maria421 03.04.09, 15:08 Proponuje zeby Janusz i Lepian zalozyli sobie osobne forum o nazwie "Ring" i tam dalej sie nawalali. Zachowujecie sie ponizej wszelkiej krytyki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shabbat.shalom >-------------------------------- -------------> 03.04.09, 15:15 maria421 napisała: Zachowujecie się poniżej wszelkiej krytyki. >---------------------------------------------> “wie man in den Wald hineinruft, so schallt es heraus” (Przysłowie kaszubskie) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Propozycja 03.04.09, 15:25 maria421 napisała: > Proponuje zeby Janusz i Lepian zalozyli sobie osobne forum o nazwie "Ring" i > tam dalej sie nawalali. > > Zachowujecie sie ponizej wszelkiej krytyki. Proszę o wybaczenie, ale ja na tego typu osbników nie potrafię reagować inaczej. Faszystowsko-rasistowskie poglądy oraz ich głosiciele (jest ich tu sztuk dwie) nie będą przeze mnie tolerowane - koniec kropka. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Propozycja 03.04.09, 15:27 Proszę o wybaczenie, ale ja na tego typu osbników nie potrafię reagować inaczej. BOLSZEWICKO- KAPROLOGICZNE poglądy oraz ich głosiciele (jest ich tu ich guru) nie będą przeze mnie tolerowane - koniec kropka. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Propozycja 03.04.09, 15:35 lepian4 napisał: > BOLSZEWICKO- KAPROLOGICZNE poglądy oraz ich głosiciele (jest ich tu > ich guru) nie będą przeze mnie tolerowane - koniec kropka. Zeby nie urazic Marii zbluzgam cię przy okazji w innym wątku. A teraz mam prośbę: podaj mi 1 (słownie jeden) przykład kiedy ja głosiłem tu bolszewickie hasła - czy może należałoby poraz kolejny otworzyć księgę faszystowsko-rasistowskich cytatów lepiana i jego towarzysza broni Asieka. Odpowiedz Link
shabbat.shalom to tylko piegi na twarzy są.... 03.04.09, 15:44 ja.nusz napisał: Proszę o wybaczenie, ale ja na tego typu osbników nie potrafię reagować inaczej. Faszystowsko-rasistowskie poglądy oraz ich głosiciele (jest ich tu sztuk dwie) nie będą przeze mnie tolerowane - koniec kropka. >-----------------------------------------------------------------------> Gdy Januszek tu swoją pałą po zawartości wychodka wali, to i demokratów ochlapuje. Ale można zawsze powiedzieć, że to tylko piegi na twarzy są.... Odpowiedz Link
fan.club A co z wolnością poglądów?! 03.04.09, 15:54 Twoja teoria o faszystowskich poglądach rzekomo głoszonych na tym forum, to też tylko Twój pogląd. I co? Będziemy się od teraz obrzucać? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: A co z wolnością poglądów?! 03.04.09, 16:10 fan.club napisał: > Twoja teoria o faszystowskich poglądach rzekomo głoszonych na tym > forum, to też tylko Twój pogląd. > I co? Będziemy się od teraz obrzucać? Nie widzę potrzeby obrzucania się czymkolwiek. Jeżeli umyknęły Ci poglądy głoszone tu np. przez lepiana, to ja nic na to nie poradzę - cytowałem je tutaj odpowiednio często. Nie ma jednak co ukrywać, że do tych dyskusji nie da się wnieść zbyt wiele nowego. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Die Eskimos werden sich wahnsinnig freuen... 03.04.09, 16:42 ja.nusz napisał: (...) Nie widzę potrzeby obrzucania się czymkolwiek. Jeżeli umyknęły Ci poglądy głoszone tu np. przez lepiana, to ja nic na to nie poradzę - cytowałem je tutaj odpowiednio często. Nie ma jednak co ukrywać, że do tych dyskusji nie da się wnieść zbyt wiele nowego. (...) Kochany Januszku! Świat jest obrzydliwy i pełen antysemitów! Jedyna rada: Podanie o azyl u Eskimosów. Jako wybitny działacz społeczny zrobisz tam z pewnością karierę.... Und feste auf die Scheiße hauen... Die Eskimos werden sich wahnsinnig freuen... Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: A co z wolnością poglądów?! 03.04.09, 17:11 ja.nusz napisał: Nie ma jednak co ukrywać, że do tych dyskusji nie da się wnieść zbyt wiele nowego. >------------------------------------------> www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 Jesteś pewien, że każde dziecko w Europie i na świecie o Obozie Świętochłowice-Zgoda i jego komendancie Salomonie Morelu już słyszało? www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 Odpowiedz Link
lepian4 Re: A co z wolnością poglądów?! 03.04.09, 17:11 Jestem prciwko budowaniu meczetow przez Ditib, zbrodniczao- terrorystyczna organizacje, w dodatku prorzadowa, co juz jest verfassungswidrig. Jestem przeciwny wydawaniu mych podatkow na takich gamoni, jakt ty. Jestem zburwersowany ludobojstwem w Gazie i w sasiedzkich Izraelowi panstwach. Jestem zgorszony klamstwami Obamy i twym "zasranym" sposobem komunikowania sie. Wybacz, gdzie ty ru widzisz rasizm, tudziez faszyzm. Popros lekarza o zwiekszenie daki, moze ci ulzy. Odpowiedz Link
