newonly 18.10.14, 15:14 Witam. Mam pytanie do Forumowiczów: Czy ktoś z Was zaopatrywał się w firmie Abra Light z ul.Kasperskiej w Szczecinie. Czy to firma solidna czy lepiej odpuścić sobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamis1910 Re: ABRA LIGHT 18.10.14, 17:35 Ja jakis czas temu kupowalam od Abra Ligtht zarowki,halogeny itd,generalnie polecam,ceny maja przystepne w porownaniu do castorama przy wiekszym zakupie naprawde mozna sporo zaoszczedzic. -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar Re: ABRA LIGHT IP: *.ostnet.pl 29.06.15, 21:10 Nie polecam. Kupiłem LED-y - po czterech miesiącach wszystkie (5 szt.) padły - w ciągu kilku dni. Sprzedawca nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile i nie odbiera przesyłek. Nie mam jak złożyć reklamacji. PORAŻKA. Odpowiedz Link Zgłoś
newonly Re: ABRA LIGHT 03.07.15, 18:03 Mnie z kolei sprzedał tanią ,nędzną chińszczyznę. Na maile nie odpisywał, dopiero nieświadomie odebrał telefon. Reklamację uznał, wymienił tę chińską tandetę na lepsze, droższe led-y, które po trzech miesiącach użytkowania zaczęły mrugać, przygasać aż w końcu po kolei padły, także dałem sobie spokój z tą "firmą" kupiłem gdzie indziej a tych nawet nie chciałem reklamować, bo nie było sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar Re: ABRA LIGHT IP: *.ostnet.pl 19.07.15, 00:04 U mnie tego błędu nie popełnił, więc reklamacja nie została złożona - wysłana podwójnie awizowana leżała na poczcie i nic Odpowiedz Link Zgłoś