vampirr 27.06.13, 18:58 Odchodzi od nas wielki CZLOWIEK... Swiat bedzie ubozszy. Ukuhlonipha Madiba! vpr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 27.06.13, 19:05 vampirr napisał: > Odchodzi od nas wielki CZLOWIEK... > Swiat bedzie ubozszy. > > Ukuhlonipha Madiba! > > vpr ----------------------------> Tragiczne, że w tak młodym wieku.... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 27.06.13, 20:05 twoich kup nie trzeba komentowac, smrod kometuje je wystarczajaco... Na marginesie: Gdyby ty zdechl (czego zyczy ci przynajmniej ja.nuszek raczej predzej, niez pozniej), badz pewien, ze nie bedzie to ze strata dla ludzkosci, a kto wie, czy nie przeciwnie... vpr chief-denunciator napisała: > Tragiczne, że w tak młodym wieku.... > > Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 27.06.13, 20:08 PS Mam nadzieje, ze po polsku zrozumiales. W zulu mialbas duzy problem z googlowaniem... vpr Odpowiedz Link
chief-denunciator Twoja hucpa jest bezdenna! 27.06.13, 20:28 vampirr napisał: > PS > Mam nadzieje, ze po polsku zrozumiales. W zulu mialbas duzy problem z googlowan > iem... ------------------------------------------------ Odpowiedz Link
vampirr Re: Twoja hucpa jest bezdenna! 27.06.13, 20:47 Oczywizda: ty pierwszy. vpr chief-denunciator napisała: Ty sobie wyobrażasz, że ktoś będzie googlował, aby Twoje pierdoły odszyfrować??? > > Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 27.06.13, 20:23 vampirr napisał: > twoich kup nie trzeba komentowac, smrod kometuje je wystarczajaco... > Na marginesie: > Gdyby ty zdechl (czego zyczy ci przynajmniej ja.nuszek raczej predzej, niez poz > niej), badz pewien, ze nie bedzie to ze strata dla ludzkosci, a kto wie, czy ni > e przeciwnie... > vpr > > chief-denunciator napisała: > > > Tragiczne, że w tak młodym wieku.... > > > > Ot, co... -----------------------------------------------> Szykuje się nowa wielka przyjaźń Między Panem Baronem a Januszkiem naszym kochanym... Ot, co... Postscriptum Siedziała ta osoba w jakimś niemieckim obozie? W niemieckich obozach mieli wyśmienitych dietetyków... Wyniki zna każde dziecko na świecie... Szczególnie na Bliskim Wschodzie... "Nikt tego nie mógł przewidzieć", relacjonował swego czasu odpowiedzialny minister Izraelski... I Niemiaszki musieli znowu zabulić... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 28.06.13, 21:15 W sumie to ci zazdroszcze tych januszkowych zyczen. Musisz byc wielkim czlowiekiem, bo nasz guru sie nierozdrabnia na pierdoly Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 27.06.13, 21:46 O Nim jest (i będzie) mówione the father of the nation. A o Tobie koelscher co najwyżej Głupek z Wąbrzeżna. Kacperek vampirr napisał: > Odchodzi od nas wielki CZLOWIEK... > Swiat bedzie ubozszy. > > Ukuhlonipha Madiba! > > vpr > Odpowiedz Link
vampirr Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 27.06.13, 22:10 Moj ty wypiardku moralny, czy i kiedy o mnie i mojej rodzinie sie mowi, decyduje ja i moja rodzina. Na ogol jest nam (i podobnym do nas rodzinom) b. wygodnie z tym, ze w ogole sie nie mowi. Kwestia, czy mowic, czy nie mowic o wypiarkach moralnych (z Wabrzezna?) w ogole sie nie pojawia. Nigdziei w niczyjej glowie. (( vpr zyjemy b. wygodnie z Pytanie, czy mowic zawszekacperek napisał: > O Nim jest (i będzie) mówione the father of the nation. A o Tobie > koelscher co najwyżej Głupek z Wąbrzeżna. > > Kacperek > vampirr napisał: > > > Odchodzi od nas wielki CZLOWIEK... > > Swiat bedzie ubozszy. > > > > Ukuhlonipha Madiba! > > > > vpr > > > > Odpowiedz Link
maria421 Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 28.06.13, 09:25 vampirr napisał: > Moj ty wypiardku moralny, czy i kiedy o mnie i mojej rodzinie sie mowi, decyduj > e ja i moja rodzina. Mam rozumiec, ze kiedy na tym forum niektorzy kpia z Twej rodziny, to tylko za jej pozwoleniem? Na ogol jest nam (i podobnym do nas rodzinom) b. wygodnie > z tym, ze w ogole sie nie mowi. To po co Ty sam trabisz o swej rodzinie na forach??? Co kogo obchodzi ze Gräfin wylatuje do Polski i kiedy laduje? Odpowiedz Link
chief-denunciator W każdym razie wielka tragedia.. 28.06.13, 09:43 maria421 napisała: > > To po co Ty sam trabisz o swej rodzinie na forach??? > Co kogo obchodzi ze Gräfin wylatuje do Polski i kiedy laduje? ============================================ Tragedia!! U niektórych później, u niektórych wcześniej... W każdym razie wielka tragedia.. C'est la vie! Ot, co.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: W każdym razie wielka tragedia.. 28.06.13, 10:10 Także nie można wykluczyć... To by tłumaczyło jego ciągłe "literówki" .... I przy zespole takich schorzeń agresywność w stosunku do otoczenia jest pierwszym sygnałem zbliżającej się tragedii.. Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 28.06.13, 17:54 Wspolczuje Ci serdecznie (serio) Zdajesz sie nawet nie odrozniac swiata wirtualnego od rzeczywistego... vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > Moj ty wypiardku moralny, czy i kiedy o mnie i mojej rodzinie sie mowi, d > ecyduj > > e ja i moja rodzina. > > Mam rozumiec, ze kiedy na tym forum niektorzy kpia z Twej rodziny, to tylko za > jej pozwoleniem? > > Na ogol jest nam (i podobnym do nas rodzinom) b. wygodnie > > z tym, ze w ogole sie nie mowi. > > To po co Ty sam trabisz o swej rodzinie na forach??? > Co kogo obchodzi ze Gräfin wylatuje do Polski i kiedy laduje? Odpowiedz Link
vampirr Na marginesie: 28.06.13, 17:58 Co ma Twoj post do tematu mojego watku? Mozesz mi to wytlumaczyc? Kacprowo-denuncanckie plaskosci sa mi nieobce, Ty zas masz forum zamkniete ponoc po to, aby Ci go nie zasmiecano, czyz nie? Wyjasnij mi zatem (przystepnie prosze), czym sie roznisz od wymienionych prymitywow. Jestes aby pewna, ze wielki sracz nie bylby u Ciebie w swoim elemencie??? vpr Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Na marginesie: 28.06.13, 18:31 Kochany Panie Baronie! Gdybym ja miał Twoje problemy, to nie miałbym żadnych problemów.... Rozpłakałem się nad Twoim losem... Nie baw się z Marychą! Kiedy kończysz budowę Twego portalu rodzinnego? Dawno tam do Was nie zaglądałem... Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: Na marginesie: 29.06.13, 09:44 vampirr napisał: > Co ma Twoj post do tematu mojego watku? Nic. Myslalam ze sam to zauwazyles Mozesz mi to wytlumaczyc? Kacprowo-denu > ncanckie plaskosci sa mi nieobce, Ty zas masz forum zamkniete ponoc po to, aby > Ci go nie zasmiecano, czyz nie? Wyjasnij mi zatem (przystepnie prosze), czym si > e roznisz od wymienionych prymitywow. Jestes aby pewna, ze wielki sracz nie byl > by u Ciebie w swoim elemencie??? Ty mi lepiej powiedz co Ty robisz wsrod tych wszystkich "prymitywow". Nikt Cie nie rozumie, wszyscy z Ciebie kpia, nie chca z Toba dyskutowac, ja Cie z mojego forum wywalilam i nie wpuszczam, to po co Ty w o gole na to forum wchodzisz? Nie lepiej byloby Ci miedzy podwojnymi doktorami, baronami, milionerami niz miedzy naszym tu pospolstwem? > > Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Na marginesie: 29.06.13, 10:02 maria421 napisała: > > Ty mi lepiej powiedz co Ty robisz wsrod tych wszystkich "prymitywow". Nikt Cie > nie rozumie, wszyscy z Ciebie kpia, nie chca z Toba dyskutowac, ja Cie z mojego > forum wywalilam i nie wpuszczam, to po co Ty w o gole na to forum wchodzisz? > Nie lepiej byloby Ci miedzy podwojnymi doktorami, baronami, milionerami niz mie > dzy naszym tu pospolstwem? ----------------------------------------------------> Ależ ja mu to już kilkakrotnie tłumaczyłem.. Przed laty... Nie dochodzi do niego... Klara i Sygi śmieją się z jego dowcipów... Pan Psychodoktor także... Tylko prymitywy na polskich forach nie są wstanie pojąć głębi jego rozmyślań.... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Na marginesie: 29.06.13, 10:48 maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > Co ma Twoj post do tematu mojego watku? > > Nic. Myslalam ze sam to zauwazyles -Otoz to. Milo stwierdzic, ze wlasne trollowanie kwitujesz niewinnym usmiechem. To jest w istocie wyczerpujaca odpowiedz. Wyjasnij mi zatem (przystepnie prosze), czym sie roznisz od wymienionych prymitywow. Jestes aby pewna, ze wielki sracz nie byl by u Ciebie w swoim elemencie??? > Ty mi lepiej powiedz .... - To mi rowniez wystarczy. Brak odpowiedzi / odpowiedz pytaniem na pytynie jest rowniez wystarczajaca odpowiedzia. I tego nie trzeba komentowac. vpr Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Na marginesie: 29.06.13, 11:09 vampirr napisał: To mi rowniez wystarczy ======================================== U góry przykład roszczeniowej bezdennej bezczelności. Pan Baron rości sobie prawo do odpowiedzi... Nie dotarło do jego Baronowskiej Wielmożności, że Era Chłopa Pańszczyźnianego się skończyła... Skontaktuj się z Panem Gutmenschem w sprawie szczegółów... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Na marginesie: 29.06.13, 12:43 O kim / o czym sie slinisz, ciulu? vpr chief-denunciator napisała: > vampirr napisał: To mi rowniez wystarczy > > ======================================== > > U góry przykład roszczeniowej bezdennej bezczelności. > > Pan Baron rości sobie prawo do odpowiedzi... > > Nie dotarło do jego Baronowskiej Wielmożności, że Era Chłopa Pańszczyźnianego s > ię skończyła... > > Skontaktuj się z Panem Gutmenschem w sprawie szczegółów... > > Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: Na marginesie: 29.06.13, 13:46 vampirr napisał: > -Otoz to. Milo stwierdzic, ze wlasne trollowanie kwitujesz niewinnym usmiechem. Panie Baronie, jeszcze niedawno Wasc sie chelpiles zes mnie na Diaspore zwabil i unizonych podziekowan zes sie Wasc za to domagal. Trolla na Diaspore sprowadziles? I podziekowan za to oczekujesz ? Odpowiedz Link
vampirr Re: Na marginesie: 29.06.13, 14:31 Na zwyklego trolla trudu bym sobie nie zadawal. Mowie o UDZIELNIE, SAMOWLADNIE i NIEPODZIELNIE TROLLUJACEJ. vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > -Otoz to. Milo stwierdzic, ze wlasne trollowanie kwitujesz niewinnym usmi > echem. > > Panie Baronie, jeszcze niedawno Wasc sie chelpiles zes mnie na Diaspore zwabil > i unizonych podziekowan zes sie Wasc za to domagal. > Trolla na Diaspore sprowadziles? I podziekowan za to oczekujesz ? Odpowiedz Link
vampirr PS 29.06.13, 14:33 Nie dziwi mnie, ze ani wielki sracz ani mialki malorolny nie sa w stanie przyswoic sobie etykiety. Natomiast z niejakim zdziwieniem stwierdzam, ze Ty rowniez zdajesz sie miec z tym problem... vpr Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: PS 29.06.13, 16:06 vampirr napisał: > Nie dziwi mnie, ze ani wielki sracz ani mialki malorolny nie sa w stanie przysw > oic sobie etykiety. Natomiast z niejakim zdziwieniem stwierdzam, ze Ty rowniez > zdajesz sie miec z tym problem... --------------------------------------------------- Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: PS 29.06.13, 16:17 Postscriptum do PS Panie Baronie, a tak naprawdę to ktoś Pana Barona stuknął kiedyś mocniej młotkiem po głowie??? Zgadłem??? Jeśli to było w Obozie W Potulicach, to należy się Panu Baronowi większe odszkodowanie. A jeśli Pan Baron ma świadków, że to stuknięcie miało miejsce przed 1945, to tym bardziej... Data urodzenia mniej ważna. Dalsze szczegóły patrz wielka Organizacja Roszczeniowa na Wschodnim Wybrzeżu USA... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: PS 29.06.13, 16:25 Jak myslisz, jakiemu forum potrzebna jest twoja ustawiczna, smierdzaca sraczka? vpr Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: PS 29.06.13, 16:35 vampirr napisał: > Jak myslisz, jakiemu forum potrzebna jest twoja ustawiczna, smierdzaca sraczka? ================================ Latrynowy Antysemita! Ja mam odpowiednie zaświadczenia o pochodzeniu mojej babci... Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: PS 29.06.13, 19:07 chief-denunciator napisała: > A Marychę to na pewno zawstydziłeś jej brakiem należnej etykiety... > Dostała rumieńców wstydu i opuściła wzrok... )) Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: PS 29.06.13, 19:40 maria421 napisała: > chief-denunciator napisała: > > > A Marychę to na pewno zawstydziłeś jej brakiem należnej etykiety... > > Dostała rumieńców wstydu i opuściła wzrok... > > )) > =================================> Ty, Marycha! Ty się wpierw naucz jeść przy pomocy widelca i noża... Nigdy nie wiadomo kiedy to się w życiu może przydać... Abyś nam nie robiła wstydu... W razie czego... Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: PS 29.06.13, 20:19 chief-denunciator napisała: > Ty, Marycha! > > Ty się wpierw naucz jeść przy pomocy widelca i noża... > > Nigdy nie wiadomo kiedy to się w życiu może przydać... > > Abyś nam nie robiła wstydu... > > W razie czego... > > Ot, co... > W razie jak pan Baron na salony zaprosi? Odpowiedz Link
maria421 Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 28.06.13, 19:09 vampirr napisał: > Wspolczuje Ci serdecznie (serio) Zdajesz sie nawet nie odrozniac swiata wirtual > nego od rzeczywistego... > > vpr Alez odrozniam! Wiem ze Twoje tytuly i posiadlosci sa tylko wirtualne Odpowiedz Link
vampirr Re: Ga a yo ho tshwanang le yena... 28.06.13, 19:14 Eeeech, Milosciwie Trollujaca... Nie chce mi sie wysilac, powiem wiec, za starymi Mazurami: glupsza Jejmosc jestes! vpr maria421 napisała: > Alez odrozniam! Wiem ze Twoje tytuly i posiadlosci sa tylko wirtualne Odpowiedz Link
vampirr PS 28.06.13, 19:16 Bedzie jeszcze odpowiedz na moje prosciutkie jak - nie przymiarzajac - dyszel kacprowego wozu pytanie? Myslem, ze wontpiem... vpr Odpowiedz Link