shabbat.shalom Re: Nadchodzi godzina prawdy: Bardzo dobrze! 16.02.09, 09:17 Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! Odpowiedz Link
shabbat.shalom Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 09:27 shabbat.shalom napisała: > > Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! --------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 10:35 shabbat.shalom napisała: > Najważniejsze zapomniałem dodać: > > I przeciw faszyzmowi. > > I niniejszym pragnę podziękować naszemu Januszkowi za 29 lat ofiarnej walki z n > iemieckim faszyzmem na tyłach wroga. > > Z Volksdojczami i innymi dewiatami... Widzisz Asieku, poraz kolejny potwierdza się powiedzenie "stary a głupi". Walkę z faszyzmem pozostawiam dla tych, którzy powinni to robić i biorą za to pieniądze. Ja jak już wspominałem mam jedynie uczulenie m.in. na faszyzujących folksdojczów twojego pokroju. Uważam, że bardzo trafnie użyłeś pasujące do ciebie określenie dewiat. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 10:39 To za walke z faszyzmem daja pieniadze? Moj Boze. co za czasy!!! Odpowiedz Link
shabbat.shalom Der Kampf mit dem deutschen Faschismus ... 16.02.09, 10:50 lepian4 napisał: > To za walke z faszyzmem daja pieniadze? Moj Boze. co za czasy!!! --------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 10:59 lepian4 napisał: > To za walke z faszyzmem daja pieniadze? Moj Boze. co za czasy!!! Cały resort wymiaru sprawiedliwości bierze za to pieniądze - czy wywiązują się z tego obowiązku to już ina sprawa. Twoje zdziwienie nie jest dla mnie zaskoczeniem - do tej pory myślałeś, że tylko za bycie faszystą dostaje się kasę. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 11:03 ja.nusz napisał: Cały resort wymiaru sprawiedliwości bierze za to pieniądze -------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 11:06 shabbat.shalom napisała: > ja.nusz napisał: > Cały resort wymiaru sprawiedliwości bierze za to pieniądze > ---------------------------------------- > > In diesem Ressort arbeiten nur Altfaschisten Problem polega na tym, że niestety nie tylko. Odpowiedz Link
shabbat.shalom In diesem Ressort arbeiten nur Altfaschisten 16.02.09, 11:10 ja.nusz napisał: > shabbat.shalom napisała: > > > ja.nusz napisał: > > Cały resort wymiaru sprawiedliwości bierze za to pieniądze > > ---------------------------------------- > > > > In diesem Ressort arbeiten nur Altfaschisten > > Problem polega na tym, że niestety nie tylko. --------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 11:18 Januszku, od kiedy wymiar sprawiedliwosci jest instytucja jedynie antyfaszystowska? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 11:27 lepian4 napisał: > Januszku, od kiedy wymiar sprawiedliwosci jest instytucja jedynie > antyfaszystowska? Oni mają pod pewnym względem podobną robotę jak śmieciarze - z tą różnicą, że nie muszą tak wcześnie wstawać. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ja jestem za prawdą i przeciw obłudzie! 16.02.09, 12:12 No widzisz skarbie, to jednak ty, nie smieciarze, cierpisz na bezsennosc. Co do wymiaru sprawiedliwosci, to ich nawal pracy jest nastepstwem panoszacego sie lewactwa. Sam jestes tego najlepszym przykladem. Odpowiedz Link
shabbat.shalom gewalttätige, hasserfüllte Menschen... 16.02.09, 12:24 lepian4 napisał: > No widzisz skarbie, to jednak ty, nie smieciarze, cierpisz na > bezsennosc. > Co do wymiaru sprawiedliwosci, to ich nawal pracy jest nastepstwem > panoszacego sie lewactwa. Sam jestes tego najlepszym przykladem. ----------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: gewalttätige, hasserfüllte Menschen... 16.02.09, 12:43 shabbat.shalom napisała: > 99,88 % spraw, którymi się niemiecka jurysdykcja musi zajmować! > > I które niemiecki podatnik finansuje... > (...) > Man muss dem eingebürgerten Clan aus Afghanistan direkt dankbar sein. Selten we > rden einer breiten Öffentlichkeit so klar die Folgen einer verfehlten Einwander > ungspolitik vor Augen geführt. Die Medien üben sich in Überraschung über diesen > Einzelfall™. Polizisten erleben täglich, was Gericht, Journalisten und Ö > ffentlichkeit jetzt vorgeführt bekommen: gewalttätige, hasserfüllte Menschen, B > eschimpfungen, Beleidigungen, Morddrohungen. > (...) Przy tej ilości obcej ludności napływowej nie da się niestety uniknąć, przyjazdu kryminalistów, kretynów, zakażonych HIV itd. Tobie też udało się jakoś przez to sitko przeszmuglować. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Przy tej ilości obcej ludności napływowej... 16.02.09, 13:01 ja.nusz napisał: (...) Przy tej ilości obcej ludności napływowej nie da się niestety uniknąć, przyjazdu kryminalistów, kretynów, zakażonych HIV itd. Tobie też udało się jakoś przez to sitko przeszmuglować. (...) - Totales Versagen der Parteien, die seit 1945 Dojczlandia regiert haben, willst Du sagen? Oder was? Odpowiedz Link
lepian4 Re: gewalttätige, hasserfüllte Menschen... 16.02.09, 13:57 “Przy tej ilości obcej ludności napływowej nie da się niestety uniknąć, przyjazdu kryminalistów, kretynów, zakażonych HIV itd. Tobie też udało się jakoś przez to sitko przeszmuglować” A co z toba terrorysto bolszewicki. Jak ci sie udalo przejsc przez to faszystowskie sito? Moim skromnym zdaniem, wystarczy by kursami integracyjnymi zajely sie niemieckie instytucje, nie kryminalna Ditib i inne osmanskie dziadostwa. Wystarczy ten pomysl przeforsowac, a nagle znikna nam naplywowi kryminalisci mir dem deutschen Pass. Jesli ten pomysl nie przejdzie przez sito politycznej poprawnosci, egzaminy B1 powinno wypelniac sie dlugopisem, nie, jak dotychczas olowkiem Dopoki analfabeci I kryminalisci w imie integracji ksztalca swych krajan, dopoty owocow integracji nie bedziemy widziec. Odpowiedz Link
jureek Re: ditib, hamas 16.02.09, 14:11 Jakby ditib do żydków strzelał, tak jak hamas to robi, to już dla Lepiana nie byłby taki be, prawda? Jura Odpowiedz Link
shabbat.shalom A zobacz no świętoszku 16.02.09, 14:28 jureek napisał: > Jakby ditib do żydków strzelał, tak jak hamas to robi, to już dla Lepiana nie byłby taki be, prawda? -------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: ditib, hamas 16.02.09, 14:48 lepian4 napisał: > Gdybys ty mial rouzum... A gdybyś Ty miał pamięć i pamiętał, co pisałeś... Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: ditib, hamas 16.02.09, 15:29 Pamietam, co pisalem. I nadal uwazam, ze izraelska “prewencja” w Gazie to zwykle ludobojstwo. Trzeba jednak miec upor Januszka, by dostrzec w tym sympatie z Hamasem. Zreszta, co to ma wspolnego z powyzszym watkiem? Chcesz powiedziec, iz zarowno dyplomatyczna troska o retusz zbrodnii Izraela, jak rowniez fikcyjne ksztalcenie anatolskich swirow, to jedynie Steuergeldverschwendung? Bede ci dozgodnie wdzieczny za potwierdzenie tej tezy. Odpowiedz Link
jureek Re: ditib, hamas 16.02.09, 23:00 lepian4 napisał: > Pamietam, co pisalem. I nadal uwazam, ze izraelska “prewencja” w > Gazie to zwykle ludobojstwo. Trzeba jednak miec upor Januszka, by > dostrzec w tym sympatie z Hamasem. A porównywanie hamasu do polskiego ruchu oporu w czasie II wojny światowej to oczywiście wyraz potępienia hamasu, prawda? Ale biedaku szpagaty musisz wykręcać, gdy z jednej strony na zasadzie "wróg mojego wroga..." usprawiedliwiasz autentycznych terrorystów i bandytów, a z drugiej przeszkadza Ci kebab na jarmarku świątecznym. No tak, kebab to broń śmiercionośna o wiele groźniejsza od katiusz. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: ditib, hamas 17.02.09, 04:41 Jureek, twe przemyslenia sa tak kreatywne i zabawne, ze zwale to na karnawal. Jureek Alaaf, Jureek Alaaf, JureJureek Alaaf!!!! Mamy juz pierwszy turecki Karnevalsverein, chcesz i o tym pogadac? To taki sam syf, co nacpani murzyni, brzdakajacy Boba Marleya wokol kebabowych budek, zwanych przez oredownikow integracji Wehnachtsmarktem. Bedziesz mogl dorzucic to do twej absurdalnej listy mych rzekomych wypaczen i bledow. P.S. To co z tym szlabanem i budka straznicza we frankfurckim meczecie, ktory przed budowa sprzedany zostal nam jako miejsce wzajemnej integracji i "zblizen"? Miales to naocznie sprawdzic! Juz mija drugi rok, a ty ciagle udajesz, ze tych zbrodniarzy integracyjnych nie ma. W koncu sie wyprowadza i bedziesz mi zarzucal, ze wypominam bzdury anatolskim nicponiom! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: ditib, hamas 17.02.09, 09:02 lepian4 napisał: Bedziesz mogl dorzucic to do twej absurdalnej > listy mych rzekomych wypaczen i bledow. Tu nie może być mowy o żadnej lście. Ty sam w sobie jesteś jednym wielkim błędem i wypaczeniem - a jakiego koloru to już wszyscy na szczęście wiedzą. Odpowiedz Link
lepian4 Re: ditib, hamas 17.02.09, 11:06 Krotko, zwiezle i na temat. Januszku, ty nasz Kulturbereicherze, milo jest przygladac sie twemu rozwojowi intelektualnemu. Tak duze postepy, w tak krotkim czasie i przy tak ograniczonym bolszewicka zaraza horyzoncie myslowym. Kurcze, wzruszylem sie. Odpowiedz Link
jureek Re: ditib, hamas 17.02.09, 11:23 lepian4 napisał: > Jureek, twe przemyslenia sa tak kreatywne i zabawne, ze zwale to na > karnawal. Jureek Alaaf, Jureek Alaaf, JureJureek Alaaf!!!! Odpowiedź tak bardzo merytoryczna, że aż mnie zatkało. > P.S. To co z tym szlabanem i budka straznicza we frankfurckim > meczecie, ktory przed budowa sprzedany zostal nam jako miejsce > wzajemnej integracji i "zblizen"? Miales to naocznie sprawdzic! Sprawdziłem. Jest szlaban. Swoje zdanie na ten temat wyraziłem już dawno - nie podoba mi się takie odgradzanie się. Juz > mija drugi rok, a ty ciagle udajesz, ze tych zbrodniarzy > integracyjnych nie ma. I znowu między wierszami wypływa to, co naprawdę myślisz. Zbrodniarzami nazywasz tych, którzy nie chcą się integrować (co oczywiście godne pochwały nie jest, ale znaj proporcjum mocium panie), natomiast ci, którzy strzelają rakietami do cywilów i używają dzieci jako żywych tarcz, są dla Ciebie bojownikami o wolność, porównywanymi z AK. Jura P.S. To karnawał spowodował u Ciebie takie rozciągnięcie się czasu? "mija drugi rok". Odpowiedz Link
lepian4 Isst du Schwein, kommst du nicht rein! 19.02.09, 05:00 Jureek, polecam ci zapoznanie sie z milli Görüs, oredownikiem integracji (Niemcow z kebabem) i Bauherrem centrow integracji, odizolowanych od swiata bezboznikow szlabanami, portierami i uzbrojonymi po zeby "bramkarzami integracji". Gdy dogrzebiesz sie juz do zrodel finansowania tych prointegracyjnych projektow, odpowiedz mi prosze na jedno pytanie. Dlaczego przestepcze organizacje na dalekim Bliskim Wschodzie mozna zwalczac wszelkimi sposobami, mordujac przede wszystkim niewinnych cywili, a quasi vor der Tür, tych samych prztestepcow w Niemczech nalezy juz wspierac? Milli Görüs, niemiecki bohater integracji, chetnie opowie ci, oczywiscie, gdyz przekroczysz szlaban integracji i wladasz biegle jezykiem dyplomacji, jezykiem osmanskim, w jaki sposob refundowane sa poczynania Hamasu, Ditib i innych proitegracjonalistow. Nie tylko konto maja przeciez wspolne, ale i swiatopoglad i tego samego wroga. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Isst du Schwein, kommst du nicht rein! 19.02.09, 09:03 lepian4 napisał: > Jureek, polecam ci zapoznanie sie z milli Görüs, oredownikiem > integracji (Niemcow z kebabem) i Bauherrem centrow integracji, > odizolowanych od swiata bezboznikow szlabanami, portierami i > uzbrojonymi po zeby "bramkarzami integracji". > Gdy dogrzebiesz sie juz do zrodel finansowania tych > prointegracyjnych projektow, odpowiedz mi prosze na jedno pytanie. > Dlaczego przestepcze organizacje na dalekim Bliskim Wschodzie mozna > zwalczac wszelkimi sposobami, mordujac przede wszystkim niewinnych > cywili, a quasi vor der Tür, tych samych prztestepcow w Niemczech > nalezy juz wspierac? Milli Görüs, niemiecki bohater integracji, > chetnie opowie ci, oczywiscie, gdyz przekroczysz szlaban integracji > i wladasz biegle jezykiem dyplomacji, jezykiem osmanskim, w jaki > sposob refundowane sa poczynania Hamasu, Ditib i innych > proitegracjonalistow. Nie tylko konto maja przeciez wspolne, ale i > swiatopoglad i tego samego wroga. Przedstawiciel jednego marginesu społecznego trzęsie portkami przed innym marginesem i wyszedł z tego jak zwyle ten sam mielony już wielokrotnie bełkot. Sformułowania w powyższym tekście lepiana są prawie 1:1 wykopiowane z broszurek NPD i innych bliskich jego duszy organizacji - ale trzeba przyznać, że nawet dosyć zgrabnie przetłumaczone na j.polski - mamy tu w końcu do czynienia z utalentowanym demagogiem międzynarodowego kalibru. Odpowiedz Link
shabbat.shalom wykluczając jednak odszkodowania. 16.02.09, 21:19 (...) wykluczając jednak odszkodowania. (...) - tiny.pl/vzx5 PS Od odszkodowań jest Merkelowa.... Odpowiedz Link
shabbat.shalom Januszek! ich liebe Dich! 17.02.09, 11:12 ja.nusz napisał: Oni mają pod pewnym względem podobną robotę jak śmieciarze - z tą różnicą, że nie muszą tak wcześnie wstawać. ---------------------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom pasujące do ciebie określenie dewiat. 16.02.09, 10:42 ja.nusz napisał: Uważam, że bardzo trafnie użyłeś pasujące do ciebie określenie dewiat. ------------------------ Odpowiedz Link
annajustyna Dewiat? A nie dewiaNT?! 16.02.09, 10:53 Ps. Janusz, to nie o Tobie, to refleksja lingwistyczna... Odpowiedz Link
shabbat.shalom Danke szłn! 16.02.09, 10:59 annajustyna napisała: > Ps. Janusz, to nie o Tobie, to refleksja lingwistyczna... ---------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Dewiat? A nie dewiaNT?! 16.02.09, 11:07 annajustyna napisała: > Ps. Janusz, to nie o Tobie, to refleksja lingwistyczna... ------------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom To może ja za niego powiem: >>Dziękuję<< 16.02.09, 11:33 annajustyna napisała: > Ps. Janusz, to nie o Tobie, to refleksja lingwistyczna... ---------------------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom Die Wahrheit hat gesiegt. 16.02.09, 12:12 Die Mächte der Dunkelheit haben sich zurückgezogen. Die Wahrheit hat gesiegt. Danke Dir Allmächtiger Schöpfer! Amen.. Odpowiedz Link
gadupa Re: Die Wahrheit hat gesiegt. 16.02.09, 13:36 Takie sa efekty gdy moherowi da sie komputer. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Takie sa efekty gdy moherowi da sie komputer. 16.02.09, 13:46 gadupa napisała: > Takie sa efekty gdy moherowi da sie komputer. --------------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Re: Takie sa efekty gdy moherowi da sie komputer. 16.02.09, 13:52 Mnie tez przykro, ze jestem pierwszym ktory ci to powiedzial. Moherem jednak jestes. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Schreibe Dir das hinter die Ohren! 16.02.09, 14:06 gadupa napisała: > Mnie tez przykro, ze jestem pierwszym ktory ci to powiedzial. Moherem jednak jestes. ---------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Jezt Du schreibe Dir das hinter die Ohren! 16.02.09, 14:35 Polska? Nie byloby komuny i kleru , to dopiero bylaby super Polska! Odpowiedz Link
shabbat.shalom A kto wyzwolił Polskę z pod jarzma pruskiego? 16.02.09, 14:48 gadupa nabredziła: > Polska? > Nie byloby komuny i kleru , to dopiero bylaby super Polska! ------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Z deszczu pod rynne. 16.02.09, 14:53 Tylko taki glupek jak ty moze to nazwac wyzwoleniem. Odpowiedz Link
shabbat.shalom moze to nazwac wyzwoleniem... 16.02.09, 14:59 gadupa napisała: > Tylko taki glupek jak ty moze to nazwac wyzwoleniem. -------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom This opening credits 16.02.09, 18:33 jessi_a napisała: Nadchodzi godzina prawdy ------------------------- Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nadchodzi godzina prawdy nt 16.02.09, 21:08 Konrad, ja normalnie przekopiuje te Twoje posty i jednak wysle do Klinikum rechts der Isar. Jak w koncu tam dotrzesz, to diagnoza bedzie na Ciebie juz czekac. Chyba ze wczesniej wysla jakis pojazd po Ciebie - normalnie jakbys z jakimis wewnetrznymi glosami gadal?! Odpowiedz Link
shabbat.shalom Danke, sehr nett von Dir... 16.02.09, 21:49 annajustyna napisała: Konrad, ja normalnie przekopiuje te Twoje posty i jednak wysle do Klinikum rechts der Isar. ----------------------------------- Odpowiedz Link
annajustyna Re: Danke, sehr nett von Dir... 16.02.09, 21:53 A dokladnie tu: www.med.tu-muenchen.de/de/gesundheitsversorgung/kliniken/psychiatrie/index.php?link=lage Odpowiedz Link
shabbat.shalom Nur für durchgedrehte Ingenieure? 16.02.09, 22:16 annajustyna napisała: > A dokladnie tu: ----------------------- Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nur für durchgedrehte Ingenieure? 16.02.09, 22:19 TU ma takze kierunki nietechniczne, jak biologia, medycyna (nauki przyrodnicze), stad TU, a nie TH (chyba ze sie jednak nie znam na wyzszych uczelniach, w koncu ja matury nie mam). Odpowiedz Link
jessi_a Re: Nur für durchgedrehte Ingenieure? 16.02.09, 22:29 To kup sobie wreszcie ta Mature Odpowiedz Link
shabbat.shalom Die Bayern sind plem, plem! 16.02.09, 22:31 annajustyna napisała: > TU ma takze kierunki nietechniczne, jak biologia, medycyna (nauki przyrodnicze) > , > stad TU, a nie TH (chyba ze sie jednak nie znam na wyzszych uczelniach, w koncu ja matury nie mam). ------------------------------- Odpowiedz Link