jessi_a 15.05.09, 15:39 ale oddam zycie aby mogl je glosic. Ale teraz to chyba nasza legenda troche przegina. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shabbat.shalom Z jakich powodów? 15.05.09, 15:46 jessi_a napisała: > ale oddam zycie aby mogl je glosic. Ale teraz to chyba nasza legenda > troche przegina. >------------------------------------- Odpowiedz Link
jessi_a to czlowiek, ktory przyszedla na swiat 15.05.09, 15:54 tego samego miesiaca i dnia co i ja. Reszta mi jest obojetna. Ale w tym watku chodzi mi o legende Solidarnosci. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Die Freiheit ist immer die Freiheit des .... 15.05.09, 16:33 jessi_a napisała: Cytat > tego samego miesiaca i dnia co i ja. Reszta mi jest obojetna. > > Ale w tym watku chodzi mi o legende Solidarnosci. ---------------------------------------------------- Odpowiedz Link
jessi_a Re: Die Freiheit ist immer die Freiheit des .... 15.05.09, 16:39 cos Ty sie na niego dzisiaj uparl. Dla mnie to postac kontrowersyjna, ale slawnym wroclawianinem jest/byl www.muzeum.miejskie.wroclaw.pl/wystawy/wystawa_stala.php?id=3 Poz. 11 Odpowiedz Link
shabbat.shalom Natychmiast! 15.05.09, 16:59 jessi_a napisała: > cos Ty sie na niego dzisiaj uparl. Dla mnie to postac > kontrowersyjna, ale slawnym wroclawianinem jest/byl > > www.muzeum.miejskie.wroclaw.pl/wystawy/wystawa_stala.php?id=3 > Poz. 11 ---------------------------------------- Odpowiedz Link