Gość: Robert IP: 80.51.184.* 23.01.05, 18:23 Jaki telewizor wybrać panasonic 32px30 czy philips 32pw9509,głównie zależy mi na jakości obrazu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: Pixel plus 2 czy Acuity panasonic IP: *.net 23.01.05, 23:03 Wiec ja mam Philipsa PW9509 od okolo 5 miesiecy.Wczesniej "przetestowalem" oczami kilka roznych modeli tv i dla mnie w tej cenie (a udalo mi sie dosc tanio kupic) Philips bil konkurencje.Co do pixel plus to jego zalety mozna docenic przy bardzo dobrej a wrecz idealnej jakosci obrazu,wiec wlasciwie tylko i wylacznie z plyty dvd lub cyfrowego odbiornika tv-sat.Przy ogladaniu filmow pixel plus wylaczam bo dla mnie osobiscie film wtedy jest nienaturalny,bardziej przypomina poniedzialkowy teatr tv.Ale jezeli ogladasz programy typu talk- show,dziennik tv czy inne programy "studyjne" to obraz cud miod;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Pixel plus 2 czy Acuity panasonic IP: *.chello.pl 08.04.05, 22:09 Jeśli chodzi o philipsa to już miałem zamiar kupować, ale kolega specjalista w tej branży powiedział mi, że już są philipsy pixel plus 3 -daje lepszy obraz niz LCD. Tych telewizorów jeszcze nie spotkałem. Ten 9509 z kinem domowym i stolikiem kosztuje 4980 zł. Ad panasonika.12 lat temu jak kupiłem, kolega po obejrzeniu u mnie w domu obrazu zamienił taki sam sony na panasonika. Do dziś mam zaplombowany. Kineskop trochę wyeksplotowany. Wada: mono, brak euro i tunera tv kablowej. Wtedy z tymi bajerami nie było telewizorów. Dziś wybieram jednak philipsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Pixel plus 2 czy Acuity panasonic IP: 80.51.184.* 24.01.05, 10:33 Dziękuję za odpowiedz,mam nadzięję że jeszcze ktoś wypowie się odnośnie porównania tych systemów.Nie zależy mi na na awaryjności,gwarancji,cenie,lec z wyłącznie na jakości otrzymanego obrazu.POZDRAWIAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Pixel plus 2 czy Acuity panasonic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:41 Ja wybrałem Acuity. Obraz super , ale dużo zależy od sygnału TV .Panas ma też wejście komponent więc philipek odpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisKristoffers Re: Pixel plus 2 czy Acuity panasonic IP: *.dami.pl 14.02.05, 21:37 mam Philipa 32PW9528 2 z Pixel +. chorowałem na niego ze 4 lata. ale nie żałuję - po prostu miodzio, a jak włącze PS 2 i zapodam tryb Podwójne Linie i zasuwam po piachu to można policzyć ziarenka piasku. Dźwięk z subwofera fajnie łupie po prostu zajebioza. a pro po - czy ktoś ma Amplituner FR 996? chcę kupić do kompletu i chciałbym wiedzieć jak to śmiga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovono Re: Pixel plus 2 czy Acuity panasonic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:33 Polecam JVC Z systemem DIST 1250 linii wybierania tamte mają max 850 kineskop z najmniejszą plamkom na rynku pzdr Odpowiedz Link Zgłoś