kundel-bury 05.09.09, 01:44 Lufthansa będzie tańsza: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,7004780,Ryanair_podnosi_oplaty_za_bagaz.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug Re: Hi srajdu-bungu!l 05.09.09, 07:22 annajustyna napisała: Cytat > Osobiscie latam tylko Lufthansa... Ależ tam biją Polaków... Odpowiedz Link
annajustyna Re: Hi srajdu-bungu!l 05.09.09, 12:02 Na szczescie ja jestem Prusaczka, a moj chlop - formalnie rzec biorac - Slowakiem, potomkiem poddanych Franciszka Jozefa (a ja tych od Wilhelma) Odpowiedz Link
koelscher Taaaa.... 05.09.09, 12:17 Ty jestes z tych "Prusaczek", ktorym niemiecki (prusacki?) trzeba bylo wbijac do glowy na kursach jezykowych arbeitsamtu... k-r Odpowiedz Link
annajustyna Re: Taaaa.... 05.09.09, 12:35 Miotaj, sie miotaj! Pradziadek medal od Wilhelma dostal Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Taaaa.... 05.09.09, 12:47 annajustyna napisała: > Miotaj, sie miotaj! Pradziadek medal od Wilhelma dostal Nie znam przybysza zza Odry, którego pradziadek nie dostał medalu od Wilusia. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Taaaa.... 05.09.09, 15:54 ?! Sugerujesz, ze Wilus szastal medalami na prawo i lewo?! Odpowiedz Link
thunder-mug medal od Wilhelma 05.09.09, 16:28 annajustyna napisała: Cytat > Miotaj, sie miotaj! Pradziadek medal od Wilhelma dostal Für den heldenhaften Kampf vor Tannenberg? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: medal od Wilhelma 05.09.09, 17:08 annajustyna napisała: Cytat > Niezupelnie. Mi możesz zdradzić. Ja nikomu nie powiem... Odpowiedz Link
thunder-mug Aby tylko niektóre wymienić... 05.09.09, 17:36 koelscher napisał: Cytat > Ty jestes z tych "Prusaczek", ktorym niemiecki (prusacki?) trzeba bylo wbijac d > o > glowy na kursach jezykowych arbeitsamtu... > > k-r Nu, Prusy były państwem wielonarodowościowym... Podobnie jak obecnie UE... I dawny ZSRR... Oraz Jugosławia... Aby tylko niektóre wymienić... Odpowiedz Link
annajustyna Re: Aby tylko niektóre wymienić... 05.09.09, 17:54 A Arbeitsamt to jakis relikt pruski? Odpowiedz Link
koelscher Es ist doch etwas Gutes an Botoxi: 05.09.09, 10:35 sie teilt uns ihre Träume freimütig mit... k-r Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor Re: Hi srajdu-bungu!l 05.09.09, 11:00 annajustyna napisała: > Osobiscie latam tylko Lufthansa... Jak wszyscy dobrze pamiętamy, to oddałaś bilety na Lufthanse, za które zapłaciła firma Twojego starego chłopa i pojechaliście okazją do Polski. Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor tunder-bunger na Twój wątek z pytaniem 05.09.09, 13:32 o możliwość rezygnacji z biletów w swoim archiwum i w każdej chwili może go udostępnić Odpowiedz Link
thunder-mug Re: tunder-bunger na Twój wątek z pytaniem 05.09.09, 15:57 juzniewqrwionylektor napisała: Cytat > o możliwość rezygnacji z biletów w swoim archiwum i w każdej chwili może go > udostępnić tunder-bunger archiwizuje tylko waleczną i bohaterską walkę Polonii polskiej z niemiaszkowym faszyzmem i neofaszyzmem oraz militaryzmem oraz rewizjonizmem załabskim. Odpowiedz Link
annajustyna Re: tunder-bunger na Twój wątek z pytaniem 05.09.09, 18:02 Wiec niech udostepni, ze rezygnacja z biletu byla zwiazana z rezygnacja z urlopu i pozostaniem w Niemczech. Odpowiedz Link
annajustyna Re: a nad Oceanem tak fajnie jest ;) 06.09.09, 08:59 Jakim oceanem? Tamten bilet byl do Krakowa, tam nie ma zadnego oceanu... Odpowiedz Link
koelscher Re: a nad Oceanem tak fajnie jest ;) 06.09.09, 11:17 Versuch's Botoxi zu beweisen !!! k-r Odpowiedz Link
annajustyna Re: a nad Oceanem tak fajnie jest ;) 06.09.09, 11:58 Cha, cha, cha, WAsza logika chadza dziwnymi sciezkami . Odpowiedz Link