chief-denunciator 10.08.13, 11:20 mają bardzo często coś z głową... Merkelowa wie, dlaczego pozostała bezdzietna... A ja Ją dawniej nie doceniałem... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: OT 10.08.13, 11:22 chief-denunciator napisała: > A ja Ją dawniej nie doceniałem... A ja jej dawniej nie doceniałem W przeczeniu akkusativ zmienia się na genitiv. ją doceniałem, ale jej nie doceniałem Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: OT 10.08.13, 11:38 jureek napisał: > chief-denunciator napisała: > > > A ja Ją dawniej nie doceniałem... > > A ja jej dawniej nie doceniałem > > W przeczeniu akkusativ zmienia się na genitiv. > ją doceniałem, ale jej nie doceniałem ========================================= Serdeczne dzięki za staranne przejrzenie moich manuskryptów pod względem gramatycznym. A jak z częścią merytoryczną? Postscriptum Dlaczego ignorujesz manuskrypty rodziny lunatyków? Obrażasz celowo ich godność ludzką? Chcesz nam wmówić, że to beznadziejne przypadki? Każdy człowiek jest godzeń, aby się nim/nią bliżej zająć... Odpowiedz Link