Dodaj do ulubionych

Co za podłość! Orbanizacja Polskich Forów!

07.11.15, 08:01
forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=mars151&author=mars151&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1

Orbanizacja Polskich Forów! Patriotycznych!

Wszędzie druty NATO-wskie!

Nikt nie chce z Marsem 151-pierwszym o faszystach dyskutować!

Orientuje się może kto, co porabia Jacek Protasiewicz?

Wybitny Polski Antyfaszysta! ???

Doradca Rządu Angielskiego w sprawie pomocy polskiej mającej na celu uratowanie angielskiej gospodarki narodowej! ??

Przed zapaścią !

Czym byliby Angole bez Polskich Gastarbeiterów?

Orientuje się może kto?
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Co za podłość! Orbanizacja Polskich Forów! 07.11.15, 08:13
      Mars151-pierwszy, znany bardziej jako Januszek z St.Pauli, Hamburg, pisze jak następuje:

==============================================
      Jednoosobowa diaspora, której zarządca cierpi najwyraźniej na zaburzenia psychiczne?
      Sądziłem, że możnaby tu ewentualnie pobajdurzyć z normalnymi ludźmi, a tu masz - tylko monologi jakiegoś biednego idioty.
      Idę dalej - gute Besserung Panie administratorze....
      ==============================================

Normalni ludzie do pobajdurzenia pilnie poszukiwani!

Sprawa bardzo pilna!
      • the-great-inuk Re: Co za podłość! Orbanizacja Polskich Forów! 07.11.15, 08:51
        www.google.de/search?q=nowa+huta+hamburg&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CD4QsARqFQoTCN2r-_ni_cgCFQYlDwodWcIEMg

Nie tylko na Polskich Forach Patriotycznych Januszkowi brak interlocutorów!

Także w życiu zawodowym!

Dwaj jego wspólnicy mieli dosyt dyskusji o niemieckim faszyzmie i zorganizowali sobie własny biznes!

Prosperuje wyśmienicie!

Bez Januszkowego dozoru!

Ot, co...©

Postscriptum

Januszek przybył do Niemców, aby Niemcy ulepszać, na wzór Kaszubów Dolnych!

Podobnie jak Ggigguśka z Białorusssjii, ulepsza Niemce!

Last but not least! Herren Gutmensch ze Śląska Górnego i Vermiterovitz z Warthegau...

Wszyscy porzucili swój Fatherland, aby Niemcom pomagać.

A w Fatherlandzie teraz brutalny Kaczyzm grasuje!

Bo najlepsi Synowie Narodu u Niemców się za kilka srebrników Judaszowskich sprzedali!

Ot, co... ©
        • the-great-inuk Mąciciele porządku publicznego tam i tu ! 07.11.15, 09:07
          www.youtube.com/watch?v=livaHrj2kg4

Nie wiem dlaczego ten Orban z Budapesztu mnie się ciągłe z tow. Wiesławem kojarzy?

Najwidoczniej mam coś z głową!

Normalni takich skojarzeń nie mają.

A jeśli mają, to ich nie zdradzają publicznie!

Ot, co...

Postscriptum

Trochę mi to i PEGIDE przypomina!

Mąciciele porządku publicznego tam i tu !

Ale Pan Gutmensch jest na posterunku!

To mnie uspakaja!
          • the-great-inuk Cięta riposta! 07.11.15, 09:24
            Czytam, że mi nie przedłużą kontraktu z Forum Maryjnym. Czy ja gdzieś mówiłem, że chce przedłużyć kontrakt z Forum Maryjnym, bo nie pamiętam?

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka