Dodaj do ulubionych

Gorzej już być nie może!

20.11.16, 10:55
Herr Gutmensch z Forum Maryjnego pisze:

>>Syn wyjechał mi do Nowego Jorku na kilka miesięcy<<

Wpierw zmuszał swoje potomstwo do życia pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich a teraz na dobitek Amerykańskie Bydło Faszystowskie, Antysemita i Szmata Rasistowska - Trump dokona reszty!

Niemce zabrały mu młodość!
A Trump chce pomiędzy Meksykiem a USA wybudować Mur Berliński.
I Trump jest przeciw Młodszym Braciom w Wierze!
I Trump nie szanuje niewiast!
I Trump jest przeciw NATO!
I Trump chce aby Amerykanie pracowali w Ameryce! ( A nie w meksyku)
I Trump nie chce kupować stali u Chińczyków!
I Trump ma jakieś Konszachty z Putinem!
I nie chce aby Amerykanie umierali za Syrię! (Kojarzy mi się z Francuzami, którzy nie chcieli umierać za Danzig! )
W odróżnieniu do Clintonowej!

Zapomniałem czego?
W porównaniu z Trumpem, ciężkie grzechy śmiertelne Niemiaszków są małym duperelkiem!
I Herr Gutmensch nie zapobiegł temu!
Co wyrośnie z tej latorośli Herr Gutmenschera?
Rodziciele są odpowiedzialne za swe pociechy!

Powróci to ziółko kiedy na Ojczyzny Łono, do Sląska Górnego?
Jaką korzyść ma Ojczyzna z takich ludzi?
Kochani Rodacy! Nie pytajcie się, co Ojczyzna może zrobić dla Was, pytajcie się co Wy możecie zrobić dla Ojczyzny!

Byłem Wam winien informacji!
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Promised is promised 20.11.16, 11:31
      Jestem pewien, że prędzej, czy później dostanę Medal Krzyż Odrodzenia Polski za moją nową sygnaturkę patriotyczną!

Przyślę Wam obrazki z Pałacu Prezydenckiego z W-wy!

Promised is promised
    • the-great-inuk Re: Gorzej już być nie może! 20.11.16, 16:57
      Herr Gutmensch pisze:

===============================
      Masz rację, nie o to mi chodziło. Syn ma bezpłatne wifi w instytucie i w mieszkaniu, chodziło mu o to, żeby w drodze do pracy i do domu i podczas weekendowego szwendania się po różnych Greenpointach czy Mannhatanach, miał choć trochę internetu na komórce.
      ===============================

Jest w "Greenpointach czy Mannhatanach" i ogląda je poprzez przenośny internet!
      Nie na żywo! Oto, gdzie ludzkość wylądowała!

Jakiemu celowi służył ten powyższy wpis?

Z pewnością nie o zasięgnięciu informacji,

a pochwaleniu się, że latorośl studiuje w usa! (Ja to wiem z amerykańskich psychoksiążek)

Kojarzy mi się z niejaką Ewą z Forum Polonia 2 za ścianą.

Zapytuje się co kilka tygodni o najlepsze i najtańsze połączenia lotnicze do jakiegoś tam resortu urlopowego. W końcu okazuje się, że bilety już dawno zamówione i chodzi tylko o pochwalenie się nowym urlopem, na który może sobie pozwolić żyjąc pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich... To ta paniusia żądająca wyburzenia pomników w Niemczech wychwalających niemiecki/pruski militaryzm. Jura obiecał jej kilka lat temu, że się przyglądnie tej sprawie. Obiecanki cacanki! Pomnik cięgle jeszcze stoi nad brzegiem Maina River!

Fajnie jest gdy się ma zapasowy paszport wystający na 3/4 z kieszonki piersiowej.
      Polski paszport Jankesi jakoś bojkotują, mam wrażenie...

Gdy ja wyjeżdżam za granicę na kilka miesięcy, to po aby "Land und Leute kennenlernen"

A nie zaglądać do internetu w NY !

W NY jest tyle ciekawego Multikulti!
      Na ulicach i metrze itp środkach komunikacyjnych..

W Central Parku zaraz zostałem oblężony poprzez grupę Afroamerykanów usiłujących mi sprzedać proszki pewne. Gdy odmówiłem kupna, zakrzyczeli mnie Bydłem Faszystowskim, Antysemitą i Szmatą Rasistowską...

Jeszcze teraz cierpię na traumę po NY !

Byłem Wam winien informacji!
      • the-great-inuk Re: Gorzej już być nie może! 22.11.16, 14:29
        the-great-inuk napisała:

> Kojarzy mi się z niejaką Ewą z Forum Polonia 2 za ścianą.
        >
        > Zapytuje się co kilka tygodni o najlepsze i najtańsze połączenia lotnicze do jakiegoś tam resortu urlopowego. W końcu okazuje się, że bilety już dawno zamówione i chodzi tylko o pochwalenie się nowym urlopem, na który może sobie pozwolić żyjąc pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich... To ta paniusia żądająca wyburzenia pomników w Niemczech wychwalających niemiecki/pruski militaryzm. Jura obiecał jej kilka lat temu, że się przyglądnie tej sprawie. Obiecanki
        > cacanki! Pomnik ciągle jeszcze stoi nad brzegiem Maina River!
        ====================================

Lektura uzupełniająca...

Wzmacniająca na duchu!

Ot, co...
      • jureek Re: Gorzej już być nie może! 22.11.16, 20:42
        the-great-inuk napisała:

> Jest w "Greenpointach czy Mannhatanach" i ogląda je poprzez przenośny internet
        > !
        > Nie na żywo! Oto, gdzie ludzkość wylądowała!

