Dodaj do ulubionych

Jutro nie bede mial czasu,

23.12.13, 19:09
zatem juz dzisiaj sle z cieplutkiego

ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=gregvong&photoId=1101828
zyczenia zdrowych i pogodnych Swiat (zwlaszcza dla bezrolnych i tych w mysleniu powolnych)!

smile

gvg
Obserwuj wątek
    • zawszekacperek Re: Jutro nie bede mial czasu, 23.12.13, 20:06

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTL5ODDXurXX26x2AIExA_6394eeeFgmrDECCrziT3naeI9cJvFUA

Zdrowych, pogodnych, wesołych i nastrojowych Świąt Bożego Narodzenia Czcigodnemu gregvong oraz wszystkim Forumowiczom z Diaspory życzy

Kacperek
      smilesmilesmile

gregvong napisał:

> zatem juz dzisiaj sle z cieplutkiego
      >
      > ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=gregvong&photoId=1101828
      > zyczenia zdrowych i pogodnych Swiat (zwlaszcza dla bezrolnych i tych w mysleniu
      > powolnych)!
      >
      > smile
      >
      > gvg
      >
      >
      • lepian4 Re: Jutro nie bede mial czasu, 23.12.13, 22:18
        Swiat musial sie o tym dowiedziec!
        • maria421 Re: Jutro nie bede mial czasu, 24.12.13, 08:45
          Wesolych Swiat rowniez ode mnie dla Was wszystkich.
          • chief-denunciator Re: Jutro nie bede mial czasu, 24.12.13, 09:10
            maria421 napisała:

> Wesolych Swiat rowniez ode mnie dla Was wszystkich.
            =========================================

Nu,
            nie jestem pewien, czy jest się z czego cieszyć...

Ot, co....

Postscriptum

Precz z antysemityzmem w Chile i Argentynie, że szczególnym uwzględnieniem Patagonii i Ziemi Ognistej... Oraz Pampasów...
    • chief-denunciator Jutro bedę mial czas (24.12.13) to znaczy dzisiaj 24.12.13, 08:56
      Kwestia posiadania, czy nie posiadania czasu,

to jedynie sprawa właściwej organizacji...

My spędzamy ten dzień i następne dwa dni poza pracą (jaka strata dla gospodarki niemieckiej i europejskiej) tradycyjnie, to znaczy się budujemy siłownię atomową, podobnej do tej, która powstanie w najbliższym czasie w Polsce, tzn się jeśli Bruksela da pieniążki... Dała na Autobahny, da i na Atomy.... Trza się tylko energicznie upominać! Ten obecny Pan Premier wydaje mi się taki jakiś nieśmiały... Czas go wymienić... Najlepiej...

Powracają do Wigilii...

To wyczytałem na partnerskim forum, że gdzieś jest w planie przeprowadzenie publicznego przerwania ciąży... Bardzo ciekawe.. Nigdy tego z bliska jeszcze nie widziałem... Takiej okazji nie można przegapić, trza koniecznie zaliczyć...

Tym bardziej, że to jest jak najbardziej w tradycji Bożonarodzeniowej: "Rzeź Dzieciątek " chodzi o to, że Dzieciątko Boże przeżyło, aby spełnić swą historyczną misję i umrzeć 33 lata później na krzyżu aby udobruchać swego tatę, nieco złośliwego Starszego Pana mającego pretensje do ludzi, że nie funkcjonują tak, jak było w Jego planach konstrukcyjnych...

Fehlkonstruktion, byśmy dzisiaj powiedzieli...
      Złomować i będzie spokój!
      Pomysł był całkowicie poroniony...
      Nawet nie warto na nowo zaczynać...

Ot, co...

Postscriptum

Precz z antysemityzmem w Obu Amerykach: Południowej i Północnej! Także w Strefie Kanału Panamskiego! Gdzie nie spojrzysz, wszędzie pogromy... Straszne!
      • chief-denunciator Re: Jutro bedę mial czas (24.12.13) to znaczy dz 24.12.13, 10:05
        chief-denunciator napisała:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        My spędzamy ten dzień i następne dwa dni poza pracą (jaka strata dla gospodarki niemieckiej i europejskiej) tradycyjnie, to znaczy się budujemy siłownię atomową, podobnej do tej, która powstanie w najbliższym czasie w Polsce, tzn się jeśli Bruksela da pieniążki... Dała na Autobahny, da i na Atomy....
        GW Pisze o autostradzie w Bydgoszczy :

- Może w rozściełaczu do asfaltu był uszkodzony czujnik? A może to jakiś błąd ludzki? - zastanawia się. - Jest nam oczywiście bardzo przykro. To przecież prestiżowa inwestycja i wszystkim zależało na jak najlepiej wykonanej pracy. Bardzo źle się czuję z tym, że coś nie wyszło.
        -----------------------
    • fan.club Wesołych Świąt! 24.12.13, 10:00
      Ja mam zawsze czas...
      • chief-denunciator Re: Wesołych Świąt! 24.12.13, 10:23
        fan.club napisał:

> Ja mam zawsze czas...

=============================

To jest bardzo nietypowe!

Współczesny człowiek ma ciągle przepełniony terminarz i w wieku 40 lat pierwszy zawał serca...

Ot, co...

Postscriptum

Precz z antysemityzmem na Kubie!

In der Karibik begann die Auswanderung zu scheitern, weil das Schiff nirgends eine Anlegeerlaubnis erhielt. Denn trotz zuvor erfolgter Zusage weigerte sich die kubanische Regierung, das Schiff den Hafen von Havanna am Pier anlaufen zu lassen
        Co za wredny naród, te Kubańczyki!
    • chief-denunciator oskarżają bezpodstawnie imigrantów... 24.12.13, 11:23
      Co za dziwy Boże-Narodzeniowe...

Ciągle byłem przekonany, że to tylko wredne Niemce oskarżają bezpodstawnie imigrantów o machlojki dewizowe....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Ze względu na copy right usunąłem tu wycinek z JP. Chodzi o to, że opłaca się mieć konto w Niemczech. Dalsze szczegóły zna Pan Gutmensz...
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ot, co...

Postscriptum

Precz z antysemityzmem w Mexyku!

Proszę dokładniej spojrzeć na ten obrazek w załączonym linku.
      Pokazuje codzienne życie w Tel Awiw.
      Bardzo kolorowo tam jest..
      Podobnie jak w Hamburgu...
      Serce Januszka z pewnością bije cieplej...

Tylko jak to tam było z tą narodową ... ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka