Dodaj do ulubionych

Ten z Orlando

13.06.16, 07:02
nie dyskutował ze swymi gospodarzami, bo poziom intelektualny przeciętnego Amerykanina jest tak beznadziejnie niski

Identycznie jak u Janosika aus Berlin. Nie dyskutował ze swymi gospodarzami, bo poziom intelektualny przeciętnego Niemcaa jest tak beznadziejnie niski.

Ale jest pewna różnica: W Ameryce nikt nie pomógł temu gościowi powrócić na łono Ojczyzny.

W sprawie Janosika aus Berlin to ja go psychologicznie przygotowywałem do tego wielkiego kroku...

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Dyletanctwo i oportunizm Niemców! 13.06.16, 07:24
      the-great-inuk napisała:

Terrorysta z Orlando,usa, nie dyskutował z Amerykanami! Z powodu wielkich różnic intelektualnych.
      >
      > Identycznie jak u Janosika aus Berlin. Nie dyskutował ze swymi gospodarzami, bo
      > poziom intelektualny przeciętnego Niemca jest tak beznadziejnie niski.
      >
      > Ale jest pewna różnica: W Ameryce nikt nie pomógł temu gościowi powrócić na łono Ojczyzny.
      ===================================>

Otóż od czasu przejścia na emeryturę bardzo rzadko, ba, prawie wcale nie dyskutuję z Niemcami na tematy polityczne, a już o kraju, który większości z tzw. przeciętnych Niemców kojarzy się z furmanką na wiejskiej drodze i skradzionym autem, w szczególności. Dyletanctwo i oportunizm jeśli chodzi o wiadomości (nawet te podstawowe) na temat Polski są w Niemczech niemalże powszechne i tak porażające, że człowiekowi odchodzi ochota cokolwiek tłumaczyć...

Przeszło 40 lat zmarnowanego życia Janosika aus Berlin!

Do czego to Niemce zdolne są!

Ludziom zabierać młodość!

Ale skończyło się Happy Endem!

Z moją pomocą psychologiczną Janosik aus Berlin powrócił do suwerenniejszej Polski!

Ot, co...

Małżonka i latorośle są zmuszone przez okrutny los, jeszcze jakiś czas pobyć między tymi nieokrzesanymi ludzikami.
      • the-great-inuk Dyletanctwo Niemców! 13.06.16, 07:32
        Definicja Dyletanctwa Niemieckiego

Musimy wiedzieć o czym dyskutujemy, nieprawdaż?
        • the-great-inuk Oportunizm Niemców! 13.06.16, 07:47
          Polska WIKI jest bardzo, bardzo skromniuteńka...

Aby wyjaśnić o czym dyskutujemy, musiałem sięgnąć po niemiecką WIKI...

Nieco obszerniejsza, nielogiczne, ale prawdziwe!

Logika nie ma nic wspólnego z realnym życiem u tępych Potomków Plemienia Nazistów Hitlerowskich...

Ot, co...

Postscriptum

100% przepytanych przeze mnie Niemców nie poznało na obrazku Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie! (Dar ZSRR-u)

Niemce są przekonane, że Polacy żyją w Afrykańskich Lepiankach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka