zbyfauch 15.03.12, 20:21 powinno się tę kloakę uśmiercić. Ale to oczywiście moje zdanie. Matka Założycielka, Frondziara Jessi może się przychylić albo od. Jej szambo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Re: Moim zdaniem 15.03.12, 20:36 zbyfauch napisał: > powinno się tę kloakę uśmiercić. > Ale to oczywiście moje zdanie. > Matka Założycielka, Frondziara Jessi może się przychylić albo od. Jej szambo. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Następny dowód na prawdziwość mojej nieśmiałej tezy... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Moim zdaniem 15.03.12, 20:46 To ten link Cię tak wkurzył? Nie lubisz Romów i Cyntów? Dlaczego odmawiasz Im mniej praw, aniżeli własnej etnii? Uważacie się za zdecydowanie coś lepszego? Herrenmenschen? Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Moim zdaniem 15.03.12, 21:05 Zbycho napisał: Szambo... Niezwykle pożyteczny wynalazek... Gdy tego jeszcze nie znano, ludzie załatwiali swe potrzeby fizjologiczne w okolicznych krzakach. I straszne choroby zakaźne w całej Europie były tego skutkiem... Dżuma, Cholera, Suchoty, i kilka innych... W Indiach jeszcze obecnie jest to bardzo mało rozpowszechnione, jadąc rankiem pociągiem przez Indie, można u skraju nasypu kolejowego podziwiać niezliczone nagie tyłki... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Moim zdaniem 15.03.12, 21:34 Słup morowy dla upamiętnienia zakończenia moru In 1204 there was terrible epidemic of murrain in Vienna, about half of population was lost during that period. In honour of murrain victims and to celebrate salvation from this illness so-called "the murrain column" was built in Vienna. It looks like majestic monument with angels, Saints and latin sentences. W oparciu o powyższe, uprzejmie proszę oddalić wniosek Zbycha o zamknięcie szamba... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Moim zdaniem 15.03.12, 21:48 Nu... The Father of the Plague-Stricken The moon has already gone around and renewed itself three times From the day that I pitched my tent in the place of the sand, I came as a guest. With a child suckling the breast of my wife – And with three daughters, and three sons, I came there, And now, they have all fallen victim to a plague, Nine camels also came with me, To graze in the roots of the rushes in the reeds near the seashore, On this peak of sand, they wandered all day and went; And they camped around me at night, when they came back from their grazing, Here, in the place of flashes of fire, the time of might was not warned, My daughters went to draw water from the canal, My sons burnt fire, coals went up in the fire, The cooked food, my wife, the dear one, held her son to her breast. Now they are all poured under the shadows, they are cleaving to the clods. The lovely sun sends down its rays – On the mound in which are buried those who were once alive. I will return childless! Woe! Tribulations and plagues found me! From the time that I was here three times, for forty days: From the day that I spread out my tent here for my place of my lodging The affliction of death came into my abode without mercy. Woe! There is nobody who can understand the depth of my agony, Closed inside the chambers of my heart are my wounds. I will return to the Lebanon, the place that I live – And a splendid tree that grows in the garden of my courtyard Will ask: Where are your children who were as strong as oaks? And in the garden that I planted, my daughters, beautiful like roses Ot co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Moim zdaniem 16.03.12, 07:51 Odbiegasz od tematu wątku, PD. A to nie ładnie. Bardzo nieładnie. Nu, Mosze z Mojrzeszowa mądry rebe był. Nu PD ale czy on godny Diaspory. Musisz trochę zmienić profil naszego pisma. Tu trza pisać o rzeczach wzniosłych, o : winietkach autobanowych, fotoradarach, klapsach dla niesfornych brzdąców albo o pierdolniętych geniuszem. Tu trza budować monumentum Pana Barona i Pustelnika. Takie chyba jest zapotrzebowanie globalne. Kacperek Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Moim zdaniem 16.03.12, 07:35 Zdecydowanie popieram. Poza tym, jeśliby została zlikwidowana nasza pożyteczna instytucja, to gdzie zostawialiby swoje kupki Pan Baron i Pobożny Pustelnik? Wyobrażasz sobie PD zafajdany Zamek albo zdefekowaną Pustelnię? PD wrote: W oparciu o powyższe, uprzejmie proszę oddalić wniosek Zbycha o zamknięcie s zamba... Odpowiedz Link
koelscher Re: Moim zdaniem 15.03.12, 22:48 Widzisz, zbyniu, co po tobie? - Piec kup... k-r zbyfauch napisał: > powinno się tę kloakę uśmiercić. > Ale to oczywiście moje zdanie. > Matka Założycielka, Frondziara Jessi może się przychylić albo od. Jej szambo. Odpowiedz Link
zbyfauch Pambuk mi świadkiem, 16.03.12, 07:44 że próbowałem skromnie coś od siebie wnieść na to forum, coś pasującego tematycznie, czy to w wątku o domu i zagrodzie, czy w sporadycznie zakładanych innych tematach ale odzewem, jeśli się w ogóle pojawił, był zazwyczaj nazistowki bełkot tej umysłowej pokraki albo popiardywanie gadupy. Aż takiego parcia na klawiaturę nie mam, żeby się taplać w tutejszym rynsztoku. Odpowiedz Link
koelscher Re: Pambuk mi świadkiem, 16.03.12, 17:14 Juz dziesiec kup... k-r zbyfauch napisał: > że próbowałem skromnie coś od siebie wnieść na to forum, coś pasującego tematyc > znie, czy to w wątku o domu i zagrodzie, czy w sporadycznie zakładanych innych > tematach ale odzewem, jeśli się w ogóle pojawił, był zazwyczaj nazistowki bełko > t tej umysłowej pokraki albo popiardywanie gadupy. > Aż takiego parcia na klawiaturę nie mam, żeby się taplać w tutejszym rynsztoku. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Pambuk mi świadkiem, 16.03.12, 18:16 koelscher napisał: > Juz dziesiec kup... Ale czego? Myślałem, że mam kupić piec, nie wiem dlaczego, może żeby temu tępemu chujowi na glinie wypalić, że w wątku o kanakendeutch nie chodzi o Turków czy innych muzułmanów (zresztą tym żargonem posługują się też Włosi, Rosjanie, Grecy i wielu innych) a o próbie legitymizacji hołociarskiego slangu. Konotacje narodowościowe są tu kompletnie nieistotne. No więc czego dziesięć, pieców? Odpowiedz Link
koelscher Re: Pambuk mi świadkiem, 16.03.12, 18:31 Ale samo-kupa! k-r zbyfauch napisał: > koelscher napisał: > > Juz dziesiec kup... > > Ale czego? Myślałem, że mam kupić piec, nie wiem dlaczego, może żeby temu tępem > u chujowi na glinie wypalić, że w wątku o kanakendeutch nie chodzi o Turków czy > innych muzułmanów (zresztą tym żargonem posługują się też Włosi, Rosjanie, Gre > cy i wielu innych) a o próbie legitymizacji hołociarskiego slangu. Konotacje na > rodowościowe są tu kompletnie nieistotne. > No więc czego dziesięć, pieców? > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Pambuk mi świadkiem, 16.03.12, 18:40 koelscher napisał: > Ale samo-kupa! Aaaaaaaa! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel "coś pasującego tematycznie" 17.03.12, 09:51 zbyfauch napisał: > że próbowałem skromnie coś od siebie wnieść na to forum, coś pasującego tematycznie, czy to w wątku o domu i zagrodzie, czy w sporadycznie zakładanych innych > tematach ale odzewem, jeśli się w ogóle pojawił, był zazwyczaj nazistowki bełko > t tej umysłowej pokraki albo popiardywanie gadupy. > Aż takiego parcia na klawiaturę nie mam, żeby się taplać w tutejszym rynsztoku. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "coś pasującego tematycznie" ======================= nazistowki bełkot tej umysłowej pokraki ======================= Ot, co... Szczególnie "nazistowska" jest sygnaturka! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: "coś pasującego tematycznie" 17.03.12, 10:06 zbyfauch napisał: >>nazistowski bełkot tej umysłowej pokraki<< Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: "coś pasującego tematycznie" 17.03.12, 10:39 Następny >>nazistowski bełkot<< następnej >>umysłowej pokraki<<... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: "coś pasującego tematycznie" 17.03.12, 10:54 pierwszy-donosiciel napisała: > > Następny >>nazistowski bełkot<< następnej >>umysłowej pokraki<<... > > Ot, co... ############################################# Ciąg dalszy >>nazistowskiego bełkotu<< ... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: "coś pasującego tematycznie" 17.03.12, 11:15 >>Nazistowski bełkot<< bez końca... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Szambo wielmożnej Pani Czosnekowej! 16.03.12, 07:55 Kloaka jeszcze nie uśmiercona... Frondziara Jessi wytrzymała zmasowany atak East Coast. (Moje wyrazy szacunku i podziwu...) Dawniej byłem przeciw przystąpieniu Turcji do UE, teraz jestem zdecydowanie za przystąpieniem Turcji do UE! Bez wyważenia tych dwóch sił, nie byłoby już żadnej wolnej przestrzeni, w której by SBwW nie mówili nam co nam wolno, a co nie wolno. Przedstawiciel East Coast ponawia co kilka miesięcy swoje żądanie odnośnie losu Diaspory Polskiej w Niemczech. Jest jak taka kometa ze swoimi trującymi gazami zbliżająca się cyklicznie do ziemi. Pan Przedstawiciel East Coast co kilkanaście miesięcy rozsiewa tu swój język nienawiści i wznieca nienawiść do innych narodów. Myślą przewodnią Diaspory Polskiej w Niemczech jest przyjaźń między wszystkimi narodami świata. I przeciwników tej idei trza piętnować na każdym kroku! ================================================= Das Dojcze internet haben wir im Griff! Szambo wielmożnej Pani Czosnekowej! ================================================= Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel open our eyes to new aspects of the problems... 16.03.12, 08:35 Apeluję do wszystkich ludzi dobrej woli o bezwzględne poparcie dla tej organizacji. ===================================================== I am sure that such contacts of parliamentarians are very useful as they open our eyes to new aspects of the problems, bring us together and suggest recipes for many common solutions of very difficult issues. ===================================================== Mają identyczne cele, jak Diaspora Polska w Niemczech. Bezinteresowną przyjaźń i braterstwo między narodami świata... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Statuty partyjne Pustelni 16.03.12, 15:52 Roboczą definicją ogródka niech będzie pustka w głowie założyciela, tudzież zamysł stworzenia forum o niczym, którego to forum ideą, jest brak jakiejkolwiek idei. Na Pustelni żadna nacja, żadna religie nie jest obrażana. Patrz statuty powyżej. Gdy szanowny Pan Inspektor Szamberowy ma ochotę jakąś religie lub naród obrazić, odwiedza Diasporę Polską w Niemczech. Tam wyżywa się na muzułmanach... Własne forum pozostaje nie skażone! A przy okazji, dlaczego Januszek tu u rodaka nie publikuje swoich postów? Przecie oboje pochodzicie z tego samego plemienia? Brak faszystów na pustelni? Nie ma z kim wojować? Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Statuty partyjne Pustelni 16.03.12, 18:42 Niczego nie rozumiesz. Niczego nie kojarzysz. Pustelnia Zbycha to taka konspira Pustelni parmeńskiej. A sam Zbycho to nowoczesny Fabrycy del Dongo. Tam się rozmawia Asieku językiem ezoterycznym. Nawet Pan Baron tam się nie pojawia, chociaż to ta sama sfera co Zbycho vel Fabrycy del Dongo. Na Pustelni nie ma profanum, tam króluje sacrum. Teraz fersztejn? Kacperek t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Statuty partyjne Pustelni 16.03.12, 19:56 zawszekacperek napisał: Teraz fersztejn? ---------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Moim zdaniem 17.03.12, 11:23 gadupa napisała: > Powoli dociera. hehe ----------------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Moim zdaniem 20.03.12, 17:03 zbyfauch napisał: > powinno się tę kloakę uśmiercić. > Ale to oczywiście moje zdanie. > Matka Założycielka, Frondziara Jessi może się przychylić albo od. Jej szambo. ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
gadupa Re: Moim zdaniem 20.03.12, 17:18 Bardzo cie prosze jak bedziesz sobie je do dupy wpychac to tylko bez opakowania. buahahaha Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Moim zdaniem 20.03.12, 19:56 Kochana Gadupełe, Kacperek gadupa napisała: > Bardzo cie prosze jak bedziesz sobie je do dupy wpychac to tylko bez opakowania > . > buahahaha Odpowiedz Link