lepian4 21.02.12, 09:41 Januszkowy temperament, job twoja mac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Lepianka co tak buchasz piana? hehe 21.02.12, 10:39 Zycie ci znowu przyebalo? buahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: In der Hochzeitsnacht... Folge 3 21.02.12, 10:58 Januszkowe pierwsze małżeństwo trwało 3 (trzy) miesiące. Gdy małżonek spierdalał nad Łabę, żona była w ciąży... Troskliwy tata kupuje obecnie swej ukochanej córce drogie perfumy, gdy jesienią odwiedza Kaszuby. Pieniądze nie odgrywają żadnej roli. Januszek dorobił się nad Łabą między Turkami i Niemcami... Z dala od ukochanej Ojczyzny... Szkoda, że na niniejszym forum nie referuje się snów, jak na Forum Polonia 2. Dzisiejszej nocy śnił mi się obraz w złotej ramce z brodatym panem z kapeluszem, liczącym pieniążki... Nie pamiętam, gdzie ja ten obraz już widziałem... Z moją głową coraz gorzej.. Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Re: In der Hochzeitsnacht... Folge 3 21.02.12, 11:07 buahahahaha Czyli poprostu jestes nie tego. hehe Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 11:38 lepian4 napisał: Slusznie! Popieram twoja inicjatywa calym sercem. Podkresle, ze gdybys nie tolerowala zdziczalych srodkow retorycznych pana profesora ds Antify, nie mialabys ze mna zadnych problemow. A ja sobie nie zycze, by mnie ktokolwiek nazywal idiota, durniem z genem takim i owakim, brunatna gnida, szczulem... Repertuar jest bogaty, a tobie brakuje konsekwencji w kasowaniu. Malo tego, te objawy zawansowanej choroby psychicznej nazywasz moja prowokacja! Dlaczego? CO ja z tym mam wspolnego? Dlaczego musze jeszcze ponosic odpowiedzialnosc za tego zle wychowanego zwyrodnialca? Maryja jest bezkompromisową przeciwniczką faszyzmu niemieckiego. I Januszek także. Tak że, Januszek nigdy nie będzie skreślony z listy bojowników z faszyzmem niemieckim. Do świętej walki z faszyzmem niemieckim są dozwolone wszelkie środki bojowe... (Patrz propagandę aliantów z I Wojny Światowej, Niemiecki Kaiser osobiście obcinał ręce niemowlakom w Belgii) Cel uświęca środki. Lepian! Jesteś na straconej pozycji! Ot co... PS A tu odpis treści powyższego linku dla potomnych, na przypadek gdyby owy został skasowany... (...)Slusznie! Popieram twoja inicjatywa calym sercem. Podkresle, ze gdybys nie tolerowala zdziczalych srodkow retorycznych pana profesora ds Antify, nie mialabys ze mna zadnych problemow. A ja sobie nie zycze, by mnie ktokolwiek nazywal idiota, durniem z genem takim i owakim, brunatna gnida, szczulem... Repertuar jest bogaty, a tobie brakuje konsekwencji w kasowaniu. Malo tego, te objawy zawansowanej choroby psychicznej nazywasz moja prowokacja! Dlaczego? CO ja z tym mam wspolnego? Dlaczego musze jeszcze ponosic odpowiedzialnosc za tego zle wychowanego zwyrodnialca?(...) Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 11:56 lepian4 napisał: > Wczesniej polskie studnie rozpierniczyli. A jeszcze wczesniej polskie Kresy Wsc > hodnie. Ot, maja taka destrukcyjny nature. Ale Polacy nie chca byc antysemitami > , wiec Starszym Braciom w Wierze wszystko wolno Maryja odpisała: Lepian, i jak tu nie brac Cie za naziola? Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 12:07 Lepian! Ty jesteś małym Goebbelsikiem od siedmiu boleści... Ot co... PS Ty nie chcesz dyskutować, Ty siejesz tylko propagandę... Twa herbata z Panem Mecenasem, to zmarnowana inwestycja... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 14:56 Asieku, juz zaliczylismy szczytowanie. Mozesz isc do ALDIKA po piwo Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 15:05 lepian4 napisał: > Asieku, juz zaliczylismy szczytowanie. Mozesz isc do ALDIKA po piwo -------------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 15:19 Lepian powiedział: Do widzenia Nu, to o czym Oni teraz będą dyskutować? Pan Mecenas tam jeszcze pozostaje? Bez małych Goebbelsików od siedmiu boleści, żadna rozmowa się nie klei... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 15:39 Juz ci mowilem, przejdz sie po piwo do ALDIKA. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 15:45 lepian4 napisał: > Juz ci mowilem, przejdz sie po piwo do ALDIKA. ---------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 16:05 Alez skad! Prosilem tylko, bys sie przewietrzyl! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 16:27 lepian4 napisał: > Alez skad! Prosilem tylko, bys sie przewietrzyl! ========================================== Przypomniały mi się właśnie moje lata na MIT-cie. Zajmowaliśmy się tam także polską literaturą. Bo Polacy się tak zasłużyli dla amerykańskiej kultury i sztuki... Tu mały passage z moich wspomnień z mojej szczęśliwej młodości... Był sobie Dziad i Baba, stara bajka się chwali On się Dzianem nazywał, na nią Mery wołali. Bardzo starzy oboje, na retajer już byli Filowali nie bardzo, bo lat wiele przeżyli. Mieli hauzik maleńki, peintowany co roku Porć na boku i stepsy do samego sajdłoku. Plejs na garbydż na jardzie, starą piczes co była Im rok rocznie piczesów parę buszli rodziła. Kara ich była stara, Dzian fiksował ją nieraz Zmieniał pajpy, tajery, i dzionk służył do teraz. Za kornerem na stricie przy Frankowej garadzi Mieli parking na dzionki gdzie nikomu nie wadził. Z boku hauzu był garden na tomejty i kabydż Choć w markecie u Dżima Mery mogła je nabyć. Czasem ciery i plamsy, bananusy, orendże Wyjeżdżała by kupić na hajłeju na stendzie. Miała Mery dżob ciężki, pejda też niezbyt szczodra Klinowała ofisy za dwa baksy i kwodra. Dzian był różnie: łaćmanem, helprem u karpentera Robił w majnach, na farmie, w szopie i u plombera. Ile razy Ajrysze zatruwali mu dolę, Przezywając go green horn, lub po polsku grinolem. Raz on z frendem fajtując dał takiego im hela Że go kapsy na łykend aż zamknęli do dziela. Raz w rok- w krysmus lub w ister się zjeżdżała rodzina Z Mejnów Stela z hazbendem, Dziejn i Łoter z Bruklina. Był Dzian z Mery w tajm taki bardzo tajerd i bizy Nim pakiety ze storu poznosili do frizy. A afera to wielka, boć tradycji wciąż wierni, Polskie hemy, sosydże i porkciopsy z bucierni. I najlepsze rostbify i salami i stejki, Dwa dozeny donatsów, kieny w baksach i kejki. Butla Calvert, cygara, wszak drink musiał być z dymem Kidsom popkorn i soda wraz ze słodkim ajskrymem. Często, gęsto Dzian stary prawił w swoich wspominkach Jak za młodu do grilu dziampnął sobie na drinka. To tam gud tajm miał taki, że się trzymał za boki Gdy mu bojsy prawili fany story i dżołki. Albo jak to w dżulaju brał sandwiczów i stejków Aby basem z kompanii jechać na bicz do lejku. Tam po kilku hajbolach zwykle było w zwyczaju Śpiewać stare piosenki ze starego, het kraju. Raz ludziska zdziwieni - łot sy mere? - szeptali Że u Dzianów na porciu coś się bolbka nie pali. A to śmierć im do rumu przyszła tego poranka, On był polski, krajowy, ona Galicyjanka. Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 16:44 Umiesz googlowac? "Pewnego dnia taki stary „Polonus” podrzucił do mojego gabinetu donos na swego sąsiada. Chyba męczyło go to, że ten człowiek był dużo młodszy, a z mojego punktu widzenia faktycznie nie był w stanie pracować fizycznie." To tez twoje? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 16:59 lepian4 napisał: Umiesz googlowac? ================================ Nu, a Ty myślisz, że nasz MIT to deskami zabita wiocha? Nasz MIT promieniuje swą wiedzą na cały świat! Cały cywilizowany świat partycypuje z naszych osiągnięć cywilizatorskich... Ot, co! PS W moim nieustającym dążeniu do perfekcji, dowiedziałem się niechcący, że pomiędzy "Ot" i "co" powinien być przecinek... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Lepian! Jesteś na straconej pozycji! 21.02.12, 19:49 pierwszy-donosiciel napisała: > Lepian powiedział: > > Do widzenia > > Nu, > > to o czym Oni teraz będą dyskutować? > > Pan Mecenas tam jeszcze pozostaje? > > Bez małych Goebbelsików od siedmiu boleści, żadna rozmowa się nie klei... > > Ot co... ================================== Pan Baron, Pęknięta Prezerwatywa, powiedział: Salut! ( to jest po starorzymsku...Do zobaczenia...) Ot, co... PS Jeśli tak dalej pójdzie, to pęcnę ze śmiechu... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel za pieniądze polskiego resortu spraw zagranicznych 21.02.12, 14:53 Cytat: (...)Ambasador Izraela w Polsce Zvi Rav-Ner został we wtorek wezwany do MSZ ws. wyburzenia przez Izrael starożytnej cysterny na wodę wyremontowanej przez Polską Akcję Humanitarną (PAH) za pieniądze polskiego resortu spraw zagranicznych. (...) A kilka lat wcześniej XXXL Mld. niemieckiego podatnika. Niemiaszki zbudowały w Strefie Gazy kompletne nowoczesne lotnisko. (oraz kilka innych obiektów) Po których nie pozostał najmniejszy ślad. Do finansowanie takich projektów Niemiaszki wynaleźli EIN EURO JOBER... Ponieważ takie wydatki się ostatnio mnożą, w opracowaniu jest ustawa o 1/2 Euro Job... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza ... 21.02.12, 15:37 Sam czysty tlen 100% Bez brunatnych gnid... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 15:53 Z braku innych zajęć, w kuchni u ukraińskiej teściowej, jest tylko zawadą, Januszek zajmuje się pielęgnacją przysłów niemieckich. Pożyteczne zadanie... Ot co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 19:51 Nu vortreffliche Anspielung a może nawet i Bemerkung. Kacperek też odszedł z P&C. Pan Baron tylko czekać jak otrąbi na wszystkich forach Victorię! Nu wiesz, jakoś mi nie pasowała ostatnio ekwilibrystyka werbalna Pana Barona. Nu Pan Baron twierdzi, że słowo "kurwa" jest czymś oczywistym i powszechnym w użyciu w sejmie Rzeczypospolitej. (pisownia oryginalna Pana Barona). Ech, mówię Tobie PD, V wieków etykiety poszło się jebać. Kacperek P.S. Może strzelimy jakąś Akademię dla Lepiana? On dzisiaj jakiś taki traurig. Jak nie Akademię to chociaż benefis? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 20:17 zawszekacperek napisał: Może strzelimy jakąś Akademię dla Lepiana? On dzisiaj jakiś taki traurig. Jak n > ie Akademię to chociaż benefis? To dlatego, bo Karneval w Köln się kończy... Przejdzie Mu... Ot, co... PS Ja tak myślał sobie, że gdy będę na retajer, oglądnę sobie Karnawał w Rio, te tancerki nie dają mi spać po nocach, ale wydarzenia globalne na to nie pozwoliły... A i niedługo będziemy mieli III Wojnę Światową... Gdy Persja napadnie na Europę... Już kiedyś dotarli do Sparty... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 20:33 Nu, dzięki za info. Widzisz, gdybyś nie Ty to bym się z tą konsolacją Lepiana wyrwał jak niejaki Kacperek z konopi. Nu a teraz poważnie. Mówisz, że Persy ruszą. Tą samą trasą? Kto zagrodzi im teraz drogę pod Termopilami, skoro u Hellenów taka straszna rozpierducha. Nu a teraz jeszcze poważniej. Jak myślisz IDF uprzedzi ruch Persów? Nu jak sam pamiętasz swego czasu rozp... instalacje pewnego rodzaju jednemu wesołkowi w tym regionie. Czy obecnie taki numer jet możliwy wobec Persów? Kacperek pierwszy-donosiciel napisała: > zawszekacperek napisał: > > Może strzelimy jakąś Akademię dla Lepiana? On dzisiaj jakiś taki traurig. Ja > k n > > ie Akademię to chociaż benefis? > > To dlatego, bo Karneval w Köln się kończy... > Przejdzie Mu... > > Ot, co... > > PS > > Ja tak myślał sobie, że gdy będę na retajer, oglądnę sobie Karnawał w Rio, te t > ancerki nie dają mi spać po nocach, ale wydarzenia globalne na to nie pozwoliły > ... > A i niedługo będziemy mieli III Wojnę Światową... Gdy Persja napadnie na Europę > ... Już kiedyś dotarli do Sparty... > Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Kto zagrodzi im teraz drogę pod Termopilami? 21.02.12, 20:51 zawszekacperek napisał: Kto zagrodzi im teraz drogę pod Termopilami? Polacy... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Potem spytali wręcz: - Wiele was było? 21.02.12, 21:30 (...) Na Termopilach ja się nie odważę Osadzić konia w wąwozowym szlaku. Bo tam być muszą tak patrzące twarze, Że serce skruszy wstyd - w każdym Polaku. Ja tam nie będę stał przed Grecyj duchem - Nie - pierwéj skonam: niż tam iść - z łańcuchem. Na Termopilach - jaką bym zdał sprawę? Gdyby stanęli męże nad mogiłą? I pokazawszy mi swe piersi krwawe Potem spytali wręcz: - Wiele was było? - (...) Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 22:05 U Hellenow rozpierdziucha, wiec jest nadzieja, ze Persy rozierdziela i Kosowo. Co z akademia na czesc Lepiana? Natutlalem sie piwa, wycalowalem wszystkie piekne kobiety w Kolonii. Tez byscie chieli byc tak traurig? Zamiast sobie ze mnie polewke robic, trza szykowac komitet powitalny. Januszek wraca, juz koferki pakuje. " W j.niemieckim jest takie przysłowie a może nawet porzekadło : "Reisende soll man nicht aufhalten". Nie wiem czy istnieje polski odpowiednik." Odpowiedz Link
lepian4 Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 22.02.12, 11:21 Co z ta akademia? Ciagle czekam i czekam... Januszek juz 50 razy by mi naszczekal, a wy sie kurde tylko opierdzielacie! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Co z ta akademia? 22.02.12, 11:40 lepian4 napisał: > Co z ta akademia? Ciagle czekam i czekam... Januszek juz 50 razy by mi naszczek > al, a wy sie kurde tylko opierdzielacie! ========================================== Grzeszny człowieku, zrób sobie znak krzyża z popiołu na swym czole... Wszystko we właściwym czasie! Jest czas na zabawę... Jest czas na pokutę... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Co z ta akademia? 22.02.12, 11:59 Twa abstynencja na forum sklania mnie do przypuszczenia, ze duzo popiolu dzis zuzyles. Odpowiedz Link
koelscher Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 20:21 Zwiales sromotnie z pola, jak na kundla przystalo. k-r zawszekacperek napisał: > Nu vortreffliche Anspielung a może nawet i Bemerkung. Kacperek też odszedł z P& > C. Pan Baron tylko czekać jak otrąbi na wszystkich forach Victorię! > Nu wiesz, jakoś mi nie pasowała ostatnio ekwilibrystyka werbalna Pana Barona. N > u Pan Baron twierdzi, że słowo "kurwa" jest czymś oczywistym i powszechnym w uż > yciu w sejmie Rzeczypospolitej. (pisownia oryginalna Pana Barona). > Ech, mówię Tobie PD, V wieków etykiety poszło się jebać. > Kacperek > P.S. > Może strzelimy jakąś Akademię dla Lepiana? On dzisiaj jakiś taki traurig. Jak n > ie Akademię to chociaż benefis? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 20:28 koelscher napisał: > Zwiales sromotnie z pola, jak na kundla przystalo. > ========================================== Witamy Pana Barona, Pękniętego Kondoma, na starym rodzinnym forum Sraczka, Sraczka, Sraczka, Sraczka, Ot, co... Odpowiedz Link
koelscher Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 20:50 fuck your self in your scaly ass. k-r pierwszy-donosiciel napisała: > koelscher napisał: > > > Zwiales sromotnie z pola, jak na kundla przystalo. > > > ========================================== > > Witamy Pana Barona, Pękniętego Kondoma, na starym rodzinnym forum Sraczka, Srac > zka, Sraczka, Sraczka, > > Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 21:05 Pan Baron, Pęknięty Kondom, napisał po dłuższym poszukiwaniu w Googlu "Przekleństwa angielskie": fuck your self in your scaly ass. Jeśli Pan Baron, Pęknięty Kondom, sobie życzy, możemy uzgodnić termin. Pan Baron, Pęknięta Prezerwatywa uwielbia przyglądać się taki praktykom... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel fuck your self in your scaly ass... 23.02.12, 09:32 koelscher napisał: > fuck your self in your scaly ass. Co słychać na innych forach? Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 21:04 A nie mówiłem, że Pan Baron przybędzie i otrąbi Victorię? A Ty wiesz PD, Ze Pan Baron realizuje jakiś projekt!!! Kacperek P.S. Miej więcej szacunku dla Pana Barona. Na P&C Pan Baron ogłosił, że PD jest erudytą!!! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 21:16 zawszekacperek napisał: Na P&C Pan Baron ogłosił, że PD jest erudytą!!! Kłamiesz! Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Klnę się na 22.02.12, 16:41 skrzyżowanie Marszałkowskiej i Al. Jerozolimskich, że nie kłamię a nawet nie łżę!!! Pan Baron tak napisał o PD i basta. A "erudyta" to jakieś obraźliwe musi być, skoro tak się stanowczo dystansujesz. Chciałem Tobie podać linka do Quelle tego komunikatu. Niestety Pan Baron ma chody w GW i kazał wyciąć swojego posta z laudacją dla Ciebie. Jest to oczywiście ogromna strata dla ludzkości, ale nic na to nie poradzimy. Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Re: Klnę się na 22.02.12, 16:43 Kacperku, robia sobie jaja z ciebie na sasienim watku. Licze na ciebie! Odpowiedz Link
jureek Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 21:45 zawszekacperek napisał: > Na P&C Pan Baron ogłosił, że PD jest erudytą!!! Przecież nie mówi się erudyta, tylko eurydyta. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Dobry wic! 21.02.12, 22:12 fan.club napisał: > Szkoda, że nie rozumiem pointy. Bo nie ma czego rozumieć. Puenty brak. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Dobry wic! 21.02.12, 22:16 Jureeku, ty tez znudziles sie tymi chorami anielnymi? Tez chcesz troche po mesku pogadac o dupie marynie? Pozdrow koniecznie guru. Taki hicior o punktach w Flensburgu, a wy albo nie wiecie o czym mistrzu gada, albo znacie to juz na pamiec dzieki lunatykowi. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Dobry wic! 21.02.12, 22:21 lepian4 napisał: > Jureeku, ty tez znudziles sie tymi chorami anielnymi? Tez chcesz troche po mesk > u pogadac o dupie marynie? Pozdrow koniecznie guru. Taki hicior o punktach w F > lensburgu, a wy albo nie wiecie o czym mistrzu gada, albo znacie to juz na pami > ec dzieki lunatykowi. ---------------------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Dobry wic! 21.02.12, 22:26 pierwszy-donosiciel napisała: > Posikałem sie... > > Ot, co... Wiem, że z wiekiem nasilają się problemy z utrzymaniem moczu, ale żeby się tym chwalić? Jura Odpowiedz Link
koelscher Re: Dobry wic! 21.02.12, 22:41 Jak to "nasilaja sie"?! Chcesz powiedziec, ze masz je od zawsze? k-r jureek napisał: > pierwszy-donosiciel napisała: > > > Posikałem sie... > > > > Ot, co... > > Wiem, że z wiekiem nasilają się problemy z utrzymaniem moczu, ale żeby się tym > chwalić? > Jura Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Dobry wic! 21.02.12, 22:43 jureek napisał: Wiem, że z wiekiem nasilają się problemy z utrzymaniem moczu, ale żeby się tym chwalić? ============================================ Jakie korzyści dla stosunków dwustronnych mogą mieć takie "konspiracyjne" ukrywania problemów wieku starszego? Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 22:11 Okaz Jeckiemu zrozumienie.Nawet Jureeku robi sobie z niego polewke: "A może Koelscher myśli, że jak sam odejdzie to odprawkę (Abfindung) straci i to go tu trzyma? Jura " Odpowiedz Link
koelscher Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 21.02.12, 22:20 Tys mi, q..a, jako adwokat potrzebny!!! k-r lepian4 napisał: > Okaz Jeckiemu zrozumienie.Nawet Jureeku robi sobie z niego polewke: > "A może Koelscher myśli, że jak sam odejdzie to odprawkę (Abfindung) straci i t > o go tu trzyma? > Jura " Odpowiedz Link
lepian4 Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 22.02.12, 05:06 Wielmozny panie, w dobrej wierze sklonilem kolege do glebszych rozwazan nad jego niepoprawna postawa spoleeczna. Prosze mi tu nie podskakiwac i na przyszlosc zapamietac, ze Kacperek jest moim sprzymierzencem. Tak mawial guru, nim sie nawrocil. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 22.02.12, 16:49 Nu chyba bardziej utrapieniem niż sprzymierzeńcem. Ostatnio trapi mnie Lepianie następujący problem: Co naród filozofów, sędziów i katów (czyli Niemiaszki - to jest Klartext dla gadupy i Lunatyków) powinien zrobić dla narodu redaktorów naczelnych, mleczarzy i krawców, żeby mieć lepszy Piar w skali globalnej? Kacperek lepian4 napisał: > Wielmozny panie, w dobrej wierze sklonilem kolege do glebszych rozwazan nad jeg > o niepoprawna postawa spoleeczna. Prosze mi tu nie podskakiwac i na przyszlosc > zapamietac, ze Kacperek jest moim sprzymierzencem. Tak mawial guru, nim sie naw > rocil. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Januszek ma obecnie dużo świeżego powietrza . 22.02.12, 20:37 O, madre pytanie! Ale sadze, ze nawet na swiezym powietrzu nie znajdziesz odpowiedzi. Odpowiedz Link