Dodaj do ulubionych

Regulacja ....

11.10.12, 11:31
spędzanie płodu

Jakoś mało popularny temat na forum Katolicko-Maryjnym!

Zastanawiałem się już kilkakrotnie jak pojedyncza osoba mogłaby w przeszłości zapobiec kilkumilionowym mordom...

I zastanawiam się, jak mógłbym w dzisiejszych czasach, jako pojedyncza osoba zapobiec kilkumilionowym mordom rocznie???

Aby przy spędzaniu płodu nie doszło do żywego spędzenia...

Dziecko w łonie matki dostaje zastrzyk z roztworu chlorku potasu. Serce przestaje bić...

Ten sam roztwór, stosowany do "usypiania zwierząt"

Ten sam roztwór, stosowany w USA do wykonywania "kary śmierci"

Zabicie dziecka w łonie matki, jest traktowane przez prawodawstwo jako "regulacja urodzin... "

Zabicie dziecka poza łonem matki, jest traktowane przez "prawodawstwo" jako mord.

Oto zakłamie naszych oświeconych czasów!

Wyjaśniam na samym początku:

Nie jestem chrześcijaninem...

Nie jestem walczącym ateistą...

Jestem wolnomyślicielem i pozwalam sobie na takie wolne rozmyślenia...

Chociaż dokonywanie porównać w dzisiejszych czasach nie jest pozbawione ryzyka...

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: Regulacja .... 11.10.12, 11:41
      chief-denunciator napisała:

Aby przy spędzaniu płodu nie doszło do żywego spędzenia...
      >
      > Dziecko w łonie matki dostaje zastrzyk z roztworu chlorku potasu. Serce przestaje bić...
      ============================================

Die Injektion von hohen Dosen Kaliumchlorid kann zum Herzstillstand durch Hyperkaliämie führen. Dies wird beim Einschläfern von Tieren, bei der Hinrichtung durch die Giftspritze und zur Verhinderung von Lebendgeburten bei späten Schwangerschaftsabbrüchen[10] ausgenutzt

Ot, co... Zakłamany świecie!!!
    • lepian4 Re: Regulacja .... 11.10.12, 11:59
      No, a Frank Wedekind napisal "Frühlingserwachen"! I nie pomoze mu kurna fakt, ze wychowal sie w tym twoim Hannoverze, a dziadek wynalazl zapalki!
    • siyriuzs Re: Regulacja .... 11.10.12, 15:54
      chief-denunciator napisała:

> Jestem wolnomyślicielem ...

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      Ja też.
      I właśnie rozmyślam nad etymologią słowa "wolnomyśliciel" ...wink))
      Ale na noże poszedłbym z każdym, kto sugerował by tylko,że nie użyję słów, kto głosiłby, że wolno myślisz, Bracie.
      • siyriuzs Re: Regulacja .... 11.10.12, 15:58
        Aha.
        Myślę, nadszedł czas, że powinienem się określić.
        Nie potrafię rozmawiać na poważne tematy publicznie. Słowa wypowiadane w dobrej wierze, stają się nagle trywialne.
        Ot, co!
        • chief-denunciator Re: Regulacja .... 11.10.12, 16:20
          siyriuzs napisał:

> Aha.
          > Myślę, nadszedł czas, że powinienem się określić.
          > Nie potrafię rozmawiać na poważne tematy publicznie. Słowa wypowiadane w dobrej
          > wierze, stają się nagle trywialne.
          > Ot, co!
          ========================================

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8b/Pansy_aka.jpg/733px-Pansy_aka.jpg

Od czasu, gdy mamy dostęp do wielojęzykowych (wielojęzycznych) źródeł, można wieloznaczność niektórych wyrazów ograniczyć i przejść do meritum sprawy.

Nie przeraża Cię milczenie na niniejszym wątku?

W świecie zwierząt matka broni swe potomstwo do ostatniej kropli krwi...

W gatunku Homo Sapiens samiczka uważa się za niezwykle oświeconą, gdy "usuwa" swe potomstwo...

Takie nieprzewidziane "wypadki" uniemożliwiają dalszą karierę pod każdym względem...

Gdy tak idę ulicą, myślę sobie, ile z tych napotkanych niewiast już "usuwało???"

Ot, co...
          • lepian4 Re: Regulacja .... 16.10.12, 12:24
            Z tym swiatem zwierzat to dales czadu.

Sa jednak zwierzeta, ktorych mescy przedtsawiciele chronia swe potomstwo przed matka, ktora najchetniej by je zjadla. Ba, sa nawet samiczki, ktore zjadaja swych partnerow seksualnych. Najprawdopodobniej tylko tych, ktorzy nie umieli znalez punktu G.
            • lepian4 Re: Regulacja .... 16.10.12, 15:25
              "Noch ein Rekord aus der Tierwelt: Amerikanische Präriewühlmäuse paaren sich bis zu 24 Stunden am Stück – andere wollen gar 40 Stunden Dauerkopulation ausgemacht haben. Und auch nach dem ersten Marathonsex haben sie noch lange nicht genug voneinander. Hat sich ein amerikanisches Präriewühlmauspaar gefunden, bleibt es sich ein Leben lang treu und kümmert sich gemeinsam um den Nachwuchs."
              • chief-denunciator Re: Regulacja .... 16.10.12, 15:44
                lepian4 napisał:

> "Noch ein Rekord aus der Tierwelt: Amerikanische Präriewühlmäuse paaren sich bi
                > s zu 24 Stunden am Stück – andere wollen gar 40 Stunden Dauerkopulation a
                > usgemacht haben. Und auch nach dem ersten Marathonsex haben sie noch lange nich
                > t genug voneinander. Hat sich ein amerikanisches Präriewühlmauspaar gefunden, b
                > leibt es sich ein Leben lang treu und kümmert sich gemeinsam um den Nachwuchs."
                ------------------------------------
    • chief-denunciator Re: Regulacja .... 13.10.12, 11:51
      Mowa nienawiści... w GW...

Dlatego nikt nie ma odwagi wyrazić własnego poglądu...

Wszyscy zahukani...

Obrazków dzieci spalonych białym fosforem z Palestyńskiej Gazy nie wolno pokazywać...

Obrazków dzieci (...) także nie wolno pokazywać...

Do jakiej sekty ta pani autorka należy?

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Regulacja .... 13.10.12, 14:53
        Nu, tak...

Niema się co dziwować...

Naczelnik katolików, niejaki Pius 12. także milczał...

Swego czasu...

Takie były okoliczności...

Zawsze są jakieś okoliczności, które trza uwzględniać...

Ot, co...
      • lepian4 Re: Regulacja .... 16.10.12, 13:43
        W kwestii aborcji i przesladowan rasowych jestesmy ciagle 100 lat za murzynami.
        Sorry, za Amerykancami!
    • chief-denunciator Re: Regulacja .... 16.10.12, 11:25
      AnnaJustynka powiedziała jak następuje:

ale okolicznosci haniebne sad.

To samo powiedzieli swego czasu niejaki Roosevelt i Churchill...

Może pokażą fotki w YouTube po "ZABIEGU" ???

Fotki dzieci spalonych białym fosforem w Palestyńskiej Gazie były w sieci...

Mimo, że nikt ich nie chciał oglądać... (Jak najszybciej pod dywanik zgarnąć!)

Fotki z dawniejszych czasów są o wiele bardziej interesujące i te należy oglądać...

Koniecznie!

Ot, co...
    • siyriuzs Re: Regulacja .... 16.10.12, 13:08
      Przeczytałem cały ten wątek i napiszę wprost. Ambiwalentne me odczucia na treści, które zawarłeś w swych postach, Drogi Bracie.
      Ograniczę się zatem, (wiem, że wiesz, co znaczy -ambiwalentne-) tylko do jednej Twej wypowiedzi. Tej, gdy piszesz, jak patrzysz na kobiety. Ja tak na nie nie patrzę, ale o coś innego mi chodzi. Poruszyłeś mą wyobraźnię i zadałem sobie pytanie:
      - a jeśli te kobiety, które mijam ulicami, w urzędach, miejscach publicznych innych, patrząc na mnie zadają sobie pytanie: gwałci swe córki?, molestuje? a może uprawia seks ze swym synkiem? Póki co, nie mam dzieci, ale one przecież nie wiedzą. A nawet. Mogłyby zadawać sobie pytanie:
      - a gdyby sobie te dzieci urodził? gwałciłby je?

Nu ?
      I co Ty na to?
      • chief-denunciator Re: Regulacja .... 17.10.12, 17:49
        siyriuzs napisał:

zadałem sobie pytanie:
        > - a jeśli te kobiety, które mijam ulicami, w urzędach, miejscach publicznych ...
        ===========================================

Drogi Bracie,

Twoja specyfikacja błędów konstrukcyjnych, które się naszemu Stwórcy przydarzyły, wcale nie jest kompletna. Jest ich trochę więcej.

Gdyby nasz Stwórca podlegał amerykańskiej jurysdykcji, mielibyśmy prawo do nieco większego odszkodowania...

Ot, co...
    • siyriuzs Re: Regulacja .... 18.10.12, 20:43
      Ci zaś nie uwzględniają związków homo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka