Dodaj do ulubionych

Faceci w krótkich spodniach na ulicach

25.07.09, 21:46
Jak Wam się to podoba? Bo mi nie bardzo. Na plaży, na basenie - to rozumiem,
ale na ulicy jest to moim zdaniem po prostu nieeleganckie. No i męskie nogi w
przeciwieństwie do damskich są po prostu nieestetyczne.
Gdy byłem w Barcelonie, też były upały, ale tubylców nie widziałem w krotkich
spodniach, co najwyżej turystów.
Jura
Obserwuj wątek
    • thunder-mug męskie nogi... 25.07.09, 22:24
      Cytat
      No i męskie nogi w
      przeciwieństwie do damskich są po prostu nieestetyczne.

Nu! To widocznie moich jeszcze nie widziałeś!
      • nana_c Re: męskie nogi... 25.07.09, 22:46
        thunder-mug napisała:

> Cytat
        > No i męskie nogi w
        > przeciwieństwie do damskich są po prostu nieestetyczne.
        >

>
        > Nu! To widocznie moich jeszcze nie widziałeś!

http://i28.tinypic.com/6yprtg.jpg

??? wink
        >
        >
        • thunder-mug Re: męskie nogi... 25.07.09, 22:53
          nana_c napisała:

Cytat??? wink
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O wiele piękniejsze!

Gdy kroczę przez miasto, dziewczyny się lubieżnie oglądają...
    • juzniewqrwionylektor nawet w pelnii lata chodzisz w berecie z antenka ; 25.07.09, 22:32
      berecik oczywiscie moherowy smile
      • thunder-mug Przecież odechciewa się pytać o cokolwiek. 25.07.09, 22:42
        juzniewqrwionylektor napisała:

Cytat nawet w pelnii lata chodzisz w berecie z antena berecik oczywiscie moherowy smile
        -------------------------------------
      • jureek Re: a uważasz, że w bereciku jest elegancko? 25.07.09, 22:52
        Nie sądzę. W Barcelonie chodzą w długich spodniach, a jakoś w metrze nie
        śmierdzi potem. Długie spodnie z lekkiego materiału są nawet lepsze na upały niż
        krótkie spodenki. To sprawa higieny.
        Jura

P.S. Baskenmütze owszem noszę, ale nie latem.
        • thunder-mug Osobisty air conditioning system... 25.07.09, 23:09
          jureek napisał:
          Cytat
          > Nie sądzę. W Barcelonie chodzą w długich spodniach, a jakoś w metrze nie
          > śmierdzi potem. Długie spodnie z lekkiego materiału są nawet lepsze na upały niż
          > krótkie spodenki. To sprawa higieny.
          > Jura

Beduini noszą długie koszule nocne. Efekt z ciągiem od dołu jeszcze lepszy...

Osobisty air conditioning system
        • annajustyna Re: a uważasz, że w bereciku jest elegancko? 26.07.09, 07:38
          Mnie rozwalaja flip-flopy i bluzki na cienkich ramiaczkach w biurze...
    • jessi_a Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 26.07.09, 09:43
      na krotkie spodnie moge przymknac oko ale na to

https://mrw.blox.pl/resource/skarpetyno.jpg

to zdecydowanie NIE
      • thunder-mug Ja mam białe skarpety. 26.07.09, 09:50

Ja mam białe skarpety.

Ale sandały identyczne!
      • fan.club Skarpetki wyłącznie do sandałów wyjściowych! ntxt 26.07.09, 10:50
        • thunder-mug Aber der Sieg ist nahe... 26.07.09, 11:10

Skarpetki z dziurami noszę zimą...

Wtedy dziur nie widać w zimowych butach...

Globale, äußere Zwänge...

Das zehnte Kriegsjahr...

Aber der Sieg ist nahe...

Gott ist mit uns...
      • zielona_mina Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 26.07.09, 12:15
        A to niby CZEMU...?

• annajustyna Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 26.07.09, 12:26
          Za bardzo traci Enerdowem tongue_out.
          • zielona_mina Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 26.07.09, 12:54
            Enerdowiec tez czlowiek, czyz jako chrzescijanie nie powinnismy
            wykazywac wiecej milosierdzia w stosunku do bliznich...? wink

Krycha, z Ciebie to jest prawdziwa Tussi! tongue_out

• annajustyna Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 26.07.09, 12:55
              Moja droga, jakbys musiala prawie 4 lata w biurze ogladac sandaly i skarpety do
              garnitur (sic!) + nieogolone pachy kolezanek z pracy, to tez byc nie mogla
              milczec!!!
              • thunder-mug nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 13:03
                annajustyna napisała:

> Moja droga, jakbys musiala prawie 4 lata w biurze ogladac sandaly i skarpety do
                > garnitur (sic!) + nieogolone pachy kolezanek z pracy, to tez byc nie mogla
                > milczec!!!

-------------------------------------------
                • zielona_mina Re: nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 13:10
                  Krycha widac poczula wowczas miete przez te kolezenskie feromony i
                  msci sie taraz na wszystkich "zarosnietych kobitach"...
                  smile
                  • ja.nusz Re: nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 13:16
                    Ekologiczny busz na ciele kobiety jest w rzeczy samej czymś tragicznym - na tle
                    tego jestem w stanie nawet zaakceptować poroże dupne.
                    • lepian4 Re: nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 18:10
                      Hüfthose + waleczki na tlustych biodrach bija wszystko. Gdy nad tym wszystkim
                      unosi sie jeszcze Arschgeweih, to drudno dziwic sie, ze populacja nam siada.

Noch en Wort zu diesem Thema
                  • annajustyna Re: nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 13:35
                    Jaka miete? Obrzydliwe te 10-centymetrowe klaki byly po prostu!!! I do tego
                    jeszcze rece trzymane za karkiem, coby klaki lepiej sterczaly!!!
                    • zielona_mina Re: nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 14:28
                      www.spiegel.de/spiegel/0,1518,635848,00.html
                      -
                      http://i43.tinypic.com/ogf19c.gif
                      "Chaos zawsze pokonuje porządek, gdyż jest lepiej zorganizowany."
                      (Terry Pratchett "Ciekawe czasy")
                      • annajustyna Re: nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 14:40
                        A to juz lekka przesada w druga strone...
                      • ja.nusz Re: nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 15:11
                        Jeżeli ktoś lubi, to proszę bardzo - smacznego:

https://1.bp.blogspot.com/_lhnPdBjothk/SYNRpFP3GvI/AAAAAAAAAPU/1msc2gH5JC8/s400/PITS014.JPG
                        • annajustyna Re: nieogolone pachy kolezanek z pracy 26.07.09, 21:20
                          Maz tej pani na pewno kazdego wieczoru szepce: Boze, Boze, co ja poczne -
                          jeszcze dwie boczne!
              • zielona_mina Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 26.07.09, 13:08
                Nie badz malostkowa... ;P

• jureek Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 26.07.09, 12:35
          zielona_mina napisała:

> A to niby CZEMU...?

Może te ogolone łydki nie podobają się Jessi?
          Jura
          • mieux Re: w krótkich spodniach - fajnie 31.07.09, 11:51
            Uwielbiam owłosienie męskiego ciała, to zdecydowanie największy afrodyzjak.
            Mężczyzna bez włochatej klaty jest dla mnie zupełnie aseksualny. A owłosione
            ręce, nogi, plecy? Cudo. Oczywiście mam na myśli owłosienie sexy, czyli takie z
            mocniejszymi akcentami np. wzdłuż linii kręgosłupa, a nie równomierne na całym
            ciele.
            Wiele lat temu uczył mnie francuskiego rodowity Francuz. Miał niesamowicie
            owłosione ciało, nawet palce dłoni na 2/3 długości. Do dziś jest on dla mnie
            symbolem doskonałości i piękna ciała. Potem poznałam kolejnych Francuzów,
            oczywiście perfekcyjnie owłosionych i dlatego właśnie uważam Francuzów za
            najpiękniejszych mężczyzn.
            • thunder-mug perfekcyjnie owłosionych 31.07.09, 12:05
              mieux napisała:

Cytat
              Potem poznałam kolejnych Francuzów,
              oczywiście perfekcyjnie owłosionych i dlatego właśnie uważam Francuzów za
              najpiękniejszych mężczyzn.

Ale bez domieszki porządnej dawki krwi arabskiej, oni są rudzi, różowo lici i piegowaci jak północni Irlandczycy...
            • juzniewqrwionylektor nie przeszkadza Ci we francuskim, że włosy 31.07.09, 12:07
              wchodzą w zęby?
              • lepian4 Re: nie przeszkadza Ci we francuskim, że włosy 31.07.09, 12:09
                Mi tez nie przeszkadzaja wlosy w buzi pani.
                Drazni mnie jednak dzwiek spadajacych wlosow: Pfff!!
              • mieux Re: nie przeszkadza Ci we francuskim, że włosy 31.07.09, 12:21
                Nie przeszkadza Ci we francuskim, że włosy wchodzą w zęby?

Przy rozmowach nie wchodzą w zęby. Ja ich poznawałam na konferencjach naukowych.
                To oznacza tylko powitanie przez uściśnięcie dłoni i bardzo miłe skojarzenia,
                gdy ta dłoń jest owłosiona.
                PS. Włosy nie wchodzą w zęby, tylko nieziemsko głaszczą.
      • mieux Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 31.07.09, 12:13
        Czepiasz się Jessi facetów za noszenie skarpetek do sandałów. Dlaczego?

Jakże ludzie potrafią obrzydzać sobie życie, wymyślają jakieś normy a potem każą
        wszystkim się do nich stosować. Kto myśli i robi inaczej to na pewno cham,
        prostak i debil. Normy najczęściej wymyślają ci, którzy zgarniają z tego
        pieniądze. Producenci golarek chcieli gdzieś upychać swój złom to wymyślili
        golenie kobiet, firmy farmaceutyczne i kosmetyczne chciały zgarniać forsę za
        swój kit, to zgarniają. Zauważ, że dużo głupsze są kobiety od mężczyzn. Im tak
        łatwo nie robi się wody z mózgu za pomocą reklam i artykułów sponsorowanych.
        • thunder-mug Bravo! 31.07.09, 12:34
          mieux napisała:

Cytat
          Jakże ludzie potrafią obrzydzać sobie życie, wymyślają jakieś normy a potem każą
          wszystkim się do nich stosować. Kto myśli i robi inaczej to na pewno cham,
          prostak i debil. Normy najczęściej wymyślają ci, którzy zgarniają z tego
          pieniądze. Producenci golarek chcieli gdzieś upychać swój złom to wymyślili
          golenie kobiet, firmy farmaceutyczne i kosmetyczne chciały zgarniać forsę za
          swój kit, to zgarniają. Zauważ, że dużo głupsze są kobiety od mężczyzn. Im tak
          łatwo nie robi się wody z mózgu za pomocą reklam i artykułów sponsorowanych.

Bravo!

Dawno nie czytałem tak sensownego, inteligentnego i merytorycznego wpisu z klawiatury poruszanej paluszkami inteligentnej niewiasty...
          • lepian4 Re: Bravo! 31.07.09, 13:15
            "thunder-mug napisała:"
            przygadal kociol garnkowi.

Mieux ma racje, media kreuja pewien styl urody. Kobiety faktycznie
            ulegaja szybciej wplywom reklamy. Niemniej jednak nie zapominajmy o
            mezczyznach, ktorzy te reklamy ogladaja, bo nie maja innego wyboru.
            Mnie dobijaja najbardziej reklamy podpasek, zwlaszcza te z naocznymi
            dowodami, typu: lanie hektolitrow zanieczyszczonej wody na podpaske,
            a pozniej jakas zachwycona laska wskauje do basenuu i drze sie, ze
            juz jej nic nie wycieka, bo ma skrzydelka!!
            • thunder-mug Myślisz, że Mieux to też chłop? 31.07.09, 14:33
              lepian4 napisał:

Cytat"thunder-mug napisała:"
              przygadal kociol garnkowi.

Myślisz, że Mieux to też chłop?

Sądząc po inteligencji, to chyba masz rację...
              • lepian4 Re: Myślisz, że Mieux to też chłop? 31.07.09, 14:55
                EEEEEEEE,
                niech pomysle,
                EEEEEEEEEE...
        • jessi_a Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 31.07.09, 15:18
          Dlatego, bo...

moja wyobraznia wtedy dziala, i wyobrazam sobie taka meska stope,
          niezadbana, z brudnymi pazurami wink
          • lepian4 Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 31.07.09, 15:55
            A ja wroce do reklam podpasek, tych na basenie. Ma wyobraznia tez
            mnie wykancza
          • mieux sterylnie 01.08.09, 16:32
            >wyobrazam sobie taka meska stope, niezadbana, z brudnymi pazurami wink

Wydaje mi się, że Ty powinnaś oglądać ludzi nago. Wtedy miałabyś pewność, że pod
            gaciami nie kryje się brudna dupa. Nie przywiązujesz za dużej wagi do czystości?
            Czy wydzieliny ciała są dla Ciebie obrzydliwe? Pot. Czy zawsze Cię zraża? Czy
            nie pociągał Ciebie nigdy mężczyzna, który się spocił? To zawsze musi być zapach
            kosmetyczny? Jak pachnie ciało człowieka? Czy ciało pachnie? Może co najwyżej
            śmierdzi? A sperma? Co za zapach, a konsystencja flegmy? Mieć coś takiego w
            buzi? I to ma podniecać?
            Są rzeczy piękne, niesamowite i nadzwyczajne, z których ludzie rezygnują na
            rzecz sterylnej czystości i kosmetycznego smrodu. Nie wiedzą nawet, że sperma
            jest tak samo czysta bakteriologicznie jak mleko kobiece.

Ciuchy nie muszą wszystkiego odsłaniać ... To co zakrywają, też może być niczego
            sobie ...

PS. Proszę nie traktować tego postu jako manifestu preferencji seksualnych.
            Chciałam tylko zwrócić uwagę na stosunek człowieka do własnego ciała i fizjologii.

• ja.nusz Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 31.07.09, 18:13
      jureek napisał:

> Jak Wam się to podoba? Bo mi nie bardzo. Na plaży, na basenie - to rozumiem,
      > ale na ulicy jest to moim zdaniem po prostu nieeleganckie. No i męskie nogi w
      > przeciwieństwie do damskich są po prostu nieestetyczne.
      > Gdy byłem w Barcelonie, też były upały, ale tubylców nie widziałem w krotkich
      > spodniach, co najwyżej turystów.
      > Jura

Jurku, będąc na uropie i spacerując powiedzmy po ryneczku jakiejś włoskiej
      mieściny możesz
      • ja.nusz Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 31.07.09, 18:19
        Omskło siem.

Jurku, będąc na uropie i spacerując powiedzmy po ryneczku jakiejś włoskiej
        mieściny a nawet metropolii możesz natknąć się na całe stada miejscowych w
        krótkich spodniach.
        Byłem tego lata krótko w Veronie - wiem co mówię.
        Ci, którzy wyszli na kawę z biura będą oczywiście odziani w długie przewiewne
        portki - ale reszta?
        Jeżeli facet ma w miarę zadbane łydki, to nie widzę w tym nic złego - sandały i
        skarpety tenisowe to oczywiście kwestia gustu lub jego braku.
        • jureek Re: Faceci w krótkich spodniach na ulicach 31.07.09, 18:49
          Być może we Włoszech tak, chociaż w Mediolanie raczej nie. Natomiast w
          Barcelonie takich nie widziałem. Specjalnie zwracałem uwagę, bo zanim tam
          pojechałem czytałem w przewodniku, żeby nie chodzić w krótkich spodniach, bo to
          przyciąga złodziei, dlatego, że od razu widać, że turysta. I rzeczywiście,
          przewodnik nie kłamał.
          Jura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka