chief-denunciator 20.07.14, 08:19 Bezpłatny niedzielny serwis Chiefa Sprawdź Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Bezpłatny niedzielny serwis Chiefa 20.07.14, 09:01 Przypomnienie Сегодня 20 июля 2014, воскресенье Już pomału można się przygotować do wysłuchania Mszy Świętej w Deutschlandfunku... Modlić można się także po niemiecku. Pan Bóg rozumie język niemiecki w zakresie komunikatywnym... (Swego czasu był niemiecki papież, to dlatego... ) Godzina 10.05 Übertragung aus der Pfarrkirche St. Stefan in Konstanz Predigt: Dekan Matthias Trennert-Helwig Katholische Kirche Osobisty kontakt z Panem Dekanem TU ! Dekan Matthias Trennert-Helwig Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bezpłatny niedzielny serwis Chiefa 20.07.14, 09:16 Potwiedzenie z dalszych niezależnych źródeł... Ja mam taki nawyk z czasów mego pobytu na MIT-cie... Zaufanie jest dobre, kontrola jest lepsza... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bezpłatny niedzielny serwis Chiefa 20.07.14, 10:04 Też tak robię... Ale bez autoreklamy! I anonimowo... Nie jest dobrze, aby potrzebujący miał ciągle jakiś dług wdzięczności do mnie! Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: Bezpłatny niedzielny serwis Chiefa 20.07.14, 10:31 chief-denunciator napisała: > Bezpłatny niedzielny serwis Chiefa > > Sprawdź > > Ot, co... Graj, Chief, graj! Moze tez sie dorobisz samolociku i lodeczki Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bezpłatny niedzielny serwis Chiefa 20.07.14, 11:12 maria421 napisała: > > Graj, Chief, graj! Moze tez sie dorobisz samolociku i lodeczki ================================== Tu nie chodzi o mnie, tu chodzi o dobry cel tych pieniążków... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Oli129 23.07.14, 20:13 maria421 napisała: > nie zanudzaj chlopcze. ====================== A ja uważam, że to bardzo interesujący wpis był i jest! W każdym razie nie monotematyczny. Wyraźnie stereo - tematyczny... A może nawet Kwadro... Zachęcam wszystkich zainteresowanych do podobnych ciekawych wpisów. Postscriptum Nasz Agent abcd228 ma obecnie kupę zleceń od niemieckich sądów. Ciekaw jestem ile naszych rodaków gnije w niemieckich kazamatach w wyniku jego tłumaczeń??? !!! Orientuje się może kto to był Pan Quisling? Odpowiedz Link
chief-denunciator Nigeria-konection 23.07.14, 20:50 Ja na Nigeria-konection zbiłem majątek... Na razie nie mam zapotrzebowania na świeżą kasę... Jeśli ktoś z czytelników ma podobne pozytywne doświadczenia z naszymi braćmi z Afryki, to serdecznie proszą się z nami podzielić z tymi doświadczeniami. Ot, co... Postscriptum Rasistowski spam będzie meldowany do najbliższej prokuratury! Bez pardonu! Inaczej to nie ma sensu! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nigeria-konection 23.07.14, 21:15 Bardzo polecam! Kto twierdzi, że to jest afrykański szwindel, jest faszystowskim bydłem i szmatą rasistowską! Ot, co... Postscriptum Byłem Wam winien tą informację... Odpowiedz Link