siyriuzs 28.09.12, 20:03 Prawdziwym Polakom wstęp wzbroniony. Taki napis wywiesił na swym płocie Prezes Jarosław Budzik...)) Doprawdy. Nie wiem już kogo czytać najpierw. Ciebie, Drogi Bracie, czy też tego Syna Alzheimera. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Uwaga! Zły Żyd 29.09.12, 09:27 Nowy tu jestes wiec cie poinformuje, ze gadupaci w tej kwestii zaraz wyjasni wszelkie niescislosci. A sprawa jest faktycznie powazna, takich linkow to u nas jeszcze NIE bylo! Odpowiedz Link
siyriuzs Re: Uwaga! Zły Żyd 29.09.12, 19:26 lepian4 napisał: > Nowy tu jestes ```````````````````````` Fakt. I do tej pory nie mogę się połapać w kwestii tych wszystkich, których jednak nie zauważam "nieścisłości". To sprawka nieznajomości języka niemieckiego, w którym to w przeważającej części linkowane są artykuły w prasie tamtejszej. Jednak intuicyjnie wyczuwam, że jest mi z tym forum po drodze i to za sprawą niestety, tylko jednego aspektu całej, być może plejady aspektów, a i też może być tak, że istnieje tylko ten jeden. I nie jest to bynajmniej antysemityzm. Antysemityzm? Anachronizm i stęchła, naftaliną cuchnąca starzyzna mnie nie rajcuje. Jednakże zauważam, że obok tej pleśni rozkwitło i ma się niestety dobrze coś gorszego od aids, od dżumy, od pomoru wszelakiego. Odpowiedz Link
chief-denunciator Uwaga! dobry Żyd... 29.09.12, 10:55 siyriuzs napisał: Doprawdy. Nie wiem już kogo czytać najpierw. > Ciebie, Drogi Bracie, czy też tego Syna Alzheimera. Ja tu już kilkakrotnie powtarzałem, mogę jeszcze raz powtórzyć, (moje skłonności monotematyczne są znane) : Ja Pana Urbana bardzo szanuje za jego zbiórkę na głodujących i marznących Amerykanów pod mostami Potomacu w Waszyngtonie DC. Ja tej wiadomości nie mam z 2. albo 3. ręki, nie, ja ich sam widziałem, z wózkami od US Aldiego i papierowymi torbami, w których mieli swój cały majątek. Dla mnie nie jest ważna etnia, dla mnie jest ważny charakter człowieka. Co można powiedzieć o charakterze człowieka, który a. Pozostawia w PRL-u ślubną w 3.miesiącu ciąży? b. Modli się pod Stocznią Lenina w "intencji swojej i stoczniowców" i paszportem do Niemiec wystającym z kieszonki na piersi? I tego samego spierdalającego za Łabę? c. Pozostawiającego swych starych rodziców na pastwę UB w PRL-u? d. Czekającego od 40 lat w Hamburgu nad Łabą na polepszenie stosunków gospodarczych w Ojczyźnie wyzwolonej? e. Mającego nocne zmory, z myślą, że może być deportowany do Ojczyzny.... f. Bluzgającego na każdego stekiem najgorszych wyzwisk, kto odważy się powyższe cechy charakteru omawianego osobnika wymienić... W porównaniu do opisanego osobnika, to Pan Urban ma kryształowy charakter i może być przykładem dla każdego Polaka... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Off Topic! 29.09.12, 11:37 Na Forum Maryjnym dyskutują zawzięcie o zamachu w gęstej mgle... A jak jest z Bolesławem Bierutem? Będzie exhumacja zwłok? Wiadomo na co zmarł? Wiadomo, że zmarł w Moskwie... A może było to zatrucie POLONEM, odkrytym przez Maryję Skłodowską, celem pozbywania się niewygodnych przeciwników politycznych bez śladu? Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Dzielna Astra 30.09.12, 10:43 jessi_a napisała: > Dobrze sobie radzi. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ To ta dzielna niewiasta reprezentująca Polskę Sanacyjną ? Jedno jest udowodnione: Była gęsta mgła... Śtuczna czy naturalna! Żaden normalny pilot nie może lądować po omacku! I odlatuje na lotnisko bez mgły, śtucznej, czy naturalnej... Chyba, że mu Głównodowodzący Armii Polskiej rozkaże lecieć w pewną śmierć! I nawet wtedy mógłby rozkazu nie wykonać, pierdolić karierę wojskowego pilota dla VIP-uw Ten inny pilot z Gruzji miał jaja na właściwym miejscu i odmówił lądowania na lotnisku pod obstrzałem artylerii. I żyje! Ot, co... Odpowiedz Link
siyriuzs Re: Uwaga! dobry Żyd... 29.09.12, 19:41 chief-denunciator napisała: > Ja tej wiadomości nie mam z 2. albo 3. ręki, nie, ja ich sam widziałem, z wózka > mi od US Aldiego i papierowymi torbami, w których mieli swój cały majątek. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Też ich widziałem. Widziałem jak po zamknięciu exkluziw sklepów z najdroższą biżuterią w NY, na Piątej Avenue, w progach tych sklepów rozkładali swe kartony a ich błyszczące gorączką oczy syciły się faktem, że pierwsi są, i się wysiudać z tych marmurowych progów i ozdobnych, zwieńczonych łuków nad nimi, gorszemu od nich nieszczęśnikowi, nie pozwolą. Odpowiedz Link