kasia.2710 11.07.07, 15:42 witam, chcialam zobaczyc sobie co to jest ta gra tecak. otwieram google wpisuje tecak i wyszukuje w opisie w google, ale jak otwieram nie otwiera sie ta strona tylko jakies ubzepieczenia itd... co jest nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowaliska Re: tecak?? 22.07.07, 20:41 Tecak niestety juz nie istnieje :(. Mniej w-cej od miesiaca. Stracilas dobra zabawe. Ale zapraszam na stronke godnego nastepcy: www.pazyl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: tecak?? 29.07.07, 20:15 Bardzo chciałam wypróbować stronkę pazyl. Udało mi się założyć konto, ale niestety nie mogę wejśc w żadne zagadki ponieważ >wystąpił błąd na stronie<. Nie ma tego problemu gry wybieram quizy czy sudoku. Też tak macie czy tylko mój komputer/przeglądarka wariuje? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: tecak?? 31.07.07, 20:05 Ostatnio są problemy (najgorzej było z piątku na sobotę) ale myślę ze to przejściowe. Życzę dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Re: tecak?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 09:49 Teraz Tecak jest na pazylu :) zapraszam !! Odpowiedz Link Zgłoś