Oczywiście, że ogląda się na żywo. A internet jest po to, żeby np. sprawdzić, o której odjeżdża autobus, albo jaką linią dojedziesz tam, gdzie chciałbyś dojechać. Można też poczytać sobie o historii jakiegoś miejsca, które właśnie oglądasz, albo ściągnąć mapkę okolicy.
        To, że Ty wykorzystujesz internet do siania propagandy, nie znaczy jeszcze wcale, że tylko do tego internet się nadaje.

> Jakiemu celowi służył ten powyższy wpis?
        >
        > Z pewnością nie o zasięgnięciu informacji,
        >
        > a pochwaleniu się, że latorośl studiuje w usa! (Ja to wiem z amerykańskich psyc
        > hoksiążek)

No to musisz sobie poszukać lepszych książek, bo oczywiście nie trafiłeś. Po pierwsze, syn w USA nie studiuje, a po drugie chodziło mi właśnie o zasięgnięcie informacji i informacje te otrzymałem. 20 dolarów na miesiąc za 200 MB internetu wydawało mi się ceną wysoką (dla porównania w Niemczech płacę 8 euro za 750 MB), więc szukałem tańszych możliwości. No i dowiedziałem się, że jak na amerykańskie warunki, to te 20 dolarów to bardzo tanio jest.
        • the-great-inuk Re: Gorzej już być nie może! 23.11.16, 06:50
          jureek napisał:

> No to musisz sobie poszukać lepszych książek, bo oczywiście nie trafiłeś. Po pi
          > erwsze, syn w USA nie studiuje, a po drugie chodziło mi właśnie o zasięgnięcie
          > informacji i informacje te otrzymałem. 20 dolarów na miesiąc za 200 MB internet
          > u wydawało mi się ceną wysoką (dla porównania w Niemczech płacę 8 euro za 750 M
          > B), więc szukałem tańszych możliwości. No i dowiedziałem się, że jak na ameryka
          > ńskie warunki, to te 20 dolarów to bardzo tanio jest.
          ======================================
          Bajki opowiadasz waćpanie!
          Aby się tego wszystkiego dowiedzieć, nie musisz prosić Poloamerykanina na amerykańskiej prowincji nad Pacyfikiem.
          To da się załatwić w dobie internetu także z Gornoslonskiej wiochy na skraju Polski.
          Wiem o czym mówię, kilka dekad nie korzystałem z komunikacji miejskiej, ale czasy się zmieniają i także moje upodobania komunikacyjne.
          Dzięki internetowi mogę sobie wszystkie połączenia wyszukać w domu i zapisać w notesiku.
          A w drodze koncentruję się na obserwacji środowiska. Głównie na Umvolkierung, przebiega ponadplanowo. Wir schaffen das! Ręczę za to!
          Gdyby Twoja latorośl miała problemy z NY rozkładem jazdy, to niech się ze mną skontaktuje.
          Chętnie pomogę.

Na szybciutko na razie tyle.
          Niech żyje przyjaźń między narodami!
          • the-great-inuk Aneks: 23.11.16, 07:03
            the-great-inuk napisała:

> A w drodze koncentruję się na obserwacji środowiska. Głównie na Umvolkierung, przebiega ponadplanowo. Wir schaffen das! Ręczę za to!
            =====================

Aneks do powyższego:

Od pewnego czasu zamieszkuje w moim bloku sympatyczna rodzina z Syrii.
            Od kilku tygodni jest ciemno w ich mieszkaniu.
            Sąsiedzi mówią mi, że robią urlop w Syrii...

Ot, co...

To dzięki stabilnej gospodarce Potomków Plemienia Nazistów Hitlerowskich pod wodzostwem Merkelowej!
            • the-great-inuk Re: Aneks: 23.11.16, 07:33
              Herr Vermieter pisze:

P.S. Jakie argumenty masz przeciwko Merkel?
              ===================================

Umvolkung!

To jest to, co Hitlerowce robili na zagrabionych terenach w latach 1939 - 1945

(Koń Trojański Honeckera! I nieślubna wnuczka Poznaniaka)

Ot, co...
              • the-great-inuk Re: Aneks: 23.11.16, 08:22
                Herr Gutmensch pisze:

Ja na Merkel glosować nie będę, bo zawsze głosuję na Zielonych, ale uważam, że jest ona bardzo dobrym kanclerzem, dużo lepszym od Schrödera, a moja wymarzona koalicja to CDU z Zielonymi, tak jak jest to w moim landzie i dobrze się sprawdza.

A to dlatego, że obleśne Niemce wysysają z całego świata, wszystko co najlepsze!
                Z Polski na ten przykład Mild. Polskich Dolarów! (Janosik aus Berlin moim świadkiem)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBHX-0JuTC91CsGkh0jPtihJgNrAlautvNbZ2fshcTVDufhdF8

Z Turcji najlepszych polityków. Ten Pan jest obecnie na usługach obleśnych Niemców a w jego własnej ojczyźnie wszystko się przewraca. Chaos nie do opisania!

Ale Niemce tak mają! Patrz Grecja! Wszystko wyssali! Przed Niemcami Grecja była kolebką kultury europejskiej i światowej!
                A teraz? Bryndza! Napiłem się ich czerwonego wina i dostałem skurcze/skurczów żołądka!

Postscriptum

Jeśli to kogo interesuje, ja głosuję na populistów! (Populo z łaciny: Lud )
                • the-great-inuk Re: Aneks: 23.11.16, 08:45
                  Gdyby nie AfD

DER SPIEGEL by nigdy na to nie wpadł był...

Naczelny organ zakłamanej, obleśnej prasy niemieckiej... (Po naszemu Mainstream )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka