Dodaj do ulubionych

Abra kadabra

05.10.13, 20:17
i posty tej gnidy po prostu zniknely. (Na razie tylko dla mnie). Takie to prosciutkie, a jednak cieszy.

vpr
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Abra kadabra 05.10.13, 21:25
      Jecki, pojebalo cie do reszty. Pogrzeb sobie w dupie, albo na twoim ulubionym www.teufelchen.de
    • vampirr Re: Abra kadabra 05.10.13, 23:36
      No prosze, nikt nic nie mowi... A moze niewidoczna gnidka tu byla...

vpr

vampirr napisał:

> i posty tej gnidy po prostu zniknely. (Na razie tylko dla mnie). Takie to prosc
      > iutkie, a jednak cieszy.
      >
      > vpr
      • maria421 Re: Abra kadabra 06.10.13, 10:18
        Jaka mila wiadomosc w niedzielny poranek!
        Pan Baron zaczal elimonowac "gnidy", niedlugo bedzie rozmawial tylko sam z soba smile Czyli z jedyna osoba ktora jest na jego poziomie smile
        • vampirr Re: Abra kadabra 06.10.13, 13:16
          Nie wiem, Marysienko, co robi Twoj wyimaginowany baron, ktorego zreszta, skoryguj mnie, jesli sie myle, przejelas od najwiekszej gnidy Twojego Promaryskowa.
          Jesli chodzi zas o mnie, zrob mi prosze mala przysluge i sprobuj rozrozniac miedzy gnidami a jelopkami; tych ostatnich jest (prawie chcialoby sie powiedziec: na szczescie) sporo wiecej. Z nimi, jak nawet Tobie nietrudno zauwazyc, i owszem, rozmawiam. Kieruje sie tu jedym z pieknych zalecen Desideraty: "and listen to others, even to the dull and the ignorant; they too have their story". (Podkr. moje). Z uwagi na fakt, ze na forach typu diaspora nie spedzam srednio nawet jednej dwudziestej mego czasu, nie musisz sie naprawde obawiac, ze nie starcza mi go na rozmowy z ludzmi, ktorzy maja cos do powiedzenia....

vpr

maria421 napisała:

> Jaka mila wiadomosc w niedzielny poranek!
          > Pan Baron zaczal elimonowac "gnidy", niedlugo bedzie rozmawial tylko sam z soba
          > smile Czyli z jedyna osoba ktora jest na jego poziomie smile
          • maria421 Re: Abra kadabra 06.10.13, 15:35
            vampirr napisał:

> Nie wiem, Marysienko, co robi Twoj wyimaginowany baron, ktorego zreszta, skoryg
            > uj mnie, jesli sie myle, przejelas od najwiekszej gnidy Twojego Promaryskowa.
            > Jesli chodzi zas o mnie, zrob mi prosze mala przysluge i sprobuj rozrozniac mie
            > dzy gnidami a jelopkami; tych ostatnich jest (prawie chcialoby sie powiedziec:
            > na szczescie) sporo wiecej. Z nimi, jak nawet Tobie nietrudno zauwazyc, i owsze
            > m, rozmawiam. Kieruje sie tu jedym z pieknych zalecen Desideraty: "and l
            > isten to others, even to the dull and the ignorant; they too have their
            > story". (Podkr. moje). Z uwagi na fakt, ze na forach typu diaspora nie spedzam
            > srednio nawet jednej dwudziestej mego czasu, nie musisz sie naprawde obawiac,
            > ze nie starcza mi go na rozmowy z ludzmi, ktorzy maja cos do powiedzenia....
            >
            > vpr
            >

Przetestowalam pana barona, hrabiego, ksiecia (niepotrzebne skreslic) i okazalo sie ze to nie ja jestem ta "gnida" smile

Nie wiem tylko czy to zaszczyt, czy obciach smile
            • vampirr Re: Abra kadabra 06.10.13, 16:43
              Coz moge powiedziec? Twoja niewiedza nie swiadczy za dobrze o Twojej yntelygencji...

vpr

maria421 napisała:

> Przetestowalam pana (-------), hrabiego, (--------) (niepotrzebne skreslono) i okazalo
              > sie ze to nie ja jestem ta "gnida" smile
              > Nie wiem tylko czy to zaszczyt, czy obciach smile
              • zawszekacperek Re: Abra kadabra 06.10.13, 17:54
                Biedny Pan Baron, rozczulająco biedny. Głask, głask po chorej łepetynce.smile

Kacperek
              • vampirr Re: Abra kadabra 06.10.13, 18:22
                Niestety, stwierdzilem pewien dyskomfort: Gnidy znikaja dopiero po zalogowaniu...
                sad sad sad
                vpr

vampirr napisał:

> Coz moge powiedziec? Twoja niewiedza nie swiadczy za dobrze o Twojej yntelygenc
                > ji...
                >
                > vpr
                >
                > maria421 napisała:
                >
                >
                > > Przetestowalam pana (-------), hrabiego, (--------) (niepotrzebne skreslo
                > no) i okazalo
                > > sie ze to nie ja jestem ta "gnida" smile
                > > Nie wiem tylko czy to zaszczyt, czy obciach smile
                >
                >
                >
                >
                • zawszekacperek Re: Abra kadabra 06.10.13, 18:51
                  Oj Baron, Baron.smile Na który paszport przekroczyłeś granicę śmieszności? Podobno masz ich cztery. dlatego pytam.smile

Kacperek
          • lepian4 Re: Abra kadabra 06.10.13, 21:01
            Z tym arystokratycznym nazwiskiem, Novak, mozesz faktycznie jedynie fantazjowac o blekitnej krwi. Twoj wczesniejszy ulubienice, januszek, zna wszystkie antidepresiva. Moze poprosisz pana Kaprologa o fachowa pomoc, oczywiscie w slusznej sprawie
            • vampirr Re: Abra kadabra 06.10.13, 23:02
              I oto nam znika nastepna gnida...
              smile
              vpr

lepian4 napisał:

> Z tym arystokratycznym nazwiskiem, Novak, mozesz faktycznie jedynie fantazjowac
              > o blekitnej krwi. Twoj wczesniejszy ulubienice, januszek, zna wszystkie antide
              > presiva. Moze poprosisz pana Kaprologa o fachowa pomoc, oczywiscie w slusznej s
              > prawie
              • maria421 Re: Abra kadabra 07.10.13, 08:17
                vampirr napisał:

> I oto nam znika nastepna gnida...
                > smile
                > vpr
                >

"Nam"? Pluralis majestatis ?

Jak przewidzialam, niedlugo bedziesz rozmawial tylko sam z soba.
                • vampirr Re: Abra kadabra 07.10.13, 19:53
                  Przykro mi, Najmilejsza moja od Kosy, ale...powtarzasz sie...
                  Dobra wiadomosc: I tym razem to nie Ty.
                  smile
                  vpr

maria421 napisała:

> vampirr napisał:
                  >
                  > > I oto nam znika nastepna gnida...
                  > > smile
                  > > vpr
                  > >
                  >
                  > "Nam"? Pluralis majestatis ?
                  >
                  > Jak przewidzialam, niedlugo bedziesz rozmawial tylko sam z soba.
              • lepian4 Re: Abra kadabra 07.10.13, 10:18
                Na starosc pojebany UB-ek postanowil sobie pofolgowac. Kiedys ci, a nawet Tobie za to placono. Dzis musisz wyciagac te parszywe UE- talary. Zal mi ciebie, ze w inny sposob nie umiesz sie juz podniecic.
    • zawszekacperek Re: Komunikat 06.10.13, 11:34
      Die Landesregierung des Freistaates Sachsen ogłasza w związku z notą dyplomatyczną RUPTURE DE RELATIONS DIPLOMATIQUES ET DECLARATION DE GUERRE Pana Barona zaciąg do pospolitego ruszenia. Zaciąg obowiązuje wszystkich, którzy ukończyli 50-ty rok życia. Na czele tego Volkssturmu Landesregierung des Freistaates Sachsen stawia niejakiego Kacperka. Jednocześnie Rząd Krajowy Wolnego Państwa Saksonii ostrzega władze Freie Hansastadt Hamburg, że wszelkie działania sojusznicze wobec wzmiankowanego Pana Barona postrzegane będą jako nieprzyjazne i skutkować będą wypowiedzeniem stosunków na szczeblu ambasad.

Za Landesregierung des Freistaates Sachsen

Kacperek Oberbefehlshabeer des Volkssturmes.
      (leserliche Unterschrift)
    • chief-denunciator Szanowni Państwo z Agory, jeszcze więcej dowodów? 06.10.13, 13:19
      vampirr napisał:

> i posty tej gnidy po prostu zniknely. (Na razie tylko dla mnie). Takie to prosc
      > iutkie, a jednak cieszy.

======================================
      Poniżej dalsza wymowna wypowiedź usera vampirra, tym razem w języku niemieckim:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      forum.gazeta.pl/forum/w,51283,147211421,147229720,Re_Sciany_Promaryskowa.html

Sorry, aber ich muss Dich sehr enttäuschen: Allmacht ist garn nicht erforderlich. Es reicht ein wenig Grips, alternativ - falls es daran mangelt - eine Überweisung von sagenhaften ca. 20,- €
      an eines der unzähligen Anbieter auf z.B. russischen Seiten...
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aby komuś dowalić, user vampirr jest nawet gotów 20 E poświęcić.

Szanowni Państwo z Agory, jeszcze więcej dowodów?

Ot, co...

Postscriptum

W Piątek byłem zajęty przenoszeniem wszystkich moich powiązań e-mail z serwera agory na bardziej pewne, w innym miejscu.
      • zawszekacperek Re:Chief, zrejterowałeś? 06.10.13, 14:07
        Hmmmm... dziwne w rzeczy samej. Nie wierzysz SBwW? A może trafiłeś z deszczu pod rynnę. Kto to wie?smile

Kacperek
        • chief-denunciator Re:Chief, zrejterowałeś? 06.10.13, 14:22
          zawszekacperek napisał:

> Hmmmm... dziwne w rzeczy samej. Nie wierzysz SBwW? A może trafiłeś z deszczu pod rynnę. Kto to wie?smile
          >
          > Kacperek
          ===================================

Niemiecka Poczta oferuje E-Maile z bombowym zabezpieczeniem.
          Ale każą sobie płacić jak za list.

I oferta jest tylko ważna na terenie Niemiec.

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Szanowni Państwo z Agory, jeszcze więcej dowo 06.10.13, 14:15
        Poniżej wymowna wypowiedz usera vampirra:
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Chyba juz o tym wspominalem:
        Jesli ktos chce uzyskac wyobrazenie o nieskonczonosci, powinien zapoznac sie z glupota agorowo-gazetowych "zabezpieczaczy"...

forum.gazeta.pl/forum/w,51283,147211421,147230577,Re_Sciany_Promaryskowa.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gdzie user vampirr ma rację, tam ma bezwzględnie rację !

Za 20 E można u Rosjan zlecić zablokowanie dostępu na wszystkie domeny Agory.

Chodzi o Rosjan żyjących od lat w Niemczech i mających rozbudowaną sieć społeczną w internecie. Zlecenia można dokonywać także po niemiecku.

Kto by pomyślał, mimo przodującej technologii Google w serwerach Agory...

Rosjanie górą!

Ot, co...
      • lepian4 Re: Szanowni Państwo z Agory, jeszcze więcej dowo 06.10.13, 21:04
        Mnie intryguja te russische Seiten. Czyzby Pan Baron z teufelchen.de przerzucil sie na www.russen-schlampen.de?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka