the-great-inuk 26.06.16, 18:09 Slovakia... 26.06. 2016 Ja mam kilka paszportów... Który wyciągnąć, aby tym właściwym Rodakom kibicować? Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Germany - 26.06.16, 18:15 Nu, Q.M. nie mogę znaleźć mego afrykańskiego paszportu! Ich bin stolz Afrikaner zu sein! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Germany - 26.06.16, 18:29 O ile ja to dobrze pamiętam, to Słowacja była przed rokiem 1945 suwerennym krajem. Ale to się Pepiczkom nie spodobało i powiesili Słowackego Pana Prezydenta/katolickiego duchownego... Dobrze jest gdy można w internecie sport z polityką pogłębiać... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Germany - 3 Słowacja - 0 26.06.16, 19:31 Wygląda na to, że dzielni Słowacy przegrywają. Łatwo da się to wytłumaczyć. Spod deszczu spadli pod rynnę. Spod jarzma pepiczkowego spadli pod jarzmo Brukselskie... Wszystko jasne? Albo mam dla Herr Blockwarta jeszcze raz powtórzyć? Odpowiedz Link
the-great-inuk Ja nie mam nic przeciw Ślązakom 26.06.16, 19:55 Ale Podolsky bardzo się zestarzał ! To tak na marginesie... Ot, co... Odpowiedz Link