chief-denunciator 08.09.13, 14:42 Theodor Fontane napisał: Die Brück' am Tay Pan Gutmensch napisał: Polskie koleje... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszekacperek Re: Balladen... 08.09.13, 15:27 Nu, Chief koleje to bardzo wdzięczny i stary jak świat temat. Kacperek many, many years ago kiedy jajco holenderskie was born czytał nawet o Psie, który jeździł koleją. A w ogóle to powinniśmy zamknąć pyski i nic nie mówić o logistyce kolejowej, bo kiedyś słyszałem, że Innuici powiesili u siebie jednego eksperta z tej dziedziny. I po ekspercie pozostała tylko u Czukczów mentalność tendencji Eichmannowskiej. Ot, co! Kacperek chief-denunciator napisała: > Theodor Fontane napisa > ł: Die Brück' am Tay > > Pan Gutmensch napisał: Polskie koleje... > > > Ot, co... > Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Balladen... 08.09.13, 16:10 zawszekacperek napisał: Nu, Chief koleje to bardzo wdzięczny i stary jak świat temat. Nie linkuj mi takich smutnych historii, bo ja mam bardzo wrażliwe i miękkie serce i musiałem długo płakać... Postscriptum Moje zdjęcie na 1/2 strony także było w gazecie... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Tym razem Chief... 08.09.13, 22:37 historia optymistyczna. Januszek może być dumny.Tam sny o pociągach z uciekinierami kończą się na prawdę happy endem. Januszki tam nie budzą się oblani potem. A Gutmenschen marzą o takiej kolei. Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Swego nie znacie, a cudze chwalicie 08.09.13, 21:54 Ballada o Januszku Odcinek I TVRip Odpowiedz Link
lepian4 wspolczesne Balladen o januszku... 08.09.13, 21:58 Senk Że - O Januszku Troche sie martwie tym spelnianiem snow. Odpowiedz Link
chief-denunciator A Ruskie mają więcej do pokazania... 09.09.13, 10:31 A w PRL-u tylko traktorzystki w kufajkach pokazywali... A Ruskie mają więcej do pokazania... Ot, co... Postscriptum Idę mój ruski dalej szlifować... Odpowiedz Link