Dodaj do ulubionych

Podali etnię !!!

25.09.16, 18:31
Od kiedy to jest dozwolone?

Polskie MSZ powiadomione?

=========================================
Miroslaw D. ist ein Intensivtäter, der bereits 20 Jahre in seiner Heimat Polen im Gefängnis gesessen hat.
=========================================

A czy to jest istotne?
Co ma piernik do wiatraka?
20 lat w Polskim Pierdlu to jedna sprawa, a Hamburg to inna sprawa!

Ggggiggguśkowata moim świadkiem koronnym!

Ot, co...

Postscriptum

A ci członkowie wielkiej rodziny, to do jakiej etni należeli, bo nie mogłem się doczytać! ???
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Babcia już starsza była. I tak by umarła... 25.09.16, 18:49
      the-great-inuk napisała:

> Ggggiggguśkowata moim świadkiem koronnym!

Nu, uwzięli się na Rodaka!

Było w Hamburgu, może Januszek stawi się jako świadek obrony?

Albo ma rodak resztę życia w Hamburskim Pierdlu spędzić, między osobnikami z azjatyckich stepów? Nie znających naszej cywilizacji? Naszych obyczajów? Naszej rycerskości?

Natychmiast Polskie MSZ zawiadomić!
      A właściwie, co to za portal, że taką hecę wypisuje?
      • lepian4 Re: Babcia już starsza była. I tak by umarła... 26.09.16, 10:25
        Mnie to przypomina wyspomnienia januszka, ktory na tlach wroga pracowal na czarno i jego Clananführer wyplacal mu stanoczo za malo. Januszek dlugo sie nie namyslal; zerszta brakowalo mu od urodzenia szarych komoerk, wiec nie przeciazajac umyslu wpierdolil swojemu pracodawcy. Ot, co! Ja czekam na zaproszenie Misroslawa D., 43., na forum maryjne w celu zbawienia swiata od faszystowskich gnid, gowna, hitlercyn, blondynek i innych niesprawiedliwosci dziejowych
        • the-great-inuk Re: Babcia już starsza była. I tak by umarła... )* 26.09.16, 11:00
          lepian4 napisał:

> Mnie to przypomina wyspomnienia januszka, ktory na tlach wroga pracowal na czar
          > no i jego Clananführer wyplacal mu stanoczo za malo. Januszek dlugo sie nie nam
          > yslal; zerszta brakowalo mu od urodzenia szarych komoerk, wiec nie przeciazajac
          > umyslu wpierdolil swojemu pracodawcy. Ot, co! Ja czekam na zaproszenie Misros
          > lawa D., 43., na forum maryjne w celu zbawienia swiata od faszystowskich gnid,
          > gowna, hitlercyn, blondynek i innych niesprawiedliwosci dziejowych
          ========================================

Popieram unconditional !

Ot, co...

)* Kilka lat temu kilku małolatów z tłem napływowym zatłukło na śmierć w monachijskim pociągu podmiejskim ca 50 letniego gościa, bo im zwrócił uwagę na niestosowne zachowanie.

Prasa mainstreamowa napisała, że gościu chorował na serce i tak by zmarł!
          Tak bezdennie bzdurnych "argumentów" nawet w PRLu nie używali!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka