the-great-inuk 01.04.15, 09:25 Wszystkim ludziom dobrej woli, błogosławionych Świąt Wielkanocy. Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: HALLELU HALLELU (Tehillim/Psalm 96) 01.04.15, 10:02 Wszystkim na niniejszym forum, którzy cierpią niezasłużenie na ciężką depresję psychiczną, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Świat jest piękny i warto żyć. Nie utajacie przed Waszymi pracodawcami, że czasowo cierpicie na ciężką depresję psychiczną. Nie idźcie do pracy, gdy macie zwolnienie lekarskie! There is light at the end of the tunnel, we think the worst is over ... Jutrzenka Swobody przed nami! Allahu Akbar !!! Odpowiedz Link
maria421 Re: HALLELU HALLELU (Tehillim/Psalm 96) 01.04.15, 10:27 Chief, wzruszyles mnie! Nasci prezent ode mnie : www.youtube.com/watch?v=potHAZ_OT64 Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: HALLELU HALLELU (Tehillim/Psalm 96) 01.04.15, 11:55 maria421 napisała: > Chief, wzruszyles mnie! > > Nasci prezent ode mnie : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Serdeczne dzięki! Także się wzruszyłem. Uwielbiam dobrą muzykę sakralną. W tym celu często odwiedzam bożnice chrześcijańskie poza stricte chrześcijańskimi obrządkami... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: HALLELU HALLELU (Tehillim/Psalm 96) 01.04.15, 12:48 Szczęśliwy Surinam Tekst informujący pod filmem opublikowany 24 sty 2013 This de~Light-full video was shot in beautiful, tropical Suriname in South America in the early part of 2011, where there has been such a rich Jewish history from as early as 1630's...There in Paramaribo you'll find the oldest active synagogue in all of the Americas, called Neve Shalom where we were Odpowiedz Link