlera? Malo kto wie, ze on zalatwil mundury na wycieczke do gliwickiej radiostacji. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Historia lubi sie powtarzac 06.09.11, 07:21 A ja dumaju, szto Folksdojcze znowu zwyciężą... Ot co... A kiedy gra Izrael? Przecie to europeskie igry... A w Izraelu pełno Europejczyków... Odpowiedz Link
fan.club Nie tylko historia. 05.09.11, 20:50 Tow. G.Dupa też się powtarza - na zasadzie: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma! Odpowiedz Link
gadupa Re: Nie tylko historia. 05.09.11, 22:00 Moj slodziutki, Przypilnuj swojego >>na bezrybiu i rak ryba. >>>> buahaha Odpowiedz Link