11.04.13, 18:37
Co sądzicie o LG 42CS460 warto kupić?
Obserwuj wątek
    • harry_callahan Re: TV LG 12.04.13, 09:59
      Warto, to kupić którąś z plazm Panasonic. Raz zobaczysz jakość obrazu to te wszystkie LCD nawet kijem nie dotkniesz.
      • vasilip Re: TV LG 13.04.13, 08:18
        Mam już sharpa Aqos led i ma nie zły obraz, myślę również o zakupie panasonica plazma
        TX-P42ST60
    • Gość: Rysiek Re: TV LG IP: *.dynamic.mm.pl 12.04.13, 18:02
      LG 42CS460 to dobry model. Nie wiem na czym Ci najbardziej zależy, ale w TV masz dobrą jakość (mówię tu o ostrości i rozdzielczości), dobrze radzi sobie ze skalowaniem SD, są 4 złącza HDMI, jak masz konsolę, bluray albo inne urządzenie które chcesz podłączyć to masz gdzie podpiąć wszystko. Ważne jest też to że jest dekodowanie sygnału mpeg4, więc bez problemu odbierzesz sygnał dvd-t.

LG 42CS460 warto kupić, ale jeżeli masz jakieś konkretne wymaganai do daj znać, coś podradzę więcej.
      • vasilip Re: TV LG 14.04.13, 10:40
        DVBT MPG4 mam w nagrywarce, chyba jednak kupię plazmę Panasonica.
      • vasilip Re: TV LG 17.04.13, 09:14
        ZA te pieniądze nie może być dobrego TV, kupiłem więc Panasonic plazma smart 3D TX-P42ST60 i jest super
    • Gość: red_poin Re: TV LG IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.13, 21:59
      z tego co widzę to ma dobre opinie, cena jak na tę wielkość też przystępna. Ma full HD, 2 złącza HDMI więc do wszystkiego można podpiąć, mam kilka sprzętów LG i nie narzekam, działają bezawaryjnie już kilka lat
      • mirekgmyz Re: TV LG 18.07.13, 09:48
        Ja z LG mam tylko kino domowe, ale również potwierdzam - koncern poczynił ogromne kroki na przestrzeni lat, łatka "Lucky Goldstar" odeszła bezpowrotnie :) Sam telewizor też wydaje się być okej, dobry model, ma wszystko czego trzeba do podstawowych i trochę bardziej zaawansowanych zastosowań. Cena też pewnie jest przyjemna :)
        • super_bartnik Re: TV LG 23.11.13, 00:29
          to prawda. Już od kilku źródeł słyszałem taką opinie. W dodatku to LG produkuje najwięcej matryc na świecie. I to oni rozwijają technologie 3D polaryzacyjną. :)
          • Gość: owi Re: TV LG IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 16:50
            Mnie się bardziej podobają Philipsy, pod względem obrazu, a i desginu to przy okazji. Mnie na te telewizory naprowadziła rekomendacją EISA, od 7 lat dostają pierwsze miejsce za obraz. I mają najfajniejsze sterowanie smartem, klawiatura na odwrocie pilota i zamieszczony w środku żyroskop, wybiera się opcje celując w ekran, wygodna sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka