Dodaj do ulubionych

Niniejszym informuje, ze J. vel K.

17.07.12, 14:24
ma bana od administracyi. i to nie bylam ja ani Dzesi - doigral sie na najwyzszym szczeblu! Glupkowate posty z ostatnich dni niech zostana ku przestrodze!
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 17.07.12, 14:37
      annajustyna napisała:

> ma bana od administracyi. i to nie bylam ja ani Dzesi - doigral sie na najwyzs
      > zym szczeblu! Glupkowate posty z ostatnich dni niech zostana ku przestrodze!
      ------------------------------------------
      • jureek Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 17.07.12, 14:39
        chief-denunciator napisała:

> annajustyna napisała:
        >
        > > ma bana od administracyi. i to nie bylam ja ani Dzesi - doigral sie na n
        > ajwyzs
        > > zym szczeblu! Glupkowate posty z ostatnich dni niech zostana ku przestrod
        > ze!
        > ------------------------------------------
        • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 17.07.12, 14:45
          Nu dobra, a dlaczego Maryja nie wygłosi orędzia do ludu?

Ja nie dostałem maila od adminów...

Ot, co...
          • maria421 Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 17.07.12, 14:50
            Potwierdzam ze odzyskalam moje konto.

W oredziu pragne wszystkim Wam podziekowac, Chiefowi rowniez smile

Koelscher mial swoje piec minut zemsty i uciechy, ja za to mialam Wasza sympatie.

Biedny Koelscher nie wie, co sie w zyciu liczy.....
            • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 17.07.12, 14:56
              maria421 napisała:

> Potwierdzam ze odzyskalam moje konto.
              >
              > W oredziu pragne wszystkim Wam podziekowac, Chiefowi rowniez smile
              >
              > Koelscher mial swoje piec minut zemsty i uciechy, ja za to mialam Wasza sympati
              > e.
              >
              > Biedny Koelscher nie wie, co sie w zyciu liczy.....
              ======================================

Jeszcze techniczny szczegół, to Twoje IP jest stałe? Nie zmienia się przy każdej sesji?
            • zawszekacperek Re: Dear Maria, 17.07.12, 15:44
              niniejszym informuję, że Kacperek - Ambasador Pełnomocny Jego Impotencji Pana Barona- został wezwany pilnie na konsultacje do Zamku (Broń Boże Kafki smile) i chwilowo nie może reprezentować interesów Pana Barona. Kto wie, czy Kacperek nie uda się na na wygnanie z Panem Baronem na Wyspę Świętej Heleny, by dzielić los z Panem Baronem. smile Flagowy okręt Pana Barona (łódeczka) stoi już na redzie i jest gotowy(a) do wyjścia w morze. Kapitan Sigi czeka na rozkazy Pana Barona (notabene : Pierwszego Lorda Admiralicji).
              Marie,nie płacz!
              www.youtube.com/watch?v=jY9BlzmlW70
              Dear Madam marie421
              Yours faithfully Kacperek
              • maria421 Re: Dear Maria, 17.07.12, 16:44
                Dear Kacperek!

dzisiaj jestem w takim nastroju, ze jakbys nie byl zonaty, to bym sie w Tobie slepo zakochalasmile
                • zawszekacperek Re: Dear Maria, 17.07.12, 20:18
                  Eeee tamsmile , Ty Marie, Azerka, Astra, Annajustyna i Metresa zasługujecie na miłość większego idola niż jakiś tam Kacperek. smile

www.youtube.com/watch?v=iKLRyO6XkQ0
                  Kacperek

t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw
                  • annajustyna Re: Dear Maria, 17.07.12, 21:22
                    Ojejku, jaki ten Andrzej pikny w tym klipie tongue_out.
                    • zawszekacperek Re: Dear Annajustyna, 17.07.12, 22:27
                      Endrju jak Endrju ale ten 3osobowy chó...ek żeński. Palce lizać. (Jak mawiał dziadek Pospieszyński)smile
                      To były klimaty- początek lat siedemdziesiątych! Ale o czym Kacperek ględzi. Nie zrozumiesz tego. Jesteś w wieku córki Kacperka. A to już inna muzyka, inne fryzury, inne stroje.
                      Kacperek dla pamiętających te lata:

www.youtube.com/watch?v=hJzKJQlisMA
                      Kacperek
                      • jureek Re: Dear Annajustyna, 17.07.12, 22:47
                        zawszekacperek napisał:

> Endrju jak Endrju ale ten 3osobowy chó...ek żeński. Palce lizać. (Jak mawiał d
                        > ziadek Pospieszyński)smile

Dziadek Jacek Poszepszyński. Ojciec Maryli Poszepszyńskiej i teść Grzegorza Poszepszyńskiego (z domu Gąsiennica). A także dziadek, świętej pamięci już niestety, Maurycego Poszepszyńskiego.
                        Jura
                        • zawszekacperek Re: Dear Annajustyna, 17.07.12, 23:20
                          Pardon. Masz rację . Dziadek Poszepszyński./ Bodajże bohater wojny w Mandżuriismilesmilesmile/
                          Zembaty to był gość. Jego poczucie czarnego humoru było powalające. Bodajże w 1972 turlaliśmy się w Pałacyku (Jak studiowałeś był jeszcze Pałacyk?) ze śmiechu na jego występie. smile
                          Klasyka tamtych lat.smilesmilesmile
                          www.youtube.com/watch?v=JjCy20d4hUQ
                          Kacperek
                          • jureek Re: Dear Annajustyna, 18.07.12, 00:20
                            zawszekacperek napisał:

> 1972 turlaliśmy się w Pałacyku (Jak studiowałeś był jeszcze Pałacyk?)

Pałacyk był. Ale tam się już nie chodziło. W Pałacyku urzędowali i chlali działacze zsypu. Karierowicze. Takie typy, jak Kwaśniewski czy Czarzasty. A między nimi obecny prezes Związku Banków Polskich, wtedy szef zsypu na uniwersytecie.
                            Jura
    • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 18.07.12, 09:17
      I nic nie pomogło?

Co za czasy!

Ot, co...
    • pyskata.1 Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 18.07.12, 09:35
      A to nie wystarczy włączyć i wyłączyć routera co by ominąć bana?
    • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 18.07.12, 10:00
      A co tera będzie z GW?

Orientuje się może kto?

Nocnikowe wpisy Januszka zanikły...

Sraczkowate wpisy Pana Barona także...

To kto tu jeszcze STOPERAN będzie reklamował?

Ot, co...
      • ja.nusz Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 18.07.12, 10:11

> A co tera będzie z GW?
        >
        > Orientuje się może kto?
        >
        > Nocnikowe wpisy Januszka zanikły...
        >
        > Sraczkowate wpisy Pana Barona także...
        >
        > To kto tu jeszcze STOPERAN będzie reklamował?
        >
        > Ot, co...

Słusznie zauważyłeś stary kmiocie, że moje wpisy bywały nocnikowe - zapomniałeś jednak dodać, że dotyczyły wyłącznie ciebie i twojego brunatnego ucznia.
        A twoja antysemicka i ksenofobiczna twórczość izoluje cię na szcęście od miejc, w których można sobie posiedzieć nie widząc twoich chorych wypocin.
        Jak pomimo otępienia zapewne zauważyłeś - tutaj zaglądam przede wszystkim aby przypomnieć jakim jesteś chujem.
        • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 18.07.12, 11:00
          ja.nusz napisał:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          Słusznie zauważyłeś stary kmiocie, że moje wpisy bywały nocnikowe - zapomniałeś
          > jednak dodać, że dotyczyły wyłącznie ciebie i twojego brunatnego ucznia.
          > A twoja antysemicka i ksenofobiczna twórczość izoluje cię na szcęście od miejc,
          > w których można sobie posiedzieć nie widząc twoich chorych wypocin.
          > Jak pomimo otępienia zapewne zauważyłeś - tutaj zaglądam przede wszystkim aby
          przypomnieć jakim jesteś chujem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O wielkich zbrodniach trza cięgle od nowa przypominać, aby się nie powtórzyły...

Januszku kochany!

Zapraszam częściej na Diasporę, aby dokładnie przedyskutować wszystkie szczegóły z Twego nocnika...

Ot, co...
          • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 18.07.12, 11:08

Januszku kochany!
            >
            > Zapraszam częściej na Diasporę, aby dokładnie przedyskutować wszystkie szczegóły z Twego nocnika...
            ==================================

Ludzie!

Nie ufajcie Węgrom! (Madziarom)

Wstawili do YouTube taki rasistowski i antysemicki link...

Ot, co...
            • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 18.07.12, 11:35
              Niemiecki Internet jest pod skuteczną kontrolą wielce szanownej Pani Czosnekowej...

Dzięki Bogu wszechmogącemu...

Zdarza się, że i East Coast czasami prawdę powie...

Ot, co...

PS

Januszku Kochany!

Dlaczego schowałeś się znowu u Marysi pod spódnica...

I znowu Tobie argumentów zabrakło?

Rozbryzgaj przynajmniej zawartość swego nocnika!

Niektórym to zapewne zaimponuje, jako ersatz dla Twego braku merytorycznych argumentów...

I pozdrowienia dla Twej pierwszej małżonki, naiwnej dziewczyny z kaszubskiej wioski, którą musiałeś poślubuć, aby dostać paszport do Niemców. (W PRL wypuszczali ludzi na Zachód, tylko wtedy, gdy jeden z małżonków pozostawał jako zastaw dla Wojewódzkiej Komendy MO...)

Januszek cwaniaczek nie miał z tym problemu...

Zastaw załatwił w ciągu kilku tygodni...

Ślub kościelny, ślub cywilny i młoda małżonka w 3. miesiącu ciąży...

Oto bojownik z niemieckim faszyzmem...

Na misji w Niemczech Zachodnich Rewizjonistycznych...

Granica Pokoju na Odrze i Nasie Łużyckie nie była jeszcze uznana przez rewizjonistów niemieckich.

Ale Januszkowi to zwisało i powiewało...

Ot, co.. Polski Patriota od 40 lat w St.Pauli, Hamburg nad Łabą...
              • chief-denunciator Nu, teraz wszystkich przekonałeś! 18.07.12, 11:50
                https://www.argekh.net/typo3temp/pics/0f18105e19.jpg

Januszkowy kontra argument z merytoryczną zawartością nie do obalenia..

Sraczka, sraczka, sraczka, antysemita, antysemita, antysemita, rasista, rasista, xenofob, xenofob, xenofob! Faszysta, faszysta, faszysta... Hitlerowiec, Hitlerowiec, Hitlerowiec, Folksdojcz, Folksdocz, Folksdojcz...

Nu, teraz wszystkich przekonałeś!

Ot, co...

Kiedy ostatni raz pucowałeś swój nocnik?
                • lepian4 Re: Nu, teraz wszystkich przekonałeś! 18.07.12, 12:13
                  Poprosze o streszczenie ostatnich wydarzen forowych. Coz takiego niezwyklego sie stalo, ze zwalila sie cala elita nocnikowa, a gadupy nie ma. Moze ktos tylko zapomnial zmienic nicka?
                • chief-denunciator Kiedy ostatni raz pucowałeś swój nocnik? 19.07.12, 09:54

> https://www.argekh.net/typo3temp/pics/0f18105e19.jpg
                  >
                  >
                  > Januszkowy kontra argument z merytoryczną zawartością nie do obalenia..
                  >
                  >
                  > Sraczka, sraczka, sraczka, antysemita, antysemita, antysemita, rasista, rasista
                  > , xenofob, xenofob, xenofob! Faszysta, faszysta, faszysta... Hitlerowiec, Hitle
                  > rowiec, Hitlerowiec, Folksdojcz, Folksdocz, Folksdojcz...
                  >
                  > Nu, teraz wszystkich przekonałeś!
                  >
                  > Ot, co...
                  >
                  > Kiedy ostatni raz pucowałeś swój nocnik?
                  ===================================>

Gorąco polecam płynny środek do pucowania nocnika Januszkowego, aby nie uszkodzić cennej emalii

1 ltr. Scheuermilch - flüssig
                  Zur Reinigung von Küchen-Arbeitsflächen, Edelstahlflächen, Töpfen, Nirosta-Spülen, Sanitärelementen, Kunststoffen geeignet. Reinigt ohne zu kratzen. Mikrofeine Reinigungskristalle sorgen für eine optimale Lösung der Verschmutzungen von sämtlichen Oberflächen. Waschaktive Substanzen lösen angebrannte Fette.
                  Mit konzentrierter Fettlösekraft, Oberflächenschutz durch mikrofeine Reibekörper, rückfettend durch natürliches Lipid.

Ot, co...
                  • chief-denunciator Dar Narodów ZSRR dla narodu polskiego... 19.07.12, 10:13
                    A ja ciągle nie doceniałem inteligencję Januszka...

Niniejszym bardzo za to przepraszam...

Ot, co...

PS

I tu jeszcze małe sprostowanie:

Niemce nie sprzedają Izraelowi łódeczek.

Łódeczki są darem niemieckiego podatnika dla narodu Izraelskiego.

Podobnie jak to było z Pałacem Kultury i Nauki w W-wie...

Dar Narodów ZSRR dla narodu polskiego...
            • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 19.07.12, 08:09

> chief-denunciator napisała:
              >
              > Januszku kochany!
              > >
              > > Zapraszam częściej na Diasporę, aby dokładnie przedyskutować wszystkie sz
              > czegóły z Twego nocnika...
              > ==================================
              >
              > Ludzie!
              >
              > Nie ufajcie Węgrom! (Madziarom)
              >
              > Wstawili do YouTube taki rasistowski i antysemicki link...

>
              > Ot, co...
              =================================================

Hiszpanie to takie same antysemickie skurwiele!

Gdyby to Pan Mecenas, wielki Mediator, zechciał nam wytłumaczyć, kto za tą hecą stoi, ludzkość byłaby Mu wiekuiście wdzięczna...

A może to czarne dziury w Kosmosie mają taki destrukcyjny wpływ, nie wierzę aby niemiecki faszyzm miał taki globalny zasięg...

Chociaż Mallorca już podobna w 90 % zgermanizowana...

Ot, co...
              • chief-denunciator Pan Mecenas, wielki Mediator, jest bezradny... 19.07.12, 09:22
                Co się tam dzieje w tej firmie Radka?

Orientuje się może kto, jak to należy rozumieć?

a. Cieszyć się, że Ambasada Izraela czuwa...

b. Wkurzać się, że MSZ poucza Ambasadę Izraela?

Sprawa jest tak bardzo skomplikowana, że nawet Pan Mecenas, wielki Mediator, jest bezradny...

A Januszek ciągle jeszcze pod spódnicą Marysieńki...

--------------------------------------------------------------------------------------------
                • chief-denunciator Re: Pan Mecenas, wielki Mediator, jest bezradny.. 21.07.12, 17:55
                  Politycznie poprawna niewiasta...

Wie co się należy, a co się nie należy...

Prawie jak w Niemczech Rewizjonistycznych, tu każdemu obywatelowi wyprano mózg, i każdy wie którędy droga...

Największe zasługi mają w tej dziedzinie działacze i działaczki z Polskich Forów Ojczyźnianych...

Kaszub i Katowic z zachlapanymi ulicami zimą... Po przyjściu do pracy trza było zmieniać rajstopy...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  (...)Efekt telefonu był taki, że dyrektorka szkoły odwołała spotkanie. Myślała, że dzwonił do niej osobiście ambasador Izraela w Polsce. Wczoraj nie chciała się wypowiadać.(...)
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 19.07.12, 07:26
          ja.nusz napisał:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          Słusznie zauważyłeś stary kmiocie, że moje wpisy bywały nocnikowe - zapomniałeś jednak dodać, że dotyczyły wyłącznie ciebie i twojego brunatnego ucznia.
          A twoja antysemicka i ksenofobiczna twórczość izoluje cię na szcęście od miejc, w których można sobie posiedzieć nie widząc twoich chorych wypocin.
          Jak pomimo otępienia zapewne zauważyłeś - tutaj zaglądam przede wszystkim aby przypomnieć jakim jesteś chujem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czas leci, a nasz dzielny Januszek ciągle jeszcze siedzi pod spódnicą Marysienki.

Na świecie dzieją się od stuleci brzydkie rzeczy i Januszek woli ich nie widzieć.
          (Na których wyjaśnienie nawet Pan Mecenas nie ma sposobu...an On normalnie wszystko potrafi jasno wyjaśnić... )

Minęło już kilkanaście godzin od ostatniego przypomnienia światu, że chief-denunciator jest chujem.

Czas odświeżyć przypomnienie, ludzie bardzo szybko zapominają...

Ale jak zawsze, z olbrzymią porcją w pełni przekonywujących Januszkowych merytorycznych argumentów.

Są takie kuchenne, elektryczne mieszadła do ubijania śmietany, może to mieszadło użyć do uszlachetnienia zawartości Januszkowego nocnika?

Od, co...
    • chief-denunciator Przyjaciele Go zawiedli.... Co za tragedia... 18.07.12, 12:45
      Jak sie - byc moze - zaczynasz domyslac, nie chodzilo tylko o Ciebie. Chodzilo o to, ze z pewnych powodow (to dluzsza historia) naszla mnie chetka pokazania kilku dupkom z Gazety,

Panie Baronie !

Na mnie możesz polegać ...

Jak na Zawiszy Czarnym..

Ot. co...
      • lepian4 Re: Przyjaciele Go zawiedli.... Co za tragedia... 18.07.12, 12:59
        A co pokazales dupkom z Gazety? Nocnik januszka?
      • chief-denunciator Re: Przyjaciele Go zawiedli.... Co za tragedia... 18.07.12, 13:04
        Co za infantylne pismo!

Pan Baron, współwłaściciel globalnej firmy okuć meblowych w Scharzwaldzie, troszczy się o dobro Gazety Wyborczej...

Nie masz nic lepszego do roboty w swojej firmie? Panie Baronie?

Radek z MSZ oferował Mu pracę w swoich kręgach, ale Pan Baron nie mógł się zdecydować...

A szkoda wielka!

Z pewnością Polska byłaby już mocarstwem globalnym...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Przyjaciele Go zawiedli.... Co za tragedia... 18.07.12, 15:06
        A to skurwiele, zapomnieli Pana Barona zapodać...

Bycie wybitnym i cenionym doradcą Gazety Wyborczej, to dla nich żadne osiągnięcie życiowe...

Ot, co...
    • pyskata.1 Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 19.07.12, 11:06
      O to szkoda, bo chciałam mu napisać, że poznałam hrabiego i istnieje duże prawdopodobieństwo, że to znajomy J. vel K.
      • zawszekacperek Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 19.07.12, 13:28
        Jeśli ten Hrabia miał na rękawiczkack, taschentuchach (ewentualnie na kondomie) taki obrazek

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/18/POL_Grudzi%C4%85dz_COA.svg/100px-POL_Grudzi%C4%85dz_COA.svg.png
        to na pewno był to hr. koelscher vel jecki. p.

Kacperek

pyskata.1 napisała:

> O to szkoda, bo chciałam mu napisać, że poznałam hrabiego i istnieje duże prawd
        > opodobieństwo, że to znajomy J. vel K.
        • pyskata.1 Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 22.07.12, 22:25
          Miał w klapie marynarki ale inną suspicious
      • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 19.07.12, 15:28
        pyskata.1 napisała:

> O to szkoda, bo chciałam mu napisać, że poznałam hrabiego i istnieje duże prawd
        > opodobieństwo, że to znajomy J. vel K.
        ---------------------------------------------------------------
        • pyskata.1 Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 22.07.12, 22:26
          aż takiej potrzeby szukania to nie mam ale dziękuję
    • lunatix Kogo interesuje zycie sexualne ameb? 19.07.12, 14:08
      A kogo musi to interesowac los jakiegos przymlota na tym smiesznym portalu z malo znaczacej Polski?
      • chief-denunciator Re: Kogo interesuje zycie sexualne ameb? 19.07.12, 15:33
        lunatix napisał:

> A kogo musi to interesowac los jakiegos przymlota na tym smiesznym portalu z ma
        > lo znaczacej Polski?
        =======================================

Zaiste! Wielkie prorocze słowa!

(A Ty Przewielebny Ojcze Lunatyku, przebywasz tu jedynie służbowo?)

Ot, co...
        • fan.club Lunatyk, jako osobnik kompletnie bez seksu... 19.07.12, 15:56
          startuje tutaj poza konkurencją. Taki wolny strzelec bez jednego strzału!
          • gadupa Co ma sie z toba prownywac. hehe 20.07.12, 17:46
            Ty 24/h chodzisz oczywiscie z bolcem w tylku. buahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    • chief-denunciator Najnowsze wcielenie - 21.07.12, 12:53
      Szanownego Pana Barona Jeckiego/Koelschera...

Wszystko z drogi, bo tu Pan Baron idzie...

Ot, co...
      • wolny144 Re: Najnowsze wcielenie - 21.07.12, 14:53
        to ci kurwa...
        w144

> Szanownego Pana Barona Jeckiego/Koelschera.
        > ..

>
        > Wszystko z drogi, bo tu Pan Baron idzie...
        >
        > Ot, co...
        • graf.v.g Re: Najnowsze wcielenie - 21.07.12, 14:57
          No, faktycznie...
          g.v.g.

wolny144 napisał:

> to ci kurwa...
          > w144
          >
          >
          > > Szanownego Pana Barona Jeckiego/Koels
          > chera.
          > > ..

> >
          > > Wszystko z drogi, bo tu Pan Baron idzie...
          > >
          > > Ot, co...
          • chief-denunciator Re: Najnowsze wcielenie - 21.07.12, 17:23

>>No, faktycznie...<< - Ulubiona fraza Szczecinianki, rocznik 1975...
            Figura retoryczna: >>Ot, co<< jest także jej autorstwa...

Ot, co...
            • annajustyna Re: Najnowsze wcielenie - 21.07.12, 21:07
              Ot, co wink. Ps. To nie ja i ja nie jestem z 75...
              • chief-denunciator Re: Najnowsze wcielenie - 21.07.12, 21:53
                annajustyna napisała:

> Ot, co wink. Ps. To nie ja i ja nie jestem z 75...
                ======================================

Bardzo przepraszam...

Nie było moją intencję Cię postarzyć...

Pomyliłem rok Twego poczęcia z rokiem Twego urodzenia...
                • annajustyna Re: Najnowsze wcielenie - 21.07.12, 22:00
                  Ze tez Tobie chce sie tak grzebac w wyszukiwarce...Nie szkoda czasu?
                  • chief-denunciator Re: Najnowsze wcielenie - 22.07.12, 06:32
                    annajustyna napisała:

> Ze tez Tobie chce sie tak grzebac w wyszukiwarce...Nie szkoda czasu?
                    =============================

Ja to nie mam w wyszukiwarce, a w głowie...

Moja głowa nie służy do noszenia papilotów...

Ot, co
                  • chief-denunciator Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarnął! 22.07.12, 07:21
                    annajustyna napisała:

> Ze tez Tobie chce sie tak grzebac w wyszukiwarce...Nie szkoda czasu?
                    =============================================

A chce! A chce!

Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarnął!

Każdego poranka, w blaskach Aurory śpiewam hymny dziękczynne do

(a) Jahwe

(b) Jehowy

(c) Allaha

(d) Światowida

(e) Wodana

(f) Zeusa

że byli tacy dobrzy i łaskawi i mnie stworzyli i że codziennie mogę podziwiać Ich wielkie dzieło...

Ot, co...
                    • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 22.07.12, 08:01

Każdego poranka, w blaskach Aurory śpiewam hymny dziękczynne do ... (Patrz poprzedni wpis...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dla nihilistów isnieją jeszcze inne

Perceptions of The Creation

Tu jedna z nich:

Roboczą definicją ogródka niech będzie pustka w głowie założyciela, tudzież zamysł stworzenia forum o niczym, którego to forum ideą, jest brak jakiejkolwiek idei.
                      Zapraszam nie tylko nihilistki(ów).
                      Hmmm..., jak każda prowizorka, długo się ta robocza definicja trzyma.

Ot, co...
                      • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 22.07.12, 08:34
                        Annajustyna napisała: A tobie się chce?

https://www.foto-kurier.pl/public/upload/cogdziekiedy_2012/Sobieraj-T_2.jpg

Marazm w pełnym rozkwicie....

Ot, co...
                        • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 22.07.12, 14:40

> Annajustyna napisała: A tobie się chce?
                          >
                          >
                          > https://www.foto-kurier.pl/public/upload/cogdziekiedy_2012/Sobieraj-T_2.jpg
                          >
                          >
                          > Marazm w pełnym rozkwicie....
                          >
                          > Ot, co...

Pragnę niniejszy wpis uzupełnić jeszcze małą uwagą:

Na powyższym obrazku widzimy Przewielebnego Ojca Lunatyka przed emigracją do Niemiec Rewizjonistycznych.

Obecnie, po emigracji nie musi głodować i ma nawet dostęp do WC....

W bieżącym planie 6-cioletnim niemieccy urzędnicy przewidzieli dla Ojca Lunatyka także zainstalowanie bidetu. Tym razem tylko dla Lunatyka i Ewy z sąsiedniego forum, że względu na ich wyjątkowo ciężkie warunki życia przed emigracją. (Zachlapane ulice zimę w Katowicach)

Cała reszta; Januszek, Zbyfauch, Pan Mecenas muszą niestety jeszcze nieco poczekać na zainstalowanie bidetu.
                          • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 23.07.12, 19:12

> W bieżącym planie 6-cioletnim niemieccy urzędnicy przewidzieli dla Ojca Lunatyk
                            > a także zainstalowanie bidetu.
                            =======================================

Co to jest bidet, jest pokazane na załączonych obrazkach.

Bidet ma różnorodne zastosowanie.

Ja go głównie używam do mycia obranych kartofli.

Do jakich celów wy go głównie używacie?
                          • chief-denunciator >>High key...<< 23.07.12, 19:45

>
                            > > Annajustyna napisała: A tobie się chce?
                            > >
                            > >
                            > > https://www.foto-kurier.pl/public/upload/cogdziekiedy_2012/Sobieraj-T_2.jpg
                            > >
                            > >
                            > > Marazm w pełnym rozkwicie....
                            > >
                            > > Ot, co...
                            > =============================================
                            >
                            > Pragnę niniejszy wpis uzupełnić jeszcze małą uwagą:
                            >
                            > Na powyższym obrazku widzimy Przewielebnego Ojca Lunatyka przed emigracją do Ni
                            > emiec Rewizjonistycznych.
                            >
                            > Obecnie, po emigracji nie musi głodować i ma nawet dostęp do WC....
                            >
                            > W bieżącym planie 6-cioletnim niemieccy urzędnicy przewidzieli dla Ojca Lunatyk
                            > a także zainstalowanie bidetu. Tym razem tylko dla Lunatyka i Ewy z sąsiedniego
                            > forum, że względu na ich wyjątkowo ciężkie warunki życia przed emigracją. (Zac
                            > hlapane ulice zimę w Katowicach)
                            >
                            > Cała reszta; Januszek, Zbyfauch, Pan Mecenas muszą niestety jeszcze nieco pocze
                            > kać na zainstalowanie bidetu.
                            ===========================================

Zapomniałem zapodać:

Dokumentację dokonano techniką: >>High key...<<
                    • zawszekacperek Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 22.07.12, 08:49
                      Nu Chief, to Ty jesteś euroentuzjasta w konserwatywnym wydaniu.smile Ale z tym Shema Israel to trochę przesadzasz. Wykupiłeś licencję? smile Bez licencji możesz wpakować się w poważne kłopoty.

Kacperek
                      P.S.
                      Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?
                      Skrobnij jakieś epitafium dla Pana Barona. Kacperek w głębokiej żałobie.
                      • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 22.07.12, 09:07
                        zawszekacperek napisał:

Ale z tym Shema Israel to trochę przesadzasz. Wykupiłeś licencję? smile Bez licencji możesz wpakować się w poważne kłopoty.
                        ---------------------------------------------------
                        • zawszekacperek Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 22.07.12, 09:17
                          Chief, wijesz się jak piskosze, że Kacperek zacytuje Pierwszego Talmudystę Diaspory. Inaczej mówiąc - palisz głupa. Tu nie chodzi o linkowanie (linkować możesz ile chcesz, kiedy chcesz i co chcesz - i tak nie pokonasz tym Ojca Lunatyka.) Tu chodzi o to, że być może bezprawnie używasz ich tekstu firmowego każdego poranka.
                          Ot, co!

Kacperek

> zawszekacperek napisał:
                          >
                          > Ale z tym Shema Israel to trochę przesadzasz. Wykupiłeś licencję? smile Bez lic
                          > encji możesz wpakować się w poważne kłopoty.
                          > ---------------------------------------------------
                          • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 22.07.12, 09:38
                            zawszekacperek napisał:
                            linkować możesz ile chcesz, kiedy chcesz i co chcesz

====================================

Nu, to żeś mnie nieco uspokoił...

Miałem już pełne portki ...

i wybierałem się do pobliskiej prokuratury aby złożyć samodonos na samego siebie...

Ot, co...
                      • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 22.07.12, 09:25
                        zawszekacperek napisał:

Bez licencji możesz wpakować się w poważne kłopoty.

Nu, to analogicznie wklejenie tego przepięknego linku o rozkwitającej przyjaźni Izraelsko - Niemieckiej, powinno mnie także wpakować w poważne kłopoty ???

Rozumiem prawidłowo te skomplikowane prawa autorskie?
                        Wiem, że w forach ARD i ZDF jest generalnie zakazane wklejanie linków, ale to głównie po to, aby nie rozpowszechniać faszyzmu...

Ot, co...
                      • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 23.07.12, 08:00
                        zawszekacperek napisał:
                        Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?
                        Skrobnij jakieś epitafium dla Pana Barona. Kacperek w głębokiej żałobie.
                        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naszemu Panu Baronowi mógłby tylko jakiś wybitny terapeuta pomóc,
                        który by Mu był wstanie wyklarować, że każdy jest zobowiązany przed własną furtką pozamiatać.
                        Gdyby się każdy tej zasady trzymał, świat byłby całkowicie bez problemów.

Nasz Pan Baron zamiast troszczyć się o dobro 12 ooo rodzin w swojej fabryce okuć meblowych we Szwarcwaldzie, troszczy się o kilku "Dupków" w zarządzie GW.

Widać z tego wyraźnie, że nasz Pan Baron ma za dużo wolnego czasu. Każdy normalny człowiek po ciężkim dniu pracy jest wykończony duchowo i fizycznie. Media piszą, że lekarze pracują po 100 godzin tygodniowo, zasypiają przy stole operacyjnym.

A nasz wesoluteńki Pan Baron myszkuje sobie po obcych Post Boxach...

Z powyższego wyraźny wniosek:
                        Pan Baron nie jest aktywnym członkiem załogi fabryki okuć meblowych, tylko od 25 lat dobrze sytuowanym rencistą po strasznym wypadku.

Do firmy jesz zapraszany na większe jubileusze...

Ot, co...
                        • lepian4 Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 24.07.12, 15:09
                          Asieku, dziwie sie, ze jeszcze nie wpadles na pomysl kupna tej ksiazki! Kacperka juz nawet pomine, bo on skupil cala swa uwage na teufelchen.de

https://bilder.buecher.de/bild.php?image=e3ttZWRpYV9zZXJ2ZXJ9fXByb2R1a3RlLzM0LzM0NTA3LzM0NTA3ODQ5ei5qcGc=

Pieknie, by bylo, by januszek tez spisal swoje Umwege
                          • lepian4 Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 24.07.12, 15:10
                            https://bilder.buecher.de/produkte/34/34507/34507849z.jpg
                            • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 24.07.12, 15:42
                              lepian4 napisał:

> https://bilder.buecher.de/produkte/34/34507/34507849z.jpg

===============================================

Biografia mego rodu jest o wiele bardziej dramatyczna, ale ze względu na panujący

>>Zeitgeist<< nie ma wydawcy...

Pytałem się tu już kilkakrotnie dlaczego nie wznawiają:

Gustav Schröder: Heimatlos auf hoher See. Berlin 1949.

Nikt nie był wstanie wyczerpująco odpowiedzieć...

(...) 1957 wurde Kapitän Schröder „für Verdienste um Volk und Land bei der Rettung von Emigranten“ mit dem Bundesverdienstkreuz am Bande ausgezeichnet. Vom Staat Israel wurde er in Yad Vashem postum in den Kreis der „Gerechten unter den Völkern“ aufgenommen. (...)

Ot, co...
                              • lepian4 Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 24.07.12, 16:01
                                Moze jednak skup sie na tej ksiazce. NA P&C Maryja juz doniosla za ciebie, kim jest Peter Novak
                                • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 24.07.12, 16:58
                                  lepian4 napisał:

> Moze jednak skup sie na tej ksiazce. NA P&C Maryja juz doniosla za ciebie, kim
                                  > jest Peter Novak
                                  ==========================================

Insynuujesz niniejszym, że Peter Novak i Pan Baron, to ta sama osoba?

Nigdy w życiu! Znam styl pisania Pana Barona na forach od przeszło 10 lat.

Wielka, ogromna katastrofa!

Przeszukałem jeszcze cały internet, Novaków tam pełno, ale żaden z nich nie jest naszym Panem Baronem.

Pan Baron jest rocznikiem 1952...

Pan Baron i jego rodzina pochodzą z Prus Zachodnich a nie wschodnich.

To już Ojciec Lunatyk z jego siedzibą Konrada Mazowieckiego na Zamku Kaliningradzkim leży bliżej prawdy, aniżeli Twoja teza o autorstwie książkowym Bana Barona...

Ot, co...
                                  • zawszekacperek Re: Jestem zszokowany... 24.07.12, 17:34
                                    Chief, nasza benedyktyńska praca idzie się je...ć. Tyle lat mozolnych studiów, tyle kwerend w archiwach, tyle korespondencji z Panem Baronem a nawet Lepian z numerem seryjnym Vier (osobnik ostrożny i wyrażający bardzo wyważone sądy) identyfikuje Pana Barona z niejakim P. N.
                                    Trzeba zmienić taktykę prezentacji.
                                    Ot, co!

Kacperek

> lepian4 napisał:
                                    >
                                    > > Moze jednak skup sie na tej ksiazce. NA P&C Maryja juz doniosla za ciebie
                                    > , kim
                                    > > jest Peter Novak
                                    > ==========================================
                                    >
                                    > Insynuujesz niniejszym, że Peter Novak i Pan Baron, to ta sama osoba?
                                    >
                                    > Nigdy w życiu! Znam styl pisania Pana Barona na forach od przeszło 10 lat.
                                    >
                                    > Wielka, ogromna katastrofa!
                                    >
                                    > Przeszukałem jeszcze cały internet, Novaków tam pełno, ale żaden z nich nie jes
                                    > t naszym Panem Baronem.
                                    >
                                    > Pan Baron jest rocznikiem 1952...
                                    >
                                    > Pan Baron i jego rodzina pochodzą z Prus Zachodnich a nie wschodnich.
                                    >
                                    > To już Ojciec Lunatyk z jego siedzibą Konrada Mazowieckiego na Zamku Kaliningra
                                    > dzkim leży bliżej prawdy, aniżeli Twoja teza o autorstwie książkowym Bana Baron
                                    > a...
                                    >
                                    > Ot, co...
                                    >
                                    • chief-denunciator Re: Jestem zszokowany... 24.07.12, 18:34
                                      Nu i znalazłem, nawet z obrazkiem...

Hochsztaplerstwo Pana Barona ciąg dalszy...

I na sam koniec jeszcze i wybitny autor książkowy...

Ot, co...
                                  • chief-denunciator Re: Wyobraź sobie, marazm mnie jeszcze nie ogarną 24.07.12, 17:45
                                    lepian4 napisał:
                                    >
                                    > > Moze jednak skup sie na tej ksiazce. NA P&C Maryja juz doniosla za ciebie
                                    > , kim
                                    > > jest Peter Novak
                                    ============================================

DieserTekst ist:

grottendumm, grottendoof, grottenfalsch, grottenhässlich, grottenschlecht -

saudumm, saudoof, saufalsch, sauhässlich, sauschlecht...

Mit einem Worte: Typisch Jecki/Koelscher...

Tut mir sehr leid, denn wir beide stammen aus der gleichen Nachbarschaft, aber dieser dämliche, arrogante Fazke geht mir gewaltig auf den Keks...

Ich hätte hier vielleicht eine gewisse moralische Verpflichtung, mich für meinen Landsmann einzusetzen...
                                    Aber niemals für diesen erbärmlichen Hampelmann!
    • chief-denunciator Re: Niniejszym informuje, ze J. vel K. 30.07.12, 11:32
      Pan Baron wraca...

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka