thunder-mug 05.06.09, 10:03 Highlights of President Obama's speech to the Muslim world politics.theatlantic.com/2009/06/obamas_cairo_speech.php Chce może ktoś wyrazić swoją opinię na ten temat? Albo nadal bojkotujecie niniejsze forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug ...aby tutejsze forum bojkotować!!! 05.06.09, 10:11 thunder-mug napisała: Cytat Albo nadal bojkotujecie niniejsze forum? ××××××××××××××××××××××× Ja wiem! Obama jest antysemitą! Ale to nie może być powodem, aby tutejsze forum bojkotować!!! Odpowiedz Link
maria421 Re: Highlights of President Obama's speech... 05.06.09, 10:33 Scholl-Latour nazwal wczoraj te mowe "epokowa", ja uzupelnie to okreslenie nazywjac ja "epokowym balonem" . Forma niby ladna, ale w srodku NIIIIIIC oprocz frazesow, relatywizmow, bledow historycznych, plaszczenia sie przed "the muslim world" i samouwielbienia. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Highlights of President Obama's speech... 05.06.09, 10:37 Heute wird der gute Obama seine Verbundenheit mit dem jüdischen Volk in einem ehemaligen KZ-Lager zum Ausdruck bringen. P.S. Der böse Obama sagte, der gute Obama ist nur zum Kotzen. Odpowiedz Link
thunder-mug Scholl-Latour ist ein alter Sesselfurzer! 05.06.09, 10:43 maria421 napisała: CytatScholl-Latour nazwal wczoraj te mowe "epokowa" Scholl-Latour ist ein alter Sesselfurzer! Der soll mal sehen wer ihm die Windeln wechselt! PS Allerdings in seiner Prophetie über den Feldherrn Bush, hat er Recht behalten... Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Scholl-Latour wurde 85 05.06.09, 21:33 Cytat(...) Peter Roman Scholl-Latour (* 9. März 1924 in Bochum) ist ein deutscher Journalist und Publizist. Er besitzt neben der deutschen auch die französische Staatsbürgerschaft. (...) de.wikipedia.org/wiki/Peter_Scholl-Latour ####### tiny.pl/3cm2 Odpowiedz Link
thunder-mug Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 11:36 maria421 napisała: CytatScholl-Latour nazwal wczoraj te mowe "epokowa", ja uzupelnie to okreslenie nazywjac ja "epokowym balonem" . Forma niby ladna, ale w srodku NIIIIIIC oprocz frazesow, relatywizmow, bledow historycznych, plaszczenia sie przed "the muslim world" i samouwielbienia. A w którym miejscu dokładnie? PRESIDENT OBAMA: Cytat(...) Thank you very much. Good afternoon. I am honored to be in the timeless city of Cairo, and to be hosted by two remarkable institutions. For over a thousand years, Al-Azhar has stood as a beacon of Islamic learning; and for over a century, Cairo University has been a source of Egypt's advancement. And together, you represent the harmony between tradition and progress. I'm grateful for your hospitality, and the hospitality of the people of Egypt. And I'm also proud to carry with me the goodwill of the American people, and a greeting of peace from Muslim communities in my country: Assalaamu alaykum. (Applause.) (...) tiny.pl/3w28 PS A co by miało być alternatywą? Jeśli Izrael zbombarduje Iran, mamy V Wojnę Światową... Którą Niemiaszki zmuszeni będą finansować! Ot, taka jest cała prawda!!! Ale to Niemiaszki sami sobie na to zarobili... Applause! Applause! Applause! Applause! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 11:53 > A co by miało być alternatywą? > > Jeśli Izrael zbombarduje Iran, mamy V Wojnę Światową... > > Którą Niemiaszki zmuszeni będą finansować! > > Ot, taka jest cała prawda!!! > > Ale to Niemiaszki sami sobie na to zarobili... > > [color=red]Applause! Applause! Applause! Applause! Dorzuc jeszcze kilka cytatow z Koranu i masz juz cale przemowienie dobrego Obamy Odpowiedz Link
thunder-mug Podżegacz wojenny! 05.06.09, 12:18 lepian4 napisał: CytatDorzuc jeszcze kilka cytatow z Koranu i masz juz cale przemowienie dobrego Obamy ------------------------------------------ Odpowiedz Link
maria421 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 12:22 Obama rzekl: "For over a thousand years, Al-Azhar has stood as a beacon of Islamic learning; and for over a century, Cairo University has been a source of Egypt's advancement. And together, you represent the harmony between tradition and progress." A oto niedawny przyklad na to jak Al Azhar University jest zrodlem egipskiego postepu: Al-Azhar fatwa on adult suckling Here's an unusual Sharia Alert, and an interesing insight into the much-ballyhooed high moral standards of Islam, from the most respected institution in the world of Sunni Islam, Cairo's Al-Azhar University. According to an Arabic article in Al-Arabiyya (thanks to Ibrahim and War On Hate), the Egyptian Parliament is now discussing a fatwa from an Al-Azhar cleric that aims to circumvent the prohibition on a male and a female who are not married to each other from working together in private. All she has to do, you see, is suckle him. Then he becomes her foster child, and they can be together without a chaperone. This bizarre ruling is based, of course, on Muhammad's words. 'A'isha (Allah be pleased with her) reported that Salim, the freed slave of Abu Hadhaifa, lived with him and his family in their house. She (i. e. the daughter of Suhail came to Allah's Apostle (may peace be upon him) and said: Salim has attained (purbety) [sic] as men attain, and he understands what they understand, and he enters our house freely, I, however, perceive that something (rankles) in the heart of Abu Hudhaifa, whereupon Allah's Apostle (may peace be upon him) said to her: Suckle him and you would become unlawful for him, and (the rankling) which Abu Hudhaifa feels in his heart will disappear. She returned and said: So I suckled him, and what (was there) in the heart of Abu Hudhaifa disappeared. (Sahih Muslim 3425) Muhammad tells the daughter of Suhail to suckle Salim. This will make her unlawful to him, that is, he won't be able to marry her because he will be her foster child. Thus it will be lawful for him to be in the house with her, and Abu Hudhaifa will no longer be angry. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 12:47 maria421 napisała: Cytat A oto niedawny przyklad na to jak Al Azhar University jest zrodlem egipskiego postepu: -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
maria421 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 12:52 thunder-mug napisała: > Marysia stellt die Gottgegeben Weisheiten der Schriftgelehrten der Universität > zu Kairo in Frage... Ja nie infragestelluje ich mondrosci tylko tematy jakimi sie ten "postepowy" kairski uniwersytet zajmuje Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 13:25 maria421 napisała: Cytat > thunder-mug napisała: > > > > Marysia stellt die Gottgegeben Weisheiten der Schriftgelehrten der Universität zu Kairo in Frage... > > Ja nie infragestelluje ich mondrosci tylko tematy jakimi sie ten "postepowy" kairski uniwersytet zajmuje Ist es an der Katholischen Universität zu Lublin sehr viel anders? Niepokalane poczęcie... Ja oder Nein? Hę??? PS >>infragestelluje<< interesujący nowy polski czasownik. Tym razem nie od Angolów...Muszę to sobie zabókować... Odpowiedz Link
maria421 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 13:53 Cos Ci sie Konradzie-Thunderze pokickalo. Fatwa jest orzeczeniem wedlug prawa koranicznego, a kairski uniwersytet Al Azhar jest wlasnie w tym temacie (tzn. prawa koranicznego) jednym z najwyzszych autorytetow w sunnickim islamie i jego orzeczenia moga byc wiazace rowniez dla rzadow w muzulmanskich krajach. KUL nie wydaje zadnych orzeczen prawnych. Poza tym dogmat o niepokalanym poczeciu jest tylko kwestia wiary i nie przeklada sie w zadnym stopniu na prawo panstwowe czy nawet na prawo kanoniczne. Odpowiedz Link
thunder-mug Ale jeszcze niedawno czarownice palili. 05.06.09, 14:17 maria421 napisała: CytatKUL nie wydaje zadnych orzeczen prawnych. Poza tym dogmat o niepokalanym poczeciu jest tylko kwestia wiary i nie przeklada sie w zadnym stopniu na prawo panstwowe czy nawet na prawo kanoniczne. ------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 14:13 Warum ist KUL nicht die nächste Station der ideologischen Pilgerreise unseres guten Obama? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 14:20 lepian4 napisał: > Warum ist KUL nicht die nächste Station der ideologischen > Pilgerreise unseres guten Obama? Gute Frage! Popieram!!! Bojkotuje katoli? Odpowiedz Link
maria421 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 15:13 No wlasnie. Powinnismy sie czuc zdyskryminowani! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 15:51 Czy Guter Obama juz sie wywlokl z obozu? Fajne zrobil sobie zdjecia? Mozna wykorzystac je w Izraelu do stworzenia wiernych kopii- obozow, wszak wiezienia sa tam juz wypelnione po brzegi Palestynczynkami? Odpowiedz Link
maria421 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 16:42 lepian4 napisał: > Czy Guter Obama juz sie wywlokl z obozu? > Fajne zrobil sobie zdjecia? > Mozna wykorzystac je w Izraelu do stworzenia wiernych kopii- obozow, > wszak wiezienia sa tam juz wypelnione po brzegi Palestynczynkami? Lepian, nie wyciagaj armaty na wroble. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 19:29 Dobra, armate schowalem. Powiedz, dlaczego te wroble nadal tam lataja. Przeciez to nie ma sensu. Czy naprawdwe amerykanski prezydent musi szlajac sie po obozach w Niemczech, by mogl seine Verbundenheit mit dem jüdischen Volk zum Ausdruck zu bringen? Ostatecznie wiece polityczne w tym miejscu sa zabronione. Odpowiedz Link
maria421 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 19:52 Obama , jezeli juz sie wybral na Bliski Wschod, to powinien byl odwiedzic rowniez Izrael. A Buchenwald mogl sobie zostawic na oficjalna wizyte w Niemczech, w czasie ktorej moglby sobie wreszcie spelnic marzenie przemawiania pod Brama Brandenburska, co mu w ubieglym roku nie bylo dane. Ale, wyszlo ni tak ni owak, ale prasa i tak sie dlawi z zachwytu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 20:10 W ubieglym roku nie byl jeszcze prezydentem. Gdy pchal sie pod Brame Brandenurska, nie byl nawet kandydatem na prezydenta. Der gute Obama jest fenomenem: chocby nie wiem jak sie zblaznil, wychodzi zawsze cos genialnego. Niestety jedynie cos, na odlegla przyszkosc, nigdy na terazniejszosc. W ciagu pierwszych 6 miesiecy mial pozamykac wiezienia wujka Georga i nic sie nie dzieje. Mial rozwiazac problem latynosow- dzis juz nawet nie ukrywa, ze mu zwyczajnie zwisaja. Mial zakonczyc konflikt w Iraku, a wzmocnil jedynie amerykanskie jednostki. Zdaje sobie sprawe, ze w polityce to nie jest nic nowego. Ale skad sie biora te frenetyczne oklaski za to byle co? Odpowiedz Link
maria421 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 20:11 Frenetyczne oklaski Obama zbiera za kolor skory i za to ze nie jest Bushem. Za nic wiecej. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Assalaamu alaykum...(Applause.) 05.06.09, 20:18 Michael Jackson tez ma ciemna skore, nie jest Bushem i nawet nos mu odpada, a prezydentem nie zostal Odpowiedz Link
thunder-mug Zadziwiająca zgodność poglądów.... 07.06.09, 09:37 maria421 napisała: Cytat > Scholl-Latour nazwal wczoraj te mowe "epokowa", ja uzupelnie to okreslenie > nazywjac ja "epokowym balonem" . Forma niby ladna, ale w srodku NIIIIIIC oprocz > frazesow, relatywizmow, bledow historycznych, plaszczenia sie przed "the muslim > world" i samouwielbienia. --------------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug " a nie mowilam?" 08.06.09, 10:01 maria421 już dnia 19.02.09, o godz.19:06 powiedziała co następuje: CytatA w temacie Mr. Great Hope to mam ochote powiedziec " a nie mowilam?" --------------------------------------------------- Odpowiedz Link
maria421 Re: " a nie mowilam?" 08.06.09, 17:26 Konrad- Shabbat-Thunder-mug, czy moglbys z laski swojej, nie cytowac moich wypowiedzi z innego forum bez mojej zgody? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: " a nie mowilam?" 08.06.09, 18:39 maria421 napisała: > Konrad- Shabbat-Thunder-mug, czy moglbys z laski swojej, nie cytowac moich > wypowiedzi z innego forum bez mojej zgody? Że takie coś jak copy right istnieje, jest mi znane. Także na łamach jednej i tej samej gazety? Tu wszyscy kopiują obce teksty, ja przynajmniej podaję źródło! I wyraźnie oznaczam, że to jest cytat, co nawet jest zgodne z najbardziej surowymi przepisami © prawa... Odpowiedz Link
maria421 Re: " a nie mowilam?" 08.06.09, 23:37 Powtarzam ze sobie nie zycze zebys przenosil moje wypowiedzi z jednego forum na drugie, szczegolnie z forum na ktorym Ty nie piszesz a tylko, jak widac, podczytujesz. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: " a nie mowilam?" 09.06.09, 06:57 maria421 napisała: > Powtarzam ze sobie nie zycze zebys przenosil moje wypowiedzi z jednego forum na > drugie, szczegolnie z forum na ktorym Ty nie piszesz a tylko, jak widac, > podczytujesz. -------------------------------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug Re: " a nie mowilam?" 10.06.09, 07:33 thunder-mug napisała: Cytat Oczywiście, powód aby obryzgiwać go fekaliami... > > Skąd ja to znam? > > Na niektórych forach czytałem, że “cierpi na owsiki...” > > Prawda to? Nie jest łatwo być prezydentem wszystkich Amerykanów... Niektórych czarny pan prezydent mniej kocha... Zbiera mi się na płacz... Orientuje się może ktoś, czy MOSSAD miał już jakąś naradę w tej sprawie, jak ten problem najszybciej rozwiązać? Jakiegoś wariata z Kuby może zwerbować? Cytat(...) The president never said a word about me. Or, for that matter, about any of the other 800,000 or so Jews born in the Middle East who fled the Arab and Muslim world or who were summarily expelled for being Jewish in the 20th century. With all his references to the history of Islam and to its (questionable) “proud tradition of tolerance” of other faiths, Mr. Obama never said anything about those Jews whose ancestors had been living in Arab lands long before the advent of Islam but were its first victims once rampant nationalism swept over the Arab world. (...) tiny.pl/3fvd Odpowiedz Link
thunder-mug Re: " a nie mowilam?" 10.06.09, 08:26 tiny.pl/3fvs Brzydki, brzydki Obama! Pozwala niektórym kwiatkom marnie uschnąć! Odpowiedz Link
thunder-mug Re: " a nie mowilam?" 11.06.09, 11:12 Ponieważ Maryja zabroniła mi cytować Jej cytatów, musiałem znaleźć szybko jakiś Ersatz. Na razie musimy zadowolić się tym panem... Ale tylko tymczasowo, temporalnie, dopóki nie znajdę jakiegoś lepszego Ersatzu... President Obama powiedział WED, JUNE 10, 7:04 PM EST: CytatI am shocked and saddened by today’s shooting at the U.S. Holocaust Memorial Museum. This outrageous act reminds us that we must remain vigilant against anti-Semitism and prejudice in all its forms. No American institution is more important to this effort than the Holocaust Museum, and no act of violence will diminish our determination to honor those who were lost by building a more peaceful and tolerant world. Today, we have lost a courageous security guard who stood watch at this place of solemn remembrance. My thoughts and prayers are with his family and friends in this painful time. www.whitehouse.gov/blog/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Popieram Panie Prezydencie... Ohne Wenn und Aber... Z całego serca.... Odpowiedz Link
lepian4 Re: " a nie mowilam?" 11.06.09, 12:47 Niniejszym upowazniam cie do grzebania w moich wypowiedziach. Wyrazam zgode na publikowanie i cytowanie moich wypowiedzi. Jest tylko jeden problem, nasz uczony darmozjad uwaza, ze wszystko to jest brunatnym gownem. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: " a nie mowilam?" 12.06.09, 08:06 lepian4 napisał: CytatNiniejszym upowazniam cie do grzebania w moich wypowiedziach. Wyrazam zgode na publikowanie i cytowanie moich wypowiedzi. Jest tylko jeden problem, nasz uczony darmozjad uwaza, ze wszystko to jest brunatnym gownem. -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: " a nie mowilam?" 12.06.09, 08:24 Jaka zasadzka? To tylko glupota ideologow Shoa businessu. Nic wiecej. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: " a nie mowilam?" 12.06.09, 08:47 lepian4 napisał: > Jaka zasadzka? To tylko glupota ideologow Shoa businessu. Nic wiecej. ----------------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug Re: " a nie mowilam?" 13.06.09, 10:17 Niesłychane! Co ten smarkacz sobie wyobraża? Cytat Izraelscy dziennikarze poczuli się “obrażeni” zdjęciem prezydenta Baracka Obamy, który podczas rozmowy telefonicznej z premierem Izraela, Benjaminem Netanjahu położył nogi na stół. www.bibula.com/?p=10287 Odpowiedz Link
thunder-mug Izrael rozpatruje sankcje przeciw USA 14.06.09, 08:03 jessi_a napisała dnia 13.06.09, o godzinie 16:46 środkowo europejskiego czasu letniego, co następuje: Cytatbo on sie boi myszy A niebawem będzie jeszcze gorzej! Ten młodzik nie zdaje sobie sprawy z kim on właściwie zadarł! Izrael rozpatruje sankcje przeciw USA Orientuje się może ktoś w znaczeniu słowa: Chutzpah? Ja w moich słownikach nie mogę znaleźć, niestety... Cytat(...) And if that sounds like chutzpah given the continued U.S. direct aid to Israel — $2.5 billion in military aid this year alone — two Israeli newspapers reported Wednesday that Peled had even proposed that Israel use its influence with some Democratic donors in the U.S. as leverage against Obama's positions. (...) www.time.com/time/world/article/0,8599,1904178,00.html?xid=rss-topstories PS Jeżeli Amerykanie się natychmiast nie poprawią, Izrael będzie w przyszłości brał pomoc finansową tylko i wyłącznie od Niemiaszków. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! A i tak niemiaszkowi deputowani do Reichtagu wstają ze swoich miejsc, gdy wkracza delegacja Zentralratu der Eskimos in Dojczlandia.... Kiedy Amerykanie wprowadzą takie zwyczaje w swoim Senacie? Pytam się po dobremu? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Izrael rozpatruje sankcje przeciw USA 14.06.09, 12:22 Orientuje się może ktoś w znaczeniu słowa: Chutzpah? Gdybys wiedzial(a), co to jest zuchwalosc i bezczelnosc, nie zadal(a)bys takich pytan? Popros jeanuszka, by wytlumaczyl ci, co to jest bezczelnosc. Odpowiedz Link
thunder-mug zuchwalosc i bezczelnosc... 14.06.09, 12:39 lepian4 pisze 14.06.09, 12:22 Cytatzuchwalosc i bezczelnosc A więc zuchwałe, bezczelne i bezwstydne załatwianie swoich potrzeb fizjologicznych na publicznym forum nazywamy Chutzpah? ------------ Odpowiedz Link
lepian4 Re: zuchwalosc i bezczelnosc... 14.06.09, 13:44 Nie tylko zalatwianie potrzeb fizjologicznych, ale calokszatlt jest nazywany chacupa. Powiedzmy wyproznianie butelek wodki z wlasnego plecaka za smietnikiem w oczekiwaniu na stopa na tylach wroga. Odpowiedz Link
thunder-mug chucpa albo hucpa po polsku... 15.06.09, 11:36 lepian4 napisał: > Nie tylko zalatwianie potrzeb fizjologicznych, ale calokszatlt jest nazywany > chacupa. Powiedzmy wyproznianie butelek wodki z wlasnego plecaka za > smietnikiem w oczekiwaniu na stopa na tylach wroga. ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× www.sjp.pl/co/chucpa Odpowiedz Link
thunder-mug O! 17.06.09, 16:08 O! Taki jest mój prezydent! www.youtube.com/watch?v=h8kBdhitrlo&NR=1 Odpowiedz Link
thunder-mug O! Teil 2 17.06.09, 17:01 O! Teil 2 Taki jest mój prezydent! www.youtube.com/watch?v=h8kBdhitrlo&NR=1 ------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: O! Teil 2 17.06.09, 17:32 To rzeczywiście żałosne. Tę scenę zabijania muchy oglądałem dziś przed wyjściem do pracy w dwóch dziennikach: na ARD i TV Polonia. Miałem nawet podejrzenie, że tę muchę mu tam specjalnie jego pijarowscy doradcy wpuścili. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug przed wyjściem do pracy... 17.06.09, 20:18 jureek napisał: CytatTę scenę zabijania muchy oglądałem dziś przed wyjściem do pracy w dwóch dziennikach: na ARD i TV Polonia. A zdradzisz mi swój time management? Odpowiedz Link
jureek Re: przed wyjściem do pracy... 17.06.09, 21:37 thunder-mug napisała: > jureek napisał: > > CytatTę scenę zabijania muchy oglądałem dziś przed wyjściem > do pracy w dwóch dziennikach: na ARD i TV Polonia. > > A zdradzisz mi swój time management? Dziennik trwa pięć minut, albo mniej, po co do tego jakiś time management? Oglądam przy śniadaniu, bo bez śniadania z domu nie wychodzę. Na ARD skończył się dziennik wcześniej, więc przełączyłem na TV Polonia. A tam znowu ta sama scena z Obamą i muchą, którą właśnie co obejrzałem na ARD. O mało się tostem nie zakrztusiłem. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Każda chucpa ma swoje granice... 18.06.09, 08:36 jureek napisał: CytatTo rzeczywiście żałosne. Tę scenę zabijania muchy oglądałem dziś przed wyjściem do pracy w dwóch dziennikach: na ARD i TV Polonia. Miałem nawet podejrzenie, że tę muchę mu tam specjalnie jego pijarowscy doradcy wpuścili. Jura To bardzo prawdopodobne... Tu chciano dobitnie pokazać kręgom nie pojmującym języka amerykańskiego, jak prezydent zadziała, gdy mu za mocno zaczną na nosie tańczyć. Także cierpliwość ciemnoskórego prezydenta nie jest z gumy... Każda chucpa ma swoje granice... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Każda chucpa ma swoje granice... 18.06.09, 08:57 Mucha była testem, który objawił kompletny brak profesjonalizmu ochrony prezydenta. A ja się pytam; gdzie był goryl? Dlaczego nie załonił piersią. Mucha była oczywiście zdalnie sterowana przez Al Kaidę, za pośrednictwem satelity, przez brodatego Araba z malutkim dżojsticzkiem. Obama ma szczęście, że mucha była nieuzbrojona. Odpowiedz Link
thunder-mug advanced technology... 18.06.09, 09:37 zbyfauch napisał: CytatMucha była oczywiście zdalnie sterowana przez Al Kaidę, za pośrednictwem satelity, przez brodatego Araba z malutkim dżojsticzkiem. Obama ma szczęście, że mucha była nieuzbrojona. Ze względu na AT (advanced technology) typowałbym raczej na MOSSAD.... Ten numer ze zwariowanym Kubańczykiem w dzisiejszych czasach chyba nie przejdzie... Odpowiedz Link
lepian4 Re: advanced technology... 19.06.09, 07:33 A ja stawiam na wiedze i doswiadczenie januszka. Taka mucha zwykle ciagnie do... Odpowiedz Link
thunder-mug Maszyny rolnicze... 19.06.09, 11:05 lepian4 napisał: > A ja stawiam na wiedze i doswiadczenie januszka. Taka mucha zwykle ciagnie > do... --------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Maszyny rolnicze... 19.06.09, 13:32 A jaki kolor skory miala ta biedna mucha? Cos mi sie wydaje, ze ktos odrobine przesadzil Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Maszyny rolnicze... 19.06.09, 13:36 lepian4 napisał: > A jaki kolor skory miala ta biedna mucha? > Cos mi sie wydaje, ze ktos odrobine przesadzil Rasista! Ot co! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Maszyny rolnicze... 19.06.09, 14:00 W Bialym Domu bija czarnych!!! Czy juz mam wykopac karabin dziadka? Odpowiedz Link
thunder-mug It was a real culinary andventure.... 20.06.09, 09:55 Lepian panikuje jak następuje: CytatW Bialym Domu bija czarnych!!! Czy juz mam wykopac karabin dziadka? www.whitehouse.gov/blog/A-Town-Hall-on-Fatherhood/ Nieprawda! Każdego poranka odwiedzam mego przyjaciela in The White House i nic negatywnego nie zauważyłem. Przeciwnie, mogłem wziąć udział w pysznym Barbeque na trawniku Białego Domu...Niebo w gębie... It was a real culinary andventure.... Odpowiedz Link
thunder-mug Szczęśliwy pies... 22.06.09, 11:21 Co nowego w Białym Domu? Szczęśliwy pies, szczęśliwe dzieci, szczęśliwy ojciec. Szczęśliwe forum, gdzie takie piękne, konstruktywne zdjęcia wolno pokazywać... Ludzie! Nie narzekajcie! Macie znowu coś, na czym możecie się wzorować! Odpowiedz Link
lepian4 Re: It was a real culinary andventure.... 22.06.09, 11:36 Tradycja Bialego Domu jest, ze wyzyskiwalo sie tam czarnych, choc oficjaalnie nie bylo ich tam wcale widac. Odpowiedz Link