fan.club N ie, ja.nusz, poglądy mi nie umknęły. 03.04.09, 18:37 Poglądy mi nie umknęły i dlatego pomijam milczeniem te, które mi nie odpowiadją. Wyobraź sobie, że nikt ani nie dyskutuje z oszołomem, ani go nie obrzuca nawozem. Tzw. "dawanie odporu" jest wprawdzie ulubionym zajęciem niektórych gutmenszów, ale zignorowanie też może być metodą. Odpowiedz Link
shabbat.shalom ale zignorowanie też może być metodą. 03.04.09, 18:49 fan.club napisał: ale zignorowanie też może być metodą. >-------------------------------------------> I Januszek by tu swoją 29 letnią walkę z faszyzmem na tyłach wroga w formie monologu dalej prowadził... Odpowiedz Link
shabbat.shalom nie będą przeze mnie tolerowane! 03.04.09, 16:15 ja.nusz napisał: Proszę o wybaczenie, ale ja na tego typu osbników nie potrafię reagować inaczej > . > Faszystowsko-rasistowskie poglądy oraz ich głosiciele (jest ich tu sztuk dwie) > nie będą przeze mnie tolerowane - koniec kropka. >------------------------------------------------------> www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 W ten sposób przedstawiałem sobie zawsze reakcje pana Salomona Morela komendanta Obozu Świętochłowice-Zgoda. PS Dziwne rzeczy dzieją się w internecie. Powyższy link jest rządowym linkiem polskiego rządu. Niestety połączenie nie zawsze działa. Proszę link skopiować i wkleić do paska adresów... Dziękuję... Jeszcze raz, może zadziała??? www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 Odpowiedz Link
lepian4 Re: Propozycja 03.04.09, 15:25 A ja proponuje kasowac wszelkie bzdury, ktore naruszaja netykiete i ogolne zasady dobrego wychowania. Tak sie dzieje na innchy forach, pora by i tutaj zapanowal porzadek. Bede dotad rozwazac o gownach januszka, az wreszcie dopne swego. "Zesram sie" nie dam sie! Basta! Dla swietego spokoju nie bede przeciez zmienial nicka, tak jak to inni juz uczynili. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Propozycja 03.04.09, 16:27 Ring istnial i mial sie dobrze, niestety zostal zablokowany przez administracje po podkablowaniu przez pewna wredna mende. Salzgurke podobno do dzis nie moze Ringu odblokowac. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Dziękujmy Januszkowi, że ich zgłosił, gdzie trza.. 03.04.09, 17:44 annajustyna napisała: > Ring istnial i mial sie dobrze, niestety zostal zablokowany przez administracje po podkablowaniu przez pewna wredna mende. Salzgurke podobno do dzis nie moze Ringu odblokowac. >------------------------------------------> Widocznie faszystowskie hasła tam głosili! Jakaś Dependenz der HJ? Oder HTJ? Dziękujmy Januszkowi, że ich zgłosił, gdzie trza... Bez Januszka SA by tu już znowu przez Bramę Brandenburską maszerowała... Z pochodniami... Odpowiedz Link
annajustyna Re: Dziękujmy Januszkowi, że ich zgłosił, gdzie t 03.04.09, 20:17 To nie Januszek podkablowal, tylko taki jeden z Pastwiska (forum juz nieistniejacego). Odpowiedz Link
jessi_a ja jako administracja popieram 03.04.09, 17:40 Nie lubie cenzury, bananow itp. srodkow uspokajajacych. Nie bede kasowac wymiany ciosow pomiedzy Lepianem i Januszkiem. Tu pisza stali bywalcy. A oni wiedza co jedt grane. Chyba, ze demokratycznie uchwalimy, ze nalezy je kasowac? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Wir sind eine wehrhafte Demokratie... 03.04.09, 17:50 jessi_a napisała: > Nie lubie cenzury, bananow itp. srodkow uspokajajacych. > > Nie bede kasowac wymiany ciosow pomiedzy Lepianem i Januszkiem. > Tu pisza stali bywalcy. A oni wiedza co jedt grane. > Chyba, ze demokratycznie uchwalimy, ze nalezy je kasowac? >----------------------------------------------> Faszystów trza po mordzie... Wir sind eine wehrhafte Demokratie... Odpowiedz Link
koelscher torche sie dziwie, 03.04.09, 18:17 ze ktos, kto "nie lubi cenzury" kasowal (lub pozwalal kasowac) "niewygodne", aczkolwiek nikogo nie obrazajace (dawno temu pisalo sie to osobno - dzis chyba juz nie?) posty... k-r Odpowiedz Link
shabbat.shalom Wypowiedz nie całkowicie zgodna z prawdą... 03.04.09, 18:21 jessi_a napisała: > Nie lubie cenzury, bananow itp. srodkow uspokajajacych. >----------------------------------------------------------> Wypowiedz nie całkowicie zgodna z prawdą... Zoofilia jest w większości cywilizowanych krajach zakazana i karalna. Nim się jednak wpis skasuje, byłoby wskazane go do końca oglądnąć... Niniejszy link, wbrew tytułowi, nie jest o zoofilii... www.myvideo.de/watch/3102340/Sex_mit_Tieren Niniejszy link był ripostą na propozycję Januszka: “Pies was jebał” Jednoznaczne zachęcanie i nakłanianie do zoofilii... i nie został skasowany... Odpowiedz Link
jessi_a Re: Wypowiedz nie całkowicie zgodna z prawdą... 03.04.09, 18:31 Mogles dac inny tytul. Odpowiedz Link