Dodaj do ulubionych

Uwaga! Zły Żyd

28.09.12, 20:03
Prawdziwym Polakom wstęp wzbroniony.

Taki napis wywiesił na swym płocie Prezes Jarosław Budzik...smile))

Doprawdy. Nie wiem już kogo czytać najpierw.
Ciebie, Drogi Bracie, czy też tego Syna Alzheimera.
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Uwaga! Zły Żyd 29.09.12, 09:27

Nowy tu jestes wiec cie poinformuje, ze gadupaci w tej kwestii zaraz wyjasni wszelkie niescislosci. A sprawa jest faktycznie powazna, takich linkow to u nas jeszcze NIE bylo!
      • siyriuzs Re: Uwaga! Zły Żyd 29.09.12, 19:26
        lepian4 napisał:
        > Nowy tu jestes
        ````````````````````````
        Fakt. I do tej pory nie mogę się połapać w kwestii tych wszystkich, których jednak nie zauważam "nieścisłości". To sprawka nieznajomości języka niemieckiego, w którym to w przeważającej części linkowane są artykuły w prasie tamtejszej. Jednak intuicyjnie wyczuwam, że jest mi z tym forum po drodze i to za sprawą niestety, tylko jednego aspektu całej, być może plejady aspektów, a i też może być tak, że istnieje tylko ten jeden. I nie jest to bynajmniej antysemityzm. Antysemityzm? Anachronizm i stęchła, naftaliną cuchnąca starzyzna mnie nie rajcuje. Jednakże zauważam, że obok tej pleśni rozkwitło i ma się niestety dobrze coś gorszego od aids, od dżumy, od pomoru wszelakiego.
    • chief-denunciator Uwaga! dobry Żyd... 29.09.12, 10:55
      siyriuzs napisał:

Doprawdy. Nie wiem już kogo czytać najpierw.
      > Ciebie, Drogi Bracie, czy też tego Syna Alzheimera.

Ja tu już kilkakrotnie powtarzałem, mogę jeszcze raz powtórzyć, (moje skłonności monotematyczne są znane) :

Ja Pana Urbana bardzo szanuje za jego zbiórkę na głodujących i marznących Amerykanów pod mostami Potomacu w Waszyngtonie DC.

Ja tej wiadomości nie mam z 2. albo 3. ręki, nie, ja ich sam widziałem, z wózkami od US Aldiego i papierowymi torbami, w których mieli swój cały majątek.

Dla mnie nie jest ważna etnia, dla mnie jest ważny charakter człowieka.

Co można powiedzieć o charakterze człowieka, który

a. Pozostawia w PRL-u ślubną w 3.miesiącu ciąży?

b. Modli się pod Stocznią Lenina w "intencji swojej i stoczniowców" i paszportem do Niemiec wystającym z kieszonki na piersi? I tego samego spierdalającego za Łabę?

c. Pozostawiającego swych starych rodziców na pastwę UB w PRL-u?

d. Czekającego od 40 lat w Hamburgu nad Łabą na polepszenie stosunków gospodarczych w Ojczyźnie wyzwolonej?

e. Mającego nocne zmory, z myślą, że może być deportowany do Ojczyzny....

f. Bluzgającego na każdego stekiem najgorszych wyzwisk, kto odważy się powyższe cechy charakteru omawianego osobnika wymienić...

W porównaniu do opisanego osobnika, to Pan Urban ma kryształowy charakter i może być przykładem dla każdego Polaka...

Ot, co...
      • chief-denunciator Off Topic! 29.09.12, 11:37
        Na Forum Maryjnym dyskutują zawzięcie o zamachu w gęstej mgle...

A jak jest z Bolesławem Bierutem?

Będzie exhumacja zwłok?

Wiadomo na co zmarł?

Wiadomo, że zmarł w Moskwie...

A może było to zatrucie POLONEM, odkrytym przez Maryję Skłodowską, celem pozbywania się niewygodnych przeciwników politycznych bez śladu?

Ot, co...
        • jessi_a Dzielna Astra 30.09.12, 09:02
          Dobrze sobie radzi.
          • chief-denunciator Re: Dzielna Astra 30.09.12, 10:43
            jessi_a napisała:

> Dobrze sobie radzi.
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To ta dzielna niewiasta reprezentująca Polskę Sanacyjną ?

Jedno jest udowodnione: Była gęsta mgła...

Śtuczna czy naturalna!

Żaden normalny pilot nie może lądować po omacku!

I odlatuje na lotnisko bez mgły, śtucznej, czy naturalnej...

Chyba, że mu Głównodowodzący Armii Polskiej rozkaże lecieć w pewną śmierć!

I nawet wtedy mógłby rozkazu nie wykonać, pierdolić karierę wojskowego pilota dla VIP-uw

Ten inny pilot z Gruzji miał jaja na właściwym miejscu i odmówił lądowania na lotnisku pod obstrzałem artylerii.

I żyje!

Ot, co...
            • jessi_a Re: Dzielna Astra 30.09.12, 13:14
              Ot dogadal sie "leberal" z czekista.
      • siyriuzs Re: Uwaga! dobry Żyd... 29.09.12, 19:41
        chief-denunciator napisała:

> Ja tej wiadomości nie mam z 2. albo 3. ręki, nie, ja ich sam widziałem, z wózka
        > mi od US Aldiego i papierowymi torbami, w których mieli swój cały majątek.
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Też ich widziałem.
        Widziałem jak po zamknięciu exkluziw sklepów z najdroższą biżuterią w NY, na Piątej Avenue, w progach tych sklepów rozkładali swe kartony a ich błyszczące gorączką oczy syciły się faktem, że pierwsi są, i się wysiudać z tych marmurowych progów i ozdobnych, zwieńczonych łuków nad nimi, gorszemu od nich nieszczęśnikowi, nie pozwolą